36194
  • theone91
    Mi akart lenni eredetileg?
  • PeeTeR
    el, mindegy, rohadjon meg, keson vettem eszre s mar nem volt lehetoseg szerkeztesre :)
  • theone91
    Zseniálisan működik. Tudom, hogy jön majd a Now on Tap és abban már lesz, de leginkább a kontextus felismerés hiányzik a Google Asszisztensből.

Hozzáteszem, ha a SoundHound nem ragaszkodik úgy az integritásához, mint pl. a Snapchates arcok, akkor rohadtul nem fog meglepni, ha a Google, Microsoft vagy az Apple felvásárolja a csapatot. Amit műveltek a Hounddal, az kb. lenyomja az összes hangalapú asszisztenst.
  • szucsy89
    legyen min csámcsogni:D moto x meglepett
  • Dzsini
    Nem használtam még Samsung készüléket, de kulcsszavak alapján talán ez lehet egy megoldás. Ha nem, akkor hasonló kulcsszavak mentén talán van olyan oldal, ahol találsz megoldást.
  • joshua
    Nos, édesapám teljesen megbarátkozott az 5%-ban angol nyelvű Moto E-vel. Minden jól működik, előző telefonról szinte minden átjött...kivéve egy valami. Eddig egy Galaxy S Advance-ot használt, amin az S Szervező naptár alkalmazást. Elég sok minden van abban a naptárban, ezeket valahogy át lehet hozni a Lollipop gyári naptár alkalmazásába?
  • Jim Morrison
    Hound
    only US
  • theone91
    Szerintem valamit elkakkantottál a linkkel.
  • SzirmosSzisza
    Ebben hol van az Android?
  • PeeTeR
  • Dzsini
    Bedrótozták a Futárt? helyes :)

Biztos vagyok benne, hogy azokból az adatokból dolgozik, tehát csak az van rajta, ami ott is.
  • skinnyman
    Ellenben valami jo hir, ami kiveteles erinti az orszagot:
    Mind the (g)app for real-time transit information
    Budapesten is van, raneztem, es mar most mukodik, kiirja melyik busz kesik - nem biztos h az osszes busznal mondjuk.
  • Dzsini
    A szomorú az, hogy ez az idézet egy 2012-es cikkből van.
  • Vadnokedli
    Kösz az infót. Azt hittem azon az alapon nincs hogy úgy is van internet előfizetésed a hazádban mint Magyar magyar térképen.
  • Dzsini
    "A Google hazai képviseletétől is azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az offline térkép itthon egyelőre nem működik, de bevezetésén dolgoznak."
  • Vadnokedli
    Miért? :v
  • Dzsini
    Saját helyek -> Offline térképek -> Új offline térkép mentése.

De Magyarország területét nem mentheted le.
  • Vadnokedli
    Tudnátok segíteni abban hogy a Maps legfrissebb verziójában hol találom az offline térkép mentés opciót? "Tippek és trükkök" fül nem segített egyáltalán. Budapest kéne..
    Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.06.03. 09:20:21
  • theone91
    Giroszkópot szinte az összes olcsó eszközből kihagyják. Ilyenkor az orientáció megállapítása szimplán a gyorsulásmérők feladata, de az nem elég a telefon térben történő mozgásának lekövetésére. Ergo az olyan szoftverek amik ezt igénylik, még ha el is indulnak, szinte használhatatlanok lesznek.
    Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.06.02. 21:09:32
  • theone91
    Na vazdmeg, ilyen bénán termékvideót régen koppintottak az Apple-től.

• GregSB
    Hát ha a számokat nézzük akkor lehet elég ha csak ugyan annyit tud.

Wikipédiáról:
    Spotifynak 60 millió felhasználója van.
    iTunes Storenak: 575 millió aktív (tehát aki rendszeresen használja es vásárol rajta)

Már ha csak a saját usereik fele elkezdi hasznalni több felhasználójuk lesz mint Spotifynak.
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.06.02. 21:02:13
  • Jim Morrison
    szerencse, hogy azért mert pár ismerős arcot odavágnak a termék mellé még sok embert nem tudnak "megvenni" :) persze a marketing sokat számít (Beats by Dr. Dre ugyebár...), engem legalább nem tudnak megvesztegetni ^^

Nagy zenészek spotifyon is csinálnak listákat (Slash playlistjét láttam a múltkor), foci vb idején meg a focisták lejátszási listáját lehetett fellelni.
    Ráadásul most spotify rágyúr a fitnesz részre is, eddigi "leak"ek alapján nem tudom mégis miért lenne jobb alternatíva. Meglátjuk, valami különlegesnek kell lennie benne, hogy ne csak egy sima koppintás legyen.

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.06.02. 19:33:42
  • GregSB
    Ja, anno Windowsra is kihozták az iTunes és a boltjukat, szóval nem meglepő lépés ez tőlük.

Egyébként ha lehet hinni a forrásoknak, akkor annyiba for kerülni mint a Spotify, de az első pár hónap lehet ingyenes lesz.

Állítólag azzal próbálnak majd kitűnni a Spotifytól, hogy sok neves zenész a szolgáltatás mellé áll. Rengeteg BBC-s és egyéb neves DJ-nek lesz rádió állomása rajta, és szintén nagy nevű zenészek fognak saját playlisteket készíteni és folyamatosan szerkeszteni rajta.

Én Spotifyt használok és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Ha tényleg ingyenesen kipróbálható lesz akkor ennek is adok esélyt, de nehéz lesz rávenni a váltásra. Max ha tényleg a kedvenc előadóim aktívan megtalálhatók lesznek rajta, esetleg egyedi tartalmakkal.
  • Dzsini
    Nézd meg, hogy állóhelyzetben valóban alszik-e a gép, vagy fel-felébred, és dolgozik valami? Ha ez utóbbi, akkor nézd meg, hogy mi fogyaszt. Lehet, hogy van valami olyan program fent, ami állandóan szinkronizál, és ezért sokkal többet fogyaszt.
  • Laza
    Az Atom procis tabletek mindegyike zabálja az aksit, vagy csak nekem sikerült olyat vennem az asszonynak, ami ha nem használom is lemerül 2 nap alatt?
    A fent nevezett tab egy Asus MeMO Pad 7" (ME176C) Atom Z3745 CPU-val ... pedig állítólag a tesztek szerint jól bírja az aksija ... mondjuk ezeket nem éppen készenléti időre tesztelik.

Nekem egy LG G PAD 8" tabletem van, az hogyha leteszem és egy hétig csak áll, akkor is max 50%-ig megy le a töltöttsége ....... ez az Asus meg konkrétan 2-3 nap után ott áll kikapcsolva nullán :(

Az LG 50k volt, az Asus 35k ...

Vagy az LG nagyon kiugrik a tömegből ezzel a takarékosságával, és én várok túl sokat? :)
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.06.02. 16:27:46
  • skinnyman
    How Google Finally Got Design

A verge-es uj videokat vegigporgettem, nem rosszak amugy, erdemes megnezni, mert legalabb 1 evig most tuti nem lesz ilyen ertelmes content ott megint :)
  • theone91
    Mellesleg ez ugyanúgy releváns hír itt, mint iOS topikokban az iOS-Google appokra vonatkozó hírek, úgyhogy nem para.
  • theone91
    Annyira nem meglepő, hogy multiplatform lesz a dolog, mert egyrészt lehetetlen komolyan versenyezni, csak iOS/Mac platformra szűkülve, másfelől a felvásárolt Beats / Dr. Dre nevével fémjelzett streaming szolgalátás szintén multiplatformos (volt?).
  • GregSB
    Na, egy Apple hír amivel nem offolok ebben a topicban:

Jövő héten bemutatják a Beats-re alapuló streaming szolgáltatásukat, és lesz Android apjuk is :-)
  • Shiwo
    az létezik, hogy nem működik benne...

ismerősömnek a GPS nem ment egy hasonló jellemzőkkel rendelkező kütyüvel, a párjának teljesen ugyan az a típus volt, s neki meg működött

Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.06.02. 06:13:59
  • Chris Lowe
    Kínai noname csoda, azt nem tudom, de létezik, hogy kispórolják?
  • theone91
    Esetleg a giroszkóp hiánya?
  • Chris Lowe
    Sziasztok
    A youtube-on vannak ezek a 360-as videók. Nekem az xperiám és tabletem is tudja, frankón működik ahogy forgatom a kütyüt, de van olyan ismerősöm akinél egyben mutatja mintha valami panorámakép lenne. Ott mi lehet a probléma? Beállításokban ilyen lehetőség nincs youtube legfrissebb verzió és 4.4 fut a telóján.
  • masoma
    Akit érdekel egy jó offline biciklis navigáció (amíg tököl a google), ajánlom ezt. Mától tölthető le Budapest és további 29 város ráadásul ingyen június 5-ig.
  • Solten
    Sajnos egy-ket bertollnok toluk anno atment az Engadgethez, ott is alacsonyabb lett a szinvonal. A Verge egy Blikk-szintu vicc (angol verzioja a Daily Mail).
  • skinnyman
    Jah, az ilyen erdekesebbnek tuno <5 perces videoikra meg ra lehet nezni, de foleg csak azert, mert az alatt nagyon sok hulyeseget legalabb nem tudnak osszehordani ha akarnak sem (altalaban...) :)
  • Jim Morrison
    én vergeben csak a képeket szeretem meg a jól felvett/vágott videókat :c
  • skinnyman
    Idonkent a latszat kedveert kidobnak valami ertekelhetot is, de az a baj, hogy ez semmit nem valtoztat azon, hogy az oldaluk regota gyakorlatilag egy sima fizetett reklamoldal az apple szamara. Aki ertelmes emberuk volt ott, az mar reg lelepett, es nem veletlenul.
    Nem is titkoljak, lenyegeben minden cikkukbol sugarzik a kicsit sem egyoldalu "velemenyuk". Nem is nagyon tudnak, amikor a hozzaertesukrol ujra es ujra szamot adnak (lasd: "uj" Photos app tesztje :D ).

Az engadget is joval jobb ebbol a szempontbol. De ha android hirekrol van szo, az androidpolice magasan ver minden mas oldalt (hitelesseg, objektivitas, reszletesseg, stb.).
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.05.31. 22:22:55
  • Jim Morrison
    most nézem, hogy a gmailben lévő címtár új helyre került: https://contacts.google.com
    Sokkal jobban kezelhető, ismétléseket is gyorsan és ügyesen összevonja.
  • wredox1
    Sziasztok!

Nekem egy Lenovo s850c telefonom van és amikor szeretném telepíteni az androidot sd-ről error hibával kidob.
    Valahol olvastam régebben,hogy talán recovery-t kell cserélni!?
    Samsung-nál anno simán ment a rom csere,cyanogenmod-ra,ennél viszont megakadtam.
    Ha tudtok kérlek segítsetek,de szájba rágósan írjátok le.