Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont úgy tűnik a gyakorlatban ez még sincs így. És a Stagefright most pont a "legjobb" gyakorlat. A híradásoknak mellverve azt közvetíti a Google, hogy a problémát már javították, de a patch-t mégis csak az olyan készülékek kapják meg a jövő héten, amelyek közvetlen Google update-csövekkel rendelkeznek (értsd: Nexus, Android One, GPE).
A javítást nem a Play Services-en keresztül küldik le, hanem nyílt forráskódúvá teszik (nyilván azért, hogy minden gyártónak a saját sara legyen az Stagefright-update). Szerintem ez röhejes. Most vagy technikailag nem tudják megoldani azt, amit tavaly megigértek, vagy szimplán a gyártóknak is le akarja passzolni a felelősséget a Google.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ez egy komoly bug a rendszerben. Ha egy antivírus nem tudja befoltozni ezt a bugot (és nyilvánvalóan nem tudja), addig teljesen sérülékeny a telefonod. Konyhanyelven itt az egész.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Én már régóta hangsúlyozom az antivírus használatát az Android telefonokra, de sajnos sokan nem veszik komolyan.
Szerk:
40 dolláros árlépcső, amint látom. 220 dollár a több tárhely és RAM. My bad.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.07.28. 19:07:05
Saor Alba
ja, nem
A P8 nem tud ilyent alapbol sajnos ....
Azt viszont nem tudom, hogy Google Playen van-e ilyen app. Szerintem próbáld végig azokat amelyek mondjuk 3 csillag feletti értékeléseket kaptak. Hátha.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Lehet lama kerdes, de nem igen ertek hozza...
5.0 droidra letezhet valami app, slowmo videokeszitesre ?
Huawei P8....
Szintén remek kis telefon lesz.
2 hónapos,gondolom garanciavesztéssel jár ha nem "hivatalosan" frissítem.
mindegy,van sok képszerkesztő,de a fene vinné el,hamár benne van,működhetne jól is.
Azt már meg sem merem kérdezni miért nem látom PC-re dugva külső meghajtóként a telót..Elvileg ez is a 4.4.2 miatt van ha jól gúgliztam.
G3s,és teljesen gyári,nem mókoltam semmit rajta (hülye is vagyok hozzá,mint látszik) ,semmi ilyesmi szoftver nincs rajta. (csak egy total commander,mx player,meg egy Igo)
Segítséget szeretnék kérni.
Vettem egy LG készüléket 4.4.2-es android van rajta.
A galériából megnyitható képszerkesztő kb 5 naponta leáll azzal a hibaüzenettel,hogy -igyekszem jól idézni- : "nem tud kapcsolódni,a szerkesztő egyes funkciói nem elérhetőek"
Erre van valami megoldás ?
persze ilyenkor frissítem mobilneten kb 15mb/ alkalom,200mb os netcsomag van az előfizumon,és nem tudom egykönnyen megváltoztatni mert szolgálati előfizetés.Szóval elég gáz,hogy mondjuk havonta 5x 15 mb-om erre megy el.
Persze wifin is tudom frissíteni,ha épp van a közelemben,de hát akkor is...
Ráadásnak első alkalommal még ki is írta,hogy "letölti a szerkeztő elemeit? Ezt csak egszer kell megtennie..." vagy hasonló..
egy 3 éves mobilt váltottam most erre az új telóra,úgyhogy nekem ez az android abszolút új,de komolyan kezdem megbánni a váltást...
köszönöm a segítséget
Utoljára szerkesztette: Glpetyus, 2015.07.25. 14:36:46
Olvastam egy cikket, hogy miként kehet az androidban engedélyezni a fejlesztői módot.
Ki is próbáltam, megjelenik a Fejlesztői beállítások menüpont, és ki-be kapcsolható.
Az a kérdésem, hogy miként lehet ezt a menüpontot ismét rejtetté tenni?
Regards,
OnePlus 2 Design Leaks Ahead Of Announcement Courtesy Of Chinese Regulator
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.07.22. 18:48:54
Regards,
(Plusz ott a dual flash is. Végre faszábban eltalálja a fehéregyensúlyt a kamera, ha vakuzol)
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.07.21. 23:03:40
tesztelonk is van mar sok, de tobb szem tobbet lat, es az app tenyleg jo moka.
koszi meg1x
A bétára tesztelőgyűjtögetés az persze nem gond, akit az ilyesmi érdekel, annak hajrá.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
fizetos funkcio nincs az appban, mert nem tarskereso, nem lehuzo, stb ... tok ingyenes.
Nearones nem tarskereso :-D Nearones abban kulonbozik, hogy nem partner talal, hanem felfedezi a kornyezetedet a napi rutinod soran, es lehetoseget biztosit uj arcokat felfedezni, bongeszni a profiljukat, kepeiket, megismerni erdeklodesuket, lehetoseged nyilik csatolni utolso 5 tweetet/insagram kepet, es meg sok mas ... ezen kivul keszitettunk egy jatekot, melyben a helyi felhasznalok erdeklodeset kell kitalalni 3 ikonbol a profilkepuk alapjan. Ultimate Networking Tool, egyetemen/fosulin/buliban jo hasznat lehet venni ;-)
A topic maradhat, de ne ess túlzásokba.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Fejleszto csapatunk Android felhasznalokat keres okostelefon appunk Nearones privat tesztjere.
Nearones egy lokacio alapu app, mely segit felfedezni uj arcokat erdeklodesi korod, karakteres es a napi rutinod alapjan.
Irjatok ram privatban, vagy jelentkezztek a weboldalon.
nearones.hu - Fedezz fel új arcokat
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Native Clipboard Is A Clipboard Manager With A Floating Window UI And Extra Functionality For Xposed Users
Samsung Announces The Galaxy Tab S2 9.7 And 8.0, Available Starting In August
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
https://www.facebook.com/GoogleMaps/photos/a.365684129057.139813.15279704057/10152645267579058/?type=1&theater
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.