36194
-
#8233 "wildfire nemtudom pontosan milyen kategóriába szánt"
Also-kozep. Kb. annyira plasztik mint az Ace. Fogj esetleg kezbe egy Galaxy S-t. -
#8232 milyen samsung? -
#8231 fogj meg egy htc-t, aztán egy samsungot :)
wildfire nemtudom pontosan milyen kategóriába szánt, de nekem pl a hd2 és tesóm samsungja közt olyan különbséget érzek, hogy az egy játéktelefon, annyira műanyag...
-
#8230 És mitől minőségibb, mint egy samu vagy egy se?
Semmitől, túlárazott. :) -
#8229 Minőségért meg kell fizetni :) -
#8228 Túlárazott nagyon. -
#8227 hello! az lehet, h letöröltem reggel a facebook alkalmazást és a zenei megosztot és ezután müködött még kb 2 orája a market és most nem müködik? -
Hugh Hefner #8226 -alatta. mondjuk ami nekem nagyon tetszik amúgy a zte-ben, hogy fizikai gombok vannak rajta. biztos meg lehet szokni, de kapásból megőrülök, hogy rosszul fogom meg a telefont és lépked valahova -
Hugh Hefner #8225 hát, igazság szerint egy 3,5 colos kijelző lenne az ideális, valami olyan hardverrel alatta, ami azért nem küzd alatta. bár lehet hogy valóban nem vagyok a realitások talaján. az erős hardver nem feltétlen kell bele, tisztában vagyok vele, hogy ennyiért nem játékra tervezték, na de nehogymár kiakadjon a netezéstől. pont elég baj, hogy amikor egymás után ugyanazt a játékot nyomkodtam (taptap 4 egészen pontosan), az első generációs ipod touchom érintőképernyője megverte a htc desire-t... valahogy olyan furák tudnak lenni ezek a specifikációk és hogy valójában milyen -
#8224 Ha fontosabb a minőség mint 1-2 arcoskodó adat akkor ajánlom a HTC Wildfire S-t. Lehet érezni nem csak úgy összedobják futószalagon a telefonjaikat. Nekem első HTC-m de hosszú ideig nem is akarok más gyártó után nézni. -
#8223 Te szeretnél egy felső-közép kategóriás hardverrel megáldott telefont, nagy kijelzővel és felbontással, 40 ezerért.
Azért érzed, hogy ez nem nagyon megy, ugye?:/
60 alatt nem igazán találsz ilyet. Ha nem felel meg a kis kijelző, akkor vagy elviseled a lsabb hardvert (Skate) vagy mélyebben a pénztárcádba nyúlsz.
Akciók ennél jobban már nem igazán lesznek, sőt januárban meg drágul minden (ÁFA). -
Hugh Hefner #8222 ez zavar engem is benne... szeretnék valami ilyesmi árkategóriájú telefont, de az általatok meg úgy sok helyen javasolt xperia mini nekem nagyon pici... megőrülnék tőle 2 perc alatt. kellene egy olcsó, nagyobb kijelzővel rendelkező android, ami azért nem akad ki ha nem is a csúcskategóriás játékoktól, de a netezéstől meg az alap használattól. tudtok valami jót ajánlani, vagy várjam meg a karácsonyt, hátha lesznek jobb akciók? -
#8221 Skate elég lassú telefon. 4,3 kijelzőt nem nagyon tudja meghajtani ez a 800MHz-s proci sajnos. -
#8220 tudtam hogy idejössz :D fejlesztgetésre mindent vesznek, nem csak zte-t. SE Playre sem tudnál fejleszteni meg semmi, ha nem lenne PLAYed (vagyis tudsz, de nem az igazi vakon csinálni). Ha meg tényleg azok vették a bladet akik nem féltek hozzá nyúlni, az valszeg azért van, mert 'olcsó' volt és sok mindent tudod, ár/érték arányban talán a legjobb volt. -
#8219 de fejlesztésre megint inkább a skate, mert ha abból indulunk ki, hogy a bladet is azok vették, akik nem féltek belenyúlkálni, tesztelgetni , fejlesztgetni rajta, akkor inkább a skate egy megbízható hardos alap hozzá /saját vélemény: x8 f../ -
#8218 köszi meglessük. Akkor szerintetek xperia mini vagy van még valami amit eltitkoltok? -
#8217 Sony sokkal jobb ezeknél. -
#8216 Nézzétek meg az xperia minit ha nem zavar a 3" kijelző, bár a wfsben sem sokkal nagyobb (3,2"). Jóval erősebb vas van benne mint a két említett telefonban, 40k dominoban.
Mondjuk a bootloadere zárt, de nyithato és elvileg vissza lehet zárni. Ezt pontosan nem tudom, ko9 mókol vele a phn, esetleg érdemes megkeresni, ha szóbajön ez a készülék. -
#8215 az emulatorokrol jut eszembe. Látam van c64 emulator. ezen elfutnak a c64.com-rol letöltött játékok? -
#8214 mixzing -
#8213 Haverom beruházna egy alsó kategóriás androidos telefonra. Eddig a ZTE skatet, HTC wildfire S -t nézte ki. Ezekről vélemények? Esetleg középkategóriás telefonban van valami használható ? Leginkább fejlesztésre kéne, ezért is ha meg tudjátok mondani, hogy bootloadere unlockolható? Ha jól tudom HTC már egy ideje nyitott bootloaderrel szállítja a telefonjait. Esetleg Ha van valami jobb tippeket mondhatjátok nyugodtan :) (tmobil dominós) -
#8212 Nem rossz a reklám, csak egy bajom van, hogy hatalmas ez a telefon. Miért kell ilyen nagyra csinálni? Alig tudják már ők is a kezükbe fogni, tartani! :) -
#8211 Kössz srácok! -
#8210 Zene -
#8209 Esetleg még a Winamp. -
#8208 Az sem rossz, csak bugos és nem tud flacot. -
vass17 #8207 Playerpro -
#8206 PowerAMP -
#8205 PowerAMP szerintem. -
#8204 Melyik a legjobb zenelejátszó szerintetek? -
#8203 Talán a PSX nyílt?:D
De még a Windows sem az, mégis van emu linuxra, mégha nem is tökéletes. :)
Na mindegy, ha nincs hát nincs, egy kérdést megért. :) -
#8202 majd csak kihozzak elobb-utobb droidra is, a nagy nevek amikkel anno iphone-on jatszottam es android-on hianyoztak, mara saccra a jo 80%-nak van android valtozata is. -
#8201 amíg az ios nem nyílt, addig aligha lesz emu -
#8200 nincs -
#8199 úgy tudom semmire sincs iOS emulátor, ez a nagy baj :D -
#8198 Nincs iOS emulátor androidra?
Death Rallyznék, de nincs android port, rohadjanak meg. :D -
#8197 Találtam programot, akinek ilyen baja lenne itt egy kis segítség! -
#8196 Van értelme virus irtot futatni a telfonon vagy nincs? Sokat nem netezek, általában csak wifin. -
#8195 Tudtok olyan programot mondani ami normálisan alkalmas Facebook fotók szinkronizálására a névjegyzékembe? -
#8194 Szerintem te erre gondolsz.