36194
  • [HUN]FaTaL
    Én is erről beszéltem, csak a billentyűzet nélküli változatról.

Miért hiszi mindenki, hogy az x10-ről beszélek? Sehol nem írtam olyat, ráadásul az még jóval gyengébb a gionál is. :D
  • Vadnokedli
    Ez már nem olyan kicsi; (ez újabb verzsön.) és erősebb mint az ZTE vagy a Gio

ZTE nél a képernyő méret eltérés: 0,5" (hüvelyk)
    Gionál: 0.2" (hüvelyk)
    ZTE egyetlen előnye hogy nagyobb a felbontása a kijelzőjének, többi mind az SE mellett szól- (én nem szeretem az SE-t, és még reklámozom is- Akkor tud valamit. :D)
  • [HUN]FaTaL
    2,2 centiméter miatt veszel egy gyengébb telót?

Nekem mindegy. :)

Blade elég régi már, bár nem rossz, ha nem riadsz vissza a romok pakolászásától. Bár a hardver nem valami erőgép benne, de, akik használják mind azt mondják, hogy jó. :)
  • szucsy89
    túl kicsi nekem :) olyan női telónak tűnik... ZTE vagy Gio között vacillálok, a Samsung név miatt hajlok inkább az utóbbira.
  • Firerock
    No eladtam a Nokiámat.
    Mondanátok nekem pár alternatívát így utoljára a 30-40-45 ezres részlegbe? Használt,garis is szóbajöhet,de inkább új!
  • [HUN]FaTaL
    Xperia Mini?:) Picit drágább, de jóval erősebb.
  • Solten
    90%-uk szvsz a beosztottjai voltak... De lehet inkabb hogy 100. Az Apple dolgozoktol amugy kreativitast varna el az ember, en siman leeresztettem volna a gumikat.
  • szucsy89
    Hali! Gondoltam ide írok, nem annyira OFF. Androidos telót szeretnék, és a Galaxy Gio mellett döntöttem. Nem éri meg nekem az a +20ezer, az Ace annyival nem jobb sztem. Mi a véleményetek Dzsóról? :D
  • PeeTeR
    szedd le ezt: volume control + pro

hasznos kis kacat
    remelem segit
  • Falkon
    Nincs olyan benne.
  • SzirmosSzisza
    Nincs benne olyasmi, hogy Voodoo Control ? Nekem ott lehet másik ROM alatt max hangerőt magasabbra rakni.
  • Falkon
    Tudom hogy szar. Akkor marad a sima háttértárként. Egy másik gond, hogy halkabb a zenelejátszó. Az eredetiben ha a hanghatást ráraktam Wide-ra, akkor hangosabb lett. De ebben nincs hanghatás funkció. Zene programmal próbálkozzam esetleg?
  • oneal1
    egy hete vagyok büszke tulaja egy sensation-nek.

ÉRdeklődnék a profiktól, hogy ez a ROM- dolog hogy működik?

Illetve miért jó? miért nem jó?

Kezdő vagyok androidból, úgyhogy az alapoktól érdekelne a dolog:)

köszönöm
  • 5c0rp330n
    sztem sehogy, es jobban jarsz ha nem is hasznalod tobbet azt a kies-t, szarra se jo.
  • Falkon
    Sziasztok!

Felraktam a CM 7.1-et. Nekem nagyon bejön, iszonyatosan szépen meg van csinálva. Egy gond van vele. Nem akar felcsatlakozni Kiesre. Kiírja hogy csatlakozás, de 2-3 perc elteltével, kiírja hogy az eszköz nem áll rendelkezésre. Hogyan lehet orvosolni ezt a problémát?

Előre is köszi!
  • benkoszabi
    Üdv! Jelenleg a . Androidos telómat nyúzom, és a Lookout nem enged bereggelni, mivel túl sok készülék tartozik az Accountomhoz. Hogy tudom a korábbi készülékeimet "inaktiválni"? Market-en is fenn vannak még..onnan is elszeretném őket tűntetni!
  • Narxis
    LOL :D
  • Jim Morrison
    Nemis, ebédeltem.

#7374: jajj te menj innen ! :D direkt elrontod, majd mikor észreveszik hogy rossz visszarakod az eredetit, hogy te legyél a jófiú. Van bőr a képeden hallod-e
  • Narxis
    :O

Köszönjük!
  • SzirmosSzisza
    Megcsináltam nektek
  • Narxis
    Jimmy megint eltüntette. :D
  • [HUN]FaTaL
    Egyébként hova tűnt mindenki avatar sávjából a telefontípus? Mintha régen kint lett volna :D
  • [HUN]FaTaL
    Ezt neked kell eldönteni. :)
  • Narxis
    Én is várok arra, de addig ez nagyon jó vizuális pótlás.
  • qetuol
    megvárom inkább magát a ICS-t
  • Vadnokedli
    Sok a buzi arrafelé
  • GregSB
    Mivel minden héten lelopták a rendszámát fanatikusok, és megunta hogy állandóan cserélni kell. Gondolom a rendőrök is belátták, hogy így jobb lesz mindenkinek :D
  • Narxis
    Ice Cream Sandwich cm7 Theme - 3D Blue Version

Összeboronálva az Ice Cream Sandwich (theme) -el baromi jól néz ki a teló. :D Én GO Launcher-t használok, de utóbbi téma elérhető ADW-re és Launcher Pro-ra is.
  • 5c0rp330n
    hat, nem volt teljesen komplett az oreg, azt eddig is tudtuk
  • Firerock
    És a Gio vagy a Blade a jobb?
  • [HUN]FaTaL
    Inkább a Defy. Az Ace szvsz nem éri meg az árát, 20k-val többe kerül, mint a Gio. Nem ér annyit a jobb kamera meg az a 0.3" különbség.
  • Firerock
    Defy vagy Galaxy Ace? vagy esetleg valami más
  • SzirmosSzisza
    Van valami számláló is, azt is le kell nullázni :)
  • Firerock
    Oké!
    Köszi szépen!
    Ilyen sok baj van a Blade-el?
  • TaRka0107
    100% nem biztos, Blade-nél hallottam olyat hogy a telenorosok látták, hogy volt bele nyúlva, annak ellenére is, hogy vissza lett állítva a rom és mondták neki, hogy sajnos nem tudják elfogadni a garanciát. De ez csak blade-nél volt, haverom is vitte már vissza úgy a bladejét T-be, hogy visszaállítottuk neki, és nem kötöttek bele.
  • Firerock
    szóval akkor én is megtudom csinálni és 100% hogy enm szopatnak meg a garinál?
  • TaRka0107
    Meg van egy adott zip fájl, amit recovery-ben kell telepíteni és gyári lesz a telefon. Új rommal nem romlik az élettartam. Sok főzött rommal jobb lesz a telefonod, (gyorsabb, akksi tovább bírja)
  • Firerock
    ahhoz mi kell hogy visszaflasheljem?
    ezzel az új rommal romlik az élettartam?
  • [HUN]FaTaL
    Cyanogen mod ROM van rajta, kérésre vissza flasheli a gyárit.

Ha valami baja van a garihoz vissza kell flashelned, de amúgy a CM7 sokkal jobb azon a telón:

- gyorsabb
    - többet bír elvileg
    - tud magyarul etc.
  • Firerock
    osztottam,szoroztam,ez még belefér:D
    Valaki lefordítaná nekem a szöveget?:D
    Mert nem értem én hogy milyen szoftver van rajta meg satöbbi,mi legális mi nem:)
    megköszönném!:)