Nagy LEGO topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
egyik legkedveltebb lego karakteremet találtam meg 😊
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aki átbasz, az basszon b-t is!
A többi: itt
Þór vígi þessi rúnar
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Idén az elsõ félévben a Lego nettó profitja az egy évvel korábbi 159 millió dán koronáról 427 millió koronára nõtt (85 millió dollár). A stagnáló játékpiac ellenére a hagyományos Lego-termékek, például a Lego City iránt is nõtt a kereslet. Az árbevétel 20 százalékkal, 2,96 milliárd koronáról 3,56 milliárdra kúszott fel 2008 elsõ hat hónapjában. Az USA-ban is jól teljesített a dán játékgyártó: az európai eladásokhoz hasonlóan az Indiana Jones játékokat vitték, mint a cukrot, a Lego City és Csillagok Háborúja építõkészletek is a vártnál jobban fogytak.
Az 1932-ben alapított dán játékgyártó adatai szerint a gyerekek világszerte évi ötmilliárd órát töltenek legózással. A vállalat több mint 400 milliárd mûanyag építõtéglácskát gyártott le, mióta a játékot 1958-ban szabadalmaztatta a jelenlegi tulajdonos édesapja, Kjeld Kirk Kristiansen.
A világ ötödik legnagyobb játékgyártójának ma egy évi 50 milliárd dolláros globális piacon kell állnia a versenyt úgy, hogy a gyerekek egyre inkább az elektronikus játékokat favorizálják. Igaz, a vállalat számottevõ royalty-bevételekhez jut a Lego-márkájú számítógépes játékokból is."
amúgy megnéztem az új parti õrséges hajót a kölökkel nem is rossz, lehet majd megkapja 😄
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
15 éves vagyok, és én is megtaláltam a legoimat,és nagyot döbbentek mindig, amikor meglátom az újabb legokat.Sokat változott az évek alatt.Nekem ezek voltak meg a link alapján:
6668 - Recycle truck ELKELT.Ennek a leírását meg tudná nekem szerezni valaki?Már korábban is össze akartam rakni, próbáltam fejbõl csak nem lett ugyan olyan.Ezt egyébként a szüleimtõl kaptam karácsonyra, 8-10 évvel ezelött, több évig(!!) játszottam vele.
6648 - Mag racer ELADÓ
Ezt a keresztszüleimtõl kaptam születésnapomra, ezzel is hónapokig játszottam.
Olvastam az #1308-as üzenetet, az ottani linket melyben leírják, hogy a túlélésért harcol a lego.Én erre csak annyit tudok mondani hogy várható volt.Erre korábban is gondolhattak volna a tervezõk, mikor már az elsõ "komolyabb" számítógépes játékok kijöttek a piacra.Én akkoriba õszintén megmondom inkább legoztam, mint gépeztem.Ugyan volt gépünk, de én érdekes módon sokkal többet legóztam.Olyan volt egy napom 8-9 éves korom elött, hogy hazajöttem az óvodából/suliból nekiálltam legózni/kisautózni.Egyszerûen nem tudtam megunni.Mindig mást-mást építettem a lego-építõkockákból.Minden különleges napra ezt kaptam, és azt szerettem benne amikor kapok vagy 100nál több kicsi darabot és össze kell rakni.A baj az volt hogy pitty-putty összeraktam, mivel én sem kaptam olyan legókat amelyek kifogtak volna rajtam, vagy egy komolyabb épületet kellett volna építeni.Azok túl drágák voltak a szüleim számára.
Saor Alba
vagy 20-22 éve csináltam egy lego vadászrepülõ-"modellt". kicsit megtépázva ugyan (ifjabb unokaöccs illegál tevékenysége), de megvan még. viszont porfogó, szóval arra gondoltam, 1. lefotózom, 2. rekonstruálom vmi legós szerkesztõvel majd szétszedem és vissza a vödörbe.
szeretném, ha maradna vmi nyom, meglehetõsen büszke voltam (vagyok) rá.
szóval: tudtok ajánlani vmi progit ami tartalmazza az ÖSSZES eddigi (na jó 20 évvel ezelõttig addigi) elemet? az sem hátrány, ha vmi elterjedt 3d formátumba tud menteni...
lego creatorral úgy emlékszem, találkoztam, de pl szárnyakat nem találtam, úgy emlékszem. a másik amirõl olvastam, az a Lego Digital Designer, de arról nem tudok semmit.
szóval van ötletetek?
elõre is köszi,
g
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
#1356:<#levele>#levele>