Nagy LEGO topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
A Creator az a rendszer, ami végre visszahozta az egyszerû elemekbõl sokféle építenivaló stílust - unokaöcséimnek mindig olyat kerestem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
Olívia háza megvan. Azóta folyamatosan átépíti a berendezést, azért kell még kocka. Trendi rózsaszín persze... Ma pl 'mély ágyat' épített. Nagyon kreatív a lányom. 😊
Carlos
Vagy vegyél nagyobb creator házakat!

Þór vígi þessi rúnar

Botond
Én erre meg a kék párjára gondoltam. Csajos legóim nincsenek, szóval Lego friendsel, meg ilyenekkel kell erõsíteni. 😊
Punker
hát az új nagy boltban, vödörrel válogathatod magadnak a kockákat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Botond
Én 12-13 évesen kaptam, nagyon akartam, nagyon örültem, de nem jó. Játszani túl nagy, az elemek túl speciálisak, hogy mondjuk átépítésed western kocsmának, vagy ûrhajónak. Sima city, meg kastélyos cuccok a jók, abból bármikor építhetsz bármit. Én is most sima kockákat akarok venni a gyerekeknek, mert azzal a lányom már olyanokat épít, hogy az vmi csoda. Ami kockám van azt szüleimnél hagytam a Fabulandokkal, hogy ott is legyen mit játszani.
Szóval a kalózhajó porfogó a polcra, nem igazi gyerekjáték sajna. De ez maradjon köztünk. 😉
Carlos
Mindig is akartam egy kalózhajót...

Þór vígi þessi rúnar

Botond
Két év 10 hónaposan a 9+ éveseknek való kalózhajó nem neki szól. Neked meg azért mondtam, mert te meg objektív okokból nem leszel újra négy így oda is ígértem a hajót meg nem is. Mint a Mátyás királyos mesében... 😊
Carlos
Lószart... a legó mindenkinek szól!
Ehunni a galériám...
Hiányzik belõle az Unimog a 4x4 és a bontatlan karácsonyi kacsa.

Þór vígi þessi rúnar

Botond
Neked is azt tudom mondani amit Jr-nak: majd ha négy éves leszel! 😄
Carlos
kalózhajót tolnám. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Botond
A dobozosok mentek az agy alá, a nem dobozosokból építünk. 😊 Azért a kalozhajót nem adom 2-3-4 évesek kezébe? 😄
Punker
szép gyûjtemény, búcsúzz el tõlük, én is elkövettem a hibát hogy hagytam a kölöknek kiskorában elhordani, azóta se tudjuk összerakni 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
a 6808-as ûrhajó nekem is megvan, az a generáció volt az én gyermekkoromban, van belõlük sokféle.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
Eljött a napja, hogy a lányom már 2 hónappal meghaladta a 4-et, a fiam két hónap múlva 3, szóval ideje volt elõszedni a lego készletet a pincébõl. Ezek amiknek megvan a doboza is.
Ami a képen látható
6285
6074
6362
6363
6364
6054
6265
7121
7101
7110
Meg az aprólék, mint 6257 (ebbõl kettõ készlet is van, de csak 1 doboz), 6716, 3413, 6716, 6718, 6236, 6245, 6246, 6712, 5621, 6555, 1752, 6903, 6008, 6234, 6232 (szintén kettõ van), 1736, 1749, 6235 (ebbõl is két készlet van), és ami a képrõl lemaradt, de szintén megvan dobozosan az az 5901 és 5903.

Na de voltam rossz gyerek is, szóval van aminek nincs meg a doboza, de viszont szintén megvan hiánytalanul plusz az összerakási útmutató is, íme!
Ezekbõl szerintem nagy dobás a
381
6371
6970
meg itt is az aprólék, mint 6630, 6627, 6653, 6650, 6692, 6685, 6678, 6606, 6808, 6610.
És a slusszpoén a könyv, a 6000.

Bocsánat a wall of text miatt. 😊
Üdv.
Van egy elado lego star wars darth maul figurám hibátlan állapotban.
És van még egy Lego 1254 es összeszerelési útmutató füzetem eladó.
Akit érdekel valami írjon privit.

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

Wreck86
Az igen!

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Pistike 007

7131nr
Punker
maileztem velük a ház miatt, korrekt válaszok és gyorsan, szimpatikus volt a hozzáállásuk.

nyirog
egyébként kockaáruház árai tényleg jók minden tekintetben, csak sokszor van az h nincs náluk készleten pár dolog, én is akartam egy tûzoltó autót venni de már nem volt így maradt a mentõ autó 😄

nyirog
igen sajnos, vannak köztük drágák és túlárazottak olykor, de jók is vannak azért, meg most az árfolyam is befolyásolja :\

Punker

Punker
hát próbáltak németül tanítani 4 évig 😊 bár beszélni nem tudok de a webshop-okkal nem szokott gond lenni csak onnan mindig drágább a posta

nyirog
támogatom az ötletet 😊.

@Punker: amúgy ha nem gond a német nyelvterület (de szerintem angolul is tud a hapsi) és a kicsivel hosszabb várakozási idõ kb 1 hét akkor www.valuebrick.at én innen szoktam rendelni.

Punker
majd akarok

Carlos
Lassan szép kis terepasztal alakul ki.
Fotókat csinálhatnál...

Þór vígi þessi rúnar

Punker
végül tesóm megvette a múzeum rablást, én még 1 szett sínt + a 4453-as lakókocsit (jó lesz a faház szetthez) azt számoltam kéne még 4-5 út a teljes városhoz, de sehol nem találtam 2500 alatt amit azért sokallok. 😞

Carlos
uhhh...
ez tényleg gáz.

Þór vígi þessi rúnar

Punker
8403-as házat berendeltem hétfõn a kölök szülinapjára (akciós volt 11k-ért) ma rájuk csörgök mi van, bocs elfogyott, gyorsan másik webshop (ott már 14500) világít a zöld pipa hogy raktáron, bocs nincs nem is lesz...nem lettem ideges.

Carlos
<#fejvakaras>

Þór vígi þessi rúnar

Punker
kapják be a webshopok 😞

nyirog
abból már elég szép kis pályát lehet akkor már építeni 😊)

nyirog
közben ráakadtam, 7995, vagy 7996-1 a rendes száma

Punker
ilyet kapott most

+ 2 "sima" sín + piros vonat + állomás van neki

nyirog
habár nem biztos h 2866 a számozása :\

nyirog
ez ni, a 2866

nyirog
Régen lehetett kapni ilyen keresztváltót, kár h ma már olyat nem lehet beszerezni, egy jó lenne pedig egy 2 vágányos felálláshoz 😄

Punker
úúúúú
pont most jött meg a kölöknek a váltó szett a sínekhez.

Üdv!
Van néhány eladó bontatlan készletem:
7599 limitált kiadású toy story szemétszállító
66411 star wars 3in1 pack
4644 kikötõ
4439 helikopter
9492 star wars tie fighter
Üdv.
van egy elado lego star wars dart maul kulcstartóm, hibátlan állapotban. érdekel valakit?

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

kittgt500
Sziasztok!

Érdekelne itt valakit egy eladó Lego Techinc Ferrari 599 GTB, összerakva, leírással, de doboz nélkül, játszva nem volt, vitrinben állt végig.

Carlos
látni kéne.

Þór vígi þessi rúnar

Fehercsoki
Ez amit írtam mennyit érhet?

Minstrel
vatera, jófogás ilyesmik, aranyáron van mindenhol

http://topgearhungary.blogspot.com/

Fehercsoki
Helló!

Mostanában hol éri meg eladni a régi legot?(kb. 2 kiló ömlesztett lego sok ritkasággal plusz kb. fél kiló technic+2 összeépített technic jármû)

V43 1105
COOL.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Errõl lenne szó.