36194
-
#8073 hivatalosan fingom nincs, CM9 formajaban sztem tuti lesz, nem olyan regi az.. -
#8072 ezt a legujab androidot fel lehet majd valahogy varázsolni defy-ra? Úgy hogy ne legyen teljesítménycsökkenés. Ne mértek ehhez a romokhoz sajnos,tudna valaki felvilágosítást adni? -
#8071 Sziasztok!
Az igaz hogy nem lesz ICS a Desire HD-ra? :O -
#8070 ezert is perelni fog az apple -
#8069 android globalisan 50% felett: link -
#8068 Igen, csak ez a régebbi verzió. Az újnál meg összevonták :( Felraktam a neoét de ugyanúgy 4 sarok van, gondolom azt figyeli min futtatod. -
#8067 ilyesmire gondoltál? -
#8066 A nagyobb SEken futó launcherek (Neoé vagy Arcé) apkját le lehet valahonnan tölteni? Kipróbálnám a minin, mert a gyári launcher gyorsabb, mint a go, de a 4 sarkos felület túl sok helyet vesz el.
Szerk.: Megvan. -
#8065 picsaba pont most akartam linkelni :D
akkor is :D -
#8064 hehe, alig varom -
#8063 Akkor vágd hozzá és mondd, hogy csináld utánam a tieddel :) -
#8062 Na fasza, néptelefon lett belőle... de nem is az zavar hanem, hogy majd kiröhögik az embert, hogy "csak nem te is kalauz lettél? :D ". Kapni fogom az ívet a szifonos haveroktól... :/ -
#8061 hehe, alig varom -
#8060 45 körül milyen telot érdemes most venni? Vagy tmo dominoba, vagy függetlenül? Haver ace-t akar, de szerintem nemszabad ennyiért venni. Ráadásul ennyiért valami jobb anyaghasználat is jólenne, mert tesoméról pattogzik le a hátulján valami lakk szerű cucc. (az a milyenjóhogy érdes mert nem sérül hátlap, annyira mégsem jó)
Nameg mondanom sem kell gondolom, hogy szerintem alapbòl gáz a telefon ahogy kinéz. (aki még nem ismerne, annak mondom, nem maga a forma nemtetszik...)
-
#8059 BREAKING: ICS source kint van
(+honeycomb) -
#8058 mondjuk a parlementes ipad-es tortenetnel nem nagyobb faszsag, az biztos. -
#8057 thx -
#8056 Soundhound, Shazam... -
#8055 Létezik olyan app, mint a TrackID más telefonokra? (Ismerősnek kellene)
Másik kérdés (magamnak :D): Létezik olyan app, mint a TrackID, ami tud offline rögzítést, hogy később megnézze neten, hogy mi az a zene? Nincs mobilnetem és néha jól jönne. :) -
#8054 Defy-t használnak a vasutasok.link -
#8053 A defy+ 2.3.4-es verziójú Androiddal érkezik. -
#8052 Kb 53 e lenne funkártyával. Meg a kevésbé sérülékenység jó szempont egy tini részére.lehet bevonják a készülék cserébe is, az - 10 e megint :) -
#8051 Szerintem Defy+ itt senkinek nincs még. Motorolánál a szoftveres támogatottság sajnos elég gyér. :( Talán kapja az ICS-t.
Viszont ettől eltekintve a hardvere picit gyengébb, mint a senek, de sokkal nagyobb és jobb felbontású a kijelzője. Persze az ára is magasabb.
Annyiért, amennyibe Dominoban a Defy+ kerül én inkább a Nexus S-t venném, de lehet, hogy nem akarsz ugyanolyat neki, mint a sajátod? :)
Persze, ha előfizetéssel veszed, az más. -
#8050 Moto döfi tulajokat kérdem. Lányomnak szeretnék karácsonyra A Moto defy+ vagy a SE live walkman a kiszemelt, én a Defy+ vásárolnám inkább ,véleményetek ? Nem akadnak a játékok? Milyen a szoftvere ? -
#8049 Na hát arról ne is beszéljünk..... De itt ne politizáljunk! -
#8048 Inkább ez, mint "alaptörvény" meg az ország, utcák, reptér átnevezése és a többi egyetemes faszság, amit csinálnak. -
#8047 ez egesz fasza -
#8046 honnan lehet LG GT540-hez qwerty billt. letölteni, és hogy lehet rátenni? -
#8045 Szerencsére felénk az új vonatok járnak, de a régi kék, az valami trágya. Igen, az utasok is tehetnek róla hogy ilyen. -
#8044 Na jólvan, nyafogjatok csak tovább, nekem nincs kedvem ilyen vitához. -
#8043 Teljesen jogos...
Igaz az a "pár" darab telefon (amit gondolom okosba durrantottak vmi havertól) nem olyan nagy összegű tétel,de inkább a vonatokra költötték volna.Undormány...(bár erről javarészt az utasok tehetnek) -
#8042 :(
Az Arc-nak se túl jó, sőt. :DD
Egyéb tapasztalatok esetleg? :D -
#8041 Tudok én örülni, csak vannak nagyobb gondok is... -
#8040 Leginkább az a zsír, hogy ki lehet otthon nyomtatni, nem kell sorbanállni pénztárnál vagy kiosknál.
Van is róla cikk, ma indult: Otthon is kinyomtathatjuk a vonatjegyet
Még eléggé korlátozott...
Falkon: gratulálok, semminek nem tudsz örülni? Ez sztem egy k jó szolgáltatás, tőlünk nyugatabbra már évek óta működik. Vagy te szeretsz inkább sorbanállni? -
#8039 Nincs pénze az országnak, de ilyen hülyeségre van eszük.... -
#8038 Komoly, okosodnak a kallerek. :D -
#8037 Szar, tömören. az akksija nagyon gyenge. -
#8036 Ma a vonaton a kaller valamilyen motorolával csekkolt le jegyet. Rákérdeztem mi ez: azt mondta ez tök új dolog, ma használta ő is először. Ha neten veszel jegyet, akkor ki tudsz nyomtatni egy online QR kódos blokkot. Az összes kaller kapott androidos motorolát (nem tudom a tipusát, nem ismerem a motorolákat), és azzal tudja scannelni a jegyeket.
Fejlődünk, fejlődünk -
#8035 Senki? :D -
#8034 Nem csak a skate. :) Sokminden.
Xperia Mini pl. 40500 huf dominoban, azért az nem rossz ár. Bár a barmok a prot még mindig annyiért adják mint függetlenül.
A régi készülékekből is akcióztak, x8 pl. már 30k-ért elhozható dominoban. A Defy+ viszont elég drága lett, annyiért már sokkal inkább egy független Nexus S.