36194
  • LocalPatriot
    Én is onnan töröltem, és utána még szinkronizáltam is, és a névjegyzékbe továbbra is látom a telefonon...
    Banyek, lassan már 4 éva használok Android telefont, és még most se értek hozzá...:)
  • Jim Morrison
    akár törlök akár változtatok, itt: google contact
    a telefonon egyből érvénybe lépnek a változások nálam.
  • Dodo55
    Hmm... Nekem Cm12.1 van fent, alapból nincs G+, a Photos pedig standalone települt a Play Store-ból.
  • LocalPatriot
    Egyébként az se világos, hogyha törlök névjegyeket a google fiókból a PC-n, utána mi történik?
    A telefonon rajta maradnak a már töröltek és visszaszinkronizálja? Vagy most, hogy töröltem szinkronizáljak, és ami a PC-n törölve lett, azt is törli a telefonon?

Dodo55 - hát, ha én tiltom a G+_t, akkor eltűnik a fotók app.
    Utoljára szerkesztette: LocalPatriot, 2015.07.12. 12:19:19
  • Dodo55
    Mostmár attól független.
  • LocalPatriot
    Nekem az nincs is, mert a G+-t kapásból tiltom.
    De előtte megnéztem a Fotók alkalmazást, és nem volt aktiválva a mentés...
  • SzirmosSzisza
    Van valami Photos app én arra keresgélnék.
  • LocalPatriot
    Üdv mindenkinek!

Kérlek segítsetek Nekem. Milyen módon tudom kikapcsolni a fotóim/videóim mentésést a Picasaban? Én majd kézzel mentek a Drive-ba mindent ami kell. De így, hogy ez is ment automatikusan, az albumban minden kép duplán van... ráadásul a Picasa is mindig engedélyt kér az albumhoz, azt is kikapcsolnám. Köszönöm előre is!

Ja igen, meg a mindig kapcsolatom/telefonszám duplán van a névjegyzékbe a telefonoin, ez mitől lehet?
  • szucsy89
    Xolot meg Oppot ne hasonlítsunk azért már össze
  • Vadnokedli
    Oppo azért más tészta.
  • PeeTeR
    nekem is ez a kinai szarom van csak Oppo.. tenyleg nagyon-nagyon szar...
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.07.11. 18:51:57
  • szucsy89
    még mindig nem venném ezeket a gagyi kinai szarokat
  • PeeTeR
  • gabi89
    5.1.1 már elég jó lett, nálam is fasza. Na de mennyi verzió is kellett hozzá és mennyi idő is telt el november óta? :D Meg nyugi még abban is van csak megfelelő program kell hozzá és előjön. Az 5.1 -ben is még 29db volt, tuti hagytak párat 5.1.1 -be is.

Néha az az érzésem, hogy a Google-nél csak vakargatják a **** , pedig biztos nem.

Utoljára szerkesztette: gabi89, 2015.07.09. 00:07:49
  • SzirmosSzisza
    Nekünk anno egyik tanárunk mondta, hogy kutyát macskát nem érdekel már milyen hardver van a telefonokban, az a fontos, hogy milyen szolgáltatást nyújt. Nagyon vékony az a réteg, akinek kell az nvidia shield és társai amin játszani akar. Bár mostanában nem tudom milyen az alsó kategória Androidban (értsd akad-e rajta a gyári launcher mint régen :D)
  • skinnyman
    Mert miben legyen meg elorelepes? Az okostelok fejlodese, annak szuksegessege az atlagember szamara, es az eladasok novekedese mar joideje lassul, nagyon nehez barmi ujat mutatni. Nem nagyon van semelyik mai csucstelonak olyan hasznos tulajdonsaga, ami ne lett volna mar jopar evvel ezelott mas telokban.
    Hogy mikor kerul sor az aksik fejlesztesere? Folyamatosan fejlodnek, nezz mar korul most mekkora aksik vannak a flagship-ekben, 3000 mah mar kb megszokott. 5 evvel ezelott fele ekkorak is jonak szamitottak. Az aksi kapacitas fejlodese szuksegszeru, de nem igazi megoldas. Hiaba raksz bele egy mocskos nagy aksit valamibe, ha attol akkora lesz mint egy feltegla, fel napig toltheted, es el sem tudja vezetni rendesen a bika vas altal termelt hot meg igy sem a legtobb mai telefon. Keszenletben a jobb flagshipek pedig hetekig elmennek. A veges aksikapacitas (is) korlatozza a vegtelen fogyasztast es hotermelest, es kenyszerit ra a technologiai fejlodesre, ami miatt tud egy mai telo ugyanannyi aram felhasznalasa miatt x nagysagrenddel tobb dolgot veghezvinni, mint y evvel ezelott.

gab: ja, tele van memory leakkel. Olyannyira, hogy az 5.1.1-es tabletem 1000 oras uptime-okat csinal anelkul, hogy kb barmifele kimutathao novekedes lenne memoriahasznalatban. :)
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.07.08. 23:48:42
  • gabi89
    Szarkasztikus hozzászólás következik.
    Mert a lollipop teli van memory leak -el, és a FB+messenger egyre több ramot zabál. :D

Komolyra fordítva 2GB ram is elég, ha stock droidon van az ember (Oneplus One közel az lesz) és nem futsz bele leak -be. Gyártói felületeknél ez nem mondható el. Nézd meg mennyit zabál egy LG,Samsung, és ez évről - évre csak egyre rosszabb.
    Amúgy pedig így "könnyebb" alkalmazást fejleszteni, hogy van dögivel ram és nem kell optimalizálni.
  • PeeTeR
    tezzzzzzzzzzzsék
  • RYO21
    De miért nem elég?
  • szucsy89
    nem, nem elég.

az viszont már kezd aggasztani, hogy az "előrelépés" mindig a ram-proci kombóban merül ki, meg ugye egy időben a kijelző méretben de azt nem tudják már hová fokozni.

mikor kerül már sor az akkumlátorok növelésére?
    Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2015.07.08. 21:17:30
  • RYO21
    Miért van szükség a telóknál ennyi RAMra? Szerintem 1.5-2 GB tökéletesen elég mindenre.
  • PeeTeR
    az eddigi infok alapjan techradar oldalon a keszulek eros "maszturbalasra" ad okot :D
  • skinnyman

Ennek ideje volt mar, mar jopar eve nem volt elorelepes ezen a fronton.
  • Chris Lowe
    Ti tudjátok mi az eheti free a play áruházban? Sehol sem találom.
  • Vadnokedli
    A wifi amire csatlakozol 2,4Ghz vagy 5Ghz-s? 5Ghz-hez tiszta akadálymentes légtér kell a router és a telefon közé. (Fal, minden egyéb nélkül.)

Ez is lehet egy probléma elsőre.
  • kutyakiki81
    Sziasztok!

Samsung Galaxy S5-vel van problémám.
    Eddig külföldön voltam, most 2 hétig vagyok és a telefon fura dolgot csinál.

Folyamatosan le és fel csatlakozik a wi-fi hálózatokról. Először azt hittem az itthoni nettel van gond, de a tegnapi folyamán más helyeken is ugyanezt csinálta. Ráadásul a fel-le csatlakozás közben a telefon iszonyat melegszik.

Szerintetek mi lehet a baj? Eddig ilyen hibát nem tapasztaltam.
  • ldavid
    *jöhet
  • Jim Morrison
    amilyen jól megy 5 n4 en csodálkoztam volna, ha M et nem adják ki :c
  • szucsy89
    Le a kalappal google, jön a 12-es Nexusokra az Android M!
  • PeeTeR

Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.07.02. 18:07:18
  • szucsy89
    thx, nem tudtam :D
  • skinnyman
    Mert idonkent hozza kell kicsit igazitani az orat a Fold forgasi sebessegehez, igy par evente 1-1 napon van egy plusz masodperc: 23:59:60. Lasd meg: wiki, John Oliver
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.07.01. 20:40:53
  • szucsy89
    nem értem, miért adódik extra másodperc hozzá?
  • skinnyman
  • Firerock
    Most "kicseleztem". A telóról fel a gépre,onnan pedig a szinkronizált mappába. Így most jó. Időrendben is
  • TaRka0107
    Üdv!
    T-ben milyen telefont ajánlanátok 80.000 ft környékén?

Köszi!
  • Chris Lowe
    Nem lehet, hogy az időrend miatt máshova pakolta? Mert az, hogy tegnap feltöltöttél valamit amit mondjuk 2011-ben fotóztál azt ott keresd.
  • Firerock
    Mitől lehet hogy a Google Photos bizonyos képeket nem töltött fel? Pedig be van kapcsolva az a mappa ahol van,előtte és utána lévőket is feltöltött,egy bizonyos hónap viszont kimaradt. Utolag feltölthetem valahogy?
  • Jim Morrison
    Na, spotify talán a ma beindult (vagy tegnap? Mindegy) apple music miatt (gondolom) valtoztatott picit a kulcsinyen, a lejatszo szimmetrikus lett, de kis nezetben mar nincs albumart es a musor se tolt be egybol :(
    Ertem en hogy esztetikailag szebb, de... Nem jobb :/
  • skinnyman
    Half-Life 2: Episode 2 Comes To SHIELD, Along With A Handful Of Other Killer New Games