36194
-
#8113 pathetic -
#8112 Uhh... ez megint nem gyenge szabadalom. Lesznek itt még komoly perek. -
#8111 Spanyolviasz -
#8110 nem baj, majd perelik oket az nfc miatt: az apple mai adag patent trollkodasa -
#8109 Elvileg a felső az áttervezett? mert szerintem így még inkább Epülös.. nem mintha ezelőtt az lett volna. DE így szerintem.
-
#8108 Samsung - Apple (0:1) 1:1
Felul a german verzio:
Az Apple nyavajgasa szerint lett attervezve, szoval elvileg mar nem kothet bele a szabadalom-troll vallalat.
-
#8107 köszi -
gregtom6 #8106 Calendroid -
#8105 köszi, díjaztam volna pedig -
#8104 Igen. -
gregtom6 #8103 http://androidforums.com/android-applications/26431-best-calendar-app.html
http://www.techrepublic.com/blog/smartphones/the-five-best-android-calendar-apps/1644
http://androinica.com/2009/09/dont-like-the-android-calendar-widget-get-a-pure-one/
+Google -> android calendar
Gondoltam arra, hogy berakok egy képet az android robotról, meg egy papír naptárról képet, és a naptár képét ráteszem az androidra, de nem fárasztalak :) -
#8102 gratulálok, szellemes volt, tényleg
és androidra, ami szoftveres nem bőr kötésű papír tömeg?
:) -
gregtom6 #8101 Hasznos, jól szerkeszthető naptár -
#8100 tudnátok ajánlani olyan naptárat, ami jól szerkeszthető és tényleg hasznos?
nekem a gyári nem jön be -
gregtom6 #8099 Bocs, elég semmitmondó táblázat az... -
gregtom6 #8098 http://www.origo.hu/techbazis/20111012-ujra-magyaroszagra-jonnek-a-google-autoi.html
Ott van egy táblázat, h merre fog menni.
Kb 3 perc alatt találtam meg. -
#8097 hehe nálunk a faluban is múlt héten járt, le is fotóztam :D -
#8096 csak az az utánit látod. Nagyon jó kis program,be lehet állítani a havi kvótát, és százalékban mutatja a widget hogy hol tartasz! Csak ajánlani tudom -
#8095 Leszedtem a gyári biilt. a gt540 mobilomhoz. A Recovery menüben telepítettem, de a beállításoknál nem találtam meg a gyári billt. :(
ez az
-
#8094 Nem tudom, nem használom (nincs mobilnetem), ezt szokták ajánlani.
#8093: Nem látod, mivel akkor kezd el mérni, amikor felrakod.
Telenor oldalát meg nem tudom, hívd fel az üfsz-t. -
gregtom6 #8093 Telepítés előtti adatforgalmat nem látom, csak az utánit? Telenor oldalán nem lehet ezt vhol megnézni? -
gregtom6 #8092 A zöld hátteres, fekete orrú kutya ikonja van? MErt van egy másik is. -
#8091 3G Watchdog. -
gregtom6 #8090 Hy all!
Androidon hol lehet megtudni azt, hogy mennyi az mobilnetes adatforgalmam? vezetéknélküli menüpontban nem találtam olyat, és máshol sem. -
#8089 Múlt héten pénteken a Kálvin téren ment el mellettem az autó. Szürke, német rendszámos, oldalán bszottnagy Google felirattal a tetején meg a kamerájával -
#8088 Magyarországon csak utcaneveket néznek egyelőre, utcaképeket nem ellenőrzik. Amúgy pontos infó nincs, Google oldalán fent van valahol, hogy épp melyik országban, de városra lebontva nem. -
#8087 állítólag 1-2napja járt városunkban a google streetview. Azt honnét tudhatom meg hogy mikor merre jár? -
#8086 Végre kijött x8ra adobe flash player -
#8085 -
#8084 Nem, weben keresztül működik (utorrent szerver).
Az a baj vele, hogy csak linkből lehet új torrentet hozzáadni, betallózni nem tudsz a telóról.
Ezért használom inkább a transdroidot, az pedig az utorrent webuit használja, viszont, ahhoz portot kell nyitogatni. -
#8083 Kell hozzá portot nyitogatni nem ? -
#8082 uTorrent Remote - távoli hozzáférés uTorrent klienshez bárhonnan.
-
#8081 Haha, tényleg :D
ez se rossz. :DD -
#8080 Az Android verhetetlennek tűnik az okostelefon-piacon -
PoisonBorz #8079 perpill 50/60e alatt egyszerűen nincs jobb vétel a ZTE Skate-nél (jelenleg a T-mo-nál van, valszeg lesz a Vodánál is). Hatalmas 4.3' kijelző szép felbontással, legtöbb dologra elegendő 800Mhz-es proci, bátrabbaknak már vannak rá moddolt romok. A trónon is az elődje, a Blade ült, ezt váltotta a T-nél a karácsonyi szezonra (9k+havi 2e-res részletért is vihető). Ennél jobbat elképzelni sem lehet ebben a szegmensben, sajnálni tudom azokat, akik a márkától idegenkedve veszik meg a konkurensek ebbe a szegmensbe szánt Galaxy Mini-Y/HTC Wildfire/Optimus Me szintű mocsadék készülékeit.
Ez alatt az ár alatt elgondolkodnék a használt készüléken, esetleg ha még találsz újonnan vhol Blade-et.
-
#8078 -
#8077 Tudsz majd bliccelni, ha elkapnak akkor csak megmutatod a telefonod és azt mondod, hogy kollégák vagytok. -
#8076 azert mango -t remelem lecsereled ha lesz egy ertelmes port :D -
#8075 elvileg az ICS futtatasara minden telo alkalmas amelyik GB-t tudott futtatni. mondjuk ahol a GB sem ment mar tul gyorsan, az ICS ott mar lehet h docogni fog. -
#8074 Hogy fel lehet-e tenni azt nemtudom. De a custom romok általában gyorsabbak mint a gyáriak :)
Ami még kérdéses, hogy ics mennyivel fogja jobban a televont mint a gb...
Kivéve, mikor nem a sebesség, hanem a látvány a fő cél, ott akár lassabb is lehet.