36194
-
#32460 nem a saját listákat váltja ki, hanem az automatikusan generáltakat -
#32459 nem akarom hogy más rakja össze a zenelsitámat, mekkora hülyeség ez már? Mindig összepakolom magamnak az adott számokat amiket hallgatok, és azokat játszom amig meg nem unom... na mind1 mindenesetre én kiváncsian várom hogy legyűri-e a spotit... -
#32458 Elméletben az az előnye, hogy itt zenészek és zenéhez értő emberek állítanak össze playlisteket (ez volt a Beats egyik fő fícsörje is), míg pl a Spotifynal az fő listákat algoritmusok pakolják össze, és ez sokszor gagyit eredményez. Szóval elméletileg zenefelfedezésben jobb lesz. Én kipróbálom amíg ingyenes lesz. -
#32457 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy biztonsági kérdésköröket érintő sztori következtében, persze, hogy feszes lesz mindenkinek a segge egy cégnél, aztán ráösszpontosítanak erre. De azt hozzá kell tenni, hogy az szinte az összes nagyszabású, "hackingként" titulált esemény valójában csak egy mentalista-játék, nem pedig számítástechnika. Át is adnám a szót Mr. McAffee-nek, érdemes figyelni, hogy mit is mond az ilyen jelenségekről
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.06.24. 23:18:22 -
#32456 Microsoft Office Apps Now Officially Available On Android Phones -
#32455 Nem sokat kesett a valasz az almazenere: Már ingyen is használható a Google Play Music -
#32454 -
Stockbauer33 #32453 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#32452 Nekem Neo-m van és Z3C re készülök váltani. Miért kérdezed? -
#32451 -
#32450 még mindig ugyanannyi mint a Spoti, még mindig nem tud meggyőzni az Apple hogy miért váltsak arról, főleg az Android userek, mivel őket "másodlagosként" kezelik... -
#32449 sziasztok
használ esetleg valaki sony z3-at? -
#32448 Itthon és Kelet Európában €5 /€7 lesz. -
#32447 -
#32446 Pontosan, akkor derul ki, amikor elstartol, addig nem sokat tudni (es amit tudni, az se kulonosebben biztato), igy nem ertem mire ez a nagy seggnyalas...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami a fappening-et illeti: nem hiszem, hogy lehetne biztosan tudni, hogy valojaban mi tortent, az mindenesetre biztos, hogy egy tobb, mint 6 honappal azelott bejelentett, tatongo biztonsagi res csak joval utana lett befoltozva, miutan pont akkoriban publikussa is valt. Es az ilyenek naluk szinte mar mindennaposak szamitanak, es egyre rosszabbak. Finoman szolva nincsenek a helyzet magaslatan.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.06.23. 20:27:55 -
#32445 Ha esetleg sajtófotósként veszel részt a rendezvényen, akkor minden-egyes-alkalommal mikor egy publikáció lehozza a fotód, akkor téged és a sajtóügynökséged illeti a bevétel. Ehelyett a Swift PR-osai szétküldik a "megvásárolt" fotóid ingyen a publikációknak. Ebben semmi jogtalan nincs, hiszen mikor aláírod a szerződést, a benne foglalt feltételekkel tisztában kell lenned. De ez azt jelenti, hogy korrektek?
Taylor Swift is állandó jelleggel újítja meg a szerződéseit a kiadókkal, pedig pontosan tisztában van azzal, hogy a zenéit a kiadók a streaming szolgáltatások részére bocsájtják. Akkor szintén hivatkozzunk irracionalitásra és mondjuk azt, hogy nem értjük miért szólal fel az Apple-lel szemben? -
#32444 Nem, te valamilyen célra vásárolhatsz felhasználási jogot (pl. kiadványba illusztrációnak, weboldalra, kiállításra, stb. - az ár ettől függ), a szerzői jog az övé marad, és fotónál köteles is vagy valamilyen módon feltüntetni.
Googlenél is a szerző továbbra is te maradsz, maximum hozzájárulsz bizonyos felhasználási módokhoz azzal, hogy elhelyezed náluk a termékeidet. -
#32443 Nem értek a fotózáshoz, de nem természetes dolog, hogy ha megveszem valakitől az általa készített fotókat akkor az enyémek és azt csinálok vele amit akarok? Nekem az rémlik, hogy ez a Google-nél is így van csak durvábban és amit feltöltesz az hozzá azzal azt csinál ami akar. -
#32442 Biztos, hogy nem volt már eleve tervben a művészek/kiadók pénzügyi kompenzálása a három hónapos ingyenes időszakban?
Amúgy Taylor Swift és marketingesei, üzletemberei és producerei hitelességéről csakis ennyit. Nehogy azt higgyük, mint történt az lejjebb, hogy Taylor a kopirájt és a művészek fair-trade angyala, aki az égisze alatt teljesen megreformálja majd a játszmát.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.06.23. 11:38:55 -
Chris Lowe #32441 A kiadók állítólag már megegyeztek a zöld/kék streamingel, hogy ősszel-télen már csak fizetős verziók lesznek. A youtube zene is ilyen lesz sztem. Amúgy míg 1 éve csak pár előadó hiányzott addig én azt veszem észre, hogy egyre több a bojkottáló. Taylor Swift sem önmagában döntött, sőt szerintem neki ebbe nincs beleszólása, hanem a kiadója aki így próbál nyomást gyakorolni a spotify, deezer, rdio-ra. Gondolom swiftre keres most a legtöbb tini ergo rajta keresztül célszerű végigvinni egy ilyen támadást. Mint látható sikerült is. -
#32440 Ha YouTube-ról töltesz zenéket akkor nem hiszem, hogy jobb a minőség miatt megéri előfizetni Spotifyra. Ha akarsz offline hallgatni vagy reklámoktól megszabadulni akkor megérheti. -
KaBuTo666 #32439 Van értelme a spotifyre előfizetni?
Mert pl én youtuberől letöltöm ami nekem kell és kész, viszont nem taszít vissza egy havidíj, valaki írhatna erről a dologról hogy tisztábban lássak.
Látom van deezer is, meg tidal. Egyelőre a spotify a legkiemelkedőbb?
Bocsi az offért!
-
#32438 Ez majd csak akkor derül ki, ha elstartol, de szerintem kicsit félreértetted az Apple szándékait: A szolgáltatás sosem téged vagy engem akart meggyőzni. Az előadókat. Ez azt hiszem minden szempontból bizonyított volt a keynote-on. Ha lesz egy olyan streaming szolgáltatás, ami mögött valóban ott állnak az előadók (nem úgy mint a röhejes Tidal mögött), akkor nem lesz nehéz a legjobbnak lenni. Jelenleg még nem tisztázott, hogy jobban fizet-e mint a Google Music, ami minden szempontból a legjobban (de még így is keveset) jövedelmező streaming-szolgáltatás. Hálószoba-előadóként is tudsz közvetlenül zenét feltenni, kiadók és disztribútorok megkerülésével (úgy mint a Google Musicra) ami szintén nagyon csábító.
Nem gondolom, hogy megváltja a streaminget, mert nem fogja, ez tuti, de engem speciel érdekel. Végigzongoráztam az összes nálunk elérhető streaming szolgáltatást és nem fogom vakon előre megbélyegezni az egészet, úgy ahogy azt a többivel sem tettem.
Jennifer Lawerencetől és a pajtikáitól pedig nem hekkeléssel, hanem phishing emaillel nyerték ki a fotókat, de amúgy sem értem ez hogy jön ide. -
#32437 Ebbe botlottam ma. Így versenyképes lehet. Aztán meglátjuk. -
#32436 Ez azert valami felelmetes hogy mekkora apple-seggnyalas.
" I think this could be the platform that gets it right."
Miben jobb amugy, mint a konkurensek? Marmint most komolyan (tenyleg nem tudom, nem nagyon erdekel ez az egesz zene streaming dolog) : van barmi erv mellette? Az alapjan amit hallottam rola, rosszabb minosegu, mint a legtobb konkurens, mikozben arban ugyanolyan vagy rosszabb, es a legnagyobb platformokat nem is tamogatja rendesen, vagy masodrangukent kezeli. Raadasul olyan dologbol, ami apple szerverekre epul, meg nem nagyon sult ki soha semmi jo dolog, Jennifer Lawrence es masok bizonyos privat fotoit leszamitva... :) -
#32435 Spotify family
Apple music: Single Membership $9.99 /mo.,Family Membership $14.99 /mo. (6member)) -
Chris Lowe #32434 Spotify-on van családi csomag, tehát ha páran összeálltok és egy bankszámláról fizetitek akkor a második felhasználóra 50% kedvezmény van és így tovább. -
#32433 Kar. Mar elgondolkodtam rajta hogy talan igy minosegi zenet kap az ember de igy mar nem erdekel :D -
#32432 $9.99 /mo. -
#32431 Az amúgy igaz, hogy európában csak 5 euro lesz az Apple Music? -
#32430 world lens -
#32429 Ugy nez ki megis kapnak majd pénz a free Trial alatt. Mindenki megnyugodhat, Szvift megis elérhető lesz itt :D
http://www.loopinsight.com/2015/06/21/apples-eddy-cue-says-artists-will-be-paid-even-during-apple-music-free-trial/ -
Chris Lowe #32428 Tökmindegy, hogy itt veszekedtek, mert az apple ezután a swift beszólás után mégiscsak kifizeti a 3 hónap ingyenest az előadóknak. Szóval elérte a célját, valószínűleg imába foglalja a nevét az összes előadó /zenész. -
#32427 Zenész?
Magát zeneszerzőnek definiáló előadó, akinek valójában egy komplett stáb kell egy sekélyes, agyonismételt dal előállításához. Az ő zenei folyamata nem kreatív, hanem kicentizett üzletstratégia, ami egy komplett üzleti ökoszisztémára épít (ha nem hiszed el, akkor elég legyen csupán annyi, hogy az egyik dalát egy Diet Coke reklámban debütálta). Hű, ez már valahogy nem is hangzik úgy, mint egy művészeti ág. Ahogy bánik az albumaival, az nem pont olyan, mint mikor egy műsorban a brandinget ki kell takarni? Nálam rég hitelt vesztett a véleménye.
És pont, hogy ez vágja tönkre a zeneipart. Én első körben nem a streaming miatt aggódnék, mikor a zene, mint _művészeti ág_ összeomlásáról beszélünk. A zene mint _üzleti ág_, pedig még sosem hozott ennyi pénz mint most. -
#32426 Akkor szerinted, ha egy nagyobb zenésznek nem tetszik az Apple hozzáállása, maradjon kussban mert leugatják, hogy csak pénzéhes?
Feltörekvő zenészek kurvára nem érdeklik az Apple-t, hiába írnának róla több oldalt, még akkor se, ha épp te őket szeretnéd és mattra ugyanazt írnák mint egy híresebb, akit épp valamiért utálsz :) -
#32425 Te tényleg azt hiszed, hogy a következő Taylor Swift miatt aggódik? Ezt te komolyan megeszed?
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.06.22. 00:15:52 -
#32424 Elolvastad amit írt? Mert kb pont az ellentétét írtad le, amiről Ő írt :D -
#32423 Boo-fucking-hoo. Örülnék ha ez a kisasszony már eltűnne a süllyesztőben (nem fog, amíg marketingesek és üzletemberek (-őket viccesen íróknak és művészeknek hívja-) lélegeztetőgépén van). Olyannyira hiteltelen, amikor már egy réges-rég befutott zenész siránkozik emiatt. Abszolút megérteném olyan feltörekvő zenészektől-előadóktól, akik még egy saját turnét sem tudnak finanszírozni, holott a streaming-lejátszásoknak nem ezt kéne tükrözniük
A zenészek még soha ennyi pénz nem kerestek mint mostanában, Taylor kibaszottfaszom Swift pedig évről-évre vezeti a legtöbb pénzt kaszáló zenészek (inkább legyen előadók) listáját. Az ilyen pénzéhes picsák miatt nem veszik komolyan a valódi zenészek pénzügyi nehézségeit.
Eléggé offba torkollott, meg ritkán forr a vérem ilyenek miatt, de az összes ilyen Swift-kinyilatkozás abszolút ideget talál. -
#32422 http://taylorswift.tumblr.com/post/122071902085/to-apple-love-taylor
úgy néz ki itt se lesz :( -
RYO21 #32421 Google Translate
Utoljára szerkesztette: RYO21, 2015.06.21. 21:00:05