36194
-
#7393 Én is erről beszéltem, csak a billentyűzet nélküli változatról.
Miért hiszi mindenki, hogy az x10-ről beszélek? Sehol nem írtam olyat, ráadásul az még jóval gyengébb a gionál is. :D -
#7392 Ez már nem olyan kicsi; (ez újabb verzsön.) és erősebb mint az ZTE vagy a Gio
ZTE nél a képernyő méret eltérés: 0,5" (hüvelyk)
Gionál: 0.2" (hüvelyk)
ZTE egyetlen előnye hogy nagyobb a felbontása a kijelzőjének, többi mind az SE mellett szól- (én nem szeretem az SE-t, és még reklámozom is- Akkor tud valamit. :D) -
#7391 2,2 centiméter miatt veszel egy gyengébb telót?
Nekem mindegy. :)
Blade elég régi már, bár nem rossz, ha nem riadsz vissza a romok pakolászásától. Bár a hardver nem valami erőgép benne, de, akik használják mind azt mondják, hogy jó. :) -
#7390 túl kicsi nekem :) olyan női telónak tűnik... ZTE vagy Gio között vacillálok, a Samsung név miatt hajlok inkább az utóbbira. -
#7389 No eladtam a Nokiámat.
Mondanátok nekem pár alternatívát így utoljára a 30-40-45 ezres részlegbe? Használt,garis is szóbajöhet,de inkább új! -
#7388 Xperia Mini?:) Picit drágább, de jóval erősebb. -
#7387 90%-uk szvsz a beosztottjai voltak... De lehet inkabb hogy 100. Az Apple dolgozoktol amugy kreativitast varna el az ember, en siman leeresztettem volna a gumikat. -
#7386 Hali! Gondoltam ide írok, nem annyira OFF. Androidos telót szeretnék, és a Galaxy Gio mellett döntöttem. Nem éri meg nekem az a +20ezer, az Ace annyival nem jobb sztem. Mi a véleményetek Dzsóról? :D -
#7385 szedd le ezt: volume control + pro
hasznos kis kacat
remelem segit -
#7384 Nincs olyan benne. -
#7383 Nincs benne olyasmi, hogy Voodoo Control ? Nekem ott lehet másik ROM alatt max hangerőt magasabbra rakni. -
#7382 Tudom hogy szar. Akkor marad a sima háttértárként. Egy másik gond, hogy halkabb a zenelejátszó. Az eredetiben ha a hanghatást ráraktam Wide-ra, akkor hangosabb lett. De ebben nincs hanghatás funkció. Zene programmal próbálkozzam esetleg? -
#7381 egy hete vagyok büszke tulaja egy sensation-nek.
ÉRdeklődnék a profiktól, hogy ez a ROM- dolog hogy működik?
Illetve miért jó? miért nem jó?
Kezdő vagyok androidból, úgyhogy az alapoktól érdekelne a dolog:)
köszönöm -
#7380 sztem sehogy, es jobban jarsz ha nem is hasznalod tobbet azt a kies-t, szarra se jo. -
#7379 Sziasztok!
Felraktam a CM 7.1-et. Nekem nagyon bejön, iszonyatosan szépen meg van csinálva. Egy gond van vele. Nem akar felcsatlakozni Kiesre. Kiírja hogy csatlakozás, de 2-3 perc elteltével, kiírja hogy az eszköz nem áll rendelkezésre. Hogyan lehet orvosolni ezt a problémát?
Előre is köszi! -
benkoszabi #7378 Üdv! Jelenleg a . Androidos telómat nyúzom, és a Lookout nem enged bereggelni, mivel túl sok készülék tartozik az Accountomhoz. Hogy tudom a korábbi készülékeimet "inaktiválni"? Market-en is fenn vannak még..onnan is elszeretném őket tűntetni! -
#7377 LOL :D -
#7376 Nemis, ebédeltem.
#7374: jajj te menj innen ! :D direkt elrontod, majd mikor észreveszik hogy rossz visszarakod az eredetit, hogy te legyél a jófiú. Van bőr a képeden hallod-e -
#7375 :O
Köszönjük! -
#7374 Megcsináltam nektek -
#7373 Jimmy megint eltüntette. :D -
#7372 Egyébként hova tűnt mindenki avatar sávjából a telefontípus? Mintha régen kint lett volna :D -
#7371 Ezt neked kell eldönteni. :) -
#7370 Én is várok arra, de addig ez nagyon jó vizuális pótlás. -
#7369 megvárom inkább magát a ICS-t -
#7368 Sok a buzi arrafelé
-
#7367 Mivel minden héten lelopták a rendszámát fanatikusok, és megunta hogy állandóan cserélni kell. Gondolom a rendőrök is belátták, hogy így jobb lesz mindenkinek :D -
#7366 Ice Cream Sandwich cm7 Theme - 3D Blue Version
Összeboronálva az Ice Cream Sandwich (theme) -el baromi jól néz ki a teló. :D Én GO Launcher-t használok, de utóbbi téma elérhető ADW-re és Launcher Pro-ra is. -
#7365 hat, nem volt teljesen komplett az oreg, azt eddig is tudtuk -
#7364 És a Gio vagy a Blade a jobb? -
#7363 Inkább a Defy. Az Ace szvsz nem éri meg az árát, 20k-val többe kerül, mint a Gio. Nem ér annyit a jobb kamera meg az a 0.3" különbség. -
#7362 Defy vagy Galaxy Ace? vagy esetleg valami más -
#7361 Van valami számláló is, azt is le kell nullázni :) -
#7360 Oké!
Köszi szépen!
Ilyen sok baj van a Blade-el? -
#7359 100% nem biztos, Blade-nél hallottam olyat hogy a telenorosok látták, hogy volt bele nyúlva, annak ellenére is, hogy vissza lett állítva a rom és mondták neki, hogy sajnos nem tudják elfogadni a garanciát. De ez csak blade-nél volt, haverom is vitte már vissza úgy a bladejét T-be, hogy visszaállítottuk neki, és nem kötöttek bele. -
#7358 szóval akkor én is megtudom csinálni és 100% hogy enm szopatnak meg a garinál? -
#7357 Meg van egy adott zip fájl, amit recovery-ben kell telepíteni és gyári lesz a telefon. Új rommal nem romlik az élettartam. Sok főzött rommal jobb lesz a telefonod, (gyorsabb, akksi tovább bírja) -
#7356 ahhoz mi kell hogy visszaflasheljem?
ezzel az új rommal romlik az élettartam? -
#7355 Cyanogen mod ROM van rajta, kérésre vissza flasheli a gyárit.
Ha valami baja van a garihoz vissza kell flashelned, de amúgy a CM7 sokkal jobb azon a telón:
- gyorsabb
- többet bír elvileg
- tud magyarul etc. -
#7354 osztottam,szoroztam,ez még belefér:D
Valaki lefordítaná nekem a szöveget?:D
Mert nem értem én hogy milyen szoftver van rajta meg satöbbi,mi legális mi nem:)
megköszönném!:)