36194
-
-
#33060 [Exclusive] Leaked Images Of The New Nexus Phone Retail Boxes Confirm 'Nexus 5X' And 'Nexus 6P' Model Names
[Exclusive] Here Is The Nexus 6P In All Its Glory, Front And Back -
#33059 Köszi szépen, remek infók!
Neked is Mulli1986!
Meglátom mi lesz még :D -
#33058 Z1-et használok és z2 tabletet. A Sony felé 5.01 egy rakás fekalia volt tulmelegedett meg random hibákat és restartokat csinált a telefon, de 5.1.1 eddig hibátlan. Nem tudom hogyan sikerült a z2-n remélhetőleg ugyanolyan kiforrott lett.
A vizbemeritest és vizalatti használatot felejtsd el. Sony megváltoztatta a global warranty feltételeit water damagere már nem cserélnek.
A kijelzo nem egy amoled és egy s6 jobb képet csinál a kamerával. Közepes telefon. Attól függ mennyiért veszed. Mindjárt itt a z5. -
#33057 Nem akarlak elkeseríteni, de Itt ilyen Sony-s kérdésekre senki nem szokott válaszolni. Probálkozz inkább PH-n -
#33056 -
#33055 Bezony, nem mai darab. Ennek ellenére szeretném használni, főleg GPS szinten. Max ha nem jó, hanyagolom, de emiatt nem akarok új telót/GPS-t venni, nem létfontosságú. Egyébként sikerült. Google netes súgójában valami biztonsági résznél túrkáltam, és engedélyeztem külső eszközök bejelentkezését. Így már sikerült. -
#33054 Xperia Z2-ről mik a vélemények ? Minden érdekel :)
Még mindig túlmelegedhet videózás közben, ill sok készüléket látok h kijelző miatt gariztatva, ennek a veszélye még mindig fentáll ? -
#33053 jézusom, gio volt az első okostelóm, irdatlan nagy fos volt :D
bocs h nem tudtam érdemben hozzászólni de ezt meg kellett említeni :D -
#33052 Ma megjöttek a ggogle app frissítések.
Aki a google launchert használja az figyeljen, mert a frissítéssel az app drawer már nem horizontálisan lapozható, hanem vertikálisan görgethető lett! -
#33051 Sziasztok, van egy Galaxy Gio 2.3.3-as Androiddal. Telenor függő, de a SIM kártya már nincs meg. Azóta volt factory reset is, és szeretném továbbra is használni SIm kártya nélkül. Gmailt, Google Play-t meg minden más Guglis dolgot csak Google Accounttal tudok használni, de ahoz meg SIM kártya kell neki. Segítsetek, hogy tudnám ezt áthidalni, vagy megoldani. -
#33050 Ugye most nem egy golyót hasonlítottál össze egy telefon ívelt hátlapjával? Még a végén legurul az asztalról az a rohadt telefon egy közepesen erős kereszthuzattól
Amúgy megoldható, hogy ne ugorjon ki a kamera, lásd Sony.
-
#33049 azért közel sincs golyó hatása.. és elhiheted, mivel G4-em van, szval nem hasraütésből mondom -
Borg #33048 Igen, ha egy golyót teszek az asztalra az is megáll, amíg hozzá nem nyúlok... -
#33047 Huawei's Nexus Phone Will Be The First Nexus Device To Offer Up To 128GB Of Storage -
#33046 konkrétan ha leteszed, akkor egy nagyon picit himbilimbi, majd frankón megáll, és nem billeg, hacsak nem rugdosod izomból az asztal lábát.... -
Borg #33045 lol, persze... nem lóg ki, cserébe csak az egész telefon himbilimbi ha az asztalra teszed... csodás megoldás. -
#33044 Marshmallow, Nexus 5, Nexus 6, Chromecast. Meg valami? :) -
#33043 Bejelentések lesznek 29-én.
Nyilván nagyjából tudjuk, hogy mik lesznek. Nem is tudom mikor volt utoljára (valódi) őszi event. -
#33042 LG G4 -
#33041 Miért lenne felesleges? Megveszik az emberek és örülnek neki.
Emellett valószínűleg nem úgy működik egy cégnél se a fejlesztés, hogy "most cpu-t fejlesztünk, semmi máshoz nem nyúlhat senki" :) -
Borg #33040 Akkor dolgozhatnának ezen, ahelyett, hogy a felbontást, meg a cpu erejét növelik feleslegesen. -
#33039 nehéz kis helyre besűríteni egy kamerát, mikor a jó kamerák is egy jó objektívre támaszkodnak, amik nem éppen picik. -
Borg #33038 Kár, hogy 2015-ben sem tud még senki értelmes kamerát úgy implementálni, hogy ne álljon ki a hátlapból... engem baromira zavar. -
#33037 Semmi értelme. Már évek óta van virtuális bill, mindenki megszokta, sokkal gyorsabb és kényelmesebb mint a fizikai. Jó irány a BB-től, de nem hiszem hogy visszaérnek még valaha is a csúcsra -
#33036 jojojo tetszos, elso BB amire ezt mondom :D -
#33035 Remélem marad stock a rendszer. Eléggé szexi, pedig nem vonz a qwerty semennyire sem (semmivel sem kényelmesebb vagy gyorsabb a virtuális billentyűzetnél, ergo teljesen felesleges manapság). -
#33034 Hm, androidos bb? Ez nekem uj :)
Mas: "We Own You" - Confessions of an Anonymous Free to Play Producer
Google Expanding Android One To Portugal And Spain
[Rumor] The Second-Generation Chromecast Is Coming On September 29th With Spotify Support, Better WiFi, And "Fast Play" In Tow
[Update: Huawei Responds] It Very Much Looks Like The Huawei Watch Has A Speaker Inside It, But It Doesn't Do Anything (Yet) -
#33033 Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem ez rohadt szép lett, pláne úgy hogy van menne egy full-qwerty.
-
#33032 Jaaa, vágom, azt hittem a márkaboltra gondoltál. Van ott valami lcdfix is tényleg, de az garivesztéses :s -
#33031 de valami képernyős csere cucc van ott, legalábbis még 3-4 hete... -
#33030 Ott nincs szerviz, de kb 2 utcányira onnan van 1. Azt mondták kb 45k mert hivatalosan nem cserélnek csak üveget ... -
#33029 Az S5-ben nincs LCD kijelzo, de amugy ez alapjan a szokasosnal valoban egyszerubb a kijelzo csere benne :) -
#33028 Nézd meg alleban a fobejaratnal elso emelet egybol mozgolepcso mellett. Ha jol tudom ott csinalnak ilyet. -
#33027 Budapesten nem tud valaki valami szervizt ahol cserélnek telefon előlapot/üveget? Elvileg az S5-nél külön van az LCD kijelző meg az üveg előtte és lehet külön is cserélni. -
#33026 Erre is olvastem egy jot :)
"You can recycle your old android phone at any apple store".. So they can copy the features for ios14 -
#33025 Remek kis funkció, bár simán lehetne nem csak Android M-re korlátozott feature. A Chrome-ba is került hasonló megoldás, igaz ott neked kell kijelölni a szöveget (tehát pont a lényeg, a konetxtus-felismerés veszik el), de imádom, hogy egy új tab megnyitása/a meglévő tab elhagyása nélkül kaphatok infót bármiről. -
#33024 De legalább adnak 10% kedvezmény-utalványt. Muhahahaehae. -
#33023 -
#33022 mondjuk app képeket elnézve csak nekem vicces picit, hogy az android telefont ingyen beválthatom? milyen kedves tőlük, van ahol fizetnének érte.