36194
-
#7473 A Samsungnak sincs normális telefonja ennyiért. Mondjuk a Gio olcsóbb, de szvsz szar, az Ace szintúgy.
Defynek szar a szoftvere, támogatása is.
LGnek sincs telója ebben az árkategóriában ami normális lenne.
Használt, leharcolt, gari nélküli telefont meg nem veszek. Meg amúgy sincs lapát kezem úgyhogy nem zavar a kis méret, legalább rendesen elfér a zsebemben, van normális billentyűzet és éles a kép. :) -
#7472 De ilyen kis felbontással meg kis kijelző mérettel meg mi nem tudunk :Dxd -
Reméltem is, hogy vicc volt. :D
Tudsz másik új Qwertys telefont ilyen erős vassal, ennyi pénzért?:) Sőt igazából másik telefont friss szoftverrel sem tudok ilyen vassal ugyanennyiért. -
#7470 hááát ez biztos? a Timescape UI?! eeej:D -
#7469 Te is miert veszel noi telefont? Na jo csak vicc volt . A Timescape UI az egyik legjobban bejovos nalam az Android feluletek kozul. -
#7468 -
#7467 Hülyeség szerintem, mint az érintőkijelzős telefonok. :D -
#7466 -
xxxpaulxxx #7465 Nemjó... nem lehet négybe hajtani és zsebrevágni:D -
#7464 Hajtogatható Nokia telefon :
-
#7463 Pf :/
Most hívtak, hogy nincs raktáron gyártói garis, és nem tudja megérkezik e még ma. Majd hív, vagy én hívom holnap.
Ha nem lesz akkor csak jövőhét. Írok, ha nálam lesz a teló. :) -
#7462 Majd írd le, hogy milyen! -
#7461 Majd mesélj milyen ? -
#7460 Nem létezik olyan megoldás hogy számitögépröl megjelölni azokat a programokat marketen amiket le szeretnék majd tölteni vagy betenni az saját app storomba?
Gépen azért könnyebb keresgélni.ÉS ha wifi közelbe érek akkor szedném csak le a telora.
A másik kérdésem, hogyan lehet azt beállitani, hogy minden emailemrol és facebook értesitésröl kapjak egyböl értesitést, de a programokat csak manuálisan szedje le ha én akarom?
Mert a freemail csak manuálisan frissul, pedig beállitottam neki a 4 orás frissitést.
A másik, tudom , hogy ezer oldal van és mindenkinek megvan a saját kedvence, de pár ajánlatot szeretnék kérni idöelörejelző, naptár és egyszerübb , de szórakoztató játékokra, amit esetleg multiba is lehet játszani BT-n keresztül.
A worms-ot leszedtem, de valamiért nem indul el mert azt irja , hogy az app not autohorized this device.
DEfym van minden gyári rajta 2.2es droid és nincs rootolva. -
#7459 Na megrendeltem a Mini Prot, holnap megyek érte. :) -
#7458 ics -
#7457 Na,sok szenvedés után megrendeltem a Defy-t:) Kössz a segítséget srácok! -
#7456 csak sajnos egy fillérrel sem tudok többet rákölteni:( -
#7455 :D Miért? -
#7454 20 ezer forintot nem adnak mellé? -
#7453 Köszi.
Közben tárgytalan lett, találtam egy boltot, ahol +1k a független és még autós töltőt is adnak hozzá. :D -
#7452 Aha- de beviheted szolgáltatóhoz is, csak onnan még elviszik a márkaszervizbe ami + idő. -
#7451 de most találtam egy olyat amire 50ért van másfél év gyártói gari -
#7450 Nem igazán a topic témája illetve félig, de azért megkérdezem:
A szolgáltatónál vett telefon gyártói garis? -
#7449 pfff... -
#7448 Szánalmas... -
"...és az amerikai szabadalmi hivatal meg is adta neki."
Ez itt a problema emberek, ez a felnotasokbol allo hitgyulis hivatal is kesz vicc. -
#7446 acsak nem fo szempont az utes/vizallosag, hasznaltan 60k-bol siman kapsz galaxy s-t is, ami sokkal erosebb. es kb ugyanebben az arban szortak (szornak?) a nexus s-t is. -
ldavid #7445 ezek szerintem hasznosak
Goggles QR kódokhoz meg egyebekhez
Angol szótár 3 nyelvű offline szótár
MoboPlayer jóféle videólejátszó -
#7444 Most találtam 50ért egy használt Defy-t gyártó garisat. Az megéri szerintetek?Az hardweresen milyen? -
#7443 Vegyél Wayteq Librát függetlenül, 45k.
Ugyanaz, mint a Blade, csak más márkanév alatt,szolgáltató nem árulja.
A Gio hardveresen erősebb, mint a blade viszont kisebb a felbontása és a kijelzője is. -
#7442 Csodálatos...
Nem tudnak már Balde-et szerezni nekem a vodafone-nál.
Tudnátok nekem olyan telefont mondani a tudásban és árban is hasonlít rá?
A Gio az hardweresen milyen? -
#7441 legalja. -
#7440 ja, értem én. csak ha esetleg van pár olyan must need cucc amit semmiképp se hagyjak ki, azt meg lehet osztani velem :D hogy ne nekem kelljen böngészni a több 1000 közül :D -
#7439 Itt a topikban lenyitod az alkalmazások fület -> mobilism, minden ingyenes, tadaaam:) -
#7438 Ejj nyeee -
#7437 No, végül a Gio-t választottam. Elég új még nekem az android, mondanátok pár olyan hasznos programot amit mindenképpen ajánlotok kezdésként felrakni, ingyenes legyen annyi a kikötés :D -
#7436 LOL -
#7435 Nevetséges. -
#7434 Hehh...
Az Apple levédetett egy ujjmozdulatot