3204
-
#1442 Köszönöm szépen! Akkor ha tényleg megbízható és nem használt, akkor tőlük veszem meg mindenképp. Még így is idő mire összeszedem rá a pénzt :D
Megnéztem a képeket a 2. linkben és csak mégjobban rákattantam :DDD
Sadist:
Igen lehet, hogy kezdőként valami olcsóbbat kéne keresnem, de igazából csak Star Wars-os legok érdekelnek és azok eleve drágábbak. Bár vannak ennél jóval olcsóbbak is, de igazából ez a 2 fogott meg nagyon. Gondolkozok még a "10178 Motorized AT-AT"-n, ami "csak" 50000 FT (kockabolt.com-on csak 40ezer viszont ott nincs raktáron). -
#1441 Én mondjuk technic-es vagyok, de igaz, hogy nem vitrinben vannak, hanem polcon, de dekorációnak is jók.
Néha ha olyanom van szétszedek egyet és összeépítem a másik modellt. (nincs időm/ingerenciám saját járgányokat építeni)
Akit érdekel, itt vannak a készleteim (8297-ről még nem csináltam képeket) -
#1440 No, a kockabolt tulaját ismerem, vettem már tőlük pár készletet (bolttól is, sráctól is). Teljesen korrekt. Azért van ekkora árkülönbség, mert ő nem pofátlan árréssel dolgozik!
Megbízható!
EZT a fórumot mindenképpen javaslom, sok kérdésedre találhatsz itt választ. Ez a magyar legósok félhivatalos fóruma. Itt elmondják a készlet tulajdonosai a véleményüket az egyes készletekről is.
Ezenkívül itt szét tudsz nézni képek ügyében. (beirod a keresőbe a számát a legónak amit meg szeretnél venni és kiad egy csomó találatot, azokat megnézheted, hogy télleg tetszik-e.
Sok sikert! -
#1439 Isten őrizz, hogy lebeszéljelek róla, de kezdő Lego építőként kezdhetnéd valami olcsóbbal és egyszerűbbel is, nem?
Ahhoz, hogy egyszer összerakd, és utána betedd a vitrinbe, szerintem elég drága. A Lego arra van, hogy építgess belőle fantáziád szerint, vitrinbe inkább a makettek valók. -
#1438 Esélyes.. örülök ha összeszedem rá a pénzt még az idén :D Aztán ha összerakom, akkor vitrinben fogom tartani XD -
#1437 ha nem tudtad összerakni, küldd át, átveszem féláron :D -
#1436 Köszi szépen mindenkinek a segítséget! Bocs ha nagyon hülyeségeket kérdeztem, csak tényleg ez lesz az első komolyabb LEGO-m, és hát nem szívesen fizetnék 100ezreket valamiért, amit lehet nem tudok összerakni.
Szóval köszi még1X!
Ezt a nagy árkülönbséget még nem tudja valaki esetleg? -
#1435 A banner alatt belinkelt oldalon fentvan az összerakási útmutató. -
Zsolcz #1434 pl ilyen
-
#1433 nincs benne szöveg, legalábbis régen nem volt, de útmutatót megnézheted neten is, képzeletben összerakhatod előre -
Zsolcz #1432 Képek vannak benne, abbó csak rájössz -
#1431 Jah még annyit, hogy az útmutató ugye magyar nyelvű? -
#1430 Nem még nem raktam össze :D Pont ezért kérdeztem! Köszi szépen!
Amúgy most nézegettem neten oldalakat és ezeket az árakat amiket most írtam a kockabolt.com-on olvastam, de most néztem a legoaruhaz.hu-n és ott lényegesen drágábbak. A Millenium Falcon pl majdnem 50ezer Ft-tal drágább. Ez miért van? A Kockabolt-ban használtak vagy mi? Nem találtam erről mondjuk semmit. Csak furcsa, hogy két hely között 50ezer Ft árkülönbség is lehet. -
#1429 Te raktál már össze valaha lego-t??? Persze, hogy van hozzá! A 10179-es 316 oldalas a 10030-as 228 oldalas. -
#1428 Sziasztok! Nemrégiben elhatároztam, hogy veszek egy nagy star wars lego-t.
A "10179 - Star Wars Millennium Falcon"-on (144000Ft,) és a "10030 - Imperial Star Destroyer(tm)" -on (99900Ft) gondolkozok. Már el is kezdtem szorgalmasan gyűjtögetni rá :D
Mindkettő több ezer alkatrészből áll és az lenne a kérdésem, hogy az ilyen nagy legokban van valami útmutató, hogy mit mivel illesszünk össze vagy hasonló. Csak mert attól félek, hogy útmutató nélkül sosem tudnám összerakni :S
Előrre is köszönöm a segítséget! -
#1427 Lol... -
#1426 hát ez hülye, lehet még azt a 40éves fószert is kérné aki a dobozon van, mert nincsen benne -
#1425 kurvaanyját ennek a fasznak
átbasszza a Legot, és még büszke is rá -
Zsolcz #1424 :O a legó minden korosztálynak szól -
#1423 jaja :D -
CseNo #1422 Nekem is van 1, meg a csontváz volt a másik kedvencem :) -
#1421 ehhh komoly:D -
#1420 12+
x) -
#1419 jól néz ki! -
#1418 Ez nagyon klassz!!!
Zsír! -
#1417 látom, már ránk is gondolnak :))
-
#1416 akkor az még nem garázdálkodik annyit :D
én 8 és 5 éves kölkökre nagybácsiskodom egész nyáron horror :D -
Borg #1415 1.5 -
#1414 Szia!
Malug fórumon vannak olcsón eladó készletek, amit a magyar legósok adnak el (használtan is, újonnan is): [/URL]malug
Ezen kívül: itt
és [URL=http://www.legomarkabolt.hu/]itt. -
#1413 mekkora a pici? 2 éves? -
Borg #1412 Hát most az lett belőle, valszeg nem a legolcsóbban de kapott egy ilyen állatkertes duplót.
Majd legközelebb megnézzük azt a kockaboltot is :) -
#1411 nincs kalóz:(:( -
#1410 bocsi,ez a lovag:) -
#1409 lovag:) -
#1408 A Mester utcából nyílik a Berzencei (vagymi) utca, ott van egy nagy legó szakbolt. A lehető legolcsóbb áron kínál, és mindig van mindenük. Ha valami nincs, beszerzik. Online webáruházuk is van, oda se kell menni: http://kockabolt.com/store/ -
#1407 játékboltok plázákban? -
Zsolcz #1406 ott nem nagy a választék -
#1405 tesco? -
Borg #1404 BP-en hol érdemes legot nézni a gyereknek? Ahol jó nagy választék van, és/vagy olcsó. PÜ-ben is jöhet, thx. -
#1403 Elég volt 5 másodperc is. Csak minél erősebb fény alá raktad, annál jobban világított.