36194
  • 5c0rp330n
    hivatalosan fingom nincs, CM9 formajaban sztem tuti lesz, nem olyan regi az..
  • Firerock
    ezt a legujab androidot fel lehet majd valahogy varázsolni defy-ra? Úgy hogy ne legyen teljesítménycsökkenés. Ne mértek ehhez a romokhoz sajnos,tudna valaki felvilágosítást adni?
  • papi08
    Sziasztok!
    Az igaz hogy nem lesz ICS a Desire HD-ra? :O
  • PeeTeR
    ezert is perelni fog az apple
  • 5c0rp330n
    android globalisan 50% felett: link
  • [HUN]FaTaL
    Igen, csak ez a régebbi verzió. Az újnál meg összevonták :( Felraktam a neoét de ugyanúgy 4 sarok van, gondolom azt figyeli min futtatod.
  • zoliii
    ilyesmire gondoltál?
  • [HUN]FaTaL
    A nagyobb SEken futó launcherek (Neoé vagy Arcé) apkját le lehet valahonnan tölteni? Kipróbálnám a minin, mert a gyári launcher gyorsabb, mint a go, de a 4 sarkos felület túl sok helyet vesz el.

Szerk.: Megvan.
  • PeeTeR
    picsaba pont most akartam linkelni :D
    akkor is :D
  • qetuol
    hehe, alig varom
  • jazzy
    Akkor vágd hozzá és mondd, hogy csináld utánam a tieddel :)
  • Narxis
    Na fasza, néptelefon lett belőle... de nem is az zavar hanem, hogy majd kiröhögik az embert, hogy "csak nem te is kalauz lettél? :D ". Kapni fogom az ívet a szifonos haveroktól... :/
  • 5c0rp330n
    hehe, alig varom
  • kifli
    45 körül milyen telot érdemes most venni? Vagy tmo dominoba, vagy függetlenül? Haver ace-t akar, de szerintem nemszabad ennyiért venni. Ráadásul ennyiért valami jobb anyaghasználat is jólenne, mert tesoméról pattogzik le a hátulján valami lakk szerű cucc. (az a milyenjóhogy érdes mert nem sérül hátlap, annyira mégsem jó)

Nameg mondanom sem kell gondolom, hogy szerintem alapbòl gáz a telefon ahogy kinéz. (aki még nem ismerne, annak mondom, nem maga a forma nemtetszik...)
  • 5c0rp330n
    BREAKING: ICS source kint van
    (+honeycomb)
  • 5c0rp330n
    mondjuk a parlementes ipad-es tortenetnel nem nagyobb faszsag, az biztos.
  • [HUN]FaTaL
    thx
  • Petka
    Soundhound, Shazam...
  • [HUN]FaTaL
    Létezik olyan app, mint a TrackID más telefonokra? (Ismerősnek kellene)

Másik kérdés (magamnak :D): Létezik olyan app, mint a TrackID, ami tud offline rögzítést, hogy később megnézze neten, hogy mi az a zene? Nincs mobilnetem és néha jól jönne. :)
  • me and a monkey
    Defy-t használnak a vasutasok.link
  • aate
    A defy+ 2.3.4-es verziójú Androiddal érkezik.
  • aate
    Kb 53 e lenne funkártyával. Meg a kevésbé sérülékenység jó szempont egy tini részére.lehet bevonják a készülék cserébe is, az - 10 e megint :)
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem Defy+ itt senkinek nincs még. Motorolánál a szoftveres támogatottság sajnos elég gyér. :( Talán kapja az ICS-t.

Viszont ettől eltekintve a hardvere picit gyengébb, mint a senek, de sokkal nagyobb és jobb felbontású a kijelzője. Persze az ára is magasabb.

Annyiért, amennyibe Dominoban a Defy+ kerül én inkább a Nexus S-t venném, de lehet, hogy nem akarsz ugyanolyat neki, mint a sajátod? :)

Persze, ha előfizetéssel veszed, az más.
  • aate
    Moto döfi tulajokat kérdem. Lányomnak szeretnék karácsonyra A Moto defy+ vagy a SE live walkman a kiszemelt, én a Defy+ vásárolnám inkább ,véleményetek ? Nem akadnak a játékok? Milyen a szoftvere ?
  • Falkon
    Na hát arról ne is beszéljünk..... De itt ne politizáljunk!
  • [HUN]FaTaL
    Inkább ez, mint "alaptörvény" meg az ország, utcák, reptér átnevezése és a többi egyetemes faszság, amit csinálnak.
  • 5c0rp330n
    ez egesz fasza
  • zoliii
    honnan lehet LG GT540-hez qwerty billt. letölteni, és hogy lehet rátenni?
  • Falkon
    Szerencsére felénk az új vonatok járnak, de a régi kék, az valami trágya. Igen, az utasok is tehetnek róla hogy ilyen.
  • GregSB
    Na jólvan, nyafogjatok csak tovább, nekem nincs kedvem ilyen vitához.
  • Morphin
    Teljesen jogos...
    Igaz az a "pár" darab telefon (amit gondolom okosba durrantottak vmi havertól) nem olyan nagy összegű tétel,de inkább a vonatokra költötték volna.Undormány...(bár erről javarészt az utasok tehetnek)
  • Truck Driver001
    :(
    Az Arc-nak se túl jó, sőt. :DD
    Egyéb tapasztalatok esetleg? :D
  • Falkon
    Tudok én örülni, csak vannak nagyobb gondok is...
  • GregSB
    Leginkább az a zsír, hogy ki lehet otthon nyomtatni, nem kell sorbanállni pénztárnál vagy kiosknál.

Van is róla cikk, ma indult: Otthon is kinyomtathatjuk a vonatjegyet

Még eléggé korlátozott...

Falkon: gratulálok, semminek nem tudsz örülni? Ez sztem egy k jó szolgáltatás, tőlünk nyugatabbra már évek óta működik. Vagy te szeretsz inkább sorbanállni?
  • Falkon
    Nincs pénze az országnak, de ilyen hülyeségre van eszük....
  • Vadnokedli
    Komoly, okosodnak a kallerek. :D
  • Vadnokedli
    Szar, tömören. az akksija nagyon gyenge.
  • GregSB
    Ma a vonaton a kaller valamilyen motorolával csekkolt le jegyet. Rákérdeztem mi ez: azt mondta ez tök új dolog, ma használta ő is először. Ha neten veszel jegyet, akkor ki tudsz nyomtatni egy online QR kódos blokkot. Az összes kaller kapott androidos motorolát (nem tudom a tipusát, nem ismerem a motorolákat), és azzal tudja scannelni a jegyeket.

Fejlődünk, fejlődünk
  • Truck Driver001
    Senki? :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem csak a skate. :) Sokminden.

Xperia Mini pl. 40500 huf dominoban, azért az nem rossz ár. Bár a barmok a prot még mindig annyiért adják mint függetlenül.

A régi készülékekből is akcióztak, x8 pl. már 30k-ért elhozható dominoban. A Defy+ viszont elég drága lett, annyiért már sokkal inkább egy független Nexus S.