Nibiru
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Na itt is vita lesz a véleményembõl? Remélem nem.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Egyik esetben a Nap egyik oldalán, a másik esetben a Nap másik oldalán halad épp a Föld, a pályályán. Ha meg a Nibiru létezik, és épp a Nap takarásában van, akk nem biztos hogy látjuk, szóval nem mindegy hogy a téli, vagy a nyári égboltot kémleljük. Habár nem tudom merrõl érkezik majd az X Bolygó ha létezik, legalábbis van pár pálya, és egyébb kép a googlen, nem vagyok benne biztos hogy hitelesek.
Én Notredamusnál akadtam rá amúgy a Nibirura, aminek elvileg lakói is vannak, és Nibiru a vezérük. A weboldalt nem találom már, de ilyen dolgok voltak ott leírva: Elvileg amikor elhalad a Nibiru a Föld mellett, lakói lejönnek a Földre és a nõkkel, lányokkal közösülnek, vagyis utódokat nemzenek. Találtam több ezer éves ûrhajós leszállási rajzot a Nibiruról a Földre. És elvileg a Nibiru elhaladtával az emberiség nagy fejlõdésen esett át, és modern eszközök kerültek a Földre. stb stb... Sokminden volt még az oldalon, de nem nagyon tudom õket elhinni. Habár az ûrhajós leszállási szögek elég érdekesek voltak...
Találtam viszont még egy érdekes oldalt:
Elveszett Planéta
Ezen kívül még számos oldal foglalkozik a témával, habár 2012-re a Föld rezgés szintjének megváltozásától, a dimenzióváltásig sok mindent jósolnak egyéb "okos" emberek, összezavarva másokat, a pánik keltésrõl meg nem is beszélve... A Maya naptár is 2012-ben ér véget, legalábbis a Mayák számításai szerint akkor lesz a világvége, mindenesetre a Spanyol meg a Portugál felfedezõk a Mayáknak elhozták már az 1500-as években a világvégét.
De szerintem akár mi is lesz hülyeség még 3 évig parázni, és minden reggel úgy kelni fõl hogy jön a világvége...
ismétlik is, de netrõl is nézhetõ lesz
Viccet félretéve, ha ilyen címmel (a neve:1999..)nyitott volna egy topicot, nem valószínû, hogy tudnánk milyen jellegû bejegyzés, mirõl van szó, akiket az ilyen dolgok érdekelnek, lehet el sem olvasták volna. Hasonló a "probléma" jellege, nem annyira off. Szerintem.
Meg egy beszélgetés általában kiindul vmibõl, eljut valahova és már lehet nem az eredeti témáról van szó. Valahol nem is lehet szerintem elvárás, hogy ugráljon mindenki beszélgetés közben össze-vissza a topicoc között. Én úgy vettem észre, hogy ehhez flexibilisen állnak hozzá bizonyos fokig, ami szerintem klassz.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Na kedveseim, nekem modhatnak bármit, Nostradamos nem volt csaló.
Egy kis genetika, MTA
Még genetika
Egyébként állítólag genetikai kutatások alapján pl. az összes indián egy déli japán szigetrõl származik. Kérdés, hogy hány év alatt alakultak át annyira. (merthogy mostmár nem nagyon hasonlítanak)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
És azt mikor fogod fel, hogy a "hivatalos" szó tudomány kérdéskörben FASZSÁG?
:DDDD
fotográfik kolomp edisön :D
vagy magas és erõs izomzatú, világos bõrû, világos szemû, vagy alacsony fekete hajú fekete és vágott szemû, és sötétebb bõrû a genetikai válasz a hideg éghajlatra. Tehát az egyik az odavándorolt valamiért valamikor, a másik az meg ott alakult ki. Szerintem a magas északiak alakultak ki ott, mert õk kevésbé bírják a napfényt (UV sugárzást) mint az eszkimók, akikhez hasonló emberek élnek DK Ázsiában is. Ugyanez a négerekkel: pigmeus és a 190cm átlagmagasságú(!!!) nilotid szudániak. Ráadásul a hivatalos duma szerint ie.3000-ben még egyféle négerek lakták Afrikát, meg azt is a hivatalos magyarázatoknál láttam, hogy a vágottszemûeknél az extrém hideg ellen alakult ki a bõrredõ a szemükön. Namostakkor mi van a darwinistákkal, mert ennyire összevissza nem lehet magyarázkodni, csak hazudozni.
Az információ túltengés miatt van régészeti Nibiru-kép, van félreértelmezett Nibiru-kép, van csillagász Nibiru-kép, meg még sok fajta. Most válaszd ki az igazit...
Meg akkor az nem Nibiru. Nibiru definíciója: nagy baszott bolygó, ami telibekúrja a Földet és elhozza a világvégét.
Ennek nem felel meg egy Mars méretû izé, ami nem csinál semmit.
:D
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
DE!
A Nibiru igazából(?) egy kb Mars nagyságú kisebb bolygó, ami nagyon messze kering a többi bolygótól, így nem zavar bele a belsõ bolygók pályájába. és egy jobb minõségû amatõr távcsõvel megfigyelhetõ már az Északi Féltekérõl is.
Új, apró vallások és vallás jellegû áltudományos irányzatok tömkelege, összeesküvés és világvége-váró szekták... A labilisabbaknak akár ez is lehet az utolsó lökés a teljes elmebetegség felé. Mindenfelé ámokfutások...
Tartok tõle, hogy ezek egyre sûrûbben elõ fognak fordulni.
Aztán az is lehet, hogy ez egyáltalán nem tendencia, és ma sem rosszabb a helyzet, mint mondjuk a középkorban... :P :D
/me ásít...
megkérdezhetlek, miért hiszel ebben? honnan találtad ki, hogy neked
ezt el kell hinni? mi volt a meggyõzõ érv?..
Áh, hívõk. Nekik mindegy, mekkora faszság, hinni jó. Ha esetleg ezen túlteszi magát, akkor fejest ugrik valami más szektába.
De miért is várom, hogy észrevedd benne a nyilvánvaló ostobaságokat, ha egyszer már elhitted?
De álljunk már meg egy pillanatra! Vezessük le amit állítasz:
- a nibiról néhányan tudnak, látták, kiszámolták a pályáját
- ezek szerint létezik olyan magánember/szervezet, aki képes ennek az égitestnek az észlelésére
- mégis bárki más, akinek szintén rendelkezésére állhatnak ezek a berendezések, nem képesek észlelni és/vagy lefizetik õket a kormányszervek.
Csak én érzem ennek az iszonyatos képtelenségét?
Legfeljebb soha nem jutunk ki a sötét középkorból, a babonás, vallásos félelmekbõl, mûveletlen ostobaságból. De jó is lesz.
OMFG! Egy állítólagos égitest mitõl lenne természetfeletti? A 637. dimenzió asztrálsíkjában létezik? Vagy mégis mi a természetfeletti?
Szerintem meg ez a logikátlan és még ha hozzáteszem hogy a NASA-nál is olyan enberek dolgoznak akik max.10%-át használják agytérfogatuk kapacitásának ráadásul az égbolt egész piciny részét tudják megfigyelni akkor amit ti teljesen elvettek annak ugyanannyi a valószínûsége mint hogy nem.
Logikus nem?
Még jó hogy nem mindenki a te és hozzád hasonló logikájával gondolkozik az ilyen számotokra természetfeletti dolgokról:)
Teljesen faszság az gondolni, hogy ezt elhallgatják.
De egyébként nem a tévébõl informálódom, már közel 10 éve. Én is a netrõl. Csak az egyértelmû faszságokat csak kiröhögöm, mert logikátlamn, és totális idiótaság. Te meg benyalod. Ez a különbség.
Ha arra gondolsz, hogy személyesen kopogtatnának az ajtómon a hírrel, akkor természetesen nemleges a válaszom. Viszont mivel alsó hangon is több millió amatõr csillagász kémleli az eget az én kis hobbi-csövemnél komolyabb cuccokkal, ezért 100% biztosra veszem, hogy kiszivárogna.
A nibiruról folyton csak az van, hogy néhány hónap múlva szabad szemmel is látható lesz. 5 éve is ezt írták, tavaly is, és gondolom jövõre is ez lesz. Ezt konkrétan 2007. októberében írták, netes kereséssel pikk-pakk megvolt: szakértõk szerint néhány hónap múlva pedig már szabad szemmel is látható lesz ... A katasztrófa-terv a kiszivárgott információk szerint akkor lép csak életbe, amikor már a bolygó szabad szemmel is látható lesz
Most 2009. januárja van, semmi sem történt. Mivel nincs is SEMMI! Sebaj, ez a nibiru móka is el fog halni (közeleg 2012...), páran meggazdagodtak belõle, jóval többen hülyét csináltak magukból, mi meg (akik tudományos alapon, tényekre építve érvelünk és gondolkozunk) a ti szemetekben megmaradunk vaskalapos, 'a hatalom embereinek', akik azért vannak itt az SG-n (is), hogy elhallgattassák a közelgõ katasztrófát. LOL.
Bocsánatkérésre nem is számítok, már megszoktam a fajtádat...
Tehát szerinted ha lenne egy ilyesmi nagyságú dolog akkor azt minden féle képpen a tudomásodra hoznák mégpedig idõben?
Ezt te sem gondolod komolyan már csak a pszihológiai szakvizsgádat nézve sem(ha érted mire gondolok:)
Az meg hogy van valakinek egy Newton távcsöve az szerintem te is tudod hogy nem jelent semmit legalább is én nem dobtam hátast tõle ha ez volt a célod:)
Amúgy mekkora van ha még megkérdezhezem egyátalán?<#zavart1>#zavart1>(tényleg érdekel)
Mi van? Elõbb azt mondtad, hogy a neten bármit közhírré lehet tenni, most meg cenzúrával jössz? Szép kis önellentmondás néhány percen belül.:)
"Meg talán nem minden amatõrnek van rádiófrekis meg infra távcsöve megfelelõ méretben."
Nem is kell, ti, nibiru-hívõk mondtátok, hogy 2008-tól már szabad szemmel is lehetne látni.
"Szerinted amúgy kinek mi érdeke kitalálni holmi kóborló bolygókat?"
Erre van pszichológiai magyarázat, elég hosszú lenne levezetni most itt. Egyelõre elégedj meg azzal, hogy két fõ csoportjuk van:
- akik tudják, hogy az egész kamu, viszont meg akarnak gazdagodni a ráépülõ merchandise-ból
- akik kritika nélkül benyelik a sztorit, és hittérítõ módon terjesztik (ingyér')
"Erre van valami elméleted?Gondolod hogy egy iyen dolog fizikális képtelenség?"
Igen, jelen tudásunk szerint fizikális képtelenség.
"Legutóbb amikor "közel"(kb.15000km)húzott el egy kisbolygó a Föld mellett azt is utólag adták hírül mert végül is mi közünk hozzá."
Azért adták hírül az esemény után, mert elõtte sem tudták. Mond neked az vmit, hogy 'NEO detection system'? Na ilyenünk még nincs, pedig nagyon kéne...
"Amúgy nem tudom mennyire foglalkoznak ebben a fórumban csillagászattal de engem mindig érdekelt és informálódom is."
Nem úgy néz ki... Ezzel szemben azt hiszem én elmondhatom magamról, hogy foglalkozom vele, és nem csupán azért, mert ha olyan kedvem van, akkor kiviszem a kertbe a Newton-távcsövemet, hogy nézelõdjek...
Szerinted amúgy kinek mi érdeke kitalálni holmi kóborló bolygókat?
Erre van valami elméleted?Gondolod hogy egy iyen dolog fizikális képtelenség?Szerintem ebben semmi stártrek nincs.
Legutóbb amikor "közel"(kb.15000km)húzott el egy kisbolygó a Föld mellett azt is utólag adták hírül mert végül is mi közünk hozzá.
Nem fognak ilyesmivel pánikot kelteni pláne hogyha nem tudnak teljesen pontos infókat leközölni amit persze más sem állított sehol.Ahol igen az a rizsa,azt kell tudni egy átlag netezõnek kiszûrni.
Amúgy nem tudom mennyire foglalkoznak ebben a fórumban csillagászattal de engem mindig érdekelt és informálódom is.
Biztos vagyok benne hogy olyan is beleböfög ilyen témákba aki csak a "Milyen videókártyát?"topig stagnálása miatt nézelõdig intellektuálisabb téma után.Ezt persze ne vedd magadra de van ilyen is
Ti meg ugyanezt a fikciót benyaljátok csont nélkül. Akkor ki is a hülye?
Ha annyira közérdekû és igaz lenne, akkor ingyen adná. Úgy biztosan õ lenne a hõs, aki csak mindenkinek jót akar. Így meg csak egy a pénzhajhász hazug kóklerek közül.
De nem baj, legyél csak boldog a "titkokkal", majd egyszer rájössz, hogy átbasztak.
Ez a sorozatos hivatkozás az iskolára meg... Valami kis lúzer tini vagy, és így lázadsz? Kissé szánalmas. A suliban azért olyan primitív amit tanítanak, hogy még az ilyen nyomik is felfogják. De te még erre sem vagy képes, minek traktáljanak téged a bonyolultabb összefüggésekkel, a dolgok mélységében megmagyarázásával? Téged jobban érdekelnek a könnyen felfogható, izgalmas faszságok, mint ez a Nibiru.
Talán egyszer kinövöd. Nem biztos.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
És a több millió amatõr csillagász közül senki sem vette észre a te kis nibirudat, esetleg õket is egyenként lefizették a hivatalos szervek?:)) LOL, érezzed már az állításod képtelenségét!
Te megnézted az égboltod a nibiru után kutatva? A források szerint már jó pár hónapja látni kellene.:) Vagy vakon elhiszel mindent, amit a nemhivatalos oldalakon olvastál?
Csak annyira nézték hülyének mint most ti egyes források szerzõit:)
Máglyára velük....
Ja és amit a suliban a csillagászatról vagy töribõl netán társadalomból tanítanak az biztos úgy van és aki ellenszegül a hatalomnak esetleg fényt próbál deríteni pár dologra az nem kap bizonyítványt:P
Csakhogy a neten tudni kéne szelektálni az értékes és a hulladék információ között... Ezek szerint ez neked nem sikerült, persze ehhez kell egy bizonyos intelligenciaszint és háttértudás.
Teljesen ingyen is lehet informálódni ezért van a NET!
Egyátalán nem parázok sõt szinte várom hogy ez a degenerált világ egy picit megváltozzon vagy eltünjön minden mocskával együtt.
Ha ehhez egy természeti csapás kell(úgy néz ki az ember nem tud változtatni,túl buta)akkor felõlem jöhet!
Ha már a csalóknál tartunk egy kis OFF:
link
Ezt is pénzért adják ezt meg is vettem.Elég "hihetetlen" dolgok,állítások vannak benne a mi kis "informatív" világunkról.
De mivel ezt is pénzért adják ráadásul az emberek errõl sem tudnak ezért ez is csalás mert nem "hivatalosan",a fantasztikusan jól felépített MÉDIÁBAN van leközölve.Ettõl én sokkal jobban parázok!!
Ha esetleg kezed ügyébe kerül ez a köny rájössz hogy kik is a csalók valójában és mi is az érdekük.
Tehát én jobban hiszek a "független"médiának mint a nagy NAI Senior Scientist vagy mi a tökömnek!
További szép napot a burokban<#integet2>#integet2>
Te mindent elhiszel amit "hivatalosan" mondanak?
Fókuszba nem vót még akkor biztos nincs is....
Itt az ideje felébredni emberek,szerintem nem az a kérdés hogy van-e hanem hogy mikor!