Nagy LEGO topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lego System 6335 indy transport. Eladó. doboza. összerakása, poszter, magazin. minden meg van ami csak kell. Gyönyörû állapotban. Sok mindenre át lehet alakítani, mert még az is meg van hozzá! Ez lenne az komplett felszereléssel. Árakat kinek mennyit ér privátba kérnék.
Pistike 007
csipegetném 😄

nyirog
nyirog
nem tudom, hogy amire hasonlítana az mikor konstrukció, de egy ideje azt vettem észre h a lego egy csomó régi cuccát viszonylag újra dizájnólja és újra kiadja - persze ez eddig is így volt, lásd rendõrkapitányságok, de itt én inkább arra célzok, hogy régebbi konstrukciókból szinte majdnem, vagy teljesen emelnek át formaterveket az "új"-ba; Igazság szerint nem zavar sok esetben, mert csomó régi jó cuccot látnék szívesen ma is, akár a régi valójukban is, csak az egész számomra csöppet megöli az újdonság érzetét; ezért is örültem mikor láttam h megjelenik a 10233-as (idei bevásárló listámon rajta is van 😊 ), ilyen még tudtommal nem volt.

nyirog
Ez tetszett! <#vigyor3>

Sziasztok, keresek hibátlan állapotú, teljesen tiszta 8455-ös szettet. Email: http://www.google.com/recaptcha/mailhide/d?k=01ptIY-HTHEXVEzzesJBb_Vg==&c=c9pSSOZWtbLEpsoTe3sWpvt4VzmqbQuYAA_200rOpzQ=
Minstrel
ez ránézésre se monster truck, esetleg sokkal nagyobb gumikkal hasonlítana az igaziakra

http://topgearhungary.blogspot.com/

Carlos
Remélem ez csak valami fan made cumó (MOC) és nem a hivatalos offroader. Elég szánalmas lenne.

Þór vígi þessi rúnar

Pistike 007
Csinos!

Carlos
Pont amitõl féltem:

Az alja is (szerintem) ugyanaz:

Þór vígi þessi rúnar

Kodlovag
Mindenhol ismerõsökbe botlik az ember...

Nem ez lesz az új monster truck, ami megnyerte a "You design it, we make it" versenyt?
gyõzetes monster truck

Carlos
Technic monster truck-ra kiváncsi lennék, de szerintem nem lesz nagy újítás a 2012-es offroaderhez képest.

Þór vígi þessi rúnar

nyirog
nyirog
most volt a koppenhágai kiállítás, vagy még mindig van talán, csekkolni kell a listát brickseten mert lehet bõvült a 2013-ban megjelenõ újdonságok száma

nyirog
I.C.ram
Ez kompresszoros?
V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Pistike 007
LEGO lvl ASIAN

Carlos
képet!

Þór vígi þessi rúnar

Punker
de rohadt sok pénz lesz ezt fullosra megcsinálni gyerekek 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
na én me gelcsábultam, cska meg vettem a kölöknek a vasútállomást is (le akciózva 9k volt)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nyirog
Azért csak nyugdíjba küldték a létrás tûzoltó kocsit (7239) 6-7 év szolgálat után, elég jól bírta. Így elnézve dizájnban még mindig megállná a helyét az újak ellen. Jó így prospektusban látni õket,mögéjük rendezett háttérrel, anno mindig órákig el tudtam nézegetni a kedvenceimet így képrõl, ha másért nem, akkor a vágyakozásért. 😄

Carlos
Én inkább Technic párti vagyok. 😊

Þór vígi þessi rúnar

nyirog
sokoldalúság, de ahogy elnézem te is <#awink> Talán ezért nem meglepõ módon gyerek korom óta lego témákbók a CITY az amit gyûjtök és ami vonz, ezt olykor-olykor szerettem megspékelni egy ûrkikötõvel, így még hozzá jött a sci-fi beütés is, így már méltán nevezhetnénk cyberpunknak (sajnos még nincs annyi lego szettem mint szeretném, mint ami egy jó szaftos kis város építésére elég lenne) <#vigyor4>

Carlos
Közben találtam egy katalógust (van next gomb az alján!)
Brickshelf

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
köszönöm!

p.s.: lego és Simcity fan? Lol...

Þór vígi þessi rúnar

nyirog
ITT 😊

Carlos
Hol láthatók a 2013-as készletek?

Þór vígi þessi rúnar

nyirog
elnézegetve a 2013-as lego szetteket, megint találtam köztük pár disney-s címet, ezek után felmerült bennem a kérdés hogy a fenéért nem csinálnak akkor már a TRON film és mesesorozat alapján is egy szettet, pedig hát nem kicsit lenne fasza szerintem, régen volt már lego-ból rendes, futurisztikus, sci-fi szett amennyire én tudom

Mike
hû, ezt gyorsan el is mentem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Carlos
Hidrogén peroxid:

link

Þór vígi þessi rúnar

nyirog
jaja viszonylag sokat bír a motor bennük. tehervonatom van, annak is ha felkapcsolom meglódul, de még akkor is erõs ha a 2 különbözõ tehervonatot összekapcsolom és a végén ugyanúgy húzza maga után az amúgy nehezebb mozdonyt. Mind 2 RC, gondolom a régebbi nem RC kivitel még többet bírt.

Punker
valahol le volt írva hogy lehet lemosni, ha nem az UV-tól sárgult meg.

Mike
egyeseknek milyen szép állapotban van meg máig is
nekem minden fehér elemem megsárgult 😞 még ami dobozban volt, az is

Mike
helyette volt egy ilyenem:

meg ez

Mike
uh, de szerettem volna egy olyat

Punker
nincs itt 😄

Carlos
és ki játszik vele többet? <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Már a régi is megborult alkalmanként, mi megdöntöttük a talpfákat egy-egy 2x1-essel, annyi elég volt neki a kanyarban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
amúgy a kölök piros vonatja hihetetlen gyors, kanyarban simán kisiklik 😄

Carlos
Ez már saját (13 óra volt kábé (6 filmet néztem végig)):

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nekem csak a rendõrautó van meg. De még mindig mûködik. tök aranyos.

Þór vígi þessi rúnar

Punker
jaja az volt a kedvenc, oldalt is felnyílt, meg hátul kétfelé hogy be lehessen csúsztatni a hordágyat.

Punker

Botond
Hû, az a helikopter nagy jól néz ki. 😊
Botond
Nem, csak a 7965-ösrõl. 😊
Punker
6450_Mobile_Police_Truck

6482_Rescue_Helicopter

6780_XT_Starship

meg volt még egy sárga útépítõ is ilyen villogósból 😄

Carlos
Itt most a 10179-rõl beszélünk?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Épp ma láttam a vaterán 300.000 -ért doboz meg leírás nélkül.

Þór vígi þessi rúnar