Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
az a bajom nekem is :"D sajna szilikonos..

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Blasta
szar no, szilikonos csocsokkel, nem nyert

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Ha sok widget-et akarsz hasznalni, akkor eros gep kell, min. 1Ghz-es procival

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hát ez szutyok 😄D

-tRs-Landor

Vaxi
piercing nélkül maybe

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vadnokedli
ezt ajánlom mindenkinek háttérnek 😊

http://m.blog.hu/te/testmodositas/image/kal%C3%B3zcsaj.jpg

Vadnokedli
én be tudom : o de jobb nagy felbontású képeket be rakni tehát szerintem a minimum hogy 1600x1200 legyen vagy legalább 1000x1000

desigo
800x480-as felbontású képet be lehet rakni teljes méretben háttérképnek?
Mert ha maxra állítom a kis ablak méretét akkor is elég karcsú :/
igen

-tRs-Landor

Ha sok widgetet rakok ki a képernyõkre, meg sok az ikon, ezek nagyon belassíthatják az oldalak közötti lapozgatást? Tehát hiába néz ki jól egy widget, de zabálja a telefon erõforrását, lassítja? Megakaszthatja?
😞

és nem lehet valahogy átmásolgatni?pl root explorer?

és ha BT-n küldök a telóra valamit az autómatikusan a memóriakártyára mentõdik?mert nem állítottam be semmit, de eddig úgy vettem észre.
Solten
Solten
"The good news is that there will be an official update to 2.2 in the beggining of 2011, i hope this update would work with the San Francisco"

<#finom> Lehet mar a hivatalos megjelenes elott kesz lesz a fozott froyo... <#alien> A sracok mar a beta statusnal tartanak...

Saor Alba

desigo
Én is jókat olvastam róla.
meg lesz egy ilyen is 😊

"The good news is that there will be an official update to 2.2 in the beggining of 2011, i hope this update would work with the San Francisco"
Vaxi
ja látom, kollega is ezt keresi 😄DDD
ha valaki megtalálja a galaxy3as a2sd-t, sikítson 😊

Solten
Ja, sry, kicsit szukszavu voltam, kell hozza meg ugye az A2SD... 😊 Egyszerubb ha kivarod a 2.2-t, Galaxy 3-ra ismegjelenik a pletyi szerint.

Saor Alba

rootolva van a teló, van superuser permission ikon a menüben. itt hol?
Solten
Igen, nos az univerzalis eclair verziot valoszinuleg nem fogod megtalalni, viszont ugyes emberkek elkeszitettek az xy keszulekkel kompatibilis verziot. Pl: link.

Saor Alba

Vaxi
rootolás esetén is app2sd progival?
ha igen, akkor több, mint valószínû, hogy balfasz vagyok, de az istennek nem találtam 2.1-re app2sd-t 😄

Solten
Megtalaltam a szerintem legf@szabb rom-ot a keszulekre: link. Tartalmazza a HTC-fele billentyuzetet, bar nekem az alap Android jon be a legjobban... 😊 A francia rom az alapja. Erdekes hogy az 1.1-es verzio meg a magyar rom-on alapszik, de az valahogy nalam nem fut olyan hudejol. Az 1.0.1 meg egy villam.

Es egy rohadtjo tema hozza: link.

Saor Alba

Solten

Saor Alba

Solten
Hi, 2.1-es rom eseten ehhez rootolni kell.

- prohardver galaxy 3 forum eleg jo,
- android.depo.hu
- androidhungary.com
- androidportal.hu
- androidmagyarorszag.com
- androidarena.hu

es: link

Saor Alba

Vadnokedli
2.2 (Froyo) nál lehet csak meg oldani hogy az appokat hova mentse. Kifejezetten galaxy 3 al nem hiszem hogy foglalkoznak, max a Galaxy családdal.

sziasztok!

be lehet valahol állítani galaxy 3-nál, hogy a marketbõl az alkalmazásokat a memóriakártyára telepítse és ne a telefon memóriájára?

plussz tudnátok ajánlani a galaxy 3-al és androiddal foglalkozó magyar oldalakat?

köszönöm!

sziasztok!
Rage47
ja már megvan, régebbi verzióm volt, ami nem frissítette magát
Solten
Asszem' min. a 2.5.8-as verzio mukodokepes, es az mar frissiti magat automatice.

Saor Alba

Jim Morrison
ha látszik, hogy nem lehet nagy dobás, nem töltöd le. Ingyen van a program, ha fizetni kéne egy vacak programért az már gond lenne. Vacak, de ingyene 😄 Van jó vacak is, vagyis az már nem vacak, de annak tûnik elõször 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
ja

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
applanet müködik nálatok?
Thaison
A Market kapcsán annyit mondok hogy nagyon jó hogy ennyi program van csak egy problémám van, elég sok a vacak, egy kicsit szigorítaniuk kéne a bekerülésen és utána már teljesen jó lesz. Amúgy láttátok hogy SE telefonokra le lehet tölteni egy AXN-es alkalmazást amivel meg lehet nézni telón a sorozatokat? Pont nézegettem az oldalukat meg a videótárat, aztán közben láttam. Ez egy jó dolog, látszik hogy sok lehetõséget látnak az Androidban a tv csatornák is.

ha valamilyen játékért akkor én a puzzle quest 2-ért venném meg 😄

-tRs-Landor

Jim Morrison
konzolok utan azert remelem megcsinaljak wonp7re is 😄 esetleg egy nagyon light verziot jo lenne ha csinalnanak 😄

Jim Morrison
nem reg jott ki. androidnal sem az volt szerintem, hogy elso nap mar 30.000 jo kis app volt hozza. Az hogy nehezebb az egy dolog, igazabol nem ereztem, hogy lehuzza a kezem, nem birom tartani... s tv out meg nekem nem kell(meg nem). Igazabol arra varok, hogy kijojjon az angry birdsra, es akkor vegig tudom nyomni rendesen 😄 Pulson akad >/

omnia 7 kb ugyan az mint a galaxy s, viszont nehezebb, s tv out sincs benne.
van benne viszont live content (néhány xbox játék átirat)

szóval sok értelmét nem látom egyelõre a váltásnak. 😊

ja igen és nem mellesleg a raklapnyi androidos program hiánya illetve a rendszer zártsága is inkább a wm7 ellen szól.

-tRs-Landor

HiPPoNaX
Nekem teljesen stabil a LauncherPro, semmilyen gondot nem okozott eddig. Megeri felrakni, szerintem jobb, mint a gyari launcher.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Vadnokedli
ez szerintem max annyiban tér el hogy egy más téma, de nem root, szóval gari vesztéssel nem járhat. (vagy javítsatok ki.)

A LaucnherPro Plus verziójában érhetõk csak el az extra funkciók, mint a facebook widgetek meg hasonlók ugye? Az alkalmazás telepítése jár bármilyen veszéllyel, instabilitással, vagy nyugodtan felpakolhatom?
Vaxi
Én csak teszteket olvastam róla eddig, szerintem is ügyes kis rendszer lett (lesz). Nem is baj, ha versenyeznek kicsit, mi csak örülhetünk neki, mert jönnek majd a fejlesztések 😊

Jim Morrison
Tudom, hogy ide kicsit off, de azért leírom.
Tegnap volt szerencsém kipróbálni win phone 7est telefon (tegnaptól jóideig), és valamit mindenképpen el kell hogy mondjak: baromi jó. Jó, tudom, hogy még vannak alap hiánya, de még ez is új, elõbb-utóbb nem fog belõle hiányozni semmi, és appok is dögivel lesznek (remélem). Ami egybõl feltûnt, hogy baromi jó képe van(Samsung Omnia 7), e melett jól néz ki a designja, baromi gyors, daily cucc is gyorsan frissül, áttekinthetõ, szép. Nem akadt szerintem egyszer se, fotózok egyet és egybõl elment, hogy máris csinálhassam a következõt (az én telomón egy kicsit lassabb). Átgörgetek, hogy hogy sikerült a kép, kizoomolok a jó kis multituchnak köszönhetõen és közben csinálom a képet míg a másik képeket nézem. Nem nagy cucc csak nekem új volt 😊 Ami a lényeg ebbõl a nem túl jól megfogalmazott szövegbõl, hogy ez a teló baromi gyors, szép, és szívesen használnám és is 😊 Androidnak is nehezen kezdõtött, de belejött. Nem tudom miért, de valahogy a WinP7-nek is drukkolok, mert jól sikerült. Szerintem.

MikX
Simán, bár nekem 500 megás van, de teljesen elég, bár itthon, és melóhelyen wifizek, de azok leginkább a letöltések

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

hzsolt
Ja és még annyi, hogy telepítettem a 3g Watchdog nevû csoda appot, amivel figyelemmel kísérhetem a 3g forgalmat, így idõben tudom magam korlátozni, ha arra lenne szükség.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

hzsolt
Kb. néha megnyitok 1-2 linket a tweetdeckbõl.
esetleg 1-2 letöltés a marketrõl.

tweetdeck és foursquare nélkül a 100 MB-ba is belefértem. 😊

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

morleone
250 megabyte? Mennyit és mit netezel, a "reader"-eken kívül? Lehet hogy még a végén elõfizetek én is valami olcsó csomagra. <#nevetes1>

aki használja a Missed Call progit: hol lehet azt beállítani, hogy a LED folyamatosan villogjon, ha mondjuk nem vettem észre a hívást? Mert csak akkor villog, amikor feloldom a képernyõt...amíg el van sötétülve addig nem villog a LED
MikX
Jepp, most olvasom, hogy sikerált egy féligmeddíg mûködõ alfa froyo rom-ot eszkábálni x10-re... Mondjuk biztos nem teszem még fel, de jól haladnak a srácok 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Nem, az eredeti homescreen marad, ez egy másik, akár mindkettõs is tudod használni egyszerre, csak nem kell a launcherpro-t beállítani alapértelmezettnek, olyankor mindíg rákérdez, ha a home screen-be lépsz, hogy melyiket akarod használni.

Nézegettem ezt a Laucher Pro-t. Ha letöltöm és telepítem, akkor a korábbi widgetjeim eltárolódnak, vagy ha úgy döntök, hogy nem jön be a Laucher Proo akkor mindent vissza kell állítanom olyanra, mint korábban volt?
JürgenKlinsmann
LockScreen Pro vagy valami hasonló néven fut. Van benne több lockscreen is, de egyébként szar az egész, már rég letöröltem, mert csak a képernyõt zárja, simán elõfordul, hogy belépsz a telefonkönyvbe miközben a zsebedben megnyomódnak a gombok és felhívsz embereket. (Pl: hívásnapló -> legutóbb hívott ember). Nálam többször is elõfordult. Hagyom a gyári képernyõzárat, az legalább rendesen lezárja a gombokat is.

Amúgy 2.1-es Androidon már a hangerõ szabályzó kivételével bármelyik gombbal felélesztheted a kijelzõt és elõjön a feloldó csúszka. 1.5 meg 1.6-on pedig csak a hülye idegesítõ feloldóminta...

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

Vadnokedli
ehhez kell program? (kivéve ha hangerõ szabályzó gombbal akarsz képernyõt kapcsolni.. de minek.😄)

Van olyan program, ami lehetõvé teszi, hogy a kijelzõ ne csak a bekapcsoló gomb lenyomásával éledjen fel, hanem bármelyik gomb lenyomásával?