36194
  • Solten
    "wildfire nemtudom pontosan milyen kategóriába szánt"

Also-kozep. Kb. annyira plasztik mint az Ace. Fogj esetleg kezbe egy Galaxy S-t.
  • Firerock
    milyen samsung?
  • kifli
    fogj meg egy htc-t, aztán egy samsungot :)

wildfire nemtudom pontosan milyen kategóriába szánt, de nekem pl a hd2 és tesóm samsungja közt olyan különbséget érzek, hogy az egy játéktelefon, annyira műanyag...
  • [HUN]FaTaL
    És mitől minőségibb, mint egy samu vagy egy se?

Semmitől, túlárazott. :)
  • Pethy23
    Minőségért meg kell fizetni :)
  • [HUN]FaTaL
    Túlárazott nagyon.
  • Nivea
    hello! az lehet, h letöröltem reggel a facebook alkalmazást és a zenei megosztot és ezután müködött még kb 2 orája a market és most nem müködik?
  • Hugh Hefner
    -alatta. mondjuk ami nekem nagyon tetszik amúgy a zte-ben, hogy fizikai gombok vannak rajta. biztos meg lehet szokni, de kapásból megőrülök, hogy rosszul fogom meg a telefont és lépked valahova
  • Hugh Hefner
    hát, igazság szerint egy 3,5 colos kijelző lenne az ideális, valami olyan hardverrel alatta, ami azért nem küzd alatta. bár lehet hogy valóban nem vagyok a realitások talaján. az erős hardver nem feltétlen kell bele, tisztában vagyok vele, hogy ennyiért nem játékra tervezték, na de nehogymár kiakadjon a netezéstől. pont elég baj, hogy amikor egymás után ugyanazt a játékot nyomkodtam (taptap 4 egészen pontosan), az első generációs ipod touchom érintőképernyője megverte a htc desire-t... valahogy olyan furák tudnak lenni ezek a specifikációk és hogy valójában milyen
  • Pethy23
    Ha fontosabb a minőség mint 1-2 arcoskodó adat akkor ajánlom a HTC Wildfire S-t. Lehet érezni nem csak úgy összedobják futószalagon a telefonjaikat. Nekem első HTC-m de hosszú ideig nem is akarok más gyártó után nézni.
  • [HUN]FaTaL
    Te szeretnél egy felső-közép kategóriás hardverrel megáldott telefont, nagy kijelzővel és felbontással, 40 ezerért.

Azért érzed, hogy ez nem nagyon megy, ugye?:/

60 alatt nem igazán találsz ilyet. Ha nem felel meg a kis kijelző, akkor vagy elviseled a lsabb hardvert (Skate) vagy mélyebben a pénztárcádba nyúlsz.

Akciók ennél jobban már nem igazán lesznek, sőt januárban meg drágul minden (ÁFA).
  • Hugh Hefner
    ez zavar engem is benne... szeretnék valami ilyesmi árkategóriájú telefont, de az általatok meg úgy sok helyen javasolt xperia mini nekem nagyon pici... megőrülnék tőle 2 perc alatt. kellene egy olcsó, nagyobb kijelzővel rendelkező android, ami azért nem akad ki ha nem is a csúcskategóriás játékoktól, de a netezéstől meg az alap használattól. tudtok valami jót ajánlani, vagy várjam meg a karácsonyt, hátha lesznek jobb akciók?
  • JaSoN HuNTeR #8221
    Skate elég lassú telefon. 4,3 kijelzőt nem nagyon tudja meghajtani ez a 800MHz-s proci sajnos.
  • Jim Morrison
    tudtam hogy idejössz :D fejlesztgetésre mindent vesznek, nem csak zte-t. SE Playre sem tudnál fejleszteni meg semmi, ha nem lenne PLAYed (vagyis tudsz, de nem az igazi vakon csinálni). Ha meg tényleg azok vették a bladet akik nem féltek hozzá nyúlni, az valszeg azért van, mert 'olcsó' volt és sok mindent tudod, ár/érték arányban talán a legjobb volt.
  • sLINKy
    de fejlesztésre megint inkább a skate, mert ha abból indulunk ki, hogy a bladet is azok vették, akik nem féltek belenyúlkálni, tesztelgetni , fejlesztgetni rajta, akkor inkább a skate egy megbízható hardos alap hozzá /saját vélemény: x8 f../
  • Jim Morrison
    köszi meglessük. Akkor szerintetek xperia mini vagy van még valami amit eltitkoltok?
  • JaSoN HuNTeR #8217
    Sony sokkal jobb ezeknél.
  • [HUN]FaTaL
    Nézzétek meg az xperia minit ha nem zavar a 3" kijelző, bár a wfsben sem sokkal nagyobb (3,2"). Jóval erősebb vas van benne mint a két említett telefonban, 40k dominoban.

Mondjuk a bootloadere zárt, de nyithato és elvileg vissza lehet zárni. Ezt pontosan nem tudom, ko9 mókol vele a phn, esetleg érdemes megkeresni, ha szóbajön ez a készülék.
  • Nivea
    az emulatorokrol jut eszembe. Látam van c64 emulator. ezen elfutnak a c64.com-rol letöltött játékok?
  • Rage47
    mixzing
  • Jim Morrison
    Haverom beruházna egy alsó kategóriás androidos telefonra. Eddig a ZTE skatet, HTC wildfire S -t nézte ki. Ezekről vélemények? Esetleg középkategóriás telefonban van valami használható ? Leginkább fejlesztésre kéne, ezért is ha meg tudjátok mondani, hogy bootloadere unlockolható? Ha jól tudom HTC már egy ideje nyitott bootloaderrel szállítja a telefonjait. Esetleg Ha van valami jobb tippeket mondhatjátok nyugodtan :) (tmobil dominós)
  • LoSA
    Nem rossz a reklám, csak egy bajom van, hogy hatalmas ez a telefon. Miért kell ilyen nagyra csinálni? Alig tudják már ők is a kezükbe fogni, tartani! :)
  • Firerock
    Kössz srácok!
  • SzirmosSzisza
    Zene
  • Narxis
    Esetleg még a Winamp.
  • [HUN]FaTaL
    Az sem rossz, csak bugos és nem tud flacot.
  • vass17
    Playerpro
  • Narxis
    PowerAMP
  • [HUN]FaTaL
    PowerAMP szerintem.
  • Firerock
    Melyik a legjobb zenelejátszó szerintetek?
  • [HUN]FaTaL
    Talán a PSX nyílt?:D

De még a Windows sem az, mégis van emu linuxra, mégha nem is tökéletes. :)

Na mindegy, ha nincs hát nincs, egy kérdést megért. :)
  • 5c0rp330n
    majd csak kihozzak elobb-utobb droidra is, a nagy nevek amikkel anno iphone-on jatszottam es android-on hianyoztak, mara saccra a jo 80%-nak van android valtozata is.
  • qetuol
    amíg az ios nem nyílt, addig aligha lesz emu
  • qetuol
    nincs
  • Vaxi
    úgy tudom semmire sincs iOS emulátor, ez a nagy baj :D
  • [HUN]FaTaL
    Nincs iOS emulátor androidra?

Death Rallyznék, de nincs android port, rohadjanak meg. :D
  • Firerock
    Találtam programot, akinek ilyen baja lenne itt egy kis segítség!
  • Nivea
    Van értelme virus irtot futatni a telfonon vagy nincs? Sokat nem netezek, általában csak wifin.
  • Firerock
    Tudtok olyan programot mondani ami normálisan alkalmas Facebook fotók szinkronizálására a névjegyzékembe?
  • aate
    Szerintem te erre gondolsz.