Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egy ideje a telefonom frissíteni akarja a firmware-t. Kit-Kat van rajta, ez azt jelenti hogy a Lollipop-ra szeretné frissíteni? Ha igen, akkor megéri? Nekem eddig semmi gondom nincs a KK-al. Előre is köszi a választ.
gamertag: kenobita
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Regards,
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ios8-at pedig valszeg rosszul olvastad, mert elvileg 72%-on van, az apple pedig biztosan nem mond kevesebet, mint amennyi tenyleg 😊 Es ebben azok is millioszamra benne vannak, akik tennek vissza a regebbit, mert szokasahoz hiven csak lassabb lett az uj verzio, csak almafoldon olyan dolog, hogy visszaterni egy elozo verziora, nem letezik. Hasznalhatatlan lassu lett a telefonod a frissitestol? Sebaj, maradsz, ha uj ficsort nem is kapsz a regi telefonodra, legalabb a statisztikankat erosited 😄
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.02.05. 17:04:55
Regards,
2014 novemberében, mikor megjelent, akkor volt 30 százalékon a KitKat:
Ezeknek egy elég kis része kapta meg egyáltalán az új rendszert, és még a nexusokon is csuklásokkal indult a dolog - gondolom ennek örömére egy csomó cég úgy van vele, hogy majd ha túlesnek a hibajavításokon, akkor elkezdenek foglalkozni vele.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De ha mar itt tartunk, es muszaj: bebizonyitottad, "hogy 160ert is van" - ezt teljesen komolyan gondolod?
A havidijam beszelgetestul-sms-estul-mobilnetestul altalaban nincs ezer forint sem, es nem azert mert sporolok, hanem mert kb ennyire hasznalom a telefonomat, mint klasszikus ertelemben telefont (semennyire), lenyegeben csak mobilnetre hasznalom, es abbol is boven eleg egy kisebb csomag, mert 95+%-ban wifi kozelben vagyok.
Szoval az en ket eves mobilszamlam 24 * 1000 = 24 ezer forint. A tied 24 * 8000 = 192 ezer forint. Hiaba adnal nekem 8 ezer forint havidijas csomagot, akkor sem beszelnek tobbet, nem kuldenek tobb sms-t, mert mi a reteknek, es nem mobilneteznek tobbet amikor ott a wifi, ami sokkal gyorsabb is, es kevesebbet is fogyaszt.
Szoval szamomra ebben a konstrukcioban 160 + 7*24 ezer forint rafizetessel jonne ki a dolog, ami 328 ezer forint. (es akkor itt meg megertoen szamoltam, lenyelve a kulonbozetet az olyan honapokra amikor epp nem lenne meg az 1000-es havidij sem, mert az is elofordul)
De akkor mar miert nem azt bizonyitottad be, hogy "62750 forintert is van", csak epp 20k/ho 2 even at?
Akkor bizonyotod be, amikor en adnek neked annyi penzt, es te idehoznad azt a telefont eredeti formajaban (igazabol fuggetlenul), ugy, hogy semmi kotelezettsegem nincs. Addig semmit nem bizonyitottal be, legfeljebb magadnak, de az is reszben inkabb onmeggyozesnek tunik.
Havi 8 ezer forint az egyaltalan nem keves penz, egy nagyobb csalad igenyeire szabott otthoni telefon (korlatlan) + tv (sok ados, hd) + net (korlatlan >100 mbps) is ilyen nagysagrendbol kijon, amibol adott esetben 4-5-6 ember elvan.
Egyebkent 160k-t se fizetnek azert a telefont, mert szerintem a felet sem eri. Ha mondjuk tenyleg 62750 forint lenne, ugy valszeg vennek, de csak azert, hogy valami hulyenek meregdragan eladjam, es vegyek belole 2-3 telefon kicsit kevesebb alma, es mondjuk kicsit tobb nexus logoval.
A keszulek arat (ami 220 ezerrol indul) nagyjabol mindenkepp kifizeted, barhogy veszed meg. Iszonyat naiv hulyenek kell lenni, hogy ezt ne lasd. Hogyha ugyanaz a csomag keszulek nelkul is ugyanannyiba kerul (ami RelakS szerint nem igaz), az vagy azt jelenti, hogy alapbol tularazott annyira a csomag hogy meg igy is megeri nekik (ilyen modon elegge hulyenek nezve azokat a vasarloikat akik csak ugy onmagabban hasznalnak a csomagot) es/vagy azt, hogy ugysem hasznalod ki azt a csomagot, es torekedebe kerulsz nekik, mint amennyit fizetsz ra, ebbol a kettobol valszeg mindketto nagyjabol igaz.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.02.04. 20:24:43
Regards,
iPhone 6 16GB 62750 forint.
Előfizetés: Next XL 19990Ft/hó 2évre.
Érdekes, hogy a Next XL készülék nélkül is egy huszas...
A GregSB által említett készülékek Next S díjcsomaggal lehetnek, ami viszont 6490 készülék nélkül, szóval készülékkel 24*1500=36000 forint többletköltséget okoz.
Valahogy pumpolás szagot érzek, föleg a NetXL-nél 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Azt állítottad hogy a Szifon az 300K. Aztán utana 220K lett hirtelen a legolcsóbb. Most hogy bebizonyítottam hogy 160ert is van (5s meg még olcsóbban), nyugodtan csendben maradhatsz, mert nem volt igazad.
Nem kell semmit reagálnod erre.
Semmi köze a telefon árához. A telefon ára annyi amennyi le ban írva.
Jim: rajtad kivul szerintem senki nem mondott itt ilyet, hogy "szar az iphone", de ez akar lehetne az egesz temara a vegszo is 😊
Regards,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ez az iphone egy szar már unalmas és már nem igazán jellemző...
Google Is Preparing To Launch Android One In Indonesia And Seems Mighty Sure It Will Come With Android 5.1 Lollipop
The Next Android Revision Is Indeed 'Android 5.1 Lollipop', Shipping On Android One Phones, Coming To Nexus Devices
Lollipop Upgrades Coming To Android One Phones In India 'In The Next Few Weeks,' According To Google
Android 5.1 Feature Spotlight: Change Wi-Fi Or Bluetooth Connections From The Quick Settings Menu
Regards,
De ha mar itt van. Akkor lassuk a legkedvezobb ajalnlatot: "16GB - 158.750 Ft" (abba most ne is menjunk bele, hogy ez alapjaraton 2 darab nexus 5, ami alapjaraton egy ketszer jobb telefon amihez hasonlot az apple jo esetben 2 ev mulva fog piacra dobni) + 24 * 8000 = 350000 forint. Most hol vagyunk elorebb? Hogy a legolcsobb konstrukciot is 400k-ra kellett volna kerrekiteni? Ja bocs, ezt tenyleg beneztem...
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.02.04. 16:00:46
Regards,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
iPhone 6
16GB - 158.750 Ft
64GB - 185.750 Ft
128GB - 209.750 Ft
https://webshop.t-mobile.hu//site/pages/mainProduct.jsp?productId=prod3580024&krypto=7xDXFZuJa24%3D
És halkan megjegyzem, nem csak az iPhone 6 és 6 Plus létezik. Még forgalomban van az 5s és 5c is, amik még olcsóbbak.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.02.04. 14:38:07
Ha pedig nem erre gondolnal: azt hiszem mar elegszer el lett mondva, hogy egy telefon ara az uj, kartyafuggetlen ara, ez a mervado, mert ezt lehet osszehasonlitani. Biztosan el lehet hozni nulla forintert ha kozben 20ezer havidijas rablancra vernek 2 evre, de ez itt senkit nem erdekel, mert nem errol beszelunk, hanem a telefon valos ararol. Amit vegso soron biztosan kifizetsz, akarmelyik szolgaltato akarmelyik konstrukciojaban veszed is meg barhol a vilagon.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.02.04. 13:06:35
Regards,
Egyébként simán visa kártyával lehet venni appokat?
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.02.04. 12:29:45
Röhej, hogy még téged néznek hülyének az emberek, amiért képes vagy egy fasza kis appért akár csak egy negyed doboz cigaretta árát kifizetni.
Az internet ilyen szempontból egy krono-szinklasztikus infundibulumként működik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen ám, csakhogy ha véletlenül találkoznának, szörnyű veszekedés támadna, mivelhogy némely dologban eltérne a véleményük. Erre persze te azt mondod, hogy a te apukádnak van igaza, és a másik gyerek apukája téved. Hanem a világegyetem roppant nagy hely. Irdatlanul sok ember elfér benne, akinek mind igaza van ebben-abban, csak épp egymással nem jutnak egyetértésre.
És hogy miért lehet mind a két apukának igaza, és miért keverednek mégis szörnyű veszekedésbe? Azért, mert iszonyúan sokféleképpen lehet az embereknek igazuk. Szerencsére a világegyetemben vannak olyan helyek, ahol végre mind a két apuka kapiskálhatja, hogy miről is beszél a másik. Ezek azok a helyek, ahol a különféle igazságok olyan takarosan egymásba illeszkednek, mint az apukád napelemes órájának az alkatrészei. És ezeket a helyeket úgy hívják, hogy krono-szinklasztikus infundibulum.
A Naprendszer telis-tele van ilyen krono-szinklasztikus infundibulumokkal. Egy jó nagy példány legszívesebben a Föld és a Mars között tartózkodik. Ezt onnan tudjuk, hogy egy földi ember meg a földi kutyája belerohant a kellős közepébe.
Most biztosan azt mondod: milyen jó lenne elutazni egy ilyen krono-szinklasztikus infundibulumra, és megnézni, milyen az, amikor egyszerre mindenkinek tökéletesen igaza van! Igen ám, csakhogy ez borzasztóan veszedelmes dolog. Az a szegény ember meg a kutyája ide-oda hánykódik nemcsak a térben, hanem az időben is.
Krono ugyanis annyit jelent, hogy idő. Szinklasztikus pedig annyit, hogy minden irányban ugyanarra hajlik, akárcsak a narancs héja. Az infundibulum meg az, amit már a régi rómaiak is, mint például Julius Caesar vagy Néró, tölcsérnek neveztek. Ha nem tudod, mi az a tölcsér, kérd meg anyukát, mutasson egyet. ..."
(Kurt Vonnegut, Jr.: A Titán szirénjei (Móra Ferenc könyvkiadó, 1988, fordította Borbás Mária)
Szoval inkabb vegyel szifont 300 ezerer', annak aztan biztos nem fog evek alatt tonkremenni az aksija, biztos nem lesz semmilyen bug, plane ios7-8-an. Ha masnak nem, tanulopenznek jo lesz, bar annak kicsit draga 😊
Regards,
Nezegettem g3at, arrol mindenki allitja, hogy alapbol laggol. Lenovok amik tetszenek kulsore, vagy az uj htc, de azt se rudom, hogy kell e tovabb nekem a bugos android, mert barmilyem hardver van hozza, ha alapbol ugy tervezik, hogy a teszkosmobilon is menjen. Ezert nezegetem a szifont, tudom ott is van problema, de kozel sem hallok ennyit..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A gondom az, hogy bejelentkeztem a google accountomba, és nekiállt minden appot felrakni ami a telefonon is már van. Ezt miért? Még az adatok szinkronizálása ok, de az appokat ilyen szinten minek?
Ok, fogtam legyalultam a tabról ami nem kell.
Erre most kapcsolom be újra, és megint nekiállt felrakni mindent... Konkrétan milyen opció felelős ezért?
A 30% és a hálózat ledobálás nem tudom milyen összefüggésben lehet egymással, mert elvileg semmilyen. Mindig pont 30% alatt kezdi el ?
Sim kártya is lehet még a ludas simán ha régebbi, meg mintha 5.0 alatt pont lennének ilyen hálózat eldobási problémák.
Hardveraprón 40-50 ezer között mennek a jó állapotban lévők.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.