Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Csak a vak nem veszi észre hogy az android kb mindenkit hátráltat.

Next PC upgrade: 2022

Solten
Legalabb ebben a topikban probalkozz ne hulyet csinalni magadbol.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a hardver reszlegen ugy is ismer mindenki teged <#hehe>

Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.01.14. 13:34:12

Saor Alba

skinnyman
Annal, ha valaki hulye, csak az a rosszabb, amikor hulye es melle holt magabiztos is.
Homalyos, alaptalan baromsagokkal dobalozol, kozben nyilvanvaloan fogalmad sincs, hogy mirol van szo. Nagyjabol az osszes szabvanyos technologia (pl opengl es 3) az android-ban jelenik meg elsokent.
A konzolok ereje pedig pont abban van, hogy ott celhardver van - ami tokeletesen ellentmond az android nyiltsaganak, ami egy kenyerpiriton is elfut.
PC-n csak a vergodes van? Az osszes nextgen konzol gyakorlatilag egy pc, abbol is egy max kozepes gamer pc.
Azert koszonjuk a meglatasokat, majd ertesitunk.

Regards,

grebber
Mert nekem nem fáj kimondani az igazságot.Legalább legyen itt egy ember aki megmondja a frankót!

szucsy89
miért jössz ide flamelni?
grebber
Nem zavartatom mert látom ,hogy nekem van igazam úgyis.

Amíg nem lesz alapjaiból újrairva a droid addig örökre másodhegedüs rendszer marad, olyan mint a pc 100000 erősebb (papíron) mint minden ami konzol mégis csak a vergődés van vele.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.14. 12:00:51

skinnyman
Multkor amikor hasonloval jottel, eleg reszletesen leirtam, hogy miert szeduletes baromsag amit magyarazol, de egy pillanatig se zavartasd magad.

Regards,

Vadnokedli
Írd le még százszor hogy szardroid, szar- droid, vaj, szart. <#banplz> Mindenki tudja.<#help>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

grebber
Mindenki azt csinálja mert azt hiszik a hasonlósággal el tudják adni a szarjaikat.De amíg droid vaj rajtuk szart sem érnek<#eplus2>

dehát azt a nokia csinálja nem?
grebber
A következő jöhetne Tegra X1-el az szénné aláz mindent. Igaz a fosdroid kb 40%-át se tudja kihasználni ,de csináljunk erőset a sok hülye úgyis veszi.

adam46
Amúgy tényleg, a legtöbb játéknál, mit írja ki egyből, hogy a vásárlással lemondok a visszafizetési garanciáról? Még egyszer se kértem vissza a pénzem.
Solten
A Google csinált egy androidos iPadet

Indexes cikk (nem rohog).

Saor Alba

Jim Morrison
szerintem ez alap. egyik cég sem olyan hülye, hogy ne legyen ilyen "védelme".

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Apple pontosan ezt lépte. Aki notóriusan sokszor refundot kér, annak megvonják a visszavonás jogát. Szerintem a többi cég is ezt fogja csinálni.

grebber
Éppen ma toltunk be egy ilyen chromecastot a céges projektorba, aztán persze egyből 45 telefonról ment rá minden keresztbe hosszába 😊
skinnyman
Eleg regi dolog pedig 😊

Regards,

Solten
How To Mirror Your Android Screen to TV Using Chromecast

Fel se tunt hogy nemreg behoztak ezt ficsort, kiprobaltam, nagyon zsir.

Saor Alba

Jim Morrison
köszi, én nem is tudom miért nem próbáltam meg. na mindegy.

Ryo: kliens se rossz már egyáltalán, csak kicsit lemaradt. Most már egész jó.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Én fullba töröltem. Helyette a chrome + m.facebook.com. Egészen használható lett az is.

Jim Morrison
Facebook kliens eljutott arra a szintre, hogy mikor kepet nezel es ha ugy csinalok mintha tovabb gorgetnek, kilep a kepnezegetobol es megy tovabb a hirfolyamon.
Ios talan mar 2 eve igy van 😞

davidka003
Nekem is volt ilyen bug. Lemerítette teljesen a telót. Újraindítás és jó lett.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Narxis
Én használóm telón, 4.4.2 rendszeren, nálam minden ok.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
Hasznal itt valaki cerberust? Kb 1 hete mar folyamatosan latom a helylekerdezes ikont az allapotsorban es beallitasok szerint a cerberus miatt. Delben kikapcsoltam helymegosztast de estere 20% on voltam de nem csinaltam az eg adta vilagon semmit.

theone91
A Dell termékdizájnerei azért szépen belehúztak. Tegnap bemutattak egy gyönyörű Windowsos laptopot is.

grebber
Ha nálunk is lehetne kapni 30K alatt ilyen droid konzolt venném is egyből.

"The Walkman NW-ZX2 will go on sale this spring."

...so all the 5 people interested in it could buy it.
skinnyman
Barki tud csinalni? Akkor miert nem futott ez, vagy ehhez barmilyen szinten kozel allo a techdemo ez elott soha semelyik masik mobil/tablet keszuleken? Ami a jatekokat illeti: nemreg jatszottam egy shield tablet-en hl2-vel, full jol megy, olyan felbontason, ahogy a pc-men nem futott anno. ios-en (ipad 3) soha nem lattam negyed ugy kinezo jatekot sem, de a jobban kinezok kozott is amiket lattam, sokszor alacsony volt az fps, ugyanazok a jatekok altalaban folyamatosabban futnak az n7 2013-on, jobb grafikaval.
Amugy milyen pc portokrol beszelsz? deus ex, xcom, kotor? Mert ezek mind vannak android-ra, ahogy a nagyobb cimek tobbsege nem meglepo modon mindig kijon ra. Ellenben mutasd mar meg nekem ios-re ezeket: trine 2, hl2 (+ep1), portal, oddworld stranger's wrath, strike suit zero.
Pont ios-re lenne ertelme megcsinalni es kiadni a jatekokat, meg ott lenne oriasi fejlodes? Az elso ue3 jatekok ota abszolut semmi erdemlegeset nem lattam meg ott. Egyetlen, szuk piaci reszesedesu gyartohoz kotni magad, egy olyan platformon, ahol a kontroller tamogatas is egy eppen eledezni kezdo ujdonsag? Ne bohockodjunk mar. Egy igazi gamer tablet van a piacon, az pedig a shield tablet.

Regards,

grebber
Techdemo lol azt bárki tud csinálni mutogatni vs néz meg a csúcs androidos (LOL) játék grafikáját és akkor rájössz nincs miről beszélni. És meglehet nézni IOS-t oda milyen pc portok jönnek ,mert ott látnak értelmet fejlődést oda van értelme megcsinálni kiadni őket.
Mobil fronton kb most az zajlik az nvidiánál mint az AMDnél pc fronton hogy technológiailag aláz ,de mivel kb nincs mi kihasználja semmit nem ér.Biztos lesz majd jóféle nv tablet megint 1 db belőle azt cső. Már a Xiaomi MiPad 2 is inkább qualcommal és nem NV-vel mint az elődje!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.05. 21:03:30

skinnyman
Dell's Mega-Thin Venue 8 Tablet Is Now Available For $399.99 From Best Buy

Nem olyan olcso, de eleg komolynak tunik azon tul, h elvileg a legvekonyabb tablet ami letezik.

Regards,

szucsy89
eszméletlenül ocsmány hátlap
skinnyman
Crysis? Az x1 keynote-on a demo amit mutogattak (ue4-es elemental) sokkal fejlettebb annal, alig par eve demoztak azzal a csucs asztali gpu-kat.
Tovabba ez pont az a cucc, ami k1-hez hasonloan kb minden letezo desktop api-t is alapbol tamogat: dx12, opengl 4.4, cuda, opengl es 3.1, aep.

Mas:
Google Announces Cast For Audio, A Chromecast-Style Standard For Streaming Directly To Connected Speakers

Hands-On With The LG G Flex 2 - Faster, Better, And... Smaller?

Regards,

Maximum te... én a Note3 hardverével se igen tudok mit kezdeni már. Nem játékszer.
grebber
Biztos hogy nem nézd meg Apple-t metal API elég übber.Pár év azt ios-en Crysis-ozunk majd!

SzirmosSzisza
Saját API-val csak tökön lőnék magukat 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

grebber
Már ne haragudj, de csak a suttyó vak nem látja ,hogy nv semmire nem megy a hihetetlen jó mobil cuccával ,sajnos.

Már a Tegra K1 is sokszorta kinőtte a jelenlegi droid felhozatal piacot.
Erre itt egy sokkal jobb gyorsabb ,de hova mire kinek? Maguknak? Az ezen a piacon semmit nem jelent.
Hidd el mindenkinek ,de legfőbbképpen az NV-nek lenne jó ha végre csinálnának egy API-t.

Mondjuk egy Nintendo ba elég jó lenne a cucc az biztos ,de ők inkább amd- felé nyitnak majd tuti 😄

Mármint ez abu véleménye igen, aki már két évvel ezelőttre is világvégét jósolt a mantle miatt 😄
grebber
Sajnos ez sem kell majd a kutyának se szóval hiába alázza szanaszét az egész mobil mezőnyt mindenestül 😞
Akkor lenne értelme ha lenne NV -nek saját API-ja ahol ezt az erőt ki tudja használni bármi is.
Így lesz rá egy Shield Tablet megint az cső bolt bezár.<#rinya>

Hihetetlen mennyire le van maradva a szoftveres dolog mindenhol.Remélem egyszer nv is ráébred és lépni fog egy api személyében!

skinnyman
Xiaomi Announces Redmi 2 Smartphone Packing LTE, A 64-Bit Snapdragon, And More

Snapdragon 410 1.2GHz, quad-core 64-bit SoC
4.7-inch 720p IPS LCD
1GB of RAM
2200mAh battery
8GB storage with microSD card
8MP camera
FDD-LTE and TDD-LTE
Dual SIM
$112