Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos vagyok benne, hogy azokból az adatokból dolgozik, tehát csak az van rajta, ami ott is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mind the (g)app for real-time transit information
Budapesten is van, raneztem, es mar most mukodik, kiirja melyik busz kesik - nem biztos h az osszes busznal mondjuk.
Regards,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
De Magyarország területét nem mentheted le.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.06.03. 09:20:21
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.06.02. 21:09:32
Wikipédiáról:
Spotifynak 60 millió felhasználója van.
iTunes Storenak: 575 millió aktív (tehát aki rendszeresen használja es vásárol rajta)
Már ha csak a saját usereik fele elkezdi hasznalni több felhasználójuk lesz mint Spotifynak.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.06.02. 21:02:13
Nagy zenészek spotifyon is csinálnak listákat (Slash playlistjét láttam a múltkor), foci vb idején meg a focisták lejátszási listáját lehetett fellelni.
Ráadásul most spotify rágyúr a fitnesz részre is, eddigi "leak"ek alapján nem tudom mégis miért lenne jobb alternatíva. Meglátjuk, valami különlegesnek kell lennie benne, hogy ne csak egy sima koppintás legyen.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.06.02. 19:33:42
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyébként ha lehet hinni a forrásoknak, akkor annyiba for kerülni mint a Spotify, de az első pár hónap lehet ingyenes lesz.
Állítólag azzal próbálnak majd kitűnni a Spotifytól, hogy sok neves zenész a szolgáltatás mellé áll. Rengeteg BBC-s és egyéb neves DJ-nek lesz rádió állomása rajta, és szintén nagy nevű zenészek fognak saját playlisteket készíteni és folyamatosan szerkeszteni rajta.
Én Spotifyt használok és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Ha tényleg ingyenesen kipróbálható lesz akkor ennek is adok esélyt, de nehéz lesz rávenni a váltásra. Max ha tényleg a kedvenc előadóim aktívan megtalálhatók lesznek rajta, esetleg egyedi tartalmakkal.
A fent nevezett tab egy Asus MeMO Pad 7" (ME176C) Atom Z3745 CPU-val ... pedig állítólag a tesztek szerint jól bírja az aksija ... mondjuk ezeket nem éppen készenléti időre tesztelik.
Nekem egy LG G PAD 8" tabletem van, az hogyha leteszem és egy hétig csak áll, akkor is max 50%-ig megy le a töltöttsége ....... ez az Asus meg konkrétan 2-3 nap után ott áll kikapcsolva nullán 😞
Az LG 50k volt, az Asus 35k ...
Vagy az LG nagyon kiugrik a tömegből ezzel a takarékosságával, és én várok túl sokat? 😊
Utoljára szerkesztette: Laza, 2015.06.02. 16:27:46
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A verge-es uj videokat vegigporgettem, nem rosszak amugy, erdemes megnezni, mert legalabb 1 evig most tuti nem lesz ilyen ertelmes content ott megint 😊
Regards,
Jövő héten bemutatják a Beats-re alapuló streaming szolgáltatásukat, és lesz Android apjuk is :-)
ismerősömnek a GPS nem ment egy hasonló jellemzőkkel rendelkező kütyüvel, a párjának teljesen ugyan az a típus volt, s neki meg működött
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.06.02. 06:13:59
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
A youtube-on vannak ezek a 360-as videók. Nekem az xperiám és tabletem is tudja, frankón működik ahogy forgatom a kütyüt, de van olyan ismerősöm akinél egyben mutatja mintha valami panorámakép lenne. Ott mi lehet a probléma? Beállításokban ilyen lehetőség nincs youtube legfrissebb verzió és 4.4 fut a telóján.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Saor Alba
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem is titkoljak, lenyegeben minden cikkukbol sugarzik a kicsit sem egyoldalu "velemenyuk". Nem is nagyon tudnak, amikor a hozzaertesukrol ujra es ujra szamot adnak (lasd: "uj" Photos app tesztje 😄 ).
Az engadget is joval jobb ebbol a szempontbol. De ha android hirekrol van szo, az androidpolice magasan ver minden mas oldalt (hitelesseg, objektivitas, reszletesseg, stb.).
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.05.31. 22:22:55
Regards,
Sokkal jobban kezelhető, ismétléseket is gyorsan és ügyesen összevonja.
Nekem egy Lenovo s850c telefonom van és amikor szeretném telepíteni az androidot sd-ről error hibával kidob.
Valahol olvastam régebben,hogy talán recovery-t kell cserélni!?
Samsung-nál anno simán ment a rom csere,cyanogenmod-ra,ennél viszont megakadtam.
Ha tudtok kérlek segítsetek,de szájba rágósan írjátok le.
Kétrészes supercut.
01
02
Majd akkor áll vissza minden nálam, ha a a következő LG vagy Samsung okosóra, vagy a következő Nexus telefon is olyan tesztet kap mint Az Apple Watch.
Nekem ennyi a véleményem csupán:
- A digital crown egy remekül működő beviteli eszköz, világos, hogy miért van szükség rá, az Apple Watch szoftverén és formatervén helytálló ötlet.
- A Project Soli egy remek ötlet és koncepció.
Egy felhasználónak sincs még tapasztalata a gyakorlatban az utóbbiról, és ha valaki már most jobbnak találja a digital crownnál az csak szimplán a hasára csapva és eldöntötte, hogy az összehasonlítást a Google fanboyságára húzza fel. Ez csak bullshit vita.
Ettől függetlenül jobb és érdekesebb ötletnek tartom a Solit.
Ha visszamennénk az időben és megmutatnák a digital crown ötletét papíron valamint a Project Soli ötletét papíron, akkor biztosan az utóbbira mutogatnék habzó szájjal.
Ennél több véleményt még ha akarnék sem tudnék formálni róla.
Talán még annyit, hogy jelen formájában az Android Wear amúgy sem szorul se crownra, se Solira, mert a (pozitív értelemben) infantilis és kártyaalapú UI kialakítása mögött egyértelmű az mentalitás, miszerint kis képernyőre nem igazán elfogadott sok UI-elemet tömni. A legutóbbi Android Wear verzióban megjelent a csuklómozgatással irányítható UI, ahol egyszerű csuklómozdulatokkal tudsz fel-alá scrollozni. Ezzel megoldották a másodlagos UI interakciót és ráadásul akkor is megkapod az összes pillantásos információd, mikor épp nem szabad a kezed.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.05.31. 13:08:28
Azt hiszem ezzel megcáfoltak minden ilyen feltételezést:
Sundar’s Google
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.05.31. 13:02:11
Persze nem mondom hogy a Solibol nem lesz semmi, lehet sikeres lesz, de láttuk már hogy nem mindegyik ilyen kísérlet jott be Google-nél se (Glass).
Bocs az offért egyebkent, lehet kéne egy általános tech topic, ahol ezekről lehetne beszelni?
De mindkettőnek az a célja (ha például a Soli-t okosórába integrálva vizsgáljuk), hogy az érintőképernyő megkerülésével befolyásolható legyen a UI. Ha valakinek el akarnám magyarázni érthetően, felhasználási körülmény példájával, akkor mindenképp az ismert digital crownhoz hasonlítanám, mert jelenleg ez a leginkább testközeli alkalmazása az egésznek a közeljövőben.
A google ezt soha nem mondja magáról és úgy állítja be magát mint egy olyan cég aminek a fő profilja az innováció és kutatásfejlesztés. Ezzel is azt akarják elérni, hogy sokkal szívesebben használják a szolgáltatásaikat.
Google rengeteg irányba fejleszt, aminek kis %-a lesz befutott termék, de azok bőven visszahozzák a többi kiadást. 2 ilyen termékük a Gmail és a Maps. Mindkettő hobbi projektként indult, de mára bőven visszahozta nekik a többi nem túl sikeres próbálkozásaik (Wave) költségeit.
Talán a legnagyobb különbség a két cég között hogy a Google nyíltan kommunikál a kísérletezéseivel kapcsolatban, míg az Apple mélyen hallgat amíg kész termék nem lesz valamiből. Ilyen pl a TV-jük, amiről mostmár kiderült hogy évekig fejlesztettek ténylegesen egy képernyővel rendelkező készüléket, de végül kukázták az egész projektet.
A lenti videó tényleg zseniális, de ne feletjsétek el amikor a digital crownhoz hasonlítjátok, hogy az utóbbi egy piacon lévő tömegyrátott termékben van, amit ha akarsz most meg tudsz venni, ez a radaros tech pedig egy laborban működő ígéret, ami még messze van a piacra lépéstől.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.05.31. 01:57:48
De a Google ATAP egy valóban belsős műhely.
Regards,
Ha mondjuk 10 párhuzamosan futó kis workshop közül egy kihoz valami olyat, amely később konzumereszközökbe integrálható technológia, akkor már megérte. Pláne ha a technológiát más cégek is felhasználhatják mondjuk licencelés mellett. Például a Microsoftnak is remek R&D csapatai vannak, nem véletlen, hogy rengeteg technológiai licenszekből származó profitjuk van.
Nagyon remélem, hogy továbbviszik és kezdenek is vele valamit a gyakorlatban is. Zseniális ötlet.
nagyon király