Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A notch-nal amugy valszeg meg ez is jobb, de elegge overkillnek tunik a plusz mechanika csak a kamera miatt, total indokolatlan.
Sztem tovabbra is a legjobb megoldas ha nincs se notch, se slider, egy minimalis keskeny kava, amin epp elfer ami kell jobb barmelyiknel.
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyébként emlékszem, akkoriban mondtam hogy íjj ez a 350 dollár de sok egy telóért, ennyit tuti nem adnék. 😄
csak arra kell figyelni, nehogy lemerüljön <#idiota>#idiota>
Ehhez "fel kellett találni" wireless tölthető egyéb kiegészítő cuccokat is hozzá még 😊 Mármint olyanokat, amit valaki meg is akar venni majd. És tölteni telefonról. Pl fülhallgató. De ilyenek régebben nem voltak.
Még a Note9 sincs ennyi, nemhogy az S9+..
De legalább valaki felnőtt már oda. Megvárom mit tud megbízhatóságban, és tartósságban a béta tesztelőknél, aztán a következő generációján már talán el lehet gondolkodni egy Galaxy S helyett 😊
részletes teszt a Mobilarenán - egy vadállat lett
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
2K resolution curved screen
More extreme design
3D face + screen fingerprint + bone voice pattern
Android Pie
4200mAh battery and 40W fast charge
7nm processor A76 CPU
IP68 waterproof
Stronger camera
15w two-way wireless charging"
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.10.16. 17:10:32
Csak ezeket nem ismerik... Mert csak a márka kell... (amit meg is fizetnek keményen).
Addigra meg mire az F2, F3 lesz 600$, addigra megint lesz vmi noname mindenféle sallang rendszerlassító, adathalász, integrált, eltávolíthatatlan, reklám, promo programoktól mentes, rootolható, főzött rom-al használható teló. Ahogy anno a LeEco is. Nem félek ettől.
Tuti. Mindíg találni ilyet.
Ne félj, majd az F2, F3 már 500 majd 600 dollár lesz.
Ezért a szutyok Galaxy A9-ért is ~200k-et. <#zavart2>#zavart2> <#idiota>#idiota> <#lama>#lama> (csak mert szarszung)... Annyit nem tud, hogy dupla felárat érjen.
Nézz meg egy Xiaomi POCOPHONE F1 -et! Másfélszer kenterbe veri az A9-et. A Razer 2 -vel ~ (majdnem) egy szinten van. Razer minimálisan gyorsabb többszálon, míg egy szálon az F1 vezet. Viszont a memória sávszálessége jobb az F1-nek.
És feleannyiba kerül... ~100k-ből megveszed. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2018.10.11. 20:29:19
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mert ezek simán mennek egy ~50k-et érő, antutuban ~170k-et elérő LeEco x820-on is akadásmentesen.
Minek akkor kiadni rá ~270k-et?
Razer Phone 2 goes official w/ wireless charging, IP67, brighter display, costs $799, 4,000 mAh battery
Razer Phone 2 adopts a new dual-camera system which consists of a standard 12MP wide angle sensor with OIS, as well as a 13MP 2x telephoto lens. Both are IMX sensors
Razer Phone 2 has the same 8GB of RAM and 64GB of storage, but it comes with the newer, more powerful Snapdragon 845 chipset. Razer has also paired it with better thermals to provide the best possible performance. Using a “vapor chamber” cooling system, benchmarks report better results on the Razer Phone 2 compared to even the OnePlus 6.
12MP f1.75 - WIDE LENS W/OIS
12MP f2.6 - TELEPHOTO LENS
24-BIT DAC
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.10.11. 14:20:35
Apple kitalálja, vakon követi az összes
http://goo.gl/gd6Zi5
a nagyobb telefonon undorító notch, nincs jack, nincs face ID, kicsi akksi, egyedül a hangszórók meg a kamera az, amiben üthet. és még drága is, várom a 6T-t.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Regards,
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem biztos, hogy jó helyen kérdezem, de talán.....
Androidos ( Oreo ) Samsung telefon. Ha beírok egy névjegyet magyarul pl. Alfa Béla, akkor ő ezt úgy jegyzi meg, hogy Béla, Alfa.
Hol lehet beállítani, hogy ne tegye előre a keresztnevet? Abban a sorrendben rögzítse, amit beírok, és ne tegyen vesszőt.
( Egy régebbi telórol a Smart Switch segítségével vittem át a névjegyeket, amik jól jelennek meg, de amint szerkesztem valamelyiket, átteszi előre a keresztnévként értelmezett részt. Baromira zavaró. )
Köszi előre is.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Orange San Francisco (ZTE Blade) volt az első 2010-ből.Unokatesóm hozta Londonból.Hibátlanul kiszolgált nem is adtam el.
Itt van a gépemen lementve minden róla meg még CyanogenMod,BladeUnlock.apk,Win 7 USB driver,Home gombra ébredés stb.
Bulikban kedvenc DJmtől is a teló hátuljára kértem aláírást.
Pár évet pihent a fiókban,pár havonta feltöltöttem.
Viszont újra használatban van.A 4 éves fiam hallgat rajta pamkutyát,néha fotózgat.
Most néztem,hogy 2010-es az akku is benne és tökéletesen működik.