36194
-
#7353 "a rendszámnélküliségre pedig külön engedélyt kapott a helyi rendőrségtől."
lol -
#7352 Jobs el akarta pusztítani az Androidot
Es ha mar itt tartunk, az Apple-Fuhrer egyik oldala: link.
Szerintem nem a zen buddhizmust tanulmanyozta hanem a muszlim vallast, ugyanis a Koranban olvashato hogy minden egyeb vallas tagjait (un. hitetleneket) meg kell teriteni, alternativ esetben lemeszarolni. A Koran es az apple-vallas kozt felfedezheto e teren nemi parhuzam... -
#7351 Na ez fejlesztéshez azért nem utolsó. :) -
#7350 Teljes Android emuláció Windows-on BlueStacks-el - Haladóknak - Jelenleg Win7 only. -
#7349 Galaxy Ace? -
#7348 50ezer fölött telefont?! -
#7347 Jajj, olyan jó ez az új Kyrillos ROM. Alapból az volt a baj, hogy ha újraindult a telefon, eltűnt az összes telepített app, frissítettem 8.1-re, most simán market install alatt újraindul :D
Illetve sikerült particionálni SD kártyát, aztán rájöttem, hogy mégse kéne. Hogy lehetne visszaállítani ? Ha berakom gépbe és formázni akarom, akkor csak ~800 megát ír ~960 helyett (kb ennyire particionáltam) -
#7346 CyanogenMod vajon mikor kezdi el a 4.0-át? De nagyon remélem, hogy nem valami idióta Laucher-t raknak az eredeti helyére, hatalmas hiba lenne. -
#7345 sajnos az már sok:( -
#7344 45ért Defy?
http://hardverapro.hu/apro/motorola_defy_14_ho_motoker-es_gyari_garanciaval_d/friss.html -
#7343 Használtan 30-40 ezerért mit vennétek? Ami nem Sony ERiccson -
#7342 hogymi?:D -
#7341 112e vacsiúj s2-ért jó ár? -
#7340 akkor mar inkabb MI-One :) -
#7339 Jobb GPUja van mint a bladenek és a scorpion proci tuti húzható 1ghzre.
Más:
Tud valaki olyan boltot pesten, aminek a honlapján nem mindenféle akciós, szürkeimportos árak vannak, hanem normális, gyártói garis, tartozékos árak?:D -
#7338 Jövőre 2 mag alatt nem lesz érdemes telót venni, vagy 1GB ram alatt :D -
#7337 Ilyen telefont érdemes lesz venni ha behozzák ide és tényleg 50ezer forint alatt lesz?
http://www.gsmarena.com/huawei_u8800_ideos_x5-3596.php
kicsivel nagyobb a kijelzője mint a bladenek (3,5helyett 3,8col), 600mhz helyett 800mhz cpu és armV6 helyett V7 (tehát lesz flash és komolyabb játékok), jobb kamerája lesz vakuval, 2-4 gigás belső memóriát kap (a bladenál folyton gondot okoz a hogy kis belső memória pár nagyobb progi után tele van) ... szerintem ez a telefon olcsón könnyen olyan siker lehet mint a tavalyi Blade. -
#7336 ah zsiir -
#7335 -
Qrvajo ez a jegrem szenya. -
#7333 elvileg minden telefon ami kepes gingerbread-et futtatni, ice cream sandwhich-et tud. szoval en bizok benne h ha a samu baszik is ra frissiteni az sgs1-et, CyanogenMod-ban megkapom egy negyed/fel ev mulva :) -
#7332 -
#7331 Facebook for Android app tudja ezt. Legalábbis a chates jelenlétet. -
#7330 hmm, vacillálok, hogy kipróbáljam-e majd a hyperdroidot, 4.0-ával :D
De nincs kedvem újrarakni a wp7-et, meg amúgyis jól megvagyok vele :)
Androidba lehet olyat csinálni, hogy bejelentkezik fészbukchatre, és ott elérhető vagyok folyamat?
És a rendes üzenetkezelővel írkálok? Ezt megszoktam wp7-be, és kicsit olcsóbb mint az sms :)
-
#7329 Szerintem a Galaxy S család megfogja kapni 2012 elején. De a Mini,Gio, Ace már nem valószínű. -
#7328 Sony Ericsson nem szarozik. Ennyi, lehet példát venni kedves többi gyártó. -
#7327 Elsőként Andy Rubin jelentette be, hogy a Google Nexus S-re nagyjából két hét múlva válhat elérhetővé az Android 4.0, nem sokkal később pedig a Motorola Portfólió- és Termékmenedzsment részlegének vezetője is megerősítette a tegnap bemutatott RAZR szendvicses frissítésének érkezését.
Egyelőre úgy tűnik, hogy az ASUS sem kíván kimaradni a korai befogadók köréből, egyes pletykák szerint az Eee Pad Transformer is megkaphatja nemsokára az Ice Cream Sandwich-et. A HTC jelenleg a Sense felületével próbálja összeboronálni az operációs rendszert (a művelet közben pedig még eldől a frissítések kérdése), míg a Sony Ericsson szerint előbb-utóbb az összes 2011-es XPERIA telefonra megérkezik a -
#7326 Engem az érdekelne hogy milyen készülékeken lesz elérhető?
SGA-n ra ne számitsak? -
#7325 A Sony Ericsson megerősítette, hogy az összes 2011-es kiadású Xperia készülék megkapja az Android OS 4.0-át ! -
#7324 Jöhetne már pengére. :D -
#7323 Uhh, ez nagyon jól néz ki! -
#7322 Megint magasra teszi a lécet az új Android
.
. -
#7321 Használt volt ráadásul úgy, hogy valami volt a kijelzőjével és amíg szervizben volt a srác vett egy Galaxy S2-t.Teljesen új a kijelző...én vettem le róla a fóliát.Minden papírja megvan (garancia még bőven 1 év) meg írattam az eladóval egy szerződést, hogy garantálja, hogy nem tiltják le a telót.Ha személyesen találkozik az ember az eladóval és beszél vele pár mondatot abból simán meg lehet tudni milyen ember.Nem nagyon félek attól, hogy letiltják.Egyedül a hátlap zseb kopott ami nem nagyon érdekel úgyse azt nézem.Nekem tokban van meg fóliát is vettem rá (bár ez kezd idegesíteni)...vigyázok rá nagyon.
Nagyon meg kell fontolni a használt cuccokat,de érdemes foglalkozni vele szerintem, mert kis kompromisszummal sokat lehet spórolni...főleg ilyen időkben.
-
#7320 :D Azonban Smartphone-okrol van szo, valljuk be, a kijelzomeret es felbontas marginalis, vajon melyik kijelzo nyujt jobb felhasznaloi elmenyt, melyik informativabb, a nagyobb vagy a kisebb?
Az ertelmetlen cipos peldanal itt egy jobb: monitorok. Marha jo a 23"-on a fullHD csak egy 27"-hez kepest qrvara nem ugyanaz a feeling...
Elegem van hogy a 3.5"-on minden szoveget nagyitani kell, a weblapoknal meg zoomolni hogy ertelmes karaktermeretben jelenjen meg a tartalom. -
#7319 Sokan meg veszik hűség nyilatkozattal és párhónaposan jó áron eladják.(én is így csináltam ) -
#7318 Itt láttam de most nincs. -
#7317 Ja úgy én is találtam. De úgy venni telefont szerintem nem érdemes mivel nagy az átverési esélynek a lehetősége. -
#7316 "egyébként használtan" -
#7315 HOL??? -
#7314 Ja van, bolti garival, szürkeimportos, töltővel tartozék nélkül. Szuper :D