Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: RYO21, 2015.02.02. 18:54:58
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mások nem testreszabott telefonjai - bár hardware-esen teljesen rendben vannak -, de olyan tömegtermék-szerűek...
Persze mind különbözőek vagyunk, nincs ezzel semmi gond.
Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2015.02.02. 00:12:00
aztán valahogy a kamera/fénykép teszteken rendre a második helyen végez a nokia 41mp-es kamerája mögött.
A "hany magos cpu" kerdest pedig nem veletlenul nem feszegettem, onmagaban nem sokat ero adat es az iphone soc-ja eppenseggel azon keves tulajdonsagainak az egyike, amiben viszonylag elol van, es nincs nagyon lemaradva a piactol.
Ellenben nagyjabol az osszes dolog amit emlitettem, valos hatrany, amiknek mind azonnal eszreveheto kovetkezmenyei vannak.
Regards,
de nem én hoztam fel 😊 és nem értem ha tényleg ennyire kevés vizet kavar az iPhone ( "kevesebb mint 20 százalék" ) akkor miért kell mindig felhozni és fikázni 😊
marketing + hype, azért ezen a téren a Samsung sem gyenge versenyző
a pénz ár/érték dologhoz meg már kifejtettem lejjebb, kiegészítem azzal, hogy az okostelefon vásárlók döntő többségének (főleg Amerikában az Apple fő piacán) nem az az érték hogy hány magos a cpu és mennyi ram van hanem hogy egyszerűen és fluidul működik a telefonjuk
tényleg befejeztem! és nem, nincs iPhone -om 😊
Bazinga!
Hogy miert hasznaljak ennyien.
-mennyi az ennyi? Az okostelefonok kevesebb, mint 20%-arol beszelunk, ami sztem nem olyan sok. Meg gyarto szinten se vezetett kb soha, nemhogy kombinalt OS szinten.
-aki veszi, kb valami ilyesmi sztem: marketing + hype + ismerosei is olyat hasznalnak + kirekeszto szolgaltatasok apple modra (lasd: imessage) + nem erdekli az egesz tema + penz (ar/ertek) nem szamit.
Kb ezek szerintem a fo mozgatorugok (vagy inkabb azoknak a hianyai... 😊 ). De tenyleg nem ide valo az egesz tema.
Regards,
de ha ennyire szar nem értem miért használják ennyien... ok, vonjuk ki a fanboyokat akik villogni akarnak (android oldalon is vannak ilyenek k de az most mindegy)... miért veszik ennyien az iPhonet ha tényleg ennyivel rosszabb mint a konkurencia? halál komoly kérdés, értelmes választ várok 😊
és még egyszer... csak itthon jelent valamit az hogy iPhonet vesz valaki... mármint egy bizonyos rétegnek... az elsődleges célpiacokon nem számít drágának... és olcsóbb is mint itt a Balkánon...
Bazinga!
Olyan érzésem van mintha személyes kapcsolatban álltunk volna, és ezt a telefont nekem tervezte volna.
A másik telefonjaim-bár teljesen rendben vannak-, de olyan tömegtermék-szerűek...
?(???)?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Azert ilyen hulyesegeket ne mondjunk mar 😊 Szinte nincs ket olyan telefon, amibol az egyik ne lenne semmivel rosszabb, mint egy masik, pont egy iphone ne lenne? Az lehet, hogy most beletettek nehany nagyobb dolgot, amit a legtobb masik gyarto kb 3-4 eve lepett meg (nagyobb kijelzo, nagyobb felbontas, nfc, mobil fizetes), es vilagos hogy ettol most szarnyalnak az eladasok, es kozben abbol sem szokott gond lenni, hogy rendszeresen hulyenek nezik es hazudnak a vasarkoiknak. De azert ne csinaljunk mar se ugy, mintha ezek mindig bennuk lettek volna, se ugy, mintha nem hianyozna ezekkel egyutt is ezernyi dolog beloluk, ami mashol alap.
Pl:
-1 gb ram (a 300 ezres "csucsmodellben" is)
-alacsony felbontasu kamera (elol-hatul), nincs 4k video
-meteres kijelzo koruli keret, ennek megfeleloen indokolatlanul nagy es kezelhetetlen telefonok a kijelzo meretehez kepest
-a kijelzo tovabbra is alacsony felbontasu, alacsony ppi-s
-nincs wireless toltes, nincs nagy aksi, nincs gyorstoltes, nincs cserelheto aksi
-nincsenek sztereo hangszorok
-nincs hifi dac
-nincs vizallosag/porallosag
-nincs irda
-nincsenek valtoztathato default appok
-nincs valodi multitasking
-nincsenek alternativ bongeszok (lol)
-bendgate
Ne is folytassuk itt, mert off, de a hulyesegeket tenyleg mellozzuk mar. <#whatever>#whatever>
Regards,
Maximálisan egyetértve!
Pl Samsung a világmegváltó tucatnyi S-akármi appjaival és ficsorjeivel, amit a userek 10%-a használ.
Vagy a Google a Glass-al, ami nehány specifikus felhasználást tekintve senkinek nem kell, mert nem akarnak egy otromba tárggyal rohangálni az arcukon.
Applenek is volt csomo ilyenje, volt ami bejött, volt ami ment a süllyesztőbe. De egy valami közös: mindig mindegyik ceg ugy beszél ezekről, mint egy kissebb vilagmegvaltasrol.
Az hogy ez téged csak az Applenél idegesít, az azt jelenti elfogult vagy.
ugyanúgy vannak androidos telefonok iPhone árkategóriában, akik azokat veszik velük miért nincs bajod? ők is faroknagyobbítás miatt veszik mert a Facebookozáshoz egyébként nem kéne 150e+ mobilt venni...
az iPhone semmivel sem rosszabb telefon mint az androidos társai 😊 aki azért veszi mert almás logót akar mutogatni az egyrészt tegye azt, én lekakálom, másrészt ez nem a gyártó vagy maga a telefon sara 😊
ja és még valami... az iPhone csak itthon számít státusz szimbólumnak (ugyanúgy mint az ugyanolyan árban lévő Samsungok vagy Sonyk)... minden más nem ennyire csóró országban tömegtelefon, nekik nem drága, főleg egy havi pár filléres előfizetésben ingyen elhozva...
Utoljára szerkesztette: precision, 2015.02.01. 08:12:11
Bazinga!
?(???)?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Remek, innen nem is olvastam tovabb. Miert nem Gizi nenit bizzak meg a sarki kozertbol hogy vegezzen felmerest? 😄
(Amugy a Daily Mailbol ne idezzetek semmit, kb Blikk-szintu hulladek fosch)
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.01.31. 09:09:31
Saor Alba
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Do you own an iPhone? Then you're SMARTER than an Android user"
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2922474/Do-iPhone-SMARTER-Android-user-Infographic-reveals-link-education-phone-choice.html
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.01.30. 23:53:49
?(???)?
Btw pár napja jött frissítés gugli billentyűuethez, már van sötét téma (mintha eddig nem lett volna).
Saor Alba
de ha nem, akkor régebbi filléres kínai no name cucc
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.01.30. 11:09:06
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.