36194
  • szucsy89
    0:13-nál az milyen app?? kell:D
  • skinnyman
  • Chris Lowe
    Basszus böngészőből tényleg megy! Köszi! Amúgy a lányomnak szeretném.
    Múlthéten is gyerekjáték volt, arról lemaradtunk, valszeg mivel ilyen családi cuccokat dobálnak, komolyabb app nem valószínű...
    Köszi!
  • Szabi #32417
    kattints erre.. :D

bár azt nem tudom, hogy mi a francért kellet nekem ez a játék, már csak név alapján se lesz soha letöltve xD
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.20. 07:54:55
  • Chris Lowe
    Nektek mükszik a google play-en ez az új free app of the week kezdeményezés. Olvastam már magyar és angol nyelvű oldalakon is, ott is van a link amikre ha rányomok a play főoldalát hozza ki. Aztán ha manuálisan keresem a családi oldalon akkor meg a fizetős jön ki.
  • theone91
    Szerintem remek a színharmónia az appban. Ízlések és pofonok. Meg aztán óra-appokból van választék rendesen.
  • ldavid
    kurva gusztustalan az a rózsaszín benne
  • mulli1986
    Köszönöm a segítséget!
    Azért leírok egy megoldást, hátha más is jár így, aztán talán akkor már fogtok segíteni pár mondatban.
    Play store-ból lehet billentyűzet appot letölteni. Be kell állítani alapértelmezetbe és már megy is. Plusz tök jól testre szabható. Hogy mi lett az eredeti szoftvernek a baja, arra nem sikerült több újratelepítés után se rájönni.
  • szucsy89
    nem úgy volt hogy a Timely-t megvette a Gugli és az lesz a hivatalos ébresztő app?
  • skinnyman
    Clock
  • Dzsí Pí
    igen-igen, arra gondoltam :)
  • PeeTeR
  • mulli1986
    Sziasztok!

Olyannal találkoztatok már, hogy eltűnik a virtuális billentyűzet? Rámegyek a text felületre és nem jön elő. Sehol. Se appba se az androidos gyári alkalmazásokba... Tegnap újraraktam a custom romot, kb fél óráig jó is volt (SE Neo). Én valami vírnyusra tippelek. De azért megkérdezem, hogy hallott-e már valaki ilyenről és nem-e hardveres a gond.
    Köszi!

Üdv,
    Csabi
  • Jim Morrison
    security/2015/06/new-exploit-turns-samsung-galaxy-phones-into-remote-bugging-devices/

/The vulnerability is in the update mechanism for a Samsung-customized version of SwiftKey
  • Dzsini
    Nova és Apex két olyan, ami eléggé hasonlít a klasszikusra, viszont elég szabadon alakítható, és rengeteg plusz funkció van benne ingyenes változatban is. Ezen kívül van még ezer, aminek jó az értékelése és érdekesnek tűnik, azt érdemes kipróbálni, hátha nyújt valami olyat, ami miatt jobban tetszik, mint az alap. Nagy részük tud magyarul is, így az se okozhat problémát.
  • skinnyman
    Fomenu fogalom meg annyira sincs android-on :) Egy launcherben van egy home screen, es egy app drawer, akkor gondolom az utobbirol van szo. A valasz pedig: nyilvan a launchertol fugg. A google now launcher-t tudtommal nem nagyon lehet testreszabni (legfeljebb xposed-al), igy azon kivul marad egy masik launcher, amiben ezt is testre lehet szabni. Most kapasbol nemtom, hogy melyik nepszeru launcherek ilyenek, ki kell probalni, a legtobbol van probaverzio...
  • szucsy89
    gondolom magát a főmenüt, a sok appal, és a hátterét akarja áttetszővé tenni, hogy látszódjon az alap háttér

• skinnyman
    "programok menu" alatt mit ertesz?
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.06.16. 21:52:37
  • Dzsí Pí
    Valaki esetleg tudja, hogy lehet-e beállítani vagy vmi appal átlátszóvá tenni alap android 5.1.1-nél(Nexus 5) a programok menu-t?
  • PeeTeR
  • theone91
    Pont ezzel szokták amúgy az ellenoldalnál felfújni: Az Android fanboyok azt hiszik, hogy az Apple partizánok agya álló pénisszel felrobban az ilyen fícsöröktől, holott csak ennyi a reakciójuk: "Heh, már van ez is." Lásd multiwindow. Mindenki a Windows-ra, meg a Galaxy cuccokkra asszociált, és senki nem lebegtette az innováció zászlaját felette. Sőt a legutóbbi keynote-on az Apple még többször is, szarkasztikusan használta az innováció szót, pont ezt fricskázva

Ez a spanyolviaszos analógia nem csupán azért elcsépelt, mert mindenki ezzel dobálózik, hanem mert nem is igazán működik.
  • GregSB
    Hol viselkedett bárki igy az új multitaskkal kapcsolatban? Kicsit kezdem ugy érezni képzelődsz, általánosítasz.

Sem a keynoteon ahol bemutattak nem csinaltak nagy ügyet az új muktitaskbol, es meg a legelvetemultebb fanboj oldalakon sem lattam sehol leírva hogy valaki erre verne a nyálát.
  • SzirmosSzisza
    Apple híres arról, hogy valami hülyeségnek, rossz ötlenek hív aztán pár év múlva átveszi :)
  • theone91
    Csak még annyit, hogy azért egy minimális képmutatás van a dologban, mert az Apple híres arról, hogy UX-elemeket védet le, majd perel be olyanokat, akik pl. a rubberband-effectet akarnak használni. Nehéz lenyelni egy Apple fannak, de az emberek pont az Apple miatt fújják fel ezeket, ha hisszük, ha nem.

Nehéz nem észrevenni a hasonlóságot a multitask-drawerekben, szerintem egy elméleti per megállná a helyét bíróságon, ha a Google levédette volna a sajátját. Az Apple meg vonogathat vállat, ha ők teremtettek precendenst az ilyen jellegű bullshit UX-en zongorázó perekkel.
  • theone91
    A "lopták" azért erős kifejezés, mert a WebOS dizájnért is Matias Duarte felelt.

(szerk.: látom írták már, I'm out)
    Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.06.15. 18:19:13
  • szucsy89
    de ez a jó benne

lehet te ilyen fronton nem "rajongsz" semmiért, másban viszont te is ilyen vagy :D
  • Dzsini
    Minden rajongótábor így működik.
  • adam46
    Csak az a baj, hogy pont úgy csinálnak, meg a kis rajongó táboruk is. Ezért vicces szerintem.
  • skinnyman
    Most gyakorlatilag egy az egyben ugy nez ki mint lollipoppon, ez elott azert nem igy nezett ki. Az mas kerdes, hogy ez elott meg ugy nezett ki, mint android-on lollipop elott. Ami egyebkent igaz, hogy webos-ben volt elobb, ugyanakkor az is igaz, hogy a webos dizajna mogott ugyanaz a szemely allt, aki a google designja mogott all most (Duarte), igy eleg nehez lenne ezt lopasnak hivni.
    De egyebkent en sem kulonosebben ertem a kiakadast, semmi kulonos nincs a dologban, igazabol amiota letezik ios, az "uj" ficsorjei legalabb haromnegyede evekkel elotte ott volt android-on valamilyen formaban. Talan itt most csak azert szembetunobb a dolog, mert ez tenyleg vizualisan is teljesen ugyanugy nez ki. De a google egyebkent is material designt hasznal ios-en is az appjaiban, engem nem zavar ha az apple is atveszi rendszer szinten, amig nem csinalnak ugy, mintha ok szartak volna a spanyol viaszt - ez mondjuk valszeg naiv feltetelezes a reszemrol. :)
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.06.15. 13:30:22
  • Dzsini
    De, mert minden funkciót X oprendszer nyúlt Y oprendszertől, és X oprendszer szemét, hogy lop, és Y oprendszer rendesen meg tudta csinálni, és különben is az én apukám erősebb.

(X és Y helyére mindenki szurkolótáborának megfelelő rendszerek nevét helyezze el, majd örüljön neki)
  • GregSB
    Nem értem mi itt a szánalom faktor.

1. Már iOS 7 óta ilyen kártyás multitask van iOS alatt, most annyi hogy nagyobb részét kitöltik a képernyőnek és egybeérnek. Ez eddig is ilyen volt.

2. Ilyen multitask interfész (káryta nézet) először a Palm féle WebOS-ben jelent meg, szóval nem az Androidból lett nyúlva ez az ötlet, már ők is onnan lopták.

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.06.15. 12:43:47
  • adam46
    innováció, most majd biztos levédetik.
  • theone91
    Megmagyarázzák, hogy miért sokkal jobb 90 fokban elfordítva, vagy mittomén.
  • szucsy89
    hát ez egy szép koppintás, a sok apple fan most mivel védekezik vajon :D
  • theone91
    Noha utálom túldimenzionálni az ilyen "nyúlásokat", ezt azért jó látni. Úgy tűnik a Material Design mögött álló dizájnfilozófia az Apple-nek is bejön.
  • adam46
    Apple és Android multitask, mekkora szánalom. :D
  • Jim Morrison
    utóbbihoz nem volt sok kedvem :D api lett héten ~1 délelőtt jonny megcsinálta az összes szükséges api-t.
  • SzirmosSzisza
    Csináltak végre API-t vagy kiváló HTML parse-olás?:D
  • Jim Morrison
    na menj a .... :D
    hóvanazmég'
  • Szabi #32378

remélem lesz fekete verzió is :D