3204
9788344801201527859.gif
  • Sadist
    Az, de a másik nagyobb arc :D
    http://www.youtube.com/watch?v=dJfSS0ZXYdo
  • Jim Morrison
    Ez a TopGeares srác nem? :D
  • xxldvd
    http://www.jatekmax.eu/lego-jatekok-309/hun
  • bon
    Első találat a google-ben: link
  • matrixairborne
    Srácok!

Lehet még valahol kapni a 8421 es darut? A technic ről van szó! Kérem segítsetek ebben!
  • HappyHunter
    Dejó, megyek, össze is rakom az összes legómat :)
  • norbi56
    :OOO azigen:D
  • Aramir
    Ez a fickó sem százas, de legalább sok pénze van
    http://bigyo.blog.hu/2009/12/22/elet_a_legohazban
  • Minstrel
    Hát ez beb@sz!! Én is előszedem a Legomat majd
  • norbi56
    Naigen...hiába magyarázom nekik az ilyet dehát mindegy én legozok akkor is:D
  • Sadist
    Ezt rendszerint azok mondják, akikben annyi kreativitás és intelligencia sincs, hogy egy 5 darabból álló autót összerakjanak.
    Az ilyenek szerint ezek is dedósok.
  • Carlos
    Klattyogj a képre vagy a next-re!
  • Punker
    én meg ennek a várnak a papírjait vadászom, hogy újra összerakhassam a gyereknek.
  • Wreck86
    Én a normális középkori váras legot hiányolom:(
    pl:
  • norbi56
    Naja...
  • Carlos
    Szard le a nyomikat.
    Akik azt hiszik, hogy az a menő/fasza/cool, ha begóznak és/vagy jólbeb***nak egy bulin, azok semmire se viszik az életben (a legtöbbször).
  • norbi56
    Nekem csak az a gondom ha pl mondom egyiki osztálytársamnak enézmámilyenkamiont csináltam akkor elkezdi mondani h dedós vok meg ilyenek am nagyon szeretek legozni és öcsém legoit is én rakom össze mert én már nem veszek sajnos nincs rá pénzem
  • szabii98
    0-99:)
  • Carlos
  • Punker
    jaja annó kikötöttem tőlem a gyerek LEGO-n kívül más ajándékot nem kap, sajna idén nem sikerült rávezetni a Kalózhajó szépségére, úgyhogy Star Wars lépegetőt rakosgatunk majd, nem tudom ki várja jobban Ő vagy ÉN
  • Carlos
    Ha tudnád, hogy a mennyien játszanak. Elég nagy közösség alakult ki. Rendeznek/rendezünk összejöveteleket is, MOC versenyeket, etc. A LEGO szerintem az a játék ami korfüggetlen és majdhogynem örökéletű.
  • sadvagabond
    Hali.
    Fura, hogy csak most találom meg ezt a topikot. Én az egyik LEGO gyárban dolgozom, és azért jó látni, hogy van "értelme" a munkámnak, ennyien szeretik itt is. Mármint nyilván rengtegen imádják, meg ezen nőttünk fel, de akkor is jó így szembesülni ezzel.
  • Solten
  • Solten
  • Solten
  • Carlos
    Menj fel a MALUG fórumra, ott van a közös rendelések.
    Ott szoktak hirdetni, hogy melyik boltokból vásárolnak emberkék és lehet csatlakozni hozzájuk.
  • szabii98
    És esetleg egy alkatrészboltot ilyen spécit amiben ilyen cuccok vannak tudsz?Mert az is kellene...:)
  • szabii98
    köszi!
  • Carlos
    Ezek 90%-ban MOC-ok (my own creation), tehát kereskedelmi forgalomban nem megvásárolhatók.
    Brickshelf-et ajánlom, hogy nézelődj, talán némelyik ilyennek kint van az összeszerelési útmutatója és/vagy az alkatrészlista.
  • szabii98
    A Lego Creatorrol egy linket lécci mert nem találom
  • szabii98
    igen ilyesmikre:)
  • Freeda Krueger
    Lego tigris
    Ilyesmire gondolsz?
  • szabii98
    Helló!

Esetleg Világháborús legó kollekció nincs valakinek v. valaki tud egy külföldi oldalt ahonnan lehet ilyet rendelni?
  • Katun
    Sajnos a második könyvet nem tudtam elkezdeni mert van pár alkatrész ami hiányzik a dobozából és szerintem a nagy gurulós ládában van amit láttál. Holnapra hagyom a bányászást :)

Üdv!
  • Carlos
    Majd tolj képeket a 8448-ról.
  • Katun
    Most pont azt a fórumot böngészem, de most befejezem és megyek vissza a kis ládikámhoz építem a 8448-at utána a vasutat. Majd aztán estére megcsinálom a western csomagom. Komolyan mondom úgy érzem magam mint annó amikor tökmag voltam, már csak a hóesés hiányzik és zárok egy jó évet.

ExoForce-s készlet. Be kell pótolnom a lemaradást :)
  • Carlos
    Vannak mindenféle boltok, ahol lehet alkatrészeket vásárolni.
    Nézz szét a MALUG fórum közös rendelések topikjában. Onnan szoktam énis rendelgetni alkatrészeket.

UnderGlow: ExoForce-os készletekből szedtem (külön rendeltem) a fénylő kockát és a fényvezető szálat.
  • Katun
    Pedig muszáj lesz hackelni, vagy létezik még ez a "Lego Service" abból piszok jó cuccokat lehetett rendelni. Azt megragadtam volna én is, "pénznemszámít".

8880: Átjött bizony, agyaltam is rajta, hogy csak nem rontottad el az összképet nem lego összetevőkből, de így már stimmel . :)
    8258: hát ha lecsúszom róla akkor majd jövőre úgy is kitalálnak valami hasonló durvaságot és akkor azt vesszük meg :)
  • Carlos
    No, az ajtóemelők tökéletesen működtek amikor megvettem és mikor eladtam.
    Szerintem egyszerűbb lenne újat venni, mint hackelni.
    A Guide pedig egyszeri alkalom volt, amit meg kellett ragadni, bármennyibe is került. :) De szerencsére nem volt horror ára. :)
    8880 alatt az underglow neon átjött? :D Sokat agyaltam rajta, hogy hogy lehetne megoldani, de megcsináltam csak lego alkatrészekből. :)
    8258: Must have...hááát, akkor nagyon kell sietned, mert ha jól tudom Mo-n 1 boltba érkezett pár darab, nemtom van-e még.
  • Katun
    A te galériád vezetett rá arra, hogy szedjem elő megint a hülyegyerekkoromat, egyszerűen gyönyörű. Neked az ajtóemelő pneumatikád nem romlott el egy idő után? Most azon agyalok, hogy keltsem őket életre.

A másik szépséged az a Collectors Guide :P gratulálok hozzá!

Meg a fekete autó 8880, négy kerék hajtás+fordulás. Döbbenetes :)

8258 must have, tuti megveszem ha elkezdem gyűjteni őket, ha nem akkor én is elbocsátom őket :(