36194
  • theone91
    A sötét-világos menü simán belefért volna már régi Android-verziókba is.
  • theone91
    A Verge állítólag (nem láttam, csak neten olvastam) letesztelte a régi Photos appot az újként. Leszedték a videót, de a Redditesek elől már nem tudtak elmenekülni.
    Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.05.29. 11:39:59
  • skinnyman
    Itt a Photos app, baromi vakitos :)
  • RYO21
    Android M in pictures: Sneak an early peek into the next major update
  • Jim Morrison
    hát ez kva jó

Jump
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.28. 20:40:36
  • theone91

M mint Milkshake? Hmmm?
  • Jim Morrison
    aha, pár funkcióval én is úgy voltam hogy ezt már tudja. akkor ezek szerint ez sem új :)
  • desigo
    Ha beírom a keresőbe,hogy "park" már most is megtalálja a parkos képeket 2012-től

• desigo
    Helyes,úgyis hamarosan lejár több 10 giga Dropbox tárhely.
  • Jim Morrison
    ja. 16 Megapixeles képeket és 1080p videókat.

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.28. 20:01:12
  • Chris Lowe
    Mi van? High quality minőségben tolthetek fel végtelen mennyiségű fotót?
  • Jim Morrison
    store Unlimited HQ PHOTOS For free
  • Jim Morrison
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szoftverfrissítés ikon az? :D
  • Jim Morrison
    Google fotók is új lesz, kicsit loptak apple től (végre)

szerk: beíróm google fotók keresésbe, hogy tüntetés, és tüntetéseken készült képeimet fogja megmutatni, nem kell sokat keresgélni.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.28. 19:46:00
  • Jim Morrison
    Oh huh — M uses motion detection. If your tablet doesn't move in awhile, it cuts off apps.
    There's a new feature called "Doze."

A Nexus 9 with Doze lasts "up to two times longer" than one without it, Burke says.

USB Type-C is going to be supported on Android.
  • Jim Morrison
    Google Pay

lehet telóról mást tölteni (ez még jól is jöhet.. ha telefon már nem kell :D)

(^ez má volt rövid ideig)
  • Jim Morrison
    gondolom ezen a csatin ahol adják
  • theone91
    Visszanézhető lesz a Google I/O? Sajna élőben nem tudom követni.
  • gabi89
    Sajnos azzal nem lehet mit kezdeni, csak ha másik romot teszel fel. (ahhoz meg bootloadert kell nyitni)
  • joshua
    Megvolt, de maradtak sajnos.
  • Jim Morrison
    biztos nem áll át? restart megvolt (hátha)?
  • joshua
    Nos, ez a hihetetlen bonyolult google módszer bejött, a morelocale 2 app sikeresen elvégezte a dolgát. Sajnos a Beállítások és a Telefon alkalmazás maradt angol. Ezekkel gondolom nem lehet mást csinálni, max másik rommal. Ha apának jó így, akkor jó lesz, ha nem, akkor még mindig ott a 30 napos pénzvisszafizetős opció.
  • Jim Morrison
    google-finally-enables-answers-in-search-suggestions-in-chrome-no-more-toggling-flags-required/
  • szucsy89
    ja? én azt hittem csak angol nyelv van mindenhol benne

mindegy, ez legyen a legnagyobb hibája, amúgy pöpec kis telefonok a legújabb moto-k :)
  • Dzsini
    Értelmes indokot nem látok, hogy miért szednek ki csak néhány nyelvet a rendszerből, és miért hagynak benne olyat, ahol szintén nem forgalmazzák hivatalosan. Úgyhogy kerestem egy értelmetlent :)
  • szucsy89
    "spórolnak egy kis helyet"

arra a 2-3 mb-ra gondolsz? tiszta hülyeség ezen spórolni...
  • Dzsini
    Motokban nincs, a helyi csomagok kihagyásával spórolnak egy kis helyet, meg szereznek egy kis bosszúságot.
    Ha rákeresel a "moto magyar nyelv" vagy hasonló szavakra, találni lehet egy csomó leírást, hogy milyen módon lehet belepakolni - nem tűnik túl nagy varázslásnak.
  • joshua
    Vettem egy Moto E 2nd gen. telefont. Pár perce kaptam kézhez és.... nincs benne magyar nyelv. Ez így oké? Gyári 5.0 van rajta, és nem tudok magyar nyelvet kiválasztani, ami már csak azért lenne fontos, mivel apámnak kéne aki nem egy nyelvzseni :D Ezt lehet valahogy orvosolni?
  • desigo
    Két új Nexus is érkezhet a héten
  • BooMiller
    Nekem ez tetszik benne nagyon meg hogy lehet gombbal fotózni még akkor is ha ki van lőve a képernyő:) Aztán megnéztem a jelenlegi árakat ami dob, de remélem annyi lesz mint a G3...
  • PeeTeR
  • masoma
    és tényleg. köszönöm!:)
  • RYO21
    Fel kell telepíteni EZT.
  • masoma
    sziasztok, vettem egy nexus 7-et (2. gen) és 5.1.1 fut rajta. Alul a kis háromszög, kör, négyzet ikonok fekete sávban vannak és a menüje is olyan kitkat fellingű (külön csoportban modulok, alkalmazások). Hogyan tudom ilyenné varázsolni?
  • theone91
    Igen, pont ezért fontos a tágabb rekesz is, az erős szenzor és az OIS mellé. Ebben remekel jelenleg a G4 a F/1.8-cal. Plusz ha RAW-ban fotózol, akkor még egy kicsit többet tudsz visszanyerni a kép dinamikájából, mintha eleve tömörített, JPG formátummal utómunkázol.

Ha nem 100%-on nézed a például a mobilarénás, éjszakai sétálóutcás képet, akkor nehéz lenne megmondani, hogy mobillal készült avagy sem.
    (sötétben azért tetemes mennyiségű zajszűrésen esik át a kép és ez nagyban nagyon meglátszi, pedig feltétlenül kell az összes zajt kinyírni az éjszakai fotókból)
  • BooMiller
    G4-et dicsérik ilyen szempontból, ma jött ki a mobilarénás teszt. G4 teszt
  • theone91
    Jó, de gondolom nálad sincs folyamatosan óriási DSLR vagy még akár egy mikronégyharmad egy palacsinta objektívvel sem. Igazán remek nappali streetfotókat lehet manapság már mobilokkal fotózi, annak meg ugye pont a spontaneitás adja az egyik varázsát. Éjszaka még a high-end telefonok is köhögnek sokszor. Van egy tágabb rekesz, hozzá OIS és egy érzékenyebb szenzor és már éjszaka is tudsz jó kis streetfotókat lőni komolyabb zaj és életlenség-parádé mellett is. A fotós felszerelésed meg nincs nálad, mert csak két pofa sörre ugrottál le a krimóba és egyáltalán nem számítottál remek streetfotó alanyokra.

Az LG és a Samsung is bizonyítja, hogy már a hozzáértők is sokszor használnak telefont point-and-shootként. Nem féletlen a gyárilag fullmanuálban is használható kamera-app, ami eddig az Android rendszerszintű kamera-limitáltságai miatt nem igazán jöhettek létre.
  • ldavid
    *edzs
  • Solten
    Tekintsunk el az idetlen Marvel-tematol, qrvajol nez ki ezekkel a szinekkel.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.26. 23:13:19
  • KaBuTo666
    edgét fasság venni, csak idegesít az oldal képernyő fogásnál.