36194
-
#8473 Sziasztok,
Lenne pár kérdésem...
Xperia mini, Wildfire S vagy Galaxy Ace? Melyikre milyen a legújabb droid, és szerintettek melyiket érdemesebb megvenni? :) Előre is köszönöm... -
#8472 Én nem hallottam még ilyenről. -
#8471 Köszi! :)
A folytonos kikapcsolás lehet valamilyen program miatt?
Mert most visszakerült rá az Android Revolution HD 6.1.5, és már vagy 2 órája tokban van, néha megyek vele zsebben pár kört, és nem kapcsol ki.. -
#8470 Ahhoz eredetit nem nagyon találok, de nem is ajánlják. Itt nézelődj szét. -
#8469 Egy HTC Desire HD-hoz :) -
#8468 Nem az angol menüt meg a telefont kellene szidni hanem magát kellene képeznie.
Persze kellene valaki (fia,lánya,kollégája) aki korrektül elmagyaráz neki pár alap lépést. -
#8467 Mondjuk a fél-hivatalos az galaxy ace-hez van. Neked mihez kéne? -
#8466 Szívesen! :) -
#8465 Isten vagy, köszönöm! :) -
#8464 Gyári T-mobilos: Itt
Legfrissebb fél-hivatalos: Itt
-
#8463 Akkor ez úton kérnék meg bárkit, aki rendelkezik teljesen eredeti, root mentes gyári ROM-mal, kérem ossza meg velem. Köszönöm! :) -
#8462 Rendben, köszi :)
Addig megpróbálom a RunnyDrOiD v1.1 (sense 3.5)-ös ROM-ot..talán azzal nem kapcsol majd ki -
-
#8460 Addig nézz körül pl. Itt. -
#8459 Majd valaki biztos segít ,páran itt már cseréltek ...Én még nem. -
#8458 Óóóóó fenee...És honnan lehetne beszerezni egy teljesen tiszta, gyári ROM-ot? :/ -
#8457 Ha ROM Manager-ben nem mentetted el az sd kártyára akkor nem valószínű. -
#8456 A "Gyári adatok visszaállítása" menüpont ugye visszarakja a komplett eredeti csomagot, root, recovery, és a ROM dolgai nélkül, ugye? :) -
#8455 Akkor mégiscsak keres egy másik ROM-ot. -
#8454 De az asztalra letéve is kikapcsolt most..tok a közelében sem volt..:D -
#8453 Nem szereti a tokot. -
#8452 Na már szégyellem az orcám, de most csak lezártam és leraktam az asztalra, szintén kikapcsolt..:/ -
#8451 bréking nyúz: Eltettem tokba, kicsit rázogattam (egy bő 5 percet) és kikapcsolt..Akkor mi lehet a problem? :S -
#8450 Letakartam a fényérzékelőt is, meg is ráztam a telefont hááátha...de semmi reakció..:S -
#8449 Ha az aksi elmozdul akkor kikapcsolhat.Nem hiszem ,hogy ROM hiba. DE próbáld ki takard el a fényérzékelőt akkor kikapcsol-e. -
#8448 Sziasztok!
Lenne egy Androidos, HTC-s, ROM-os kérdésem hozzátok. :)
Nem olyan rég felpakoltam a HTC Desire HD-re az Android Revolution HD 6.1.5-öt. Azóta a telefon a tokjában mikor a zsebemben van, fogja magát, és kikapcsol néha. Van hogy egy délelőtt háromszor, négyszer is..
Kérdésem az volna: Ez lehet az új ROM miatt?
A ROM mellett szóljon hogy délután, mikor tok nélkül pihen az asztalon a készülék, nem kapcsol ki, nem indul újra, szóval semmi baja nincs.
A ROM csere előtt nem volt semmi gondja.
Vagy lehet amiatt van, hogy az akksi fedő nem érintkezik rendesen?
Köszönöm annak aki válaszol!
Sziasztok! :) -
spy803 #8447 -
#8446 pff, legalja. gondoltam h ez lesz belole :) -
#8445 :DDD
-
#8444 tedd fel a gapps-ot is, nincs benne alapbol -
#8443 Üdv
nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy cm7ben jol latom, hogy alapbol se market, se gmail, es meg csak eszebe sem jut elkerni a google fiokomat egy kis szinkronizalas miatt?
*Galaxy Mini :: CM 7.2.0 RC1 (2.3.7)*
-
#8442 Régi de jó készülék. -
Rossi1 #8441 Köszi!!!
HTC wildfire? Igaz drágább csak tudnék egyet 30 körül.... -
#8440 galaxy nexus szetszerelve -
masoma #8439 LG ICS frissítések -
#8438 Én belépek, hozzáadom a Facebook fiókom, bepipálom, hogy Fáccse kontaktok is legyenek és minden megy faszán. Mondjuk őszintén megmondom még nem jelentkeztem ki fáccsé fiókból :D
Mondjuk annyi tudok, hogy nekem talán csak a beépített fiókkal ment, azzal amit a Fáccse 4 Android kínált nem. -
#8437 12 hónap. De én biztos szolgáltatónál vennék, ott még talán olcsóbb is. -
goofy1984 #8436 Hello!
Hogyan lehet a telefon névjegyeit szinkronizálni a Facebook-os ismerőseimmel? Bejelentkeztem a telefonon, akkor meg is csinálja (a nevek mellé beteszi a profilképet, kiegészíti az adatokat, új névjegyeket csinál), viszont amikor kijelentkezek, akkor kiírja, hogy minden adatot töröl, és eltűnnek a változások. Próbáltam már kiexportálni, de csak a Google-s névjegyeket tudtam. -
#8435 Ehhez van garancia is? Csak mert faterom vett T-set 23ért februárit. Ha meg függetleníteni kell,rá lehet dobni egy custom romot. -
#8434 Rootoláskor Superuser app települt?