Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Lehet, hogy szkeptikus vagyok, de az Nvidia sosem remekelt abban, hogy a fejlesztőket befogja és most főként a local-play portokra gondolok. Oké, lesz 50+ streamelhető launch-cím, de ha ennyiben ki is merült, mint játékplatform, akkor ez valóban csak egy set-top-box (gondolom ezért is hívja így a cég).

Plusz, nem csak a fejlesztőknek, de a gémereknek sem jön be, ez a felhőből-streamelem-a-játékaim dolog. Khömm, OnLive, Khömm PS TV khööm.

skinnyman

Regards,

szucsy89
"S6: This Is The Nicest Android Phone Anyone Has Ever Built"

Azért ez szvsz egyéni ízlés kérdése, nálam pl. az xperia Z sorozatnál még mindig nincs szebb telefon...
skinnyman
Ha nem akkor nem. S1-nel nyom nelkul vissza lehetett gyari allapotra flash-elni es soha nem mondtak meg hogy elotte mi futott rajta, S3-nal nemtom mi a helyzet, ujabbaknal hallottam h tettek bele plusz vedelmeket, de lehet h azokat is ki lehet jatszani.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.03.03. 20:26:57

Regards,

tuti nem flashelek... októberig még garis, meg készülékbiztosítás.. nem akarom bebukni.. így talán el tudom adni még jó áron

Utoljára szerkesztette: cibi17, 2015.03.03. 20:01:00

i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27

szucsy89
btw a Lollipop mennyire lett sikeres? és itt most nem arra gondolok, hogy hány telefonon van fent, hanem sok a panasz rá, bugok, laggok stb. mondjuk KK-hez képest? vagy minden téren javulást hozott?
szóval bátran vehetem a G3-at? április-május környékén nem igazán lesz jobb mobil ár/értékben? ami fontos: 5,5", nagy akksi, jó cam (min 13mp), okos- jól/könnyedén kezelhető, GYORS!!!

szucsy89
G4 megjelenése április-május, és S3 után akármit veszel megváltás lesz 😄

G3 amúgy hajlamos laggolni picit, de ezt már kijavították szoftveresen, úgy hallottam. Amúgy ár-érték arányban nagyon jó válsztás, még a Nexus 5 van ilyen jó árban, de a G3 szvsz sokkal jobb telefon.
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Szeretnék venni az S3-am helyett egy új telót, kinéztem az LG G3-at.
Szeretnék valami infót kapni róla, esetleg aki régebb óta használ ilyen telót, pro/kontra, előnyök/hátrányok, esetleg bármi jó tanács...? (pl az s3-am dög lassú és nem tudom, h miért... haveromé kb 3x gyorsabb. hiába csinálok soft resetet, semmi, ugyan az. pedig újan vettem. csinálok egy factory resetet, és rögtön nézem, h a 831ramból mennyi foglalt és 680-713ig foglalt.. majd pár nap után már 750nél is tart, vagy még több. frissítéseket is már kikapcsoltam ,mindent megpróbáltam, ami eszembe jutott...) ilyenek nem jellemzőek a G3-ra?
Másik kérdésem pedig, h mikor várható a G4 érkezése, h lejebb menjen az ára?

köszönöm szépen..

Solten
Hat ez... szep lett.

Saor Alba

szucsy89
nagy szó hogy ilyet mondok egy Samura, de tetszik! jobban mint az i6

persze nem lesz S6-om, főleg nem ilyen árak mellett..

BooMiller
Problémám az vele hogy ugyan úgy behajítom véletlenül a betonkerítés mellé mint a mostani telómat... nem direkt véletlenül😄 namost 300k telefonnal dobálozzon a facom😊

RelakS
Mi is itt a gond? A "hasonlóság", vagy hogy még mindig microUSB van a seggén, pedig a TypeC már egy elfogadott szabvány?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

az jutott eszembe, csinálhatnának olyat is hogy a kijelző alatti érintő gombok kis OLED kijelzők lennének, így nem lennének fixek
rain70
Ne is mond... leesett az állam, főleg a 128-as edge szerény 1050 eurós árcédulájától! <#wilting>
szucsy89
ja, + egyik előnye, hogy tulajdonképpen nincs oldalsó káva
theone91
Miért dobálózik mindenki ezzel a lehajlított-képernyőnek-nincs-gyakorlati-haszna-dologgal? Ez csak a formaterv része, ami természetesen lehet abszolút gyakorlatias is, de akkor a telefonok többsége úgy nézne ki mint egy CAT phone.

Annak ellenére, hogy rám semmilyen hatással nincs ez a lehajlított dizájnelem, örülök, hogy legalább egy félig-meddig egyedi telefont volt képes kiadni a Samsung. Félig-meddig, mert a telefon alja még mindig egy iPhone-nal azonosul, ezt muszáj belátni. Ha ebből ki akar szakadni a Samsung, akkor el kell kezdenie önálló és/vagy nem ismétlődő dizájnötleteket kreálnia és az S6 Edge jó út ebbe az irányba.

Mellesleg a Note Edge után az S6 Edge dizájn még csak meglepő sem volt, _pláne_ a teljesen egyértelmű teasing után.

BooMiller
Engem megvett kilóra ez az S6 edge, aztán megáttam az árát😄DDD

skinnyman

Regards,

ha a note-ra gondolsz, azon több funkciója volt ezért volt jobban hajlítva. itt most kicsit más a dolog.
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.03.02. 11:01:57
Csak nekem tűnik úgy hogy a Galaxy Edgenek jobban le van kerekítve az oldala mint az S5 Edgenek?

skinnyman
Szerintem biztos erintos, de biztos raktak ra valami vedelmet h ha folyamatosan ott az ember keze, akkor azt valahogy ignoralja.

Regards,

bakkerman
Xiaomi mi4 meg 500 euró alatt,és még az S6 se lesz köszönőviszonyban vele. Nagyon rossz irányba megy a Samsung,kiváncsi vagyok hogy fog állni a mobilpiac 5 év múlva

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

SzirmosSzisza
Az oldala is érintős amúgy? Nekem most sima S4-en rengetegszer van, hogy ahogy markolom elkezd scrollozni a teló 😄
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.03.01. 23:44:22

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

az edge tényleg egész jól néz ki
GregSB
Az Edge az egyedi es szep lett szerintem, de az S6 eleg durva fénymásolat :-)

SzirmosSzisza
Eddig se volt szappantartó, csak valamiért divat (volt) utálni a Samsung telefonokat és mindenki ezzel példálózott.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
Ez azért erős túlzás.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

skinnyman
De legalabb alapbol lesznek rajta microsoft programok... wait what?

Regards,

Jim Morrison
Legalább a HYPE jó volt ^^
Ha már Greg itt van: hát igen, most már ők is csak beharangozzák, hogy valami nagy dolog lesz, de csak egy sima update<#hehe>

<#alien2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

:-(
skinnyman

Samsung's new Galaxy S6 and S6 Edge put design first

Meet Samsung's Galaxy S6 and Galaxy S6 edge

HTC One M9 preview: A battle between polish and progress
HTC’s One M9 is the world’s most beautiful disappointment

Hat.. a ketto kozul az S6 amiben tobb minden valtozott, de az se nagy durranas, a 14 nm-es exynos soc benne eleg jol hangzik, a dizajn nem rossz, de az uveg hatlap nem biztos h jo otlet, a microsd hianya + nem cserelheto aksi pedig szinten nem olyan jo irany.

Regards,

GregSB
Na a Samsung visszatért ahhoz amihez a legjobban ért: CTRL+C, CTRL+V

S6 32GB 700Eur, 64GB 800Eur, 128GB 900Eur
S6 Edge 32GB 850Eur, 64GB 950Eur, 128GB 1050Eur
Kicsit elszállt az összes telefongyártó az árakkal...
Jim Morrison
ahogy elnézem egyik nagy ígéret sem durrantott nagyot 😞

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.03.01. 19:28:24

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
ja, alja meg teteje elég iphone6

szucsy89
na, ezeken a képeken én azt mondom: SZÉP! végre nem szappantartó, és a Samu elismerte, hogy a gagyi műanyag sem pálya egy flagshipben... de ezt komolyan gonodlták?

Jim Morrison
ki is ment a fejemből >.<

szucsy89
bemutatták az S6-ot, fém keret, üveg hátlap! ha vkinek lesz kép jöhet
skinnyman

Regards,

szucsy89
igen, szinte már csak ebben voltak lemaradva a konkurenciától, mostmár ezt is javították.

más: tegnap ismét szem és fültanúja voltam, az átlagembernek mennyire sokat számít a reklám, meg a hype. a Telenorba tévedtem be, amikor is bejött egy 30 körüli párocska, majd a hölgy tagja elkezdett érdeklődni az eladótól az "ájfón" iránt. mikor megtudta az árat gyorsan átballagott a kiállított mobilokhoz, volt ott LG, Sony, Samsung, mindenféle, majd hangosan megkérdezte, hogy "melyik a Galaxy?" kérdezte az eladó, hogy Galaxy mi? mire a hölgy: nem tudom, hát a Galaxy...

következő foszlány amit elkaptam, hogy az eladó próbálja ajánlani az LG G3-at, hogy tudásban és árban is az egyik legjobb választás, a hölgy meg csak azt hajtogatta, hogy de hát ez nem Galaxy...

hihetetlen 😄
Vadnokedli
Sokszor elgondolkodtam azon hogy HTC-t vegyek de aztán mindig amikor megláttam a kamera minőségét.. Eltántorított.. (Igaz nem elsődleges hogy fotózzak a telefonnal; de amikor néha kell legyen azért valami használható.)

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

szucsy89
mostantól
Vadnokedli
Mióta kezdtek el rendes kamerát belerakni a HTC be?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."