Nagy LEGO topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
a 8458 silver champion szeretném azt a leírását amit nem tartalmaz a csomag. Alapból vólt hozzá 2 leérás egy kamion és az F1-es. De össze leher belõle rakni egy másik kocsit. Na annak az összerakási útmutatóját sehol sem találom. Ami hivatalos honlapon fentvólt link az nem mûködik.(vagy én csinálok valamit rosszul. Szóval nem találom. Remélem te tudsz benne segíteni.

BattleTag: kabel15#2672

Carlos
könyörgöm!!! MELYIK?????
Amúgy keress rá a neten!
Ottvanaz! Még a lego honlapján is fentvan mind.

Þór vígi þessi rúnar

kabel15
aham!
Annak kéne a leírása <#vigyor>

Carlos
jöhet!

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
nekem a legújabb szerzeményem a kukásautó, majd tolok képeket ha érdekel titeket.

Carlos
Ez nem olyan távirányító mint az. Egy-két szobában keresztül simán lehet vele játszani.
Melyik leírás kell a 8458-hoz?

Þór vígi þessi rúnar

kabel15
Amúgy ez az infra távirányító javított? Mert volt egy olyan RC auto sajnos a számát nem tudom. zöld szinü vólt a supersonic Rc vel jött be.
Annak olyan vólt az irányítója hogy csak egy bizonyos szögben vette a jelet és így elég nehéz vólt versenyezni velük.

kabel15
Az ezüstnyíl(8458) nekem is megvan ép most rakom össze<#vigyor>
Ami a 4. képen van az nekem is megvólt csak mikór gépet vettem el kellet adnom <#shakehead>
Amúgy a 8458 leírást hól találom meg? Mert ami neked össze van rakva annak alapból nincs a készlethez az összerakási útmutató.

Carlos
Még pár saját:

Þór vígi þessi rúnar

banok
ezzel építkezni lehet.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Carlos
Itt az enyém:

Egyébként ez a készlet nagyon megéri az árát!
2XXL Motor, 2 Motor, 2 infra, távirányító. Lehet, hogy rakok bele majd lámpát is jól.

Þór vígi þessi rúnar

kabel15
ez <#hehe>

banok
ez lenne az?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kabel15
Én néztem egy iszonyat szépet. 8275.
Csak az a gond hogy nagyon drága <#szomoru1>

DJ Skyline
Duplot. :| amúgy meg #1487

sztár vársz

Aki átbasz, az basszon b-t is!

bon
Ami tetszik neked.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

mama 2
Hello. Karácsonyra én is akarok legot. Kérdésem az lenne, hogy most milyen legot ajánlatos venni?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

azigen o:

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

kabel15
<#idiota> az még egy pár év <#eplus2>

trogerzsiger
mé adod el bmeg? Majd a gyerkõcnek tuti jó lesz.

Punker
kell kell kell 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Carlos
Nagyon helyes!!!

Þór vígi þessi rúnar

PTW
25 éves fejjel még mindíg fülig érõ vigyorral a számon raktam össze õt:

kabel15
Hello van egy eladó 8458 (ezüst nyíl) lego-m
Kép
Akit érdekel dobjon 1 PÜ-t és megbeszéljük!

Elírtam... Az új készlet kódja 8527
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, van-e valakinek eladó Lego Mindstorms-ja. Lehet a régi is, ha jól emlékszem a kódja 3804, meg az új féle is:8524. Ezen felül van-e olyan, akinek bírtokában áll egy ilyen, de nem akar tõle megválni? Ezt azért kérdezem, mert ha van rá lehetõség, élõben is megnézném. Köszi elõre mindenkinek!
Tök jó a Batman Lego Game!!!!!!!!!
Go Batman!!!
Go Batman!!!
Go Batman!!!
hehe, nekem ilyenem van, 30k volt annó, ám megérte (mára ez az egyetlen legóm) 😛

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Mike at home
50 éves a Lego az Europarkban

index cikke

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DJ Skyline
hát igen, egy ilyen medencében azért már jobban lehet élvezni az úszó LEGO hajókat, mint egy fürdõkádban 😊

Pistike 007
:|

bon
Nagyon király.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

DJ Skyline
tetszik, valószínû majd veszek egyet, nem is olyan drága annyira. szerintem jópofa 😄

Carlos
Annyi ár, ahány bolt.

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
ez most vagy egyre drágább, vagy ahány oldal annyi ár. múltkor még 140 ezer volt

gibson9
Nekem a gyûjtõi verzió jobban tetszik.
10179

Kata
mea culpa

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
És ki fog vele játszani? Te vagy õk? <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Punker
most 5-tõl viszem a kölköket Clone Wars-ra moziba, remélem megtetszik neki és karácsonyra ilyet kér majd 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

szár vársz legó a legjobb

Aki átbasz, az basszon b-t is!

Punker
na szal ezt, (tudom neten olcsóbb, de a szállítással kb ugyanott vagy.)

Punker
hát nem tom a kölök hétvégén valami orkos cuccot vetetett, elég nagy doboz de szerintem kevés alkatrész és 6 vagy 7 ezer pénz volt, ami szerintem azért sok, a többi hasonló árú készlet több dolgot tartalmaz, de hát ha a gyereknek ez kell 😞

Carlos
Namost kedves Kata kiigazítalak:
Részben igazad van, részben nincs.
A jogdíjas készletek egy kicsivel, vagy nem csak kicsivel, drágábbak: Ferrari, StarWars, HarryPotter, Indiana Jones, ilyesmik.

Systems-nél és Technic-nél (ha nem jogdíjasak) akkor igaz az állításod!
PL:

Technic:
Dirt BikeCikkszám: 8291
Alkotóelemek száma: 248 db
Ár: 6120.- Ft

StarWars:
Anakin Jedi vadászgépeCikkszám: 7669
Alkotóelemek száma: 153 db
Ár: 6730.- Ft

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Nincs irreális ár a legónál. Minden egyes elemnek megvan a maga ára, a készletek árát egyszerûen úgy határozzák meg, hogy összeadják a benne lévõ darabok árait. Egy több mint 1000 darabos készletnek ezért van "szép" ára.

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Szerencsére nekem nem jönnek be. Rámenne a gyatyám is!

Þór vígi þessi rúnar

Solten

Saor Alba

Solten
Jók ezek a Staw Wars-os cuccok.. 😊

Na igen, a Collector series más tészta...

Saor Alba

Carlos
Hát igen, nagyon szép készlet. Csak irreálisan magas az ára szerintem.

Þór vígi þessi rúnar