36194
-
#8433 Az már a listán van :P egyébként kb 34 790 Ft az új független -
#8432 Inkább használtan ZTE Blade. -
#8431 Sony-Ericsson Xperia X8 33 990 Ft Vagy samsung galaxy mini (egyáltalán n em mini kijelzős )De itt keresgélj független telefon után. -
#8430 Menj fel a szolgáltató oldalára és ott tudsz válogatni A feltöltő kártyás ár kb. a független készülék árához közelit. -
#8429 Szia!
Telefont, vagy Tabot szeretnél? -
#8428 Sziasztok !Találtam egy nagyon jó kis Wi-Fi fájl kezelő alkalmazást- AirDroid -
#8427 Aki csinált már custom romokat milyen leiirás alapján csinálta (ha aszerint csinálta)? Néztem pár napja leiirásokat, de sajnos nem jutottam sokra. -
Rossi1 #8426 Sziaztok!
Tippeket szeretnék kérni. Olcsó androidra ajándékba venném 30000FT ig.
Olyat keresek ami nem akad es nem tul bonyolult es nem mini kijelzos.
ZTE blade
?
?
?
Elore is koszi
-
#8425 freezelni?:O Fagyasztani? Nem teljesen értem, mit kellene a markettel. -
#8424 asszem kell a marketet freezelni és akkor jó lesz. De ha találsz majd egy működőt, akkor feltöltheted dropboxra :) (most töltöttem fel oda egy két finomságot) -
#8423 marketböl... rájöttem! bocsi -
#8422 ha letöltöttem a gre 2.0 -ás launchert és se a menüben se az alkalmazások közt nem találom akkor hogyan tudom eltávolitani? -
#8421 root explorer el se indult valamiért, total commanderrel még nem próbáltam -
#8420 Total Commander, root explorer -
#8419 Szerintem nekem is ez van, ncore-ról szedtem. -
#8418 Őőő nem tudom, nem figyeltem, meg ma tettem fel dél körül. Meg a blade-t ha használja az ember, akkor naponta kell tölteni. Faterom is most vett egyet, naponta tölti, de ő mondjuk telefonál rajta egész nap, mert céges sim kártya van benne. Igaz, hogy 2.2 hivatalos android van rajta, mint tudjuk a főzött romok, viszont jobbak akksi bírásban is. -
#8417 Itt néz körül hátha valamelyik jó (full ) -
#8416 Nem meríti nagyon az aksit? -
#8415 Én most az SPB Shell 3D-t használom. Nem vettem meg marketen, mivel nincs ennyi pénzem ilyenre, nekem nagyon bejön, csak ugye net hozzáférés nélkül kell telepíteni, mert különben felismeri, hogy nincs licensem. Majd kíváncsi vagyok, ha netezek, meg marketezek rajta, mikor dobja ki, mert akkor nem lehetett használni, és újra kellett telepítenem. -
#8414 Helló
Telefon belső memóriájába rootolás után hogy lehet fáljokat másolni, milyen programmal? -
#8413 Én ugyan így voltam vele,kipróbáltam és megkedveltem. -
#8412 Én nem tudnám megszokni ezt a WP7 launchert... -
#8411 #8407 & #8408: termeszetesen szubjektiv, nyilvanvaloan azert hasznalok androidot mert sokkal ertelmesebbnek/hasznalhatobbnak tartom mind kinezet es funkcionalitas szempontjabol mint a WP7/iOS rendszereket. -
#8410 hátterem kb. hetente váltom...most épp ez van. Csak most sikerült képernyőképet készítenem (nem rootolt a telom ) :) -
#8409 Hogy építőjellegű kritikát is mondjak, valószínűleg egy homogénebb háttér előtt jobban nézne ki az áttesző csempe :) -
#8408 Szerintem jól használható a wp7 felület. Sokkal jobb mint az android lancherek, már kényelem szempontjából. (hogy kinek melyik tetszik jobban kinézetre, az magánügy nem vagyunk egyformák) -
#8407 Imageshack tiltva van (nem tudom melyik oldalon).
Mindenestre ha kérdőjelet a link mögé rakom akkor jó, így megnéztem, szép. :) Az iGO is jó lett, ki is cserélem a google navi ikonját. :) Köszi szépen.
#8404: Ez szubjektív, szerintem jó a metro, csak az asztali winbe nem kéne erőltetni, ott szar. Nekem pl. az iOS felülete nem tetszik, de nem vagyunk egyformák. :) Rendes WP7 a korlátai miatt, egyelőre nekem nem kéne, de a Launcher 7 jól használható és villámgyors. A többi inkább ízlés kérdése. -
#8406 -
#8405 Vidd a nevem melett a htc logora az egeret, és meglátot melyik launcher tetszik nekem ;) -
#8404 A WP7 amugy is benan nez ki.
#8403: egyre jobb... -
#8403 Gondolom ez neked jobban tetszik : Espier launcher -
#8402 :D -
#8401 bénán néz ki, hogy áttetszőek a kockák... -
#8400 köszi ,itt most jó. -
#8399 launcher 7:
-
#8398 Ezt ajánlom. -
#8397 Valami nem stimmel az oldalon egyik kép feltöltő sem jó ide..
talán most -
#8396 nem tudom mi van ezekkel a képekkel...
itt > -
#8395 -
#8394 ide felraktam a wp7 ikonokat.