Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
-tRs-Landor
http://m.blog.hu/te/testmodositas/image/kal%C3%B3zcsaj.jpg
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Mert ha maxra állítom a kis ablak méretét akkor is elég karcsú :/
-tRs-Landor
és nem lehet valahogy átmásolgatni?pl root explorer?
és ha BT-n küldök a telóra valamit az autómatikusan a memóriakártyára mentõdik?mert nem állítottam be semmit, de eddig úgy vettem észre.
Saor Alba
<#finom>#finom> Lehet mar a hivatalos megjelenes elott kesz lesz a fozott froyo... <#alien>#alien> A sracok mar a beta statusnal tartanak...
Saor Alba
meg lesz egy ilyen is 😊
"The good news is that there will be an official update to 2.2 in the beggining of 2011, i hope this update would work with the San Francisco"
ha valaki megtalálja a galaxy3as a2sd-t, sikítson 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Saor Alba
Saor Alba
ha igen, akkor több, mint valószínû, hogy balfasz vagyok, de az istennek nem találtam 2.1-re app2sd-t 😄
Es egy rohadtjo tema hozza: link.
Saor Alba
- prohardver galaxy 3 forum eleg jo,
- android.depo.hu
- androidhungary.com
- androidportal.hu
- androidmagyarorszag.com
- androidarena.hu
es: link
Saor Alba
be lehet valahol állítani galaxy 3-nál, hogy a marketbõl az alkalmazásokat a memóriakártyára telepítse és ne a telefon memóriájára?
plussz tudnátok ajánlani a galaxy 3-al és androiddal foglalkozó magyar oldalakat?
köszönöm!
sziasztok!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
-tRs-Landor
van benne viszont live content (néhány xbox játék átirat)
szóval sok értelmét nem látom egyelõre a váltásnak. 😊
ja igen és nem mellesleg a raklapnyi androidos program hiánya illetve a rendszer zártsága is inkább a wm7 ellen szól.
-tRs-Landor
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Tegnap volt szerencsém kipróbálni win phone 7est telefon (tegnaptól jóideig), és valamit mindenképpen el kell hogy mondjak: baromi jó. Jó, tudom, hogy még vannak alap hiánya, de még ez is új, elõbb-utóbb nem fog belõle hiányozni semmi, és appok is dögivel lesznek (remélem). Ami egybõl feltûnt, hogy baromi jó képe van(Samsung Omnia 7), e melett jól néz ki a designja, baromi gyors, daily cucc is gyorsan frissül, áttekinthetõ, szép. Nem akadt szerintem egyszer se, fotózok egyet és egybõl elment, hogy máris csinálhassam a következõt (az én telomón egy kicsit lassabb). Átgörgetek, hogy hogy sikerült a kép, kizoomolok a jó kis multituchnak köszönhetõen és közben csinálom a képet míg a másik képeket nézem. Nem nagy cucc csak nekem új volt 😊 Ami a lényeg ebbõl a nem túl jól megfogalmazott szövegbõl, hogy ez a teló baromi gyors, szép, és szívesen használnám és is 😊 Androidnak is nehezen kezdõtött, de belejött. Nem tudom miért, de valahogy a WinP7-nek is drukkolok, mert jól sikerült. Szerintem.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
esetleg 1-2 letöltés a marketrõl.
tweetdeck és foursquare nélkül a 100 MB-ba is belefértem. 😊
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Amúgy 2.1-es Androidon már a hangerõ szabályzó kivételével bármelyik gombbal felélesztheted a kijelzõt és elõjön a feloldó csúszka. 1.5 meg 1.6-on pedig csak a hülye idegesítõ feloldóminta...
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit