Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Szerintem pont hogy az alja vagy teteje (ami vagy elvekonyitott vagy gorbitett), jobbra pedig az oldala.

Regards,

Ha nekem elnyeri az ízlésemet, biztos beruházok rá.
szerintem meg csak egy kurvagyors S betű <#idiota>
Jim Morrison
szerintem ez az oldalnézet, és a teteje olyan mint egy villa, így tudjuk magunkat fotózni még sohasem látott szögből evés közben. tipp

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Berepedt képernyő? <#idiota>
Utoljára szerkesztette: RYO21, 2015.02.02. 18:54:58

RelakS
Ez aztán rendesen elgörbült <#eplus2>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

theone91
Nekem ez egy hajlított kávának tűnik leginkább. Mármint úgy, mint a Galaxy Note Egde esetén. Az annyira nem lenne meglepő.

galaxy essex 😄
SzirmosSzisza
S6!!!!!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

szucsy89
ez meg mi lesz? pletyka szinten sincs még róla semmi?
skinnyman

Regards,

Engem meg jó érzéssel tölt egy olyan tárgyat birtokolni, ami egy nekem (tudásban, árban, méretben, kinézetben) tetsző, megfelelő darab a rengeteg agyszülemény közül. Olyan érzésem van, amikor korlátlanul testreszabom software-esen a telefont, mintha én ezt magamnak tervezném.

Mások nem testreszabott telefonjai - bár hardware-esen teljesen rendben vannak -, de olyan tömegtermék-szerűek...

Persze mind különbözőek vagyunk, nincs ezzel semmi gond.
Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2015.02.02. 00:12:00
BooMiller
omg

szucsy89
Használ valaki itt a topikban Sony Z2-t, Z3-at? Ha igen írjon már egy privit 😊
adam46
Akit be tud fogni a samsung hype-ja, az meg is érdemli. <#hehe>
Sippie
"-alacsony felbontasu kamera (elol-hatul)"
aztán valahogy a kamera/fénykép teszteken rendre a második helyen végez a nokia 41mp-es kamerája mögött.
skinnyman
Ne tolem kerdezd, en sem ertem, nem en hoztam fel most sem.
A "hany magos cpu" kerdest pedig nem veletlenul nem feszegettem, onmagaban nem sokat ero adat es az iphone soc-ja eppenseggel azon keves tulajdonsagainak az egyike, amiben viszonylag elol van, es nincs nagyon lemaradva a piactol.
Ellenben nagyjabol az osszes dolog amit emlitettem, valos hatrany, amiknek mind azonnal eszreveheto kovetkezmenyei vannak.

Regards,

precision
én is befejeztem, tényleg nem ide való
de nem én hoztam fel 😊 és nem értem ha tényleg ennyire kevés vizet kavar az iPhone ( "kevesebb mint 20 százalék" ) akkor miért kell mindig felhozni és fikázni 😊
marketing + hype, azért ezen a téren a Samsung sem gyenge versenyző
a pénz ár/érték dologhoz meg már kifejtettem lejjebb, kiegészítem azzal, hogy az okostelefon vásárlók döntő többségének (főleg Amerikában az Apple fő piacán) nem az az érték hogy hány magos a cpu és mennyi ram van hanem hogy egyszerűen és fluidul működik a telefonjuk

tényleg befejeztem! és nem, nincs iPhone -om 😊

Bazinga!

skinnyman
Nem mondtam, hogy szar, csak hogy sok dologban igen is rosszabb, mint sok masik telefon.
Hogy miert hasznaljak ennyien.
-mennyi az ennyi? Az okostelefonok kevesebb, mint 20%-arol beszelunk, ami sztem nem olyan sok. Meg gyarto szinten se vezetett kb soha, nemhogy kombinalt OS szinten.
-aki veszi, kb valami ilyesmi sztem: marketing + hype + ismerosei is olyat hasznalnak + kirekeszto szolgaltatasok apple modra (lasd: imessage) + nem erdekli az egesz tema + penz (ar/ertek) nem szamit.
Kb ezek szerintem a fo mozgatorugok (vagy inkabb azoknak a hianyai... 😊 ). De tenyleg nem ide valo az egesz tema.

Regards,

precision
nem fogok itt spec warba bocsátkozni 😊 mert nincs értelme... az 1 gb ram már tényleg kevés, a mostani iPhoneokba rakhattak volna többet
de ha ennyire szar nem értem miért használják ennyien... ok, vonjuk ki a fanboyokat akik villogni akarnak (android oldalon is vannak ilyenek k de az most mindegy)... miért veszik ennyien az iPhonet ha tényleg ennyivel rosszabb mint a konkurencia? halál komoly kérdés, értelmes választ várok 😊
és még egyszer... csak itthon jelent valamit az hogy iPhonet vesz valaki... mármint egy bizonyos rétegnek... az elsődleges célpiacokon nem számít drágának... és olcsóbb is mint itt a Balkánon...

Bazinga!

nekem a magánéleti/családi telefonom iphone, és valahogy jó érzéssel tölt el egy olyan tárgyat birtokolni, ami egy tech guru agyszüleménye,és egyedi a piacon.
Olyan érzésem van mintha személyes kapcsolatban álltunk volna, és ezt a telefont nekem tervezte volna.
A másik telefonjaim-bár teljesen rendben vannak-, de olyan tömegtermék-szerűek...

?(???)?

Jim Morrison
kérek mindenkit, hogy az almás-androidos témát vigyétek át másik topikba, mielőtt elburjánzik a dolog. ty

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
"az iPhone semmivel sem rosszabb telefon mint az androidos társai"

Azert ilyen hulyesegeket ne mondjunk mar 😊 Szinte nincs ket olyan telefon, amibol az egyik ne lenne semmivel rosszabb, mint egy masik, pont egy iphone ne lenne? Az lehet, hogy most beletettek nehany nagyobb dolgot, amit a legtobb masik gyarto kb 3-4 eve lepett meg (nagyobb kijelzo, nagyobb felbontas, nfc, mobil fizetes), es vilagos hogy ettol most szarnyalnak az eladasok, es kozben abbol sem szokott gond lenni, hogy rendszeresen hulyenek nezik es hazudnak a vasarkoiknak. De azert ne csinaljunk mar se ugy, mintha ezek mindig bennuk lettek volna, se ugy, mintha nem hianyozna ezekkel egyutt is ezernyi dolog beloluk, ami mashol alap.
Pl:
-1 gb ram (a 300 ezres "csucsmodellben" is)
-alacsony felbontasu kamera (elol-hatul), nincs 4k video
-meteres kijelzo koruli keret, ennek megfeleloen indokolatlanul nagy es kezelhetetlen telefonok a kijelzo meretehez kepest
-a kijelzo tovabbra is alacsony felbontasu, alacsony ppi-s
-nincs wireless toltes, nincs nagy aksi, nincs gyorstoltes, nincs cserelheto aksi
-nincsenek sztereo hangszorok
-nincs hifi dac
-nincs vizallosag/porallosag
-nincs irda
-nincsenek valtoztathato default appok
-nincs valodi multitasking
-nincsenek alternativ bongeszok (lol)
-bendgate

Ne is folytassuk itt, mert off, de a hulyesegeket tenyleg mellozzuk mar. <#whatever>

Regards,

adam46
Csak az a baj, hogy ez viselkedés az apple-nél és a felhasználó körében a legkiemelkedőbb. 😊
theone91
"Az hogy ez téged csak az Applenél idegesít, az azt jelenti elfogult vagy."

Maximálisan egyetértve!

GregSB
Melyik az a ceg, aki nem ugy beszél magáról / marketingeli magát, mintha ok szarnak a spanyol viaszt?

Pl Samsung a világmegváltó tucatnyi S-akármi appjaival és ficsorjeivel, amit a userek 10%-a használ.

Vagy a Google a Glass-al, ami nehány specifikus felhasználást tekintve senkinek nem kell, mert nem akarnak egy otromba tárggyal rohangálni az arcukon.

Applenek is volt csomo ilyenje, volt ami bejött, volt ami ment a süllyesztőbe. De egy valami közös: mindig mindegyik ceg ugy beszél ezekről, mint egy kissebb vilagmegvaltasrol.

Az hogy ez téged csak az Applenél idegesít, az azt jelenti elfogult vagy.

adam46
Azért, amit az apple művel, enyhén azt hiszik, hogy ők szarják a spanyol viaszt. Másfelől ott vannak a lelkes apple felhasználók, elég csak ránézni az imagazin-ra, vagy handras cikkeire. <#hehe>
precision
nekik meg veled van bajuk mert bajod van velük 😊 szép is a világ és az unalom nagy úr
ugyanúgy vannak androidos telefonok iPhone árkategóriában, akik azokat veszik velük miért nincs bajod? ők is faroknagyobbítás miatt veszik mert a Facebookozáshoz egyébként nem kéne 150e+ mobilt venni...
az iPhone semmivel sem rosszabb telefon mint az androidos társai 😊 aki azért veszi mert almás logót akar mutogatni az egyrészt tegye azt, én lekakálom, másrészt ez nem a gyártó vagy maga a telefon sara 😊

ja és még valami... az iPhone csak itthon számít státusz szimbólumnak (ugyanúgy mint az ugyanolyan árban lévő Samsungok vagy Sonyk)... minden más nem ennyire csóró országban tömegtelefon, nekik nem drága, főleg egy havi pár filléres előfizetésben ingyen elhozva...
Utoljára szerkesztette: precision, 2015.02.01. 08:12:11

Bazinga!

Nekem nem az iphoneval van bajom, hanem azokkal csak akik azért vesznek egyet, hogy növeljék vele az e-péniszüket.

Egyébként nem tudom miért szidják sokan az iphone-t, manapság divat lett szidni<#confused>

?(???)?

adam46
Nyilván a kínai nyitás miatt van. Az egy akkora piac, mint a világ többi része mégegyszer. Aki ott erős, annak a globális mutatói is jók lesznek. Attól még errefelé nem ez a sorrend.
szucsy89
3-4-5 Lenovo-Huawei-Xiaomi?????

Hol van a Sony, LG??? azért ez durva
Vadnokedli
ez a Chitikra Apple szponzorált grúp, ahogy látom. <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Solten
"The study, by Massachusetts-based advertising group Chitika"

Remek, innen nem is olvastam tovabb. Miert nem Gizi nenit bizzak meg a sarki kozertbol hogy vegezzen felmerest? 😄

(Amugy a Daily Mailbol ne idezzetek semmit, kb Blikk-szintu hulladek fosch)
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.01.31. 09:09:31

Saor Alba

SzirmosSzisza
Amerikában nem olcsó az egyetem, kíváncsi vagyok Európában milyen arány jönne ki.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szerintem okosabb vagyok mind a kettő bűnbandánál.
az iponosok okosabbak az adnoidosoknál? <#hehe>

"Do you own an iPhone? Then you're SMARTER than an Android user"

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2922474/Do-iPhone-SMARTER-Android-user-Infographic-reveals-link-education-phone-choice.html
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.01.30. 23:53:49

?(???)?

Jim Morrison
méretre jó lenne...

Btw pár napja jött frissítés gugli billentyűuethez, már van sötét téma (mintha eddig nem lett volna).

theone91
Ha létezik is, egy elég régi telefon. Még ICS fut rajta (az illusztráció szerint).

Solten
Solten
Az iPhone 6 vegre kivalo szoftvert kapott: link 😊))

Saor Alba

vannak azért hasonló telefonok, pl. lenovo, htc
torrente111
kösz.nagy kár,mert rohadtul tetszik

google képkereső alapján csak valami nem létező, illusztrációnak készült telefonos képnek tűnik
de ha nem, akkor régebbi filléres kínai no name cucc
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.01.30. 11:09:06
torrente111
sziasztok.tudja valaki,hogy EZ milyen mobil?

Dzsini
Illetve az utolsó oszlop esetében a változás mértéke az előző évhez képest.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

batman
Piaci részesedés aránya az adott negyedévben.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

SzirmosSzisza
Ez a % mit takar?

desigo
Okostelefonok: itt a gyártók sorrendje

Utoljára szerkesztette: desigo, 2015.01.29. 21:16:58