3204
9788344801201527859.gif
  • Punker
    kell kell kell :D
  • Carlos
    Nagyon helyes!!!
  • PTW
    25 éves fejjel még mindíg fülig érő vigyorral a számon raktam össze őt:

• kabel15
    Hello van egy eladó 8458 (ezüst nyíl) lego-m
    Kép
    Akit érdekel dobjon 1 PÜ-t és megbeszéljük!
  • Carlen
    Elírtam... Az új készlet kódja 8527
  • Carlen
    Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, van-e valakinek eladó Lego Mindstorms-ja. Lehet a régi is, ha jól emlékszem a kódja 3804, meg az új féle is:8524. Ezen felül van-e olyan, akinek bírtokában áll egy ilyen, de nem akar tőle megválni? Ezt azért kérdezem, mert ha van rá lehetőség, élőben is megnézném. Köszi előre mindenkinek!
  • Randy Orton
    Tök jó a Batman Lego Game!!!!!!!!!
    Go Batman!!!
    Go Batman!!!
    Go Batman!!!
  • tomonor
    hehe, nekem ilyenem van, 30k volt annó, ám megérte (mára ez az egyetlen legóm) :P
  • Mike at home
    50 éves a Lego az Europarkban

index cikke
  • DJ Skyline
    hát igen, egy ilyen medencében azért már jobban lehet élvezni az úszó LEGO hajókat, mint egy fürdőkádban :)
  • Pistike 007
    :|
  • bon
    Nagyon király.
  • Minstrel
    Zombie Apocafest 2008
  • DJ Skyline
    tetszik, valószínű majd veszek egyet, nem is olyan drága annyira. szerintem jópofa :D
  • Carlos
    Annyi ár, ahány bolt.
  • DJ Skyline
    ez most vagy egyre drágább, vagy ahány oldal annyi ár. múltkor még 140 ezer volt
  • gibson9
    Nekem a gyűjtői verzió jobban tetszik.
    10179
  • Kata
    mea culpa
  • Carlos
    És ki fog vele játszani? Te vagy ők?
  • Punker
    most 5-től viszem a kölköket Clone Wars-ra moziba, remélem megtetszik neki és karácsonyra ilyet kér majd :D
  • Zsolcz
    szár vársz legó a legjobb
  • Punker
    na szal ezt, (tudom neten olcsóbb, de a szállítással kb ugyanott vagy.)
  • Punker
    hát nem tom a kölök hétvégén valami orkos cuccot vetetett, elég nagy doboz de szerintem kevés alkatrész és 6 vagy 7 ezer pénz volt, ami szerintem azért sok, a többi hasonló árú készlet több dolgot tartalmaz, de hát ha a gyereknek ez kell :(
  • Carlos
    Namost kedves Kata kiigazítalak:
    Részben igazad van, részben nincs.
    A jogdíjas készletek egy kicsivel, vagy nem csak kicsivel, drágábbak: Ferrari, StarWars, HarryPotter, Indiana Jones, ilyesmik.

Systems-nél és Technic-nél (ha nem jogdíjasak) akkor igaz az állításod!
    PL:

Technic:
    Dirt BikeCikkszám: 8291
    Alkotóelemek száma: 248 db
    Ár: 6120.- Ft

StarWars:
    Anakin Jedi vadászgépeCikkszám: 7669
    Alkotóelemek száma: 153 db
    Ár: 6730.- Ft
  • Kata
    Nincs irreális ár a legónál. Minden egyes elemnek megvan a maga ára, a készletek árát egyszerűen úgy határozzák meg, hogy összeadják a benne lévő darabok árait. Egy több mint 1000 darabos készletnek ezért van "szép" ára.
  • Carlos
    Szerencsére nekem nem jönnek be. Rámenne a gyatyám is!
  • Solten
  • Solten
    Jók ezek a Staw Wars-os cuccok.. :)

Na igen, a Collector series más tészta...
  • Carlos
    Hát igen, nagyon szép készlet. Csak irreálisan magas az ára szerintem.
  • Solten
  • Zsolcz
    jaja, ilyen kurvasok darabos legóknál könnyebb elveszteni a darabokat, és az nem túl jó
  • Carlos
    Nekem egy nagyobb technic készlet (1800 darabos vontató) jó egy naprta leköt, ha csak pár órám van épiteni egy nap akkor 2-3 nap. (tehát kábé egy olyan 8-10 óra volt elsőre)
  • Carlos
    Össze birod rakni, csak tovább tart.
    Azért is jó a nagyobb legó, mert abból több mindent ki lehet hozni, ha szétszedet. Mig ha van egy 300 darabos, akkor ok, lehet vele játszogatni, de nem olyan, mintha 2-3000 darabosod lenne.
  • gyuri12
    Egy a lényeg,hogy minden egyes darabra NAGYON vigyázz!
  • gibson9
    Igen, ez igaz.. nem egészen így akartam írni ezt a mondatomat. Aggódtam is kicsit, hogy majd kövezést kapok érte :D Én igazából kicsit leakarom kötni magam valamivel hosszabb ideig és erre jó lenne ez a több mint 5000 darabos készlet a Millenium Falcon. Kezdő legósként meg fogalmam sincs mennyire vagyok kreatív legoépítés terén, szóval lehet, hogy csak a gépet rakom majd össze belőle.
    De lehet inkább hallgatok a tapasztaltabbakra és elősször tényleg valami kisebbet veszek. Viszont ez a Millenium Falcon mindenképp kell nekem és így csak távolabb kerülök tőle :D
  • gyuri12
    A legó a kreativitásról szól,egy 150 darabos kis szarral ugyanolyan jót lehet játszani,építgetni,mint egy 150ezressel.;)
  • gyuri12
    Azért egy lépegetőnél már nagyon bonyolult dolgok is vannak,én csak összeszerelve láttam olyat,de még úgy is (tapasztalt legósként mondom) bonyolultnak tűnt. Biztos,hogy össze tudod majd rakni,de nem biztos,hogy élvezni is fogod.
  • gibson9
    Én most valami olyat akarok, amivel ellehet bíbelődni egy darabig. Egy olcsó kis legoval nemsok mindent lehet kezdeni :/
  • gibson9
    Hát de most mit befolyásol az, hogy én mondjuk egyből egy nagyobb legót veszek? :D Kezdő legosként majd nem tudom összerakni vagy mi? :D Engem most valamiért azok a szép nagy (drága) legók fogtak meg.
  • gyuri12
    Olcsóbb alatt a 10-15ezres legókat szokás gondolni,egy 50ezres legóval kezdeni olyan,mint a lövészetet ágyúval kezdeni.;)
    5-6 ezer FT-ért nagyon igényes kis Star warsos legók vannak azokat ajánlom!;)