Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadnokedli
fasza, egyszer jó a router akkor is off az Applanet XDD

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Jim Morrison
jah

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vadnokedli
nálatok is offos az Applanet?

Jim Morrison
nem válasz rá, csak sima komment... sry

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

gerge93
Abban kérném a segítségeteket, hogy megpróbáltam megcsinálni az LG GT540 Optimusom, olyanra, hogy SD kártyára telepítse a dolgokat. Errõl találtam egy leírást itt.
Úgy csináltam, hogy a MiniTool Partition Wizard progival töröltem, létrehoztam egy 7gb-os primary fat32- es partíciót és a maradék 7-800mb ext2 primary partíciónak csináltam, majd universal root progival rootoltam elvileg sikeresen a telót. A kártyát nem ismerte fel, de kivettem- vissza tettem és jó lett. Látja a 7Gb részt. Letöltöttem a Gscript Lite nevû progit marketrõl, majd felraktma. Elindítotam, majd futtattam az android 1.6 os app2sd scriptet. Kiirta, hogy kész újraindítás szükséges. Kikapcs- bekapcs (nem tudom, hogy kell újraindítani), próbálom, hogy hova telepít hát kiírja, hogy kevés a hely 😞 Mit rontottam el? Légyszíves segítsetek elhárítani ezt a problémát. Elõre is köszönöm.

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Jim Morrison
nah, végre sikerült beizzítanom az eclipset, hogy tudjak androidra fejleszteni... mit szenvedtem basszus... Am jöhetnek az ötletek, hogy mi kellene (legszívesebben widgeteket csinálnék), amíg tanulmányozom mi hol mi 😊

Jim Morrison
jajj, ne menõzzetek a home okkal 😄
nekem ilyen :

-tRs-Landor

Blasta
persze, ez normalis, reboot utan zard be a futo appokat egybol

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Android felhasználók!!!!

Az normális, hogyha bekapcsolom a telefonom, és bebootol, megnézve az Advanced Task Manager-t vagy 7-8 alkalmazás fut? Van közöttük Marketrõl letöltött (pl. Handcent SMS) és van gyári (Gmail)

A Szoftver módosítatlan gyári 2.1-es Android, nem piszkáltam a rendszerbe. Kilöttem az alkalmazásoakt, nem töltött be egyik sem újra, csak fura volt, hogy bekapcsolás után ennyi program futott. Nektek is?
Egy alkalmazással véletlenül ürítettem a Cache-t a Bladen. Vmi olyasmit írt ki, hogy All Cache data cleared.

Mit tettem pontosan, miket töröltem? Nem kellett volna?

Vaxi
<#worship>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

MikX
Fényképezõ ikon a Dropcap, amivel a screenshotokat csináltam. Root kell hozzá, elindítod, és csak megkell rázni a telot, és lövi is a képet.
Az idõjárás meg a YR.NO weather widget

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Vaxi
fú mi az a brutál fényképezõ ikon felül ? 😄 + érdekelne még a 3. lapon az az idõjárás widget is htx 😊

MikX
Nemigen vettem észre, hogy többet enne... bár fene tudja, talán, hogy mostmár az Éclar van fenn, azért, nemtudom, de ugyanannyit bír, mint mikor megvettem Donut-al, meg szinte semmi programmal, widgettel, akármivel.
Headsettel nekem megy, bár én az MW600-at használom, amit adtak hozzá gyárilag, egész jó cucc, és rádió is van benne, szal ha rádiót hallgatok, akkor nemkell a telo (bár amúgysincs benne rádió)

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Vaxi
hmm. ötletes kialakítás!
nem zabál sokat? mittomén pl. a poweramp widget meg az ilyenek?
Egyébként a poweramptól leesett a pofám, hihetetlenül jó. 😄 bár sajnos nekem a headsetes, gombnyomásra számváltás része nem mûködik 😞

MikX
System info widget
Jah, nekem is bejön, általában, ha sötétebb hátteret rakok ki, akkor kikapcsolom a hátterét, úgy jobb 😄

Vadnokedli
második kép alsó widgetjét linkeld vagy mond hogy mi a neve plíz 😄 itsz ószöm 😄

amúgy nálam a zene fogyaszt kb 1 óra alatt 5% ot, ami szerintem tûrhetõ, úgy hogy maxon van😄

MikX
Hát nálam így néz ki a home:

Néha Earthrot, vagy silhouette live wallpaper van kint, de igazából nem eszik sokat így. Ami szerintem zabálja az aksit, az a net, zene, video.

Vaxi
Sikerült végre felerõszakolnom az ndrive v10-et a telóra (természetesenboltbanvettem!!! <#idiota>). végre 😄DD jó kis progi. 😊

jazzy
<#idiota>
Vaxi
2. sor 5. app.
Az mi? 😄 aranyos az ikonja 😄😄😄D

Jó hát én így használom, nincs ilyen launcher programom se. Két képernyõ, ez a második, amin az összes program ottvan 😄
A live spermaháttér olyan 1-5%ot eszik 😄
Annyira nem szokott belassulni.

-tRs-Landor

kgb12
Hello!Nem tudjátok hogy a ZTE Blade kapható lesz-e a Vodánál?Választ elõre is köszönöm!

Manchester United FC

Szerintetek mi fogaszt több energiát, mi lassítja be jobban a fõképernyõt?

Ha kiteszek 1 db ilyen widgetet: Sense Analog Small Clock 4x1

Ugye ez mutatja egyben az idõt, dátumot, rendszeradatokat és idõjárást is.

Vagy mondjuk ha külön-külön kitennék 1 óra, 1 battery, 1 idõjárás widgetet?

Sztetek melyik megoldás az energiatakarékosabb?

Gyári T-s ROM. Most kb. úgy néz ki a helyzet, hogy ugye minden oldalra 16 ikont tudsz kirakni, vagy 16 1x1-es widgetet, és hogy ne legyen röccenés, ezért én max 8at pakolok ki.
Solten
Melyik rom-ot hasznalod?

Saor Alba

theone91
Valaki tud arról infót, hogy a második hullámban mikor érkezik a Blade, illetve lesz-e hardveres revízió?

A LaucherPro egy más tészta, elég jól van optimalizálva, az nem akad még 7 képernyõn sem annyira.

Hát nekem Blade-m van 600Mhz-es procival, a fõoldalon van kinn egy 2x1-es Clock, 1x1-es Battery, 1X1-es SystemInfo és Wifi Toggle Widget...
MikX
És tényleg láthatóan belassul nálatok? Mert nekem launcherPro van fenn, 5 képernyõre állítottam, és abból 4 tele van widgettel meg ikonokkal, de ilyet nem vettem észre egyszersem, sõt, igazából lassulást is csak akkor, ha megy a torrent telon.

widget (bár nálam ez a kettõ egyenlõ 😄)

-tRs-Landor

ÉS a widgetek vagy az ikonok lassítják leginkább a rendszert?
én nem hiszem hogy lesz 😄
persze lepényhal 😄

-tRs-Landor

-tRs-Landor

Vadnokedli
meg a szinkronizációkat offolni

gerge93
oké, köszi a segítséget.

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Rage47
ki kell lépni minden progiból pl. advanced task managerrel
gerge93
olyat nem csinál a teló, hogy engedem a netet felmegyek facebookra és õ addig frissítget vagy egyéb dolgokat csinál magától?

Rage47
apndroidnak is van widgete
Rage47
apndroiddal letiltom a netet, ha már nem akarok facebookozni.
gerge93
és úgy mûködik neked, hogy facebook a kezdõoldalad apndroiddal tiltod a netet? mert elvileg azt is tiltania kéne?!

Vadnokedli
vagy SwictchPro widget és 1 nyomással ki lövöd az adatkapcsolatot wifi közben. vagy ilyesmi 😄

Rage47
kezdõoldalnak beraktam a facebookot, apndroiddal letiltom a netet
wifizés esetén operával böngészek
gerge93
olyat lehet csinálni, hogy letiltok minden net hozzáférést, csak a wifi és a 0.facebook.com(tehát az ingyenes facebook) legyen? (tmobile, lg gt540 optimus)

theone91
Meglátjuk. És reménykedem.

Máté94
Ez így van. Reméljük a kövi szállítmánnyal nem lesznek gondok, és lesz Telenornál. 😊
theone91
Legalább is ezt állítja szaktársam bennfentes ismerõse.

theone91
ZTE Blade, T-mobile-nál:
"Jelenleg nincs raktáron, hamarosan érkezik."

Én azt hittem azért nincs raktáron Blade a T-nél, mert azt hittem kifogyott. De visszahívták õket a hihetetlenül sok pixelhiba miatt.

Vadnokedli
miért vagyok ilyen konzervatívok?XD