36194
-
#33430 Ja és fontos tudni, hogy 199 dollár függetlenül a cucc. -
#33429 Nagyon cuki.
-
#33428 Valaki tudna ajánlani jó vezeték nélküli töltőt G3-hoz? Gondolkoztam a gyári töltőn, de nem tudom. Van valakinek esetleg? -
#33427 zseniális!!! kell! -
#33426 Szerintem az ott kicsit le van lassitva a gyarihoz kepest. Legalabbis az n7-emen gyorsabbnak tunik az az animacio. -
#33425 Csak engem zavar, hogy mikor megnyomja a gombot akkor eltelik kis idő míg egyáltalán megjelenik valami + az animáció ideje? (ez most nem erre a stack dologra, mostani Androidon is így van) -
#33424 Még nem, megprőbáljuk :) -
#33423 -
#33422 A HTC már olyan mélyan van a kakában, hogy egyszerűen leállnak a pénzügyi előrejelzések kiadásával. -
#33421 Zsenális ötlet. Simán jöhetne következő a Androidba. -
#33420 érdekes ötlet
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.10.30. 14:43:23 -
ldavid #33419 mondjuk vágás nélkül azért értelmesebb lett volna, mert ez így nekem is menne bármilyen telefonnal -
#33418 Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy hívás közben a másik félnél a hang statikus zörejen keresztül hallható? Voice recordinggal felvett hang vagy videó felvétel hangja tiszta. Csak a telefonhívások közben rossz a hang. Már megőrülök, hogy nem hallanak rendesen...
Samsung Galaxy S4 I9500 -
#33417 #ShortestPressAnnouncementEver
:D -
#33416 The Nexus 6P Gets A Measly 2 Out Of 10 For Repairability From iFixit
[Update: APK Download Enables Recording] Google Adds Gameplay Recording To Play Games App
Samsung's Enormous 18.4-Inch Galaxy View Tablet Is Official
WSJ: Google Plans To Merge Chrome OS Into Android, Form Single New OS In 2017
Tomb Raider II -
#33415 Gyári visszaállítás volt? -
#33414 Üdv!
Remélem nem nagy off.
Ismerősnek Samsung Galaxy Grand Prime-ja van. Nem tud telefonálni, csak sípol, internet sem jön be. Újraindították, kivették a sim-et, visszarakták.
Mi lehet az oka?
Köszi előre is.
-
#33413 Miért sípolták ki az árat, ha a weboldalon fel van tüntetve (értem, hogy hype meg minden, de akkor is eléggé kontra-intuitív dolog) -
#33412 A G4 számomra teljesen neutrális dizájnban. Van ahol nagyon szép, van ahol nagyon ronda (a króm a kamera körül írtó bazári és már-már annyira csillog, hogy a szemed sarkából olyan mintha villanna a vaku). A műanyag hátlapon lévő rombuszminta messze van az általam preferált minimalizmustól, de a bőr hátlappal teljesen kifinomult tud lenni. A G3 sokkal szebb telefon volt. -
#33411 Van hozza uj fulesuk is, erdekesen nez ki, majd kivancsi leszek velemenyekre:
Icons
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.10.29. 14:53:46 -
#33410 Én sem azt mondom. Engem elsősorban az Xperia telefonokra emlékeztet, de határozottan ott van a peremben az Ive dizájn (ami azért is érdekes mert a Braun után pont a Sony a kedvence Ive-nak dizájntéren, magyarul ő sem olyan eredeti, mint ahogy a közvélemény tükrözi). -
#33409 jó, akkor úgy mondom hogy nekem nem jutott róla eszembe az 5, pedig volt 1 évig iphone 5-öm...
pl. nekem az LG G4 sokkal jobban tetszik designban mint az i6, és azon semmilyen iPhone design elem nincs, tökre egyedi, szóval van ritka kivétel, de tény, hogy egyre több gyártó próbál ennek a design-nak a sikeréből lopni egy darabkát -
#33408 Miért is nem? Egyenesre csapott perem, rajta körben 45 fokos gyémántmarás, az alja pedig egy-az-egyben az a dizájnelv, amitől még a Samsung sem tud elszakadni a mai napig. Ezt abszolút látjuk mindenhol, de érdekes mód sehol sem volt (sőt már) az iPhone 4 előtt.
Azért még mindig érdekes, hogy a gyártók basznak elszakadni ettől a lyukak-csatlakozóport-lyukak dizájntól.
Az iPhone a világ legnépszerűbb telefonja, persze hogy kisebb-nagyobb mértékbenmajmolni fogják a gyártók és totál egyetértek azzal, hogy ezt nevén kell nevezni. Jelzi a lehetséges vásárló számára, hogy a gyártó nem minden esetben tartja fontosnak azt, hogy a terméke unikum legyen.
(hozzáteszem a lent látható videóban MKBHD is megemlíti, hogy részben az iPhone 5S-re emlékezteti a telefon, na ő aztán nehezen vádolható elfogultsággal)
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.10.29. 14:43:38 -
#33407 iPhone 5-re semmiképp, akkor inkább már a 4... de f.szom már tényleg ebbe a minden ájfónra hasonlít témába... (jó, a múltkori HTC tényeg hasonlított :D) -
#33406 Xperia és iPhone 5. -
#33405 Igen, EU-n beluli, a korabbi OnePlus-ok alapjan szallitasi koltseg jon meg ra, ami mondjuk viszonylag sok asszem, valami 6-8k remlik, de mas koltseg nincs.
ldavid: Uveg elol-hatul es viszonylag szogletes, gondolom xperia?
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.10.29. 13:56:24 -
#33404 Ez EU-n belüli értékesítésnek minősül amúgy? Tehát nem jön rá plusz költség? -
ldavid #33403 de most tényleg nekem kell felhozni, hogy mire hasonlít? -
#33402 Ja es:
"Kapható november 5-től."
Ki van nyalva a seggunk :) -
#33401 Nem talalt :)
Starting from 84,990 Ft
(130-ba egyebkent a 64 gigas OnePlus 2 kerul: link)
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.10.29. 13:14:35 -
#33400 120-130 ezerre tippelnék. -
#33399 A sima modell is kaphato az EU-ban, €269-ert (lasd), ami kb pont az usa ara raszamolva az afat.
Plusz EU-ban elobb jelenik meg (nov 5 vs kint: 19), es lesz keramia modell, szoval ezuttal is teljesen korrektek az eu-ban is.
Magyar arat meg nem talaltam. -
#33398 Üveg és kerámia verziókban lesz elérhető, utóbbi csak Európában. Most nem tudom, hogy ez azt jelenti-e, hogy a sima üveg verzió nem is lesz az EU-ban, de itt van két ár, összehasonlításként:
USA (üveg): $250
EU (kerámia): €379
Megint egy nagyon korrekt árszabás, mondhatni.
Szerintem a OnePlus ezzel a kerámia bullshittel akarja átbaszni az európaiakat a palánkon. Húha, sokkal prémiumabb lesz a telefonunk, húha, limited edisön meg minden, húha. Nekem kicsit tele a tököm azzal, hogy az európaiak fizetik az amcsik jóárasított telefonjait. -
#33397 The OnePlus X Invite System
reddit AMA most -
#33396 Szerintem kaphato lesz, mivel a mostani OnePlus-ok is kaphatoak egy ideje itthon. Sot, elvileg a keramia valtozata csak eu-ban lesz kaphato (€379-ert). A sima europai arat most nem latom, de a OnePlus altalaban korrekten szokta beloni, arfolyamoknak megfeleloen kb. -
#33395 Nagyon jól néz ki!
Ez az ár nálunk mennyivel lesz vajon több, ha egyáltalán kapható lesz majd itthon? -
#33394 OnePlus X
Meet the $249 OnePlus X
The OnePlus X is a low-cost Android phone in high-end disguise
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.10.29. 11:29:03 -
#33393 HTC One A9 Review: Pretty, Pretty, Pretty Good (Pretty Good) -
#33392 jönnek a podcastek google musicra -
#33391 Azok alapjan amiket eddig hallottam rola, jelenleg valoban a legjobb telefonnak tunik osszessegeben.
A meret is amugy kisse necces, de nem is amiatt nem veszem (valszeg) meg, hanem igen egyreszt a kozelgo S820 es hasonlo soc-ok miatt, masreszt a durva europai ara miatt (usa-ban $499 dollar teljesen jo erte, eu-ban a 650 (!) eur (!) kisse szerintem elszalltak, ez ugye 200k-s kezdoarat jelent). Ha lenne lehetosegem jo aron hozzajutni, ugy valszeg komolyan elgondolkodnek rajta :)
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.10.27. 23:13:59