Nagy LEGO topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Az nem teljesen az!
Itten kell nézelõdni.

Þór vígi þessi rúnar

Wreck86

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Kit--Kat
közben megtaláltam<#alien>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
És ez a kocka rendelés ez milyen oldalról érhetõ el?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Carlos
MALUG

Þór vígi þessi rúnar

sziasztok!
Pneumatikus alkatrészeket melyik magyar oldalon lehet külön vásárolni? én már keresgélem egy jó ideje de nem találtam még:S elõre is köszi a segítséget!
😄
Így már más.😊

Punker
ja ha nem 2,5 órát aludtam volna 2 nap alatt + nem kéne vitáznom az 5 éves gyerekkel hogy hogy is kell értelmezni a leírást 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pedig nem tûnik olyan nagynak/bonyolultnak...

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Punker
hát gyerekek ezzel a rendõrséggel éjfélre leszünk kész 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ha milliomos lennék, felvásárolnám az összes Lego City-s cuccot, és 1 egész szobát az foglalna el<#gonosz1> jólenne

Aki átbasz, az basszon b-t is!

Mike at home

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
régebben láttam itt nagyobb házakat, kávézót, de most vmiért nem

Mike at home

Mike at home
szerettem volna ilyet, emlékszem

Mike at home
persze hogy drága
de rendelhetsz
régen nem, de ma olyan kockát rendelsz amilyet csak akarsz

Wreck86
Remélem is,mert imádtam a kalózokat+bennszülötteket is a majommal,katonákkal,pálmákkal...stb😊😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

DJ Skyline
azért a kombájn az nem egyszerû 😄 de a farm is figyelemre méltó

Punker
nagy hajó nekem se volt, mikor lehetett volna makettet kértem helyette.

Carlos
Én meg mindig is nagy kalózhajót akartam, csak sose kaptam...

Þór vígi þessi rúnar

Punker
nekem is abból volt a legtöbb kiskoromban 😄

adios
Jeeah visszajön a Pirates sorozat😊 kb 10-12 éve az volt a kedvencem 😄

Carlos
Õõõ...
A két technic készlet 2008-as. A Hummer nekem is megvan a másik mo-n nem kapható. De mindkettõ 2008-as.

Þór vígi þessi rúnar

Punker

Thx.

Carlos
Régen mennyire akartam ezt a szettet!!!

Þór vígi þessi rúnar

Punker
na ja ezek jók voltak nagyon, most van postás, kukás, repülõ minden csak alap emberek nem nagyon.

Wreck86
jó,de beszerezhetõ áron értem az egyszerû házakra mint pl ez volt:

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Carlos
Javaslom a MALUG fórumot.
Ott szoktak igen nagy mennyiségben rendelni és szétosztják a postaköltséget. Vannak közös rendelések. Szóval nagyon kis korrekt. Énis több közös rendelésbe beszáltam már. Megbízható.

Þór vígi þessi rúnar

Csak drága a kocka-rendelés. Szerintem.
Amúgy valaki próbálta már nagyobb adagban a rendelést? Tapasztalatok?

Mike at home
mindig is volt rendprég, túzoltsóság
ellenben most újra vannak házak, illetve a legotól olyan kockát és annyit rendelsz, amennyit akarsz, és azt építesz, amit akarsz

Punker
creator-ban vannak a civil házak.

Wreck86
Nekem az tetszik a mostani városi lego-ban,hogy van rendõrség,tûzoltóság...,de városi házak,büfé,park,utak,zöld lap ...semmi amit ezek "megvédhetnének" 😄

Punker
a város összes játékboltjában voltam, naná hogy nincs út alaptábla.....

bon
Nagyon király.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Carlos
Dúrva... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home

Carlos
Adatlapon a hobbid. 😊
(az enyémen is ottvan)

Þór vígi þessi rúnar

Punker
milyen póker? nem láttam még LEGO Hold'em készletet 😄

Carlos
<#ravasz1>

(póker)

Þór vígi þessi rúnar

Punker
ha kibontottuk kiderül hány papír van, 19990 pénz volt, kap még hozzá majd 2 "keresztezõdést" azt csókolom, és akkor már csak a kamion és a repülõ hiányzik majd a zsernyák cuccokból.

mondjuk én az életmentõ toronynak a hajóval jobban örültem volna, de nem sikerült meggyõzni 😄

amúgy akkor a doboz hogy a 2 ajtós szekrényem fölsõ polcát ki kellett pakolnom hogy beférjen.

Carlos
Tyûûû!!!
Ez nagyon penge! Nézegettem énis a katalógusban.
Láma kérdés (nem értek a systems-hez), ehhez is több összerakási útmutató van, mint a technic-hez és a creator/designer-ekhez, vagy csak egy?
Mennyi volt?

(látom pókerezel, hold'em, draw, stud?)

Þór vígi þessi rúnar

Punker
na meg vettem a kölöknek a nagy rendõr központot, lesz mit építgetni 😄

kabel15
Köszönöm!

BattleTag: kabel15#2672

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

kabel15
Éljen a TECHNIC!<#idiota>
Amúgy meg sorry a helyesírási hibákért! Ez van. DISZKLEKSZI<#pardon1>

BattleTag: kabel15#2672

DJ Skyline
ezt akartam linkelni

DJ Skyline
nem akarok beléd kötni kedves mama2, de a husvét, az hosszú ú, és nem rövid.
amúgy a LEGO Technic és a sima LEGO között az a különbség, hogy több alkatrészbõl áll(hat), és sokkal életszerûbb mint egy sima LEGO. nem feltétlenül nehezebb ÖSSZERAKNI (nem kirakni), de sokkal összetettebb. látható, hogy kicsit komolyabb felépítésûek ezek, mint egy mezei LEGO.