36194
  • Vadnokedli
    54 Dominóban.
    Anno még 110-120-ért nem volt vicces megvenni.
  • [HUN]FaTaL
    Adreno 205 van a miniben és a mini proban is, az S-ben erősebb, de nem olyan nagyon gyenge azért, meg a felbontás kisebb.

De galaxy s-t nem kapsz 40 ezerért még használtan sem, itt meg arról volt szó. :)
  • Narxis
    CM7-nél van, gyári szoftveren szerintem nincs.
  • Narxis
    Uhh, basszus ezt akartam kérdezni pár napja. :DD Kösz atee.
  • aate
    Christmas Bells 3D Ez hasonló.
  • 5c0rp330n
    egyaltalan nem biztos, h nem lesz ra gyarilag, a legutobbi pletykak szerint lesz. egyebkent CM9 formajaban biztosan lesz, innentol kezdve pedig nem is nagyon erdekel h gyarilag mi lesz.

a mini pro-t nem ismerem, az mondjuk ha 2011-es, elvileg szinten meg kell kapja az ics-t, ami ebbol a szempontbol nem rossz. de a gpu gyanitom ott sem tul izmos, meg nalam a kijelzo merete/felbontasa/(technologiaja) miatt se nagyon jonne szoba.
  • zoliii
    A marketen, melyik a legjobb kis harang alkalmazás? T-mobile reklámban láttam :D Karácsonykor kéne egy megbeszélt hely, és mindenki androidos telóval csengetne :D
  • Firerock
    semmi app nincs rá?:(
  • Narxis
    Sehogy.
  • Firerock
    Motorola Defy gyári romnál hogyan tudom megváltoztatni a fölső sáv(amit le lehet húzni) színét?
  • Solten
  • Solten
    Talan az is, meg jo hogy kozel sem volt annyi az SGS2 (bena celzas volt). Nem a Wildfire S minosegevel van a baj, mert tisztessegesen osszerakott, jo minosegu keszulek, also-kozepkategorias hardver, azonos aron / kis rafizetessel van jobb. Ennyi.

Apropo emberek, az ebay UK-n £300 A Galaxy R (4.19", SLCD, Tegra 2)! Zsir uj, fuggetlen.
  • Morphin
    Ha már kötekedés...hogyne lenne "butább". Ahogy a telefonpiac úgy az autópiac is fejlődik(lesz gyorsabb,könnyebb,jobb), ha nem is olyan ütemben.
  • Vadnokedli
    Nem így értettem, de értened kell.
  • Pethy23
    Egy Ferrari nem lesz butább 2 év múlva...

Ne keverjük már a szezont a fazonnal.
  • Vadnokedli
    Ha vehetek Ferrarit miért vennék trabantot?
  • Pethy23
    Szerintem az vizsgáltassa ki magát aki 150000-et költ telefonra...
  • Vaxi
    feleslegesnek tartom, de nem hátrány, ha lesz benne
  • Vadnokedli
    Es erre vajon zsirul fellehet pattintani a külső akksit is?
  • Solten
    Flash lejátszót kap az Android 4.0
  • Solten
    A Galaxy R hatlapja tartalmaz nemi femet, femfetisisztaknak ajanlott keszulek... :D
    Engem az zavar az S2-nel hogy tul vekony... Lehet meglepem magam majd egy ilyennel: link.

#8228: jah, aki annyit kiad azert a vacakert, vizsgaltassa ki magat szvsz.
  • Jim Morrison
    omnia 7 hez volt szerencsém, pikkpakk bejött rajta a tértkép, jól követett kocsiban meg minden. Teljesen jó telefon. Lehet pont kikaptál egy ratyi szürkeimportost... :D
  • Morphin
    Ezt még nem tudni biztosan, mert az S2 ugye előnyt élvez,de ha hivatalosan nem is lesz akkor sem kell aggódni megoldják páran...
  • [HUN]FaTaL
    Gyárilag nem lesz ICS az S-re.

40 ezerért továbbra is a xperia minit tartom a legjobb vételnek, hiába kicsi a kijelzője.
  • Spookyz
    Mikor nyitogatom az emaileimet az androidon, fönt ki irja miket töltött le (kepek pdf ilyesmik). ezeket tarolja vlahol? ki tudom törulni ?
  • jazzy
    El is adtam a picsába gyorsan :D
  • jazzy
    offtéma, imádom az ilyen hirdetéseket: Eladóvá vált egy Motorola Xoom Tablet kihasználatlanság miatt, illetve iPadat szeretnék!

Most kihasználatlanság? Mert akkor nem kell tablet, vagy iPad-ot (ipadat..) szeretnél? Hülyegyereket anyuciék megpénzelték megint..
  • 5c0rp330n
    +1
    tenyleg baromira nem ezen kell csorozni, 40k-ert kb tenyleg csak szart kapni, ami a megvetel idopontjaban is mar durvan elavult (lasd: ace, gio, stb), pedig amit 60-ert kapnanak (galaxy s, nexus s), az nem masfelszer, hanem legalabb 3-szor olyan jo telefon, amire tenyleg orom ranezni es hasznalni, es sokkal idotallobb is.
    pl galaxy s masfel eve jelent meg, es gyakorlatilag biztosan megkapja az ics-t is, es mivel teljesen ugyanaz a gpu van benne, mint a galaxy nexus-ban, kurva jol fog menni rajta a hardveres gyorsitasa is az ics-nek (illetve mar megy is kezdetleges kiadasokon), egy ilyen ace vagy gio meg valszeg soha nem is kapja meg, de ha meg is kapja, a fos gpu miatt eselytelen, hogy az olyan szepen menjen rajta, mint ahogy kene neki.
  • TaRka0107
    Meg úgy tudom, hogy 940 vagy 950mhz-ig lehet húzni a skate-et.
  • TaRka0107
    Nekem az adw vált be eddig, azzal hasít az egész teló:D
  • Narxis
    Go Launcher Ex inkább, az még jobb, sőt talán a legjobb launcher.
  • TaRka0107
    Főzött rommal, meg adw launcher ex-el szerintem nem lenne lassú. Blade-nél is ugyanez volt, lassú a hivatalos rendszerre, de főzöttel meg adw launcher ex-el kurvajó.
  • kifli
    na az omnia 7 még 1 külön misét megér :D

Az egy vicc...

gps félóra mire jelet talál, frissítések nem jönnek rá stb.
  • ktomi22
    kinek van itt htc desire? ..
  • jazzy
    Fogj Samsung Omnia 7-et, az full fém, de baszki olyan hideg és nehéz, hogy beszartam, inkább a műanyag, úgysem nézegetem a telefont :D
  • Morphin
    Még annyit, hogy brutál különbség van a kijelzők között.Mivel az enyémben SAMOLED van megszoktam, hogy szép,jó stb.Aztán haver ACE-ével volt vmi baj elkezdtem nyomkodni és csak néztem, hogy ez komoly??? Fényévekkel jobb a sima TFT/LCD-nél az enyém...és ugye ettől már vannak jobbak is.
  • Morphin
    Én ha kézbe veszem az SGS-t semmi bajom nincs vele.Hátlapja lehetne hasonló, mint ami az Ace-nek van mondjuk,de nem olyan lényeges.Szeretem,működik,nem röccen meg semmitől.Szerintem aki már 40ért akar telefont venni az spóroljon egy kicsit és 55-60k körül már foghat ki jó vételeket akár a használt piacon is.(GalaxyS,NexusS stb)
    Egyrészt később rájön, hogy a hardver tényleg kell az android alá főleg ha játszik is...másrészt meg nem megy az idegeire a folyamatosan "gondolkodó" telefon.Nem bántam meg, hogy kicsivel is de többet szántam rá, mint eredetileg akartam...
    Megnéztem a Wilffire S-t...hát mai viszonylatban szerintem elég gyenge egy telefon(meg kicsi is bár ez szubjektív)...akkor már inkább a Skate.
    Lehet, hogy valaki szemében pl szép ez a WilfireS,de a telefonokat elsősorban nem kívülről nézegeti az ember...számomra a funkcionalitás,használhatóság a primer.
  • [HUN]FaTaL
    Annál igen, drágább is.

Az új HTC Explorer is egy röhej, 70k-ért MSM8227 lol.
  • SzirmosSzisza
    Szedd le a hátlapját és megszereted :D
  • kifli
    s2-t fogtam, nekem nem tetszett annyira az anyaghasználata...

s-höz még nem volt szerencsém, legalábbis nem tudok róla :D

wildfire s, ace-hez képest szerintem jobb :)