Nagy LEGO topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A legózás csak igaziból jó szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
utána kb. ebbõl a szettbõl elég sok meglett még.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Pl:
és amira 6-8 évesen nagyon vágytam:
Þór vígi þessi rúnar
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nekem is jutott lego idén is 😊 (a gyerek meg friends-es legokat kapott)
Igazából egész meglepõ szett, mert fél méteres repülõ lesz belõle, és komoly mechanika van a belsejében, amitõl sokminden mozgatható rajta.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Boldog Karácsonyt!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
76-78 között gyértották, 327 darab.
Egy 6-os skálán 4-es a ritkasága. (átlagosnál egy kicsit ritkább).
Forrás:

Þór vígi þessi rúnar
A lenti egy 1976-os készlet
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hasonlóra gondolok :
Ezt a szettet a múlt héten sikerült megrendelni Lengyelországból , nem is fizettem sokat érte.. <#whatever>#whatever>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Viszont ha kimész az utcára és megkérdezel 100 embert, szerintem 70 tudni fogja mi az a vissza a jövõbe.
Persze ez nem von le semmit a doctor who értékébõl, csak szerintem (!) nem annyira népszerû...
Abszolút nem reprezentativ, elsõ találat a FB-on:
Doctor Who
2.882.822 ember kedveli · 156.990 ember beszél errõl
Back to the Future Trilogy
3.162.663 ember kedveli · 52.244 ember beszél errõl
Þór vígi þessi rúnar
Khm... a Doctor Who jövõre 50 éves, és kicsit komolyabb aktív rajongótábora van, mint a BTTF trilógiának - ami persze nem von le semmit annak az érdemeibõl, de egy kicsit gazdagabb lehetne a figurafelhozatal. (bár kérdés, hogy milyen egyszerû megegyezni a BBC-vel a jogokról, fõleg, hogy van micro figure nagyjából abban a méretben)
Nem tudom, hogy lehet-e itt eladásra szánt Lego-t hirdetni. Ha nem, akkor elõre is elnézést kérek.
Eladnám a 8378-as készletet. Red Beast távirányítós autó, hiánytalan állapotban, összerakási útmutatóval, de doboz nélkül. Ha van érdeklõdõ, az keressen meg privátban. 😊
Szóval ez lenne az: