36204
-
Sziasztok, az f1 mobile racinghez valaki tud egy módosítatlan, biztonságos apk-t?
A play store inkompatibilitásra hivatkozva nem engedi leszedni, de azért megpróbálnám.
Egy Xiaomi Redmi Note 4-re szeretném feltenni. -
S9 és S9+ -ra kijött a Pie németeknél.
// reddit post hívta fel a figyelmem, hogy a samsung galériában a weboldalaknál készült screenahotoknál elérhető egy plusz gomb, ami a screenshotolt oldalra visz. apróság, de nekem speciel már lett volna rá szükségem :) -
Huawei tablet 8-as droiddal. Rádugok egy memóriakártyát olvasóval, otg-vel, olvassa, böngészhetem a képeket, diavetítés, lapozás, stb.
Sony telefon 9-es droiddal. Rádugok egy memóriakártyát olvasóval, otg-vel, ... és csak a saját kis böngészőjével tudom megnézni a tartalmát, képeket is csak egyenként tudok megnyitni.
Ez a Sony marhasága, vagy a 9-es androidé? Esetleg valahogy meg lehet kerülni? A legtöbb képnéző még csak nem is látja a tárolót, egyedül a Perfect viewer, de az is csak egy képet tud megnyitni egyszerre (nem tudok előző/következő képre lapozni), pedig a mappákat tudom böngészni. -
Oké tárgytalan, media playerrel kell szinkronizálni. -
Sziasztok!
Galaxy S4 telefonra másolok át .avi videókat PC-ről, de nem tudja lejátszani a telefon.
Ezeket a fájlokat korábban már rátöltöttem, és akkor gond nélkül vitte, talán mintha magának konvertált volna valamit. Nincs valakinek ötlete, hogy mi a szar baja van? -
kl24h #35877 Búcsúzik az Android 4.0 -
https://twitter.com/UniverseIce/status/1071686686982070272 nagyon tudományos videó, ami azt sugallja, hogy samsung s10-ben lesz headphone jack, hátul úgy tűnik nincs külön helye ujjlenyomat olvasónak... legalábbis csodálkoznék, ha kamerák között/mellett lenne szélre kitéve. -
masoma #35875 valóban ez az oka, iphone-nál viszont visszahajlították a kijelzőt az alján és ezért működik az edge-to-edge, itt is csinálhatták volna ugyanezt -
Gyanítom valami support lehet alatta a csatlakozóknak. -
masoma #35873 miért nem képesek az alját is normálisan is megcsinálni, muszáj mindig egy kicsi belógás, hogy véletlenül se legyen teljes az összkép :( -
Lehetne picit feljebb, AMOLED-en vagy mi a fene van ezekben nem zavaró a fekete, szóval ki lehet "kapcsolni" filmezésnél. -
Bozi_Vilag #35871 Szerintem jobb, mint a notch -
android-auto-google-frissites-uzenetek-zene
Napokban jön Android Auto frissítés, talán érdemes még egy próbát tenni vele ha eddig nem volt teljesen jó. -
nem notch, 'Infinity O display' - lyukas, nem belógós
-
csak bejátsszák a notchot. Mondjuk az A szérián, de akkor is :) -
-
Sziasztok.
Van egy Lenovo A536 telefonom.
Valamiért eltűnt egy frissités után maga a fotozás ikonja, és ha leszedek a play-ről egy progit, az se kap hozzáférést a kamerához, a videóchatnél se megy.
mit tudnék tenni ilyenkor?
-
Van néhány Black Friday akció. Én be is húztam a Monument Valley 2-t. -
Bozi_Vilag #35864 Igen -
Annyira jók tudásban is? -
Bozi_Vilag #35862 Xiaomi -
Uh, jó hír, mert samsungok is szarok, akkor mi marad? :D -
Sony még High-End termékei is so-so. XA szériát meg végképp kerülném. (Egy ex-Sony szerviz tag.) 
Persze amúgy mindegyikből van meglepően jól működő.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2018.11.21. 17:07:20 -
Jóság a Sony XA2 Ultra?
Láttam android 9, stb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.20. 22:58:18 -
durva, hogy szoftveresen mit össze nem hoznak
-
Nem kovetem szorosan, de amit lattam tole, az alapjan az egyik leghasznosabb kutyus youtube csatornanak tartom manapsag, ha tenyleg erdekel, hogy milyen minosegu a hardver egy kutyuben, amit megveszel. Es a tesztelt cuccai tulnyomo tobbsege hasznalhato marad a teszt utan is, csak azok nem, ahol ilyen komoly gondok vannak.
Ha nincs tomeny acelbol az a tok, semmit nem segit azon, hogy strukturalisan gyenge a cucc. Ha benne van a taskaban, es erosebben nekitamaszkodsz valaminek, vagy raul valaki a kanapen, mar el tud hajlani, es egy tok ezen semmit nem segit. -
nekem volt iPadem, imádtam. kiváltotta nálam a laptopot. otthon, munka után kényelmesen youtube, film, néhány messenger üzenet váltás, fb-insta pörgetés.
nincs boot idő mint egy tableten, fekve/ülve kényelmesebb az öledben tartani, nincs hangos ventillátor zaj, melegedés stb.
van értelme, csak nem mindenkinek -
én mindig baromi feleslegesnek véltem a csatornáját. Semmi hasznát nem látom, a vásárlók leszarják ezeket, azt veszik amit akarnak. így fixen megy a kukában minden terméből 1 darab a kukába már első nap. Persze, hajlik a tablet, de a mindennapi használat mellett, sokan tokban hordják, táskában, stb valszeg az életben nem derül ki, hogy meghajlik ha meg akarod hajlítani. Mindenesetre fasza tablet hw lett ( ettől eltekintve?)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.11.18. 14:06:31 -
Borg #35854 És még így is inkább egy Tab S-t vennék Amoleddel újra, már ha lenne bármi értelme a tabletezésnek. -
lehet viccelődni, de...
a világ legjobb tablete jelenleg, hardverben mindenkit agyonver a konkurenciából
-
"Apple beat Samsung making the first foldable tablet."
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2018.11.18. 12:51:48 -
KaBuTo666 #35851 Olcsó húsnak híg a leve. :) -
Olcsobb Pixel?
Nem tul meggyozo specifikaciok, ehhez eleg olcsonak kell lennie, hogy legyen is ertelme.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2018.11.17. 19:02:11 -
-
Nincs eleg notch rajta, kene meg nehany -
samsung-exynos-9820 -
KaBuTo666 #35846
-
-
-
A 2000 euros Mate Porsche edition mellett még olcsó is :) :)