36194
-
#32580 Mekkora királyság már! -
#32579 jesszus, mi ez? :D
mondjuk elég jól néz ki az tény -
#32578 Marshall just surprised the world with a rock and roll smartphone
-
Chris Lowe #32577 Legyen igazad! -
#32576 Google Announces Eddystone, An Open-Source And Cross Platform BLE Beacon Format
Pushbullet Update Brings Full SMS Messaging Support To Your Desktop -
#32575 Samsung telók évekkel a többi előtt vannak adatgyűjtésben akkor!!!! -
#32574 ott még az ujjlenyomatod is leolvasnák :c -
#32573 A CSIban működik, itt is működnie kell!! :D -
#32572 Most rövid googlezés után több helyen írják hogy van rá mód, de én magamnak biztos nem fogom kipróbálni mindenféle megerősítés nélkül. Majd ő felrakja magának, és próbálkozik :D Meg kártyaolvasókat irogatnak. Elsőre én is azt vágtam rá, hogy lehetetlen, de manapság már... -
#32571 Szerintem ha törölte őket akkor törölte, és ez így van jól. Legközelebb használjon SMS backup programot ami mondjuk naponta végez.
Ha nem így van akkor majd valaki kijavít. -
#32570 Üdv! Egy ismerősöm felhívott azzal a problémával, hogy véletlenül törölte egy egész beszélgetés sms-eit. Vissza lehet-e valahogy hozni ezeket, valamilyen ingyenes eszközzel? Ha valaki tud olyat amit már használt is, és bevált, az közölje nyugodtan :)) -
#32569 MKBHD már kapott egy OnePlus 2-t és le is tesztelte a kamerát.
-
#32568 A Nexus 6 eredetileg nem Nexus lett volna (akkoriban voltak az Android Silver koruli kavarasok majd vegul annak az elvetese), egy csucskategorias Motorola-nak keszult, viszonylag az utolso pillanatban lett belole N6. Az idei Nexus telefon viszont minden jel szerint a kezdetektol annak keszul, es az LG gyartja, igy siman lehet N4/N5-szeru arazasra szamitani.
Mas: Leak: Motorola's Upcoming 2015 Devices (Moto G 3rd Gen, Moto X 3rd Gen, Droid, Droid Mini) Will Follow A Similar Design Language -
#32567 -
#32566 "eléggé jó áron lenne"
Már a Nexus 6 is drága volt (a tabletről nem is beszélve), Guglinál is elszálltak az árral sajnos, az N6-ról tényleg eladási adatok vannak? Bár elég rétegtelefon, nem hiszem hogy sokan vették csak a legnagyobb fanok -
#32565 Durva lenne ha igaz lenne, de vannak ketsegeim, ilyesmit sztem max egy Snapdragon 820 tudna, ami eleg ketseges, hogy kijonne-e idoben a telefon megjeleneseig. Mindenesetre ha igaz lenne, es lenne benne melle 4 GB LPDDR4 RAM, es jo aron is lenne, es mast sem csesznek el, akkor elegge alomtelefon kategoria lenne. De meg kicsit sok a "ha" :)
Ami elso blikkre gyanus, hogy API 22-t ir, mert egyebkent nyilvan M futna rajta, de mondjuk az AnTuTu lehet h azt nem tudja rendesen erzekelni.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.07.15. 12:32:45 -
#32564 Ez már a huawei es n5s vagy a huawei mást fog gyártani a guglinak? -
#32563 -
#32562 Don't Change Your Google Password Before Factory Resetting Your Android Phone - You Might Trip A 72-Hour Security Lockout
Nearby Is Now Official, API Enabling Proximity-Based Connections Will Come Included With Google Play Services 7.8 -
#32561 Oculus rift is egy az egyben a samsung mobil kijelzojet hasznalja, semmi akadalya, hogy egy bika pc hajtsa meg. Egyebkent meg valszeg alacsonyabb felbontason hasznalva is boven van elonye onmagaban amiatt is, hogy joval kevesbe latni a pixeleket rajta. -
#32560 Kosz Gugli ezt a remek OS-t. -
#32559 Semmi köze semmilyen aktualitáshoz, de talán ez a demo az egyik legötletesebb megtestesülése a material design-nak. -
#32558 Addigra talán már más megközelítései is lehetnek a VR-képernyőknek. -
#32557 Teljesen felesleges. Most, oké, hogy meg a farok méregetés, hogy meg tudjuk csinálni, de na. -
#32556 Na, végül töröltem a telefonról is a nem kívánt névjegyeket. Nem tudom mi lehet a gond, de nem számít.
Ám a g+-t engedélyeztem. -
#32555 6-7 év múlva (mikor lesz hozzá hardver) -
#32554 VR-hez fasza lesz -
#32553 Oké. Nagyszerű? -
#32552 Samsung develops 11K display with 2250ppi pixel density -
#32551 The Original Android Software Team Joined Google Ten Years Ago Today
USA Network's New Show 'Mr. Robot' Shows Accurate Android Hacking, Including SuperSU And Flexispy
Ez se gyakori..
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.07.13. 00:35:36 -
#32550 Most latom egy lenti kommentedben, h a g+-t le szoktad tiltani, ez peldaul -bar konkretan ezt a dolgot valszeg nem befolyasolja - szerintem altalanossagban eleg hulye otlet. Ha azt az appot nem is hasznalod, csomo google cucc arra epit, peldaul play store es youtube kommentek, az egesz play games - beleertve a cloud save-et es online multiplayert minden ilyen appnal, stb, stb. Arrol nem beszelve, hogy kb semmit nem nyersz vele, mert alig eszik barmi eroforrast a hatterben, kb csak a play services kell hozza, ami alapbol is mindig fut. Es eleg rendesen meg van irva, a 4 eve megjelent telomon is kb mindig 60 fps-el, rezzenes nelkul fut. Szemben peldaul a facebook appal ami tenyleg egy mocsok nagy lassu szar, es a hatterben is mindent megzabal. -
#32549 Szoval webes felulet, ez esetben edesmindegy, hogy azt telefonon, pc-n vagy honnan nezed, mert mindenkepp az online (cloud-ban levo) bejegyzeseket fogod latni.
Amugy most kiprobaltam, webes feluleten hozzaadtam valamit, telon megjelent, webes feluleten kitoroltem, telorol is eltunt. Igy kene mukodnie, nem tudom nalad mi van. Nemtom milyen telo/nevjegy appot hasznalsz, de az pl lehet hibas sztem. -
#32548 Nem.
Csak annyi, hogy PC-n beléptem a google fiókomba, majd a névjegyekből töröltem párat.
A telefonon be van állítva az automatikus szinkronizáció, de amiket a gépen a google fiókból töröltem kontaktokat, azokat a telefonon továbbra is látom, pedig szinkronizáltam a telefont. De nem lényeg, a telefonon is kitörlöm ezeket. Csak hát nem értem mit rontok el... -
#32547 Nem, telon. De egyaltalan mirol beszelsz PC-n? Van ott valamilyen nevjegy kliens amihez szinkronizalod valahogy, vagy siman a webes feluleten? -
#32546 Ezt a PC-n kell? -
#32545 settings/accounts/google-> minden szinkronizacio ki/bekapcsolhato onnan. -
#32544 Szerintem nem, de hol találom ezt a beálítást? Lehet ki is van kapcsolva?:S -
#32543 google fióknál nem kavartál a névjegyek szinkronizálásával? -
#32542 Nem, mert a megjelenítendő névjegyeknél csak a google fiók van kiválasztva.
Na mindegy, annyira nem lényeg. -
#32541 Nem lehet, hogy a telefonon van tárolva a szám?