36194
  • zoliii
    Sziasztok! Az LG GT540 mobilomon a SwiftDroid v2.0 rc5 van! A kérdésem az lenne, hogy hol lehet beírni parancsokat a teló szoftverébe?
    Ha rádiót hallgatok, akkor a bluetooths bekapcsol, meg ha kivan kapcsolva a mobil, és töltök a mobil aksijára, akkor bekapcsolja a mobilt! :(
  • Solten
  • 5c0rp330n
    az nem gyenge, nemtom hogy csinalhattak.. gondolom mondjuk kell hozza microusb-usb atalakito
  • SzirmosSzisza
    Marketen volt progi, amivel ps kontrollert lehetett rákötni.
  • 5c0rp330n
    csak tableteken volt eddig usb host, most mar mindenen lesz :)
  • SzirmosSzisza
    Ezt lehetett eddig is :)
  • Solten

• kifli
    próbáld átméretezni a gépet számítógéppel, illetve vágd ki azt a részt amit szeretnél háttérnek...
  • CoD23
    csáo!
    olyan problémám lenne, hogy kiraktam a telóra egy háttérképet, beállítottam a nagyságát, minden, jó is volt, egyszer csak összeugrott a háttérkép és bekockásodott, mintha a kiválasztáskor nem nagyítanám fel azt a keretet ami majd a háttérkép lesz. olyan mintha ilyen gagyi minőségű háttért használnék, pedig jóminőségű (1920*1080)... valaki találozott már ilyen problémával?
  • [HUN]FaTaL
    köszi :)
  • Jim Morrison
    csak neked :)
  • [HUN]FaTaL
    PCre nem lehet valahogy letölteni az apk-t? Mert még 1-2 hétig nincs telóm. :)
  • Jim Morrison
    itt rányomsz a download gombra, captcha beiir, aztán letölt, telóra felrakni - lap alján quick download a kapott számot beiirod és bejön egy oldal és ott download. ha minden igaz mennie kell.
  • oneal1
    köszönöm!
  • oneal1
    tölteném de nem igazán találom:D
  • Jim Morrison
    Beautiful Widgets most ingyenesen letölthető.
  • joshua
    Amúgy szerintetek egy HTC Wildfire S telefonra, amin 2.3.3-as android és 2.1-es Sense van, van értelme másik romot rakni? Mert az tudom, hogy nem a legerősebb a hardvere, bár azt sem tudom, hogy mennyi erőforrás kell egy jobb romnak:D
  • Jim Morrison
    kis olvasni való. (ha lesz időm iirok pár sort hozzá ha kell még)
  • oneal1
    erre valaki?
  • Falkon
    Oks, kipróbálom! Köszi! :)
  • benkoszabi
    üdv! Van arra mód hogy a régi Androidos készülékeimet eltávolítsam a Google Accountom-ból?
  • TaRka0107
    Értem. Csak azért mert már többször is volt ilyesmi téma :D
  • kifli
    olvasd el az eredeti kérdést (#7403)

és rájösz miért itt tettem fel.

Olyan progit keresek, ami ANDRIDON és winmo-n is működik.
  • [HUN]FaTaL
    Szerinted mi lehet a winmo? Esetleg windows mobile?:D

És visszaolvasol a 7403-ig akkor megérted. :DD
  • TaRka0107
    Mi ez a win-es telefonom? Sosem értem ilyenkor miről beszéltek, meg miért android topikban:DDD Vagy androidhoz tartozik, vagy mi ez ?:DD
  • [HUN]FaTaL
    Okés, nem tudtam, csak egy ötlet volt. Nem volt winmos telefonom, nem is lesz. :D
  • kifli
    skype nincs rendesen támogatva, és nem is működik rendesen, mikor toch pro 2-m volt próbáltam, de szar volt, illetve hogy jó legyen valami segédprogit kelett futtatni.
  • SzirmosSzisza
    GTalk nincs win-re ?
  • [HUN]FaTaL
    Skype Windows Mobile v3.0.0.256

Nem tudom, hogy be lehet e még lépni vele, gondolom működik. Meg kell próbálni, mert a hivatalos oldalról már levették a linket. :)
  • TaRka0107
    Akkor én kérek elnézést :DD
  • kifli
    tudtok olyan viberhez vagy skype-hoz hasonló progit, amit egyszerű használni, és megy androidon, és winmo 6.5-ön is?

Esetleg win live-al lehet ilyet csinálni mobilon?
  • [HUN]FaTaL
    A hardvere mindenképpen.
  • Vadnokedli
    Eléggé- mint a Galaxy S. Általában már egy elektronikai eszköz-cikk már 1- félév után már 'régi'. :D
  • TaRka0107
    Blade régi?:O
  • [HUN]FaTaL
    Nexus S már rég kint van, szerintem a Galaxy Nexusra gondolsz. :)

28-ért nagyon jó vétel a Gio.
  • szucsy89
    Értelek titeket, köszi a válaszokat! A Gio mellett nekem 1 valami szól, hogy most újonnan, 28ért be tudom szerezni egy ismerőstől. :) az említett más telefonok pedig drágábbak, a Blade meg amúgy is már elég régi...

Bár, épp most gondolkoztam rajta, ha kijön a NexusS, tuti lemegy minden samu ára egy 10essel...
  • SzirmosSzisza
    Hé :D
  • [HUN]FaTaL
    Igaz is, mert a Gio 3,2"-n sokkal jobb. :) No comment.
  • desigo
    Na ne vicceljünk.

320 x 480 pixels, 3.0 inches

ugyanmár
    Tizenéves lányok használnak ilyet.
  • 5c0rp330n
    ha hosszutavra gondolkozol, valszeg nexus s-et vennek, arra biztosan lesz ice cream sandwhich (4.0) is. csak az a kereteden kicsit tul van, ujonnan 60-70k, hasznaltan talan valamivel olcsobban is talalsz. galaxy s valamivel olcsobb, vasban ugyanolyan (kicsit jobb is), viszont arra hivatalosan valszeg nem lesz 4.0.