Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plusz, nem csak a fejlesztőknek, de a gémereknek sem jön be, ez a felhőből-streamelem-a-játékaim dolog. Khömm, OnLive, Khömm PS TV khööm.
Mas:
Using NVIDIA's streaming, Android TV set-top box: the Shield
Crysis 3, Doom 3 and more ported to Android, powered by NVIDIA
Nokia's iPad mini clone is the nicest Android tablet you can't buy
Regards,
Azért ez szvsz egyéni ízlés kérdése, nálam pl. az xperia Z sorozatnál még mindig nincs szebb telefon...
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.03.03. 20:26:57
Regards,
Utoljára szerkesztette: cibi17, 2015.03.03. 20:01:00
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
Mas:
Android Platform Distribution Numbers Updated, Lollipop More Than Doubles To 3.3% As Android 4.3 And Below Slowly Lose Ground
Google Will Not Require OEMs To Encrypt New Devices With Lollipop After All, But Does 'Very Strongly' Recommend It
Sundar Pichai Briefly Confirms Android Pay At Mobile World Congress
Regards,
G3 amúgy hajlamos laggolni picit, de ezt már kijavították szoftveresen, úgy hallottam. Amúgy ár-érték arányban nagyon jó válsztás, még a Nexus 5 van ilyen jó árban, de a G3 szvsz sokkal jobb telefon.
Két kérdésem lenne.
Szeretnék venni az S3-am helyett egy új telót, kinéztem az LG G3-at.
Szeretnék valami infót kapni róla, esetleg aki régebb óta használ ilyen telót, pro/kontra, előnyök/hátrányok, esetleg bármi jó tanács...? (pl az s3-am dög lassú és nem tudom, h miért... haveromé kb 3x gyorsabb. hiába csinálok soft resetet, semmi, ugyan az. pedig újan vettem. csinálok egy factory resetet, és rögtön nézem, h a 831ramból mennyi foglalt és 680-713ig foglalt.. majd pár nap után már 750nél is tart, vagy még több. frissítéseket is már kikapcsoltam ,mindent megpróbáltam, ami eszembe jutott...) ilyenek nem jellemzőek a G3-ra?
Másik kérdésem pedig, h mikor várható a G4 érkezése, h lejebb menjen az ára?
köszönöm szépen..
Sony Announces The Super Thin Xperia Z4 Tablet With A 10.1" 2K Display, Lollipop, And 17 Hours Of Video Playback
SanDisk Announces A Whopping 200GB MicroSD Card At MWC, Samsung Fans Weep And Gnash Teeth
Qualcomm Reveals Its New Top-Of-The-Line Snapdragon 820 Processor At MWC, Shipping In The Second Half Of 2015
Sundar Pichai Briefly Confirms Android Pay At Mobile World Congress
Galaxy S6 Achieves Monstrously High Benchmark Scores, Leaves HTC One M9 In The Dust
Regards,
persze nem lesz S6-om, főleg nem ilyen árak mellett..

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Annak ellenére, hogy rám semmilyen hatással nincs ez a lehajlított dizájnelem, örülök, hogy legalább egy félig-meddig egyedi telefont volt képes kiadni a Samsung. Félig-meddig, mert a telefon alja még mindig egy iPhone-nal azonosul, ezt muszáj belátni. Ha ebből ki akar szakadni a Samsung, akkor el kell kezdenie önálló és/vagy nem ismétlődő dizájnötleteket kreálnia és az S6 Edge jó út ebbe az irányba.
Mellesleg a Note Edge után az S6 Edge dizájn még csak meglepő sem volt, _pláne_ a teljesen egyértelmű teasing után.
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.03.02. 11:01:57
Regards,
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.03.01. 23:44:22
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Regards,
Ha már Greg itt van: hát igen, most már ők is csak beharangozzák, hogy valami nagy dolog lesz, de csak egy sima update<#hehe>#hehe>
<#alien2>#alien2>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Samsung's new Galaxy S6 and S6 Edge put design first
Meet Samsung's Galaxy S6 and Galaxy S6 edge
HTC One M9 preview: A battle between polish and progress
HTC’s One M9 is the world’s most beautiful disappointment
Hat.. a ketto kozul az S6 amiben tobb minden valtozott, de az se nagy durranas, a 14 nm-es exynos soc benne eleg jol hangzik, a dizajn nem rossz, de az uveg hatlap nem biztos h jo otlet, a microsd hianya + nem cserelheto aksi pedig szinten nem olyan jo irany.
Regards,
S6 Edge 32GB 850Eur, 64GB 950Eur, 128GB 1050Eur
Kicsit elszállt az összes telefongyártó az árakkal...
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.03.01. 19:28:24
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

más: tegnap ismét szem és fültanúja voltam, az átlagembernek mennyire sokat számít a reklám, meg a hype. a Telenorba tévedtem be, amikor is bejött egy 30 körüli párocska, majd a hölgy tagja elkezdett érdeklődni az eladótól az "ájfón" iránt. mikor megtudta az árat gyorsan átballagott a kiállított mobilokhoz, volt ott LG, Sony, Samsung, mindenféle, majd hangosan megkérdezte, hogy "melyik a Galaxy?" kérdezte az eladó, hogy Galaxy mi? mire a hölgy: nem tudom, hát a Galaxy...
következő foszlány amit elkaptam, hogy az eladó próbálja ajánlani az LG G3-at, hogy tudásban és árban is az egyik legjobb választás, a hölgy meg csak azt hajtogatta, hogy de hát ez nem Galaxy...
hihetetlen 😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
IKEA Will Start Selling Qi Wireless Charging-Enabled Furniture In April 2015
HTC Announces The One M9: 5-Inch 1080p Screen, Snapdragon 810, 3GB of RAM, Sense 7, And A Single 20MP Rear Camera
HTC Reveals Vive Virtual Reality Headset: Partnership With Valve And Game Developers, Consumer Hardware In 2015
HTC Announces The Grip, A $199 GPS Fitness Tracker In Partnership With Under Armour
Regards,
HTC One M9 Shows Up On Best Buy With Specs, Image, And A $649.99 Price Tag
Huawei teases a beautiful Android Wear watch using awkward videos

Regards,