36194
-
#33266 Az biztosan teljesen hulladékmentes állapotot nyújt - amúgy nem szokott gond lenni az OTA-val (vagy maximum OTA után egy reset), de a legtisztább mindig a gyári image egy formázás után.
Viszont több munka újra telepítgetni, beállítani, belakni a rendszert. -
#33265 Igaz nem nekem válaszolsz, de ezek szerint inkább factory image-ből rakjam fel? -
#33264 Értem. Tegnap csak az októberi update érkezett. :) Felraknám factory image-ből, csak félek, hogy valamit elbaltázok, nem igazán csináltam még ilyet.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2015.10.13. 12:01:30 -
Borg #33263 Nem a samsung változtatott rajta. A Note3-on szabvány USB 3.0 micro csatlakozó van. Utána visszatértek az USB 2-höz újra minden telefonnál, mert gondolom rájöttek, hogy semmin sem segített a 3-mas. -
#33262 Egyszerre jött ki 5-re és 6-ra is (és 9-re és 7[2013]-ra és Playerre). Hogy OTA mikor kihez kerül, az #33233 és/vagy #30730 . -
#33261 Ha turelmetlen vagy, tedd fel factory image-bol, egyebkent is erdemesebb ugy. Kint van masfel hete mindre: link -
#33260 Amúgy mondja már meg valaki, hogy nexus 5-re miért jön hamarabb, mint nexus 6-ra? -
#33259 Sziasztok! Nexus 5-re kijött a 6.0. Elèg ha beállításokból frissítem factory reset után, vagy gèpről frissítsem inkább? Règen voltak gondok ha csak a telefonról frissített az ember. -
#33258 3a már sok lenne mi? Vagy bírná a telóm? -
ldavid #33257 samsung változtatott a micro csatlakozón pár éve, nem? belenézve simán látni a különbséget
bár az újaknál már nem tudom hogy van
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.10.13. 10:28:35 -
Borg #33256 Nem számít, a Samsungé is 2A-os, mégse tölt 2 méteres kábelen. -
#33255 Esetleg egy erősebb töltővel meg lehet próbálkozni. 1,5 vagy 2A
Utoljára szerkesztette: kifli, 2015.10.13. 09:40:01 -
#33254 Hát nekem már úton van egy 2 méteres kék. Kíváncsi leszek. -
#33253 Akkor én is ezt találtam meg , csak a kommenteknél egy kicsit elbizonytalanit, hogy amit konkrétan a 2m es kábelre irta, hogy azzal lassan tölt csak a 1,5m nél kisebbek jók.
"I ordered the 2 meter cable, unfortunately th3 charging speed is slow due to the length of the cable therefore I wouldn't recommend anyone to get the 2 meter cable.. Get the 1.5M or 1M cable. Good seller too! Communication - A+"
és nem tudom, hogy mi befolyásolja, hogy egy tipus jól tölt vagy nem.A kollémámnak simán tölti a telóját mig ugyan az a kábel egy másik telefonnál meg nem is érzékeli, hogy töltöre van dugva. -
#33252 Nekem ez a tipus (is) nagyon bevált,most rendeltem belőle az egész családnak.
Utoljára szerkesztette: Firerock, 2015.10.11. 21:23:01 -
#33251 rákerestem és a képek alapján jónak tünik, viszont aminél konkrétan irja, hogy erősebb mint az átlag abból csak 100cm est találtam nekem egy 2m-es kéne
esetleg tudsz egy linket ilyenhez vagy pontos tipust amire kereshetek ami garantálja a teljes töltési sebességet ? -
#33250 Remaxot nézzél! Aliexpressen van 5 dollár körül. Nagyon brutál cucc :) -
#33249 nokia usb kábeleit próbáld. Azok nagyon jó minőségűek. Van itthon 5 különböző usb kábelem, de a nokia gyárija mindet veri pedig hosszban ugyanakkorák. Mondjuk nemtudom gyártanak-e olyan hosszút ami neked kell. -
Borg #33248 Én anno vettem 2m amazonos usb3 kábelt a note3-hoz, észre se vette a töltőt vele... 1m-rel működik rendesen. -
#33247 valaki tudja, hogy mi alapján kell keresni olyan hossú töltökábelt amivel normális sebességgel tölti fela telefont? MErt vettem egy 2m hosszút ebayon de egy teljes nap nem elég hogy feltöltsön vele a telefon a gyári töltöfejjel a rövid kábellal nincs gond, tehát csak a kábel miatt van a lassulás.
Fontos lenne hogy találjak egyet olcsón, metrt igy elég neccesen tudom tölteni a készüléket -
#33246 És ennek köszönhetően 100 fonttal drágább az amerikai árnál. Nyeh. -
#33245 De az, Europaban Moto X Style neven kerul forgalomban. -
#33244 A Pure nem csak egy amerikai belpiacos telefon? -
#33243 G4.
Jobb ár-érték arány, néhány tekintetben jobb kamera, bővíthető memória, cserélhető hátlap és ennek a fontosabb hozadéka a cserélhető akku, (ami amúgy közel 500 mAh-val jobb). Egyik sem egy dizájn-bajnok max csak ezért lehet nehéz eldönteni, hogy ezen a területen melyik nyer (a G4 bőrhátlapja csak pár percig tud érdekes lenni). -
#33242 G4 Majdnem az összes "high-end" Sony járt már a kezem alatt (kivéve Z5 + alfajai); vagy Nexus 5, 6. Motorola Moto X Pure -
#33241 g4 -
#33240 Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem az a topic, de melyik telefont erdemes most megvenni? Hosszutavra terveznek vele. LG G4-et neztem ki, de ugye ott az S6 is mint versenyzo. Sony-val nem szimpatizalok.
Bocs, ha hulyen kerdezem. Igazabol nem tudok donteni...
-
#33239 Viccen kivul: szerintem valszeg megkapja, csak kicsit varni kell ra. Persze nem hivatalosan :) -
#33238 jól benéztem.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.10.09. 06:33:08 -
#33237 Galaxy Nexus megkapja a 6.0-át? wtf -
#33236 Na, úgy tűnik valakinek sikerült M et rávarázsolni n4-re úgy, hogy minden működik, várok pár napot és ha tényleg jó, ki is próbálom.
*Fingers crossed* -
#33235 Nem jött már rá 6.0, és custom 4.4.4-et használok. -
#33234 te felraktad n7 2012-re? -
#33233 Az OTA mindig hullámokban terjed, nem kapja meg mindenki egyszerre, és a frissítésre nyomkodás, egyéb varázslatok se működnek, amiket szerte a neten olvasni (ezt kell letörölni, azt kell kipucolni, stb.). Ha egy hullámban neked épp nem jutott, akkor majd a következőnél lehet, hogy besorsolnak. Lásd: #30730
Türelem, tornaterem.
Vagy töltsd le és rakd fel a linken található OTA fájlokat, vagy csinálj egy friss telepítést az alapcsomagból, ha úgy tartja kedved.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.10.08. 11:27:32 -
#33232 Nekem még nem jelzett frissítést a rendszerfrissítésekre tappolva. -
#33231 3 napja kb -
#33230 Nem tudjátok, hogy mikor startol a andorid 6 OTA? -
#33229 AOSP Changelog Posted For Android v6.0.0_r1 (MRA58K) And The v5.1.1 October Security Updates r19-r24
Google Rolls Out The Accelerated Mobile Pages Project To Help Webpages Load Instantaneously On Your Phone Or Tablet
PSA: If Some Apps Like Google+ Aren't Working Well On Marshmallow, Check Their Permissions, They Might Not Know To Ask For The Ones They Need -
#33228 Android History
lol, AP-n irtak egy nem letezo frissitesrol (Galaxy Nexus update MRA58RR - RR - Rick Roll), es esz nelkul lemasoltak hiroldalak ugy, hogy nem is adtak meg forrasat link
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.10.07. 10:00:48 -
#33227 Sony Unveils Which Xperia Devices Will Get An Android 6.0 Marshmallow Update
Google Starts Rolling Out Android 6.0 Marshmallow To Android One Devices As Well
Buyer's Guide: Should You Upgrade To The New Chromecast? (Short Answer: Probably Not, Unless Your Wi-Fi Sucks)
Moto X Pure Edition (2015) Review: A Great Phone For A Great Price
[Update: Same In Final 6.0] System UI Tuner Is Alive And Well In Android 6.0 Preview 3, But There's A New Way To Activate It
PPSSPP Emulator Gets Android TV Support, Screen Rotation, And An Integrated Homebrew Store In Version 1.1
[Harshmallows Part 2] You Can Send More Androids To Their Certain Death In Marshmallow's Easter Egg Multiplayer Mode
Google Creative Lab Releases The 'Meter' Live Wallpaper For Real-Time Stats On Your Homescreen