36194
-
#33021 Kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán akarnak-e Apple Music appot ezek után. Mondjuk kissé szánalmas, hogy az értékelések majdnem teljes egészében csak ingerreakciók. -
#33020 Aki használja az M et, annak Google APK now on tap hez! -
#33019 "Does this also copy my beloved features to the iPhone? Oh wait, AAPL is doing it for years anyway..." :D
bírom hogy csak azért letöltik emberek, hogy utána 1 csillagra értékeljék :D milyen összetartó community :D -
#33018 lol -
#33017 Erdekes: Sony: Z5 Premium only renders media in 4K, the rest in 1080p for a two-day battery
Qualcomm Reveals The Connectivity Features Of Its Upcoming Snapdragon 820: X12 LTE Modem, 802.11ad WiFi, And Improved Performance In Metallic Devices
Qualcomm Announces The Mid-Range Snapdragon 617 And 430 Processors
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.09.15. 23:37:59 -
#33016 Spotify kliensben vegre megjelent a running menu! -
#33015 Nyilvan nem, ahoz wacom cucc kell, egy izmos pc vel megtamogatva. -
#33014 References To 'Nexus Protect' Appear On Hardware Listings In The Google Store
Google Camera v3.0 Sneak Peek - Part 1: Smart Burst, Creations, and Animated GIFs [APK Teardown]
Google Rings Super Mario Bros' 30th Birthday With A Cutely Nostalgic Easter Egg
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.09.14. 18:50:06 -
#33013 Oké, de az Androidos tabletekkel is az a bajom mint az iPad Proval, ezen a téren: Nem tudod őket rendes professzionális kontextusban használni, marketing ide-vagy-oda. -
#33012 Gondolom az idei samu note tablet is tud majd dontes erzekelest, .mcsak olcsobb lesz :))) Es benne van az arban a toll plussz a megfelelo wacom tollak mukodnek vele..... -
#33011 Az addig oké, széles tapasztalatom van a Wacom cuccokkal kapcsolatban, de pár napja még nem voltam tisztában azzal, hogy mit is tud pontosan a Pencil. Azóta kiderült számomra, hogy van rendes palm-detection. Felhasználói élmény tekintetében nem fog eltérni a Wacom termékektől.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.09.13. 19:59:02 -
#33010 Ezt a Note 4 is tudja. SketchBook nem reagál az érintésre kivéve a kétujjas nagyítás és forgatás. Nyugodtan rajta lehet a kezem a kijelzőn, csak a tollal rajzol. -
#33009 Azt mar az augusztus elejen megjelent frissites (LMY48I) is orvosolta.
g+ klienst hasznalom, mindig is jo appja volt.
References To 'Nexus Protect' Appear On Hardware Listings In The Google Store -
#33008 Használja valaki /G+ klienst?
Nagyon szép lett a profil megtekintése oldal/animacio. Kar hogy ez csak ilyen techdemo app az egesz (alig hasznaljak) de annak nagyon jo. -
#33007 Egyébként ha minden igaz ez orvosolja majd a stagefright sebezhetőséget. -
#33006 mar-tesztelik-a-galaxy-s7-et.html
"..Ez utóbbiba már a Snapdragon 820-es processzor került. A Galaxy S7-ben most Adreno 530-as grafikus lapka, 5,7 hüvelykes, 1440 x 2560-as kijelző, 4 GB RAM és 64 GB tárhely van. " -
#33005 2015/09/09/google-posts-lmy48m-factory-images-for-nexus-6-9-5-7-2013-10-and-4/ -
#33004 Android Pay
Tap. Pay. Done.
Google: Unsupported Cards Already In Your Google Wallet Can Come To Android Pay, But Only For A Limited Time
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.09.10. 23:38:18 -
#33003 Pfff, majdnem száz százalékban lenyúlták. -
#33002 LOL, felnőtt emberek. -
#33001 az az ios kamera app :D -
#33000 semmi extra de Oppo :D
-
#32999 -
#32998 Ah, nem is lehet, 1024 teljesen jo. -
#32997 Van. Ugyan úgy, mint a Wacom tollakban, itt is a tollhegyben van a nyomásérzékelő. 2048 szintű nyomásérzékenység az ipari átlag, de még ha 1024 is van a Pencilben, még akkor is teljesen oké (én sosem tudtam megkülönböztetni egy Wacom Bamboo (1024) és egy Wacom Intous (2048) után a különbséget nyomásérzékenységben). -
#32996 Ez az uj ipad toll amugy tud valami nyomaserzekelst ?
En rajzolok androidon, ipades cuccokat nem ismerem, de soha nem hianyzott mondjuk artflowbol sem nekem, ami kihozhato belole az szerintem benne van. Hw korlat nyilvan van, nem lehet kismillio reteg pl, es egyertelmuen kezzel rajzolasra keszult, de nem igen jut eszembe semmi ami kellene meg bele....
Kicsit megint azt erzem , hogy az apple egy regi dolgot ad el mitnha valami halvany ujdonsag is lenne benne....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.10. 19:50:37 -
#32995 Azért mert mint említettem valóban vannak teljesen jó rajz appok Androidra, de messze nem olyan jól optimalizáltak és kiélezettek, mint mondjuk egy iPad-es Procreate.
Mindkettő basic szinten mozog, de az iPad-en jobb minőségben. -
#32994 (Az előbbi még az előző kommentedre ment) -
#32993 A nyomtatásért felelős cégtől kapott printprofilokat nem tudsz betölteni/megadni/kezelni, sok esetben nem tudsz 72 dpi fölé menni (a nyomtatási minőség 300-ról indul minimum), nincs plugin-ökoszisztéma, nincs lehetőséged komoly utómunkára ha egy rajz papíron készült, nem tudsz külsős brush-preseteket kezelni stb stb stb. De mint említettem a legnagyobb probléma, hogy egy megrendelőnek nem fogod tudni nyomtatás-kész minőségben elkészíteni az illusztrációt egy tableten.
Minden amit eddig látunk tableten (iOS, Android) remek, ha egy személyes vázlatfüzetként gondolsz az egészre. Munkaeszközként nem működnek (még).
Nem azt mondom, hogy az iPad Pro-val ezeket meg tudod tenni, mert ott sem megy még ez (ezért mondom, hogy a Wacom addig nincs veszélyben, amíg nincsenek Photoshop-kaliberű célszoftverek iPadre), lévén minden app végsősoron egy mobil OS szintjén mozog. -
#32992 Az egesz technologia wacom, csak igy nem ertettem miert nagy szam manapsag, hogy az ipad olyan amilyen -
#32991 Igen, de az nem meglepő, lévén a Wacom készíti a Samsung számára a tollakat. -
#32990 Android Pay App Will Launch Today, But Does Require The Explicit Support Of Your Credit Card Or Bank
Hat gondolom igy nalunk nem lesz egy darabig... Pedig a Wallet ment/megy minden kartyaval. -
#32989 Ha mar off, akkor ez is aktualis (2012-bol) : :)
-
#32988 Szvsz itt a kezelhetosegre, ui-ra gondoltak. Olyan feluletet akartak az emberek kezebe adni amihez semmi nem kell csak tapogatas, es persze olyan hw-t is...
Egy tablethez meg teljesen logikus a toll, igaz nem sokan oldottak meg eddig hasznalhatora ..... -
#32987 ja láttam, kép alól kopiztam be a szöveget. -
#32986 Samu note tabletben is megoldották, ott sem érzékeli a tenyerelést ....
Amúgy sketcbook pro, vagy az artflow-nál mi kell jobb androidra erre a célra ? :)
) -
#32985 Az csak egy anti-smudge kesztyű, hogy ne tenyérzsírozd össze a rajzfelületet. Meg sokszor nehezen csúszik a pucér tenyered üvegen. De amúgy kevesen használják. Sokan grafitrajzokhoz vásárolják, mások csak szimplán rádobnak egy papírdarabot a grafitfelületre.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.09.10. 18:02:29 -
#32984 arra van ilyen analfist kesztyu nem? -
#32983 Ja, közben én is láttam. A Wacomnak fel kell kötni a gatyeszkát, ha esetleg az Adobe portolná a Photoshopot iPadre. -
#32982 A demo videókban es fotókon ott tenyerelnek a képernyőn miközben rajzolnak. Szóval valahogy megoldották