36194
  • Solten
    Biztos elkonyvelt valami orosz maffiozonak.
  • ldavid
    azt is néztem már, de nem.
    remélem csak egyszeri eset volt. még tesztelni fogom
  • Chris Lowe
    Jó dolog, de nekem negyedóra után megfájdul a fejem a 3d-től. Viszont még a körpanorámás képeim is 3D-ben mutatja. (videókat is). Paul McCartney koncert a legtutibb.
  • SzirmosSzisza
    Nem rég néztem, hogy teljesen jól el lehet beszélgetni ezzel a Goolge Now-val. Simán megmondja, pl milyen messze van Amerika, mekkora az Eiffel torony meg minden hülyeséget. Pl mondod neki, hogy wake me up at 9am és belövi ébresztőt, ráadásul még a hülye akcentusomat is felismeri :D
  • Dzsini
    Nincs kikapcsolva valamilyen szinkronizálási szolgáltatás? Beállítások - Fiókok - Google fiókod - és itt ki-be lehet kapcsolni, hogy melyik alkalmazás szinkronizálhat, és írja is, hogy mikor történt legutóbb ilyen.
  • ldavid
    azért annyira amatőr nem vagyok.
    ami neten volt, azt látom telefonon is, de hiába írtam be valamit telón, neten már nem jelent meg több nappal később sem
  • RelakS
    Akkor nem állítottad be.

Én felvettem reggel egy emlékeztetőt, este, amin van google calendar, és szinkronizálás beállítva, az visított
  • desigo
    Milyen beállításnál tudom kikapcsolni,hogy ne küldjön minden bejövő smsről emailt a telefon?
    Exchange céges email cím.
    Se az sms se az email se a szinkronizálás beállításoknál nem találtam lehetőséget kikapcsolni.
  • ldavid
    mekkora egy fos a google calendar... véletlenül sem szinkronizálna a webes felülettel mert minek azt ugye
  • PeeTeR
  • Dodo55
    Tegnap én gyártottam egyet, faszán működik, de a felbontás tényleg lófasz (540 x 960), nagyon pixeles a kép :(
  • PeeTeR
    akkor have fun neked hozza
  • masoma
    de van
  • PeeTeR
    ah bazz nincs azaz Isten... mi a faxom ez O.o
  • masoma
    cardboard szállítással együtt 500 forint...
  • RelakS
    Az hogy van vajon, hogy ide belinkelve frankón nézhető, Youtube-on nézve meg közli a Youtube, hogy a böngészőm (firefox) nem támogatja, és csak egy kiterített képet mutat? O_o
  • Jim Morrison
    Hamarosan kész lesz az sg.hu mobil kliense, természetes jön androidra is. Alkalmazás topikja, ha valakit érdekel.
  • theone91
    Olyan telefonokon működik, amelyekben van földmágnesesség-mérő. Lényegében digitális iránytű. A mágnes hirtelen kimozdulása kilengést mutat a mérőben, amit gombnyomásként regisztrál a Google Cardboard szoftvere. Pofon egyszerű mégis zseniális módja az alternatív interakciónak.

Viszont valóban nem minden telefonban van és pont ezért van a második generációs Cardboardnak mechanikus gombja, ami csupán egy kar aminek a végén kapacitív hab van és megtapintja a kijelzőt.
  • PeeTeR
    "tavaktivalas"
  • RYO21
    Mi az a tavaktiovalas?
  • Bucser
    A magnes a gombok tavaktoivalasara van, mert a telo a dobozba van teve ergo nem tudsz hozzaferni. (bizonyos telefonokon mukodik bizonyosokon egyaltalan nem)
  • theone91
    Ne szórakozzatok kartonpapírral (beleőrültök, mire kivágjátok ollóval az eredeti tervrajzokat), meg külön lencsék beszerzésével, felesleges.

Az első generációs cardboardot kőkemény hatszáz forintért vettem Tinydealről tavaly.
  • Dodo55
    Már találtam is 45mm fókusztávolságú lencséket (10x50-es távcsövemből kölcsön), a másnes meg remélem elég valami mezei erősebb (gondolom áttájolni kell az iránytű szenzort)
    Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2015.06.28. 13:12:34
  • PeeTeR
    ujrahasznositott kinai klotyopapir
  • szucsy89
    azt hittem valami drága cucc, ez egy karton valami :D
  • SzirmosSzisza
    https://www.google.com/get/cardboard/

btw lehet ujjal is húzogatni, nem muszáj az egész telefont (én későn jöttem rá :D)
  • szucsy89
    miben?
  • skinnyman
    Cardboard-ban nezos:
  • PeeTeR
    en ezt talaltam

"A pinch zoom on any homescreen lets you see them all at a glance, where you can also remove any or set default. To populate any of them, simply hold a finger on to a blank area, and drag an app or widget from the resulting screen."
  • Vadnokedli
    Nem, nem lehet semmit se áthelyezni rá- "rá" rakni. :D Próbáltam rá keresni angolul de nem tudom hogy nevezzem meg.
  • theone91
    El tudsz rejteni rajta dolgokat, gondolom.
  • Vadnokedli
    Ez mi célt szolgál G3-on? Homescreen alatt zoomolási kézmozdulattal hozok elő egy ilyen üres oldalt. Ötletek?

Csak kíváncsiság.
  • chilisos
    Hát pedig én azt használtam a legtöbbet azok közül az ikonok közül...más Lollipopon ott maradt...
    Remélem valami frissítésben visszarakják...
  • Vadnokedli
    Levették, de miért.. Ne kérdezd.
  • chilisos
    Sziasztok!

Frissítettem a Sony Z2-m Lollipop-ra és eltűnt a hang ikon a felső értesítési sávból. Vissza lehet valahogy hozni? Vagy kivették ezt a gyorsgombot?
    Elég macera így mindig az oldalsó gombbal némítani vagy külön alkalmazással...
  • skinnyman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pontosan tudom, hogy a legnagyobb hackek altalaban social engineeringgel tortennek, pontosan azert, mert altalaban sokkal egyszerubb, mint valami komolyabb sebezhetoseget talalni es kihasznalni egy nagyobb ceg rendszerben. Ugyanakkor itt most pont a kivetelrol beszelunk, olyan brutal biztonsagi hibak vannak az apple-nel (a fappening koruli se volt semmi, a mostani keychain-es pedig talan megdurvabb), amik nem csak kritikusak, es szinte minden rendszeruket erintik, de most mar publikusak is. A durva kritikus hiba, amit joszandekuan, tobb, mint 6 honapja jelentettek be nekik, az ido alatt b@sztak barmit csinalni, es az sem zavarja oket, hogy azota mar publikusan is kiadtak a sebezhetosegeket. Csak akkor mozditjak meg a segguket, ha mar be vannak fenyitve, hogy publikaljak oket, es kelloen nagy botrany lesz belole, most pedig meg akkor sem. Mi lesz, ha egyszer valaki kevesbe joszandeku hacker talal valami hasonlo szintu hibat (amibol a legutobbi fejlemenyek tanulsaga szerint rengeteg lehet), es mondjuk nem hogy nem akar 6 honapot varni a publikalassal, de nem is szol nekik rola? Egyszeruen nem ertem a dolgot, total osszeegyeztethetetlen ez a szintu amatorseg azzal, hogy mekkora penzhalmokon ulnek.

AOSP Developer Changelog Posted For v5.1.1_r4 (LMY48B) To v5.1.1_r5 (LYZ28E), And It's Actually Quite Long
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.06.25. 20:20:43
  • Jim Morrison
    ízlések és pofonok :) nem vagyok benne biztos, hogy csak azért mert ember válogatja (sokkal) jobb lenne. majd meglátod... én androidon nem (ha még mindig nem gondolták meg magukat és andoridon is lesz 3 hó ingyé) :(
  • GregSB
    Nem azokat váltja ki amiket te raksz össze, hanem amik Spotifynál a browse alatti kategóriákban vannak (stílusok alatt).

Én Spotifyon hallgatom ezeket a listákat, sok új zenét ismertem meg igy. De tény hogy sok listánál skippelek elég sokat. Kiváncsi vagyok hogy ez az Apple Musicnál tényleg jobb lesz vagy csak marketing duma.
  • Firerock
    Sziasztok!
    Van egy S4-em 5.0-val és olyan problémám van hogy valamiért automatikusan kikapcsolja a wifit,nem írja ki hogy a hálózat problémája miatt vagy hasonlók,egyszer csak kikapcsolja. Ezáltal igen komolya adatforgalmat generálok néha akkor amikor 10 méterre vagyok a routertől aminek semmi problémája sincs. Ötlet?
  • kifli
    cserébe a google egy google szolgáltatást sem támogat wp-n (nincs youtube kliens a google-tól ami van hivatalos azt a microsoft adta ki vagy maps, sőt egy időben egyszerűen blokkolták a wp felhasználókat hogy böngészőbe megnézzék a maps-et)
    Utoljára szerkesztette: kifli, 2015.06.25. 15:51:36