Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Raadasul a listajuk ranezesre totalisan elavult, alig van rajta barmilyen relevans mai telefon. Szoval ez az egesz igy nulla.
Regards,
"Nulla tenaci invia est via"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Igen, ez csak fícsör sajnos, de annak nem rossz. 😊
Először is mivel csak képeken/videókon láttam, először meglepődtem, hogy ez mennyire is könnyű, és ahhoz képest, hogy 0.6 inch el nagyobb a képernyőátlója (vagy mennyivel) mint a mostani telómnak, gond nélkül tudom 1 kézzel használni.
Képernyője eszméletlen szép, tényleg oda meg vissza vagyok érte.
Röccenést egyáltalán nem éreztem, pedig UHD videót néztem kicsiben miközben böngésztem meg ilyenek. Van benne pár fícsőr (pl ha van nem fogadott hívás, sms akkor a telefon felemelésekor rezeg a telefon) amit nagyon szívesen látnék alapból a telefonban.
Kamerára sincs panaszom, szépek, videók is szépek.
Hajlított képernyő tényleg csak hívásoknál meg éjjeli óra/névjegyek megjelenítésére alkalmas?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha nem így van akkor majd valaki kijavít.
Mas: Leak: Motorola's Upcoming 2015 Devices (Moto G 3rd Gen, Moto X 3rd Gen, Droid, Droid Mini) Will Follow A Similar Design Language
Regards,
Már a Nexus 6 is drága volt (a tabletről nem is beszélve), Guglinál is elszálltak az árral sajnos, az N6-ról tényleg eladási adatok vannak? Bár elég rétegtelefon, nem hiszem hogy sokan vették csak a legnagyobb fanok
Ami elso blikkre gyanus, hogy API 22-t ir, mert egyebkent nyilvan M futna rajta, de mondjuk az AnTuTu lehet h azt nem tudja rendesen erzekelni.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.07.15. 12:32:45
Regards,
Regards,
Ám a g+-t engedélyeztem.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
USA Network's New Show 'Mr. Robot' Shows Accurate Android Hacking, Including SuperSU And Flexispy
Ez se gyakori..
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.07.13. 00:35:36
Regards,
Regards,
Amugy most kiprobaltam, webes feluleten hozzaadtam valamit, telon megjelent, webes feluleten kitoroltem, telorol is eltunt. Igy kene mukodnie, nem tudom nalad mi van. Nemtom milyen telo/nevjegy appot hasznalsz, de az pl lehet hibas sztem.
Regards,
Csak annyi, hogy PC-n beléptem a google fiókomba, majd a névjegyekből töröltem párat.
A telefonon be van állítva az automatikus szinkronizáció, de amiket a gépen a google fiókból töröltem kontaktokat, azokat a telefonon továbbra is látom, pedig szinkronizáltam a telefont. De nem lényeg, a telefonon is kitörlöm ezeket. Csak hát nem értem mit rontok el...
Regards,
Na mindegy, annyira nem lényeg.