36194
-
http://www.elephone.hk/m1
http://www.elephone.hk/m2.html -
#33100 épp ma reggel szembesültem vele, mikor elment a netem és a kártyáknál meg akartam nézni az időjárást :( -
#33099 The Google Android App Now Supports Limited Voice Commands For Offline Use -
#33098 Inkább egy automata gyors-switch kellene, amire ráböksz, a telefon kimér mindent, de a fullmanuál kezelőszerv képernyőn marad és így ha esetleg félremér a teló, akkor azt gyorsan tudod finomhangolni.
A helyzet közel sem olyan rossz, mint ahogy hangzik, de mondjuk 10 automata képből 2 lesznek olyan kiégések, vagy bebukások, aminek nem kéne ott lenniük. És ezt az LG szerintem semmi perc alatt tudná javítani, ha akarná. A tippem az, hogy a dedikált fizikai szenzorok néha összeakadnak a szoftveres algoritmusokkal és ritkán fals adatokat produkálnak. -
#33097 illetve manuál esetében betehetnének valami "set back to default" gombot, vagy menthető "template"-eket -
#33096 Én nem találkoztam ilyen problémával ezidő alatt, de gondolom szoftveres hiba. Remélhetőleg javítják. A néha félrekalkulált expóval is kezdeni kéne valamit mert az emberek 99 százaléka auto módban fotóz. -
#33095 meg néha elég lassan fotóz úgy, nem tudom miért, elvileg piszok gyorsnak kellene lennie...
bízom benne, hogy lesz rá valami sw frissítés -
A hétvégén agyonnyomkodtam az LG G4 kameráját. Bizarrul és már-már hihetetlenül jó az optikai képstabilizátora. Egyetlen baja, hogy automata módban sokszor félrenyomja az expót, ezért sokszor megjelennek apró kiégések olyan helyeken, ahol nem kéne. De ha manuálban fotózol (ergo több türelemmel), akkor gyönyörű képeket produkál. -
#33093 Szappan. -
KaBuTo666 #33092 Ennek a Samsung Galaxy s6-nak jó szar az ujjlenyomat olvasója... -
#33091 Nexus 6P Presentation Leak Includes More Images, Confirms Metal Body, Gorilla Glass 4, And 3450mAh Battery
Ugy tunik az elso Nexus telo komolyabb aksival, fem hazzal, nagy tarhellyel, es ugy tunik a kamerara is sokat adnak. Ha jol sejtem, annyira igy nem lesz olcso. Az 5X-nek viszont illene olcsonak lennie...
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.09.27. 10:59:30 -
#33090 Mi az a htcban? :D -
#33089 reklamban-htcban -
#33088 Eladóvá vált a One M8-am, aki most szeretne váltani, az klikkeljen.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2015.09.26. 20:58:19 -
#33087 Google Tweaks Voice Search On Android To Make It Faster And More Accurate
Vague FTC Anti-Trust Probe Targets Android, Probably Because The FTC Has No Idea How Android Works
The FCC Just Listed The LG-H790 And LG-H791 (Nexus 5X) With Dimensions, Screen Size, And LTE Bands -
#33086 viszont jó a videó és szívesen kipróbálnam a mobilt is.. :D -
#33085 Hát ha perel, akkor sem a dizájn miatt, hanem a branding lenyúlása miatt. De kétlem, hogy ilyen piti márkának nekiugranának egyáltalán. -
#33084 Amúgy ilyenkor nem tud tenni valamit a Sony? Vagy lehet nem is akarnak mert minek -
#33083 De rossz nézni. Még a Sony szignál is ott a végén. A kurva élet. :D
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.09.25. 18:50:57 -
#33082 filoztam is hogy linkeljem -e de aztan ugy voltam vele, hogy elfer, aki akar ranez, aki nem, logva hagyja :) -
#33081 Micsoda eredeti design, név, dallam a végén, áhhh meg kell vennem... -
#33080 -
#33079 http://mobilesyrup.com/2015/09/24/android-6-0-marshmallow-rollout-october-5/ -
#33078 meg jobb lett a google voice -
#33077 Még mindig jobb, mintha mondjuk 400-450 dollárra jönne az áfa. -
ldavid #33076 +a világrekorder áfánk és máris nem olyan jó az -
#33075 Ha jelenleg kínából akarnék telefont akkor csakis és kizárólag a Xiaomi Mi 4c jönne szóba. Az árának tudatában csodát műveltek, 200 dollárról indul, 235-ért pedig elviheted a 32GB rom/3GB ram-os verziót.
szerk.: Most jutott eszembe, hogy a LAVA Indiai márka, de az állításom nem változik.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.09.24. 21:03:07 -
#33074 kíváncsi vagyok a tesztek majd vajon mit mondanak. -
#33073 -
#33072 Ez nyilván akkor játszik, ha vodás, remek ár érték arány, Moto G szinten mozgó vas, 720p kijelző, Lollipop.
Teszt. -
ldavid #33071 igen, én is az első Moto E-t mondanám, ha nem probléma hogy nincs magyar nyelv a rendszerben -
#33070 -
#33069 Igen, moto-k meg egesz jok szoktak lenni, de egyreszt azok is pont mostanaban frissultek (szoval 1 evig valszeg szinten buko), masreszt abbol a g sosem volt felsokategorias, igy aligha kapna S820-at (mostani 3rd genben 410 van), az x pedig (jelenleg S808-al) sosem volt olcso, legfeljebb hosszu ido utan, kiveteles alkalmakkor.
Szoval eleg szerencsetlen ez az idozetes.. -
#33068 Motorolak nem jonnek q1/q2 ben?
Azok meg olyan sw el jonnek ami stockon csak finomiit. Persze nexus lenne a tokeletes... De meg 1 evet aligha varok. -
#33067 Igen, foleg en is ezen filozok. Csak az a gaz, hogy most jelent meg uj oneplus is es most fog uj nexus is, igy 1 evig nemtom mi tudna kijonni ilyen soc-cal ami megfizetheto + stock android fut rajta... S7 biztos kijon majd jovo ev elso feleben azzal, touchwiz-zel, es lesz 200+k... Szoval az is lehet h most veszek egy uj nexust es ha kijon az elso megfizetheto+stock telo S820-al (vagy jobbal), akkor egybol levaltom ra.
masoma: esetleg pl: moto e?
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.09.23. 22:27:45 -
#33066 Uh, egy minimalista telefondizájn remekül kiemeli a szoftver minimalista megközelítését is. Szerintem szexi.
Amúgy a ha az az elején egy valódi stereo loudspeaker, akkor még ez a kávaméret belefér. De igen, lehetne kisebb is, hisz nincsenek gombok.
Ha nem cseszik el a kamerát (sajnos nagyon nem lepne meg, ha elcsesznék), akkor minden esélye megvan ahhoz, hogy még az előző Nexus 5-nél is többet adjanak el belőle. -
#33065 én alacsonyabb árkategóriában inkább windows phonet javasolnék, de hogy ott milyen telók vannak, és hogy milyen a messenger nem tudom... De ha nem feltétel az android szerintem kérdezd meg windows phone topikban ott mit javasolnak (saját vélemény). -
masoma #33064 sziasztok! Kishúgom szeretne venni 30e-ből telefont. Én mindig a felsőkategóriás eszközökre esküdtem, szóval ebben az árkategóriában sosem voltam otthon. Valaki tud ajánlani valami megbízható telót? Gondolom a lényeg hogy gördülékeny legyen rajta a messenger meg a böngészés. Előre köszi a segítséget! -
#33063 most már megvárom a 820-as procival felszerelt mobilokat :/ -
#33062 [Exclusive] The Nexus 6P Colors: White, Black, Aluminum, And Gold
[Exclusive] Behold The Leaked Press Renders Of LG's Nexus 5X In White, Black, And Greenish Blue
Szerintem szep cucc, de a nagy keretet nem ertem.