36204
  • benőmenő
    Sziasztok, az f1 mobile racinghez valaki tud egy módosítatlan, biztonságos apk-t?
    A play store inkompatibilitásra hivatkozva nem engedi leszedni, de azért megpróbálnám.
    Egy Xiaomi Redmi Note 4-re szeretném feltenni.
  • Jim Morrison
    S9 és S9+ -ra kijött a Pie németeknél.

// reddit post hívta fel a figyelmem, hogy a samsung galériában a weboldalaknál készült screenahotoknál elérhető egy plusz gomb, ami a screenshotolt oldalra visz. apróság, de nekem speciel már lett volna rá szükségem :)
  • RelakS
    Huawei tablet 8-as droiddal. Rádugok egy memóriakártyát olvasóval, otg-vel, olvassa, böngészhetem a képeket, diavetítés, lapozás, stb.
    Sony telefon 9-es droiddal. Rádugok egy memóriakártyát olvasóval, otg-vel, ... és csak a saját kis böngészőjével tudom megnézni a tartalmát, képeket is csak egyenként tudok megnyitni.

Ez a Sony marhasága, vagy a 9-es androidé? Esetleg valahogy meg lehet kerülni? A legtöbb képnéző még csak nem is látja a tárolót, egyedül a Perfect viewer, de az is csak egy képet tud megnyitni egyszerre (nem tudok előző/következő képre lapozni), pedig a mappákat tudom böngészni.
  • Sippie
    Oké tárgytalan, media playerrel kell szinkronizálni.
  • Sippie
    Sziasztok!
    Galaxy S4 telefonra másolok át .avi videókat PC-ről, de nem tudja lejátszani a telefon.
    Ezeket a fájlokat korábban már rátöltöttem, és akkor gond nélkül vitte, talán mintha magának konvertált volna valamit. Nincs valakinek ötlete, hogy mi a szar baja van?
  • kl24h
    Búcsúzik az Android 4.0
  • Jim Morrison
    https://twitter.com/UniverseIce/status/1071686686982070272 nagyon tudományos videó, ami azt sugallja, hogy samsung s10-ben lesz headphone jack, hátul úgy tűnik nincs külön helye ujjlenyomat olvasónak... legalábbis csodálkoznék, ha kamerák között/mellett lenne szélre kitéve.
  • masoma
    valóban ez az oka, iphone-nál viszont visszahajlították a kijelzőt az alján és ezért működik az edge-to-edge, itt is csinálhatták volna ugyanezt
  • Vadnokedli
    Gyanítom valami support lehet alatta a csatlakozóknak.
  • masoma
    miért nem képesek az alját is normálisan is megcsinálni, muszáj mindig egy kicsi belógás, hogy véletlenül se legyen teljes az összkép :(
  • SzirmosSzisza
    Lehetne picit feljebb, AMOLED-en vagy mi a fene van ezekben nem zavaró a fekete, szóval ki lehet "kapcsolni" filmezésnél.
  • Bozi_Vilag
    Szerintem jobb, mint a notch
  • Jim Morrison
    android-auto-google-frissites-uzenetek-zene

Napokban jön Android Auto frissítés, talán érdemes még egy próbát tenni vele ha eddig nem volt teljesen jó.
  • Dzsini
    nem notch, 'Infinity O display' - lyukas, nem belógós
  • Jim Morrison
    csak bejátsszák a notchot. Mondjuk az A szérián, de akkor is :)
  • Dzsini
  • darkSectorxxx #35866
    Sziasztok.

Van egy Lenovo A536 telefonom.
    Valamiért eltűnt egy frissités után maga a fotozás ikonja, és ha leszedek a play-ről egy progit, az se kap hozzáférést a kamerához, a videóchatnél se megy.

mit tudnék tenni ilyenkor?
  • adam46
    Van néhány Black Friday akció. Én be is húztam a Monument Valley 2-t.
  • Bozi_Vilag
    Igen
  • darkSectorxxx #35863
    Annyira jók tudásban is?
  • Bozi_Vilag
    Xiaomi
  • darkSectorxxx #35861
    Uh, jó hír, mert samsungok is szarok, akkor mi marad? :D
  • Vadnokedli
    Sony még High-End termékei is so-so. XA szériát meg végképp kerülném. (Egy ex-Sony szerviz tag.)

Persze amúgy mindegyikből van meglepően jól működő.
    Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2018.11.21. 17:07:20
  • darkSectorxxx #35859
    Jóság a Sony XA2 Ultra?

Láttam android 9, stb.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.20. 22:58:18
  • SzirmosSzisza
    durva, hogy szoftveresen mit össze nem hoznak

• skinnyman
    Nem kovetem szorosan, de amit lattam tole, az alapjan az egyik leghasznosabb kutyus youtube csatornanak tartom manapsag, ha tenyleg erdekel, hogy milyen minosegu a hardver egy kutyuben, amit megveszel. Es a tesztelt cuccai tulnyomo tobbsege hasznalhato marad a teszt utan is, csak azok nem, ahol ilyen komoly gondok vannak.
    Ha nincs tomeny acelbol az a tok, semmit nem segit azon, hogy strukturalisan gyenge a cucc. Ha benne van a taskaban, es erosebben nekitamaszkodsz valaminek, vagy raul valaki a kanapen, mar el tud hajlani, es egy tok ezen semmit nem segit.
  • szucsy89
    nekem volt iPadem, imádtam. kiváltotta nálam a laptopot. otthon, munka után kényelmesen youtube, film, néhány messenger üzenet váltás, fb-insta pörgetés.

nincs boot idő mint egy tableten, fekve/ülve kényelmesebb az öledben tartani, nincs hangos ventillátor zaj, melegedés stb.

van értelme, csak nem mindenkinek
  • Jim Morrison
    én mindig baromi feleslegesnek véltem a csatornáját. Semmi hasznát nem látom, a vásárlók leszarják ezeket, azt veszik amit akarnak. így fixen megy a kukában minden terméből 1 darab a kukába már első nap. Persze, hajlik a tablet, de a mindennapi használat mellett, sokan tokban hordják, táskában, stb valszeg az életben nem derül ki, hogy meghajlik ha meg akarod hajlítani. Mindenesetre fasza tablet hw lett ( ettől eltekintve?)
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.11.18. 14:06:31
  • Borg
    És még így is inkább egy Tab S-t vennék Amoleddel újra, már ha lenne bármi értelme a tabletezésnek.
  • szucsy89
    lehet viccelődni, de...

a világ legjobb tablete jelenleg, hardverben mindenkit agyonver a konkurenciából

• skinnyman
    "Apple beat Samsung making the first foldable tablet."
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2018.11.18. 12:51:48
  • KaBuTo666
    Olcsó húsnak híg a leve. :)
  • skinnyman
    Olcsobb Pixel?
    Nem tul meggyozo specifikaciok, ehhez eleg olcsonak kell lennie, hogy legyen is ertelme.
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2018.11.17. 19:02:11
  • Jim Morrison
  • skinnyman
    Nincs eleg notch rajta, kene meg nehany
  • Jim Morrison
    samsung-exynos-9820
  • KaBuTo666
  • Jim Morrison
  • Dzsini

• szucsy89
    A 2000 euros Mate Porsche edition mellett még olcsó is :) :)