Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebből még valami szép is lehet, legalábbis nem hajaz az eddigi Samsung formavilágra
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Magától aligha találja ezt ki.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Next PC upgrade: 2022
Az lenne a problémám, hogy van egy Galaxy Ace 4-em. A problémám az, hogy nem is tudom, mennyi helyem csak úgy eltűnt.
Az összes terület 8 GB, (+ beraktam egy egy gigás microSD kártyát) ebből a rendszermemória 3,03 gb, a foglalt hely 2,24 gb, a vegyes fájlok 600 megát elvesznek, és csak 2,13 gb a szabad terület. A foglalt helyen belül viszont az alkalmazások csak 875 megát emésztenek fel, a letöltések, kép és hangfájlok minimálisat. Hova tűnt az az 1,3 gb-nyi szabad helyem?
"Now, just a few brief months after its introduction, the Alpha is reportedly being supplanted by its successor Galaxy A5, which will take over as the leading Samsung handset for the mid-range market."
Nagy különbség nincs méretben a kettő között, az Alpha 4,7", az A5 5".
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Olyan problémám van, hogy az albumon belül minden kép duplán jelenik meg. A második kép minden esetben csak pár kbyte, így az valami gyengébb minőségű.
Lehet, hogy valahova szinkronizálva lettek a képek, és azért látok mindent duplán? Hogy lehetne azt beállítani,hogy csak a mem. kártyán lévő képeket lássam?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Aztán ha jelez, arra lehet, hogy ránéz egy supportos, és megnézegeti, hogy milyen indokokkal kérted a visszavásárlást.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Snow Jewels Saga

@verge: Samsung is set to discontinue the Galaxy Alpha in favor of cheaper phones
dafuq
Regards,
1. Tartsa bekapcsolva a WLANt alvó üzemmódban. kiválasztott opció MINDIG.
erre folyamatosan kikapcsolja a wifit ha kikapcsolom a kijelzőt
2. to prevent possible hearing damage,do not listen at high volume levels for long periods . would you like to continue
ennek az üzenetnek 2 verziója van van az angol (ezt mindig fel hozza ha magasra fel tolom a hangerőt akár mi is legyen ) meg a magyar ezt nagyon ritkán hozza fel pedig magyar nyelven használom.
3. Nekem fel van rakva egy program estére ami egy fajta filtert húzz a képre és így sötétebb lesz a kép és így este nem szedi szét a szemen ezt is folyamatosan csak úgy kikapcsolgatja ha úgy tartja a kedve. program neve : Eye protector
Valaki tud mondani erre valami ? vagy vírus lehet ? Köszönöm előre is a válaszokat!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Én bízok benne, hogy lesz majd hozzá valami megoldás.
De ha nem lesz az se baj. Netezni, fórumozni jobb vele, mint telóval. Azért vettem.
Youtube sem olyan gáz.
Egyiket haverom fizette magának.
A másikat magamnak vettem.
A harmadikat meg anyám akarta, hogy tudjon ágyból is olvasgatni.
Aztán vett egyet nővérem meg barátnőm is délután. 😄
Szóval nálunk kb mindenkinek van már egy. 😄 Olyan mint a Fila táska. 😛
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én vettem hármat. Annyit megér.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak mivel ingyen van olcsón vagy egyből veszi az user holott soha az életbe fel sem telepíti és l sem indítja őket.
Tudom hatalmas erő az INGYEN fogalom, meg mindenki le is csap rá mint légy a szarra - és sokan csak azért mert ez is ingyen van meg az is.
Mint írtam én is már jócskán 150 amazon ingyen cucc felett vagyok már az amazon appban ,de ezek közül csupán 2 játékot vittem végig és egy 3.-al állandóan játszom ,mert ahogy kinéz sosem lesz vége ebben az életemben. Programokat amiket ott "vettem" el sem indítottam.
De nem újkeletű a dolog steam-en is ugyanez van. Azta bundle ba van 1-2 $-ért azta ez már 1000ft alatt van azta ez csak ennyi. Aztán 750 játk felett döbben rá az ember hogy életbe el nem inditja majd őket, de nyugtatjuk magunkat, hogy HÁDE OLCSÓ volt<#banplz>#banplz>
Nem az a lényeg, hogy sok időm van vagy kevés, hanem az, hogy van lehetőséged a vacak kütyüdet tuningolni, szinte minden témakörben. Merthogy egy okosmobil szart se ér appok nélkül. Annyira tipikus fikázni mindent itthon, ebben például azt, hogy ingyen adják...