Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem értem...hardverben még eddig nem találtam külömbséget a hero és ez között, mégis a pulse jóval lassabb. gondolom sikerült elbaszni a droidot valahogy.
letöltöttem egy 3d-s játékot. a pulse-on kb 2fps-t produkál...a hero-n hibátlanul fut.
hiába állítom be, hogy tapicskoláskor rezegjen, nem rezeg 😞
Tologasd inkább a csattogós lepkét és hozzám többet ne szólj!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De miéééért???
és elkapkodtam a vásárlást.
elhoztam ma egy pulse-t.
kb annyi pozitívumot tudok mondani, hogy megy a bt file transfer és nagyobb a kijelzõ. minden másban rosszabb, mint a hero. szerintem.
Amúgy az új Android valóban a Hero lesz (T-Mobile G2). Kint van a twitteroldalukon.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Cseberbõl vederbe 😊
igazából azért adom el, mert a barátnõm akar venni egy telefont, amit nem lehet kapni egyik szolgáltatónál sem én meg tudok venni magamnak elõfizetéssel valami mást.
de droid maradok, az tuti 😊
És miért, ha szabad érdeklõdni?
Csak mert az van a Toshiba TG01-ben, az Acer S200 NeoTouch-ban és a HTC HD2-ben is.
Játékra alkalmasabb egyébként az iPhone 3GS A8 Cortex+PowerVR párosa, dehát ez mondjuk engem pont nem izgat.
Az igen, akkor ebben a telefonban debütál a snapdragon. Kíváncsi vagyok rá, elvileg ez a legerõsebb mobilproci ami ma a piacon van.
Várjuk a hands-on review-kat.
Kétkedéssel fogadtam a szavait, de mivel egy IT-s arcról van szó azért gondoltam csak megkérdem itt is: ebbõl mi igaz?
ha simán a phone-ra nyomok a fõoldalon, akkor csak kiírja a hívásokat.
viszont van egy call history menüpont, itt már van dátum és ha rányomsz egy számra, akkor kilistázza az összes beszélgetést az illetõvel. itt már van dátum, idõpont és idõtartam is.
se idõpont, se idõtartam...
Ezt érdemes követni, úgy tudom ez az elsõ Androiddal foglalkozó magyar portál, ami nem csak a fejlesztõknek szól.
Itt egy post tegnapról, ami válaszol Blasta kérdésére:
HTC Hero update: Android 1.6 helyett 2.0 várható
"Az európai Hero tulajdonosok hiába várnak a hivatalos 1.6-os frissítésre, ugyanis a gyártó feltehetõen ezt a lépcsõfokot átugorja és mára már a kapuban lévõ 2.0-val fogja megörvendeztetni a nagyérdemût. A kérdés már csak az, mikor?
Ugyanakkor a vállalkozó kedvû türelmetlenek, saját felelõsségre frissíthetnek 1.6-ra, a lehetõség adott."
Egész kellemesre sikerült, tetszik a dock és a kocsi dokkoló is. Csak az a hülye slide-out keyboardja ne lenne :/
Esetleg ha fotós témában lesz majd valami kérdésed, fordulj majd hozzám bizalommal!!!! <#kocsog>#kocsog>
ott a copilot. letöltöd egész európát (2gb) és nincs nethasználat.