Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Úgy csináltam, hogy a MiniTool Partition Wizard progival töröltem, létrehoztam egy 7gb-os primary fat32- es partíciót és a maradék 7-800mb ext2 primary partíciónak csináltam, majd universal root progival rootoltam elvileg sikeresen a telót. A kártyát nem ismerte fel, de kivettem- vissza tettem és jó lett. Látja a 7Gb részt. Letöltöttem a Gscript Lite nevû progit marketrõl, majd felraktma. Elindítotam, majd futtattam az android 1.6 os app2sd scriptet. Kiirta, hogy kész újraindítás szükséges. Kikapcs- bekapcs (nem tudom, hogy kell újraindítani), próbálom, hogy hova telepít hát kiírja, hogy kevés a hely 😞 Mit rontottam el? Légyszíves segítsetek elhárítani ezt a problémát. Elõre is köszönöm.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
nekem ilyen :

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az normális, hogyha bekapcsolom a telefonom, és bebootol, megnézve az Advanced Task Manager-t vagy 7-8 alkalmazás fut? Van közöttük Marketrõl letöltött (pl. Handcent SMS) és van gyári (Gmail)
A Szoftver módosítatlan gyári 2.1-es Android, nem piszkáltam a rendszerbe. Kilöttem az alkalmazásoakt, nem töltött be egyik sem újra, csak fura volt, hogy bekapcsolás után ennyi program futott. Nektek is?
Mit tettem pontosan, miket töröltem? Nem kellett volna?
Az idõjárás meg a YR.NO weather widget
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Headsettel nekem megy, bár én az MW600-at használom, amit adtak hozzá gyárilag, egész jó cucc, és rádió is van benne, szal ha rádiót hallgatok, akkor nemkell a telo (bár amúgysincs benne rádió)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
nem zabál sokat? mittomén pl. a poweramp widget meg az ilyenek?
Egyébként a poweramptól leesett a pofám, hihetetlenül jó. 😄 bár sajnos nekem a headsetes, gombnyomásra számváltás része nem mûködik 😞
Jah, nekem is bejön, általában, ha sötétebb hátteret rakok ki, akkor kikapcsolom a hátterét, úgy jobb 😄
amúgy nálam a zene fogyaszt kb 1 óra alatt 5% ot, ami szerintem tûrhetõ, úgy hogy maxon van😄
Néha Earthrot, vagy silhouette live wallpaper van kint, de igazából nem eszik sokat így. Ami szerintem zabálja az aksit, az a net, zene, video.
Az mi? 😄 aranyos az ikonja 😄😄😄D
A live spermaháttér olyan 1-5%ot eszik 😄
Annyira nem szokott belassulni.
-tRs-Landor
Manchester United FC
Ha kiteszek 1 db ilyen widgetet: Sense Analog Small Clock 4x1
Ugye ez mutatja egyben az idõt, dátumot, rendszeradatokat és idõjárást is.
Vagy mondjuk ha külön-külön kitennék 1 óra, 1 battery, 1 idõjárás widgetet?
Sztetek melyik megoldás az energiatakarékosabb?
Hát nekem Blade-m van 600Mhz-es procival, a fõoldalon van kinn egy 2x1-es Clock, 1x1-es Battery, 1X1-es SystemInfo és Wifi Toggle Widget...
-tRs-Landor
persze lepényhal 😄
-tRs-Landor
-tRs-Landor
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
wifizés esetén operával böngészek
"Jelenleg nincs raktáron, hamarosan érkezik."
Én azt hittem azért nincs raktáron Blade a T-nél, mert azt hittem kifogyott. De visszahívták õket a hihetetlenül sok pixelhiba miatt.