36194
-
#8033 szerintem igen (remélem).
#8025: Morrison* :) nem nem szokott ilyet csinálni, igazából nem is tudom mikor szokott egyáltalán akadni. -
#8032 Olcsóbb lett a ZTE Skate
T-Pontokban és partnereinknél: 44 990 Ft
Webshop ár: 40 491F -
#8031 Kipróbáltam a DropBox-os okosságot.Az ötlet nem lenne rossz,csak egy gondom van...mégpedig az, hogy igaz 8Mb-es netem van,de a feltöltés az jó esetben is max 30-40kb/s ami eléggé a béka segge alatt van.(k*cs*g "tanyasi" ADSL) Emiatt kb. használhatatlan a program...mire felmegy pár okosított program,kép,zene akármi...hogy majd később leszedjem telóról addigra kábellel ötször felrakom amit akarok.(csak ugye az macera és utálom is)
Gondolom erre semmi megoldás nincs...mondjuk egyből a dropbox tárhelyemre tölteni a dolgokat pl.!? -
#8030 Felraktam az Adobe Flash Player 10.3-at a mobilomra, és már elindulnak a videók :D Igaz, hogy akad, de megy! :D (rtlklub, indavideo, videa,stb.)
LG GT540 SwiftDroid v2.0 Asis rom -
#8029 Én maradok az ADW-nél. Most egy kicsit Ice Cream Sandwich beütésű, amíg nem adják ki hivatalosan.
-
#8028 Azért az Espier launcher jól utánozza az IOS-t. -
#8027 Leszedtem poénból megnézni, de nagyon szar. :) Meg amúgy sem akarok iphone kinézetet. Ha azt akartam volna nem androidot veszek. -
#8026 omg -
#8025 Morison, neked is csinal a neo olyat tolteskor, mintha le lenne fagyva? Nekem alig lehet olyankor hasznalni az erinto kijelzot. Sokszor a billentyuzarat se tudom feloldani... -
#8024 Kindle Fire review -
#8023 Napot!
Gyors kérdés - LG P920 3D-ről mi a véleményetek? :D
Elég jónak tűnik a készülék, gondolkodok hogy lecserélem a jelenlegit egy ilyen szépségre. :D
[Most Arc van, kb 1 hete, de rájöttem hogy 2magos cucc kell] :D -
#8022 Super Snake HD jó cucc :D
Amúgy ami getjarról jön az utána frissül a marketen?:D -
#8021 A héten GetJar-on:
Monday - Office Rush, by Ximad, normally $.99
Tuesday - Cross Fingers, by Advanced Mobile Apps, normally $1.99
Wednesday - Fake Call Me Out of Here, by IncrediApps, normally $1.99
Thursday - Karoshi, by YoYo Games, by Yo Yo Games, normally $1
Friday - Super Snake HD, by Yo Yo Games, normally $1(fake call múlthéten kellett volna..:D)
#8020:itt nézelődj -
#8020 nem tudtok galaxy mini-re valami működő custom romot? -
#8019 Én Talkdroid Messener-t hsználok. Ezzel külön be tudsz lépni mobilról és PC-ről is. -
#8018 Lenne két kérdésem, hátha valaki tud segíteni. :)
- Van valami app WLMhez, amivel egyszerre tudok bejelentkezve lenni a telón és adott esetben PC-n is? És emellé jó lenne, ha ki lehetne jelentkezni vele a telóról, mikor nem kell. Most a Messenger WithYou van fent, tetszik is, de ez kijelentkeztet a pcről, ha belépek.
- Be lehet valahogy állítani, hogy egy app induljon a rendszerrel? Konkrétan a Google Searchre gondolok, mert, ha fut, akkor keres az appok között ha elkezdek gépelni a home screenen. A gyári launcherrel ez működött anélkül, hogy elindítottam volna, de go launchernél kézzel kell rányomni valamiért (gondolom a gyári launcher elindítja magától, ha leütök egy karaktert, a go launcher pedig nem). -
#8017 Kipucoltam a reklámokat (adree), és eltakarítottam egy csomó gyári szart, ami nem kell. Persze azért titanium backuppal csináltam róla másolatot, nehogy gebasz legyen.
Egyelőre ennyi, ezek miatt nincs reklám egyetlen appban sem és kisebb a memória használat, meg több lett a helyem a telefon memóriájában, bár ez téged annyira nem érint, mert a Defyben elég sok ROM van.
Ezen kívül pl. rootolt telefonnal lehet tegrát emulálni, bár ezt még nem próbáltam, minden gameloftos játékból találtam olyat, ami működik a telón mókolás nélkül. Bár gondolom a tegrás verziók szebbek. -
#8016 És mik az előnyei a rootolásnak? -
#8015 Letöltöttem ezt az applanetet telefonra, de bármit akarok vele letölteni nem fejezi be a letöltést. Rootolva vagyok. Valami ötlet? -
#8014 nem kell köszi, jó adb volt fent, bár hülye voltam mert 10perccel ezelőtt még futott az eclipse és androidra programoztam és úgy tűnt minden zsír...:D le is ment, inkáabb a doomlord félét indiitottam el ^^
úgy tűnik sikerült, köszi :) + -
#8013 Elküldjem a rart amivel én csináltam? Abban benne van minden :D -
#8012 köszi most ki is próbálom. Remélem jó adb van fent :c -
#8011 Link
Én egy másikat használtam (azt a ph-n egy srác csinálta és lehet, hogy csak minivel működik, bár szerintem nem).
Evvel is rootolták ott a Minit, nem nyitja a bootloadert. -
#8010 jó neked, én még rendes rootolási tutoriált nem találtam a telómhoz, mert legtöbbször unlockolni kéne a bootloadert, ami nekem zárva van :s -
#8009 1. Miért vinném gariztatni? A hibák igen kis százalékánál nem kapcsol be a telefon és nem mókolok romokkal.
2. A gari él, akkoris, ha rootolva van a telefon, mivel a bootloadert nem nyitottam ki. -
#8008 nyilván, ha már gariztatni viszed, és nem kapcsolod be a telefont, akkor próbálhatod visszaállítani :D -
#8007 A rootolás nem jár garanciavesztéssel, csak ha kinyitod a bootloadert. A bootloader pedig zárva van.
Egy mozdulattal unrootolom, vagy visszaállítom gyári állapotra az egészet :P -
#8006 pápá garancia:D -
#8005 thx info, kipróbálom, mobilismban a filesonicról való töltögetés uncsi :D
Na rootoltam a telefonom, pápá gyári szarok, pápá reklámok :D -
#8004 Van akit még érdekel az APPLANET? Online már egy párnapja, elfelejtettem szólni.
applanet.net -
SirDannyL #8003 Köszönöm,meghesszelem... -
#8002 Camera 360 Ultimate -
SirDannyL #8001 Sziasztok! Tudna valaki ajánlani valami jó kamera progit 2.2-re? -
benkoszabi #8000 Üdv! használt már valaki Equalizer appot? Mennyire jók? Csak zenelejátszásnál van értelmük, vagy akár hívásnál a hangminőséget is befolyásolják? -
#7999 Nem is a tolvajokra gondoltam, hanem haverokra akik meg akarnak szivatni :D
#7996: Igen, ez is Fail VOLT, 1 éve amikor a videó felkerült. De ez hogy jön ide? Itt most a ICS-ről és a face-unlockról volt szó, minek rángatsz elő 1+ éves bugokat más platformokról? Így most jobban érzed magad? :D -
#7998 Esetleg valami feedbacket írhatnál ilyenkor, hogy sikerült, nem sikerült, keressünk más megoldást? -
#7997 lol :D -
#7996 ez kb nyilvanvalo volt, nyilvan nem erre fog hagyatkozni aki tenyleg jol akarja vedeni a telojat. inkabb pl ez a fail ahol a koddal levedett telot is ilyen egyszeruen fel lehet torni: link -
#7995 Nem akkora hiba szerintem. Ha a tolvajnak van rólad képe akkor gratulálok neki :D ha meg lehet az algoritmuson javítani, javítják biztos. -
#7994 Hát... ez szhar. :D