36194
-
#8513 android plüss figura -
#8512 Amazon -
#8511 Valahol lehet venni valami kis Android figurát amit esetleg autóba lehet rakni ? Közeleg a karácsony -
#8510 Ja és még 1 kérdésem lenne. Milyen okostelefont ajánlotok megvételre most? Bátyám szeretne venni egyet. Mit hallottatok a Samsung galaxy 2-ről? Én nagyon szeretem a HTC-met nagyon meg vagyok vele elégedve. -
#8509 Sziasztok! Van egy HTC Desire-m és a következő gondom akadt. Az android market nem megy ahogy elindítom force close jön ki és bezárja. Egyik kérdésem, hogy nem tudjátok-e hogyan lehet ezt a hibát orvosolni? Másik pedig, hogy hogy tudom a telefon komplett szoftverét frissíteni? Előre is köszönöm! -
#8508 várós -
#8507 The famous SamFirmware via a tweet announced the imminent arrival of Android 4.0.1 Official Ice Cream Sandwich for the Nexus S, the second Googlephonino par excellence.In the event it is certain that will be available before Christmas.- remélem hamarosan beszámolhatok róla, valószínű hozza a mikulás. -
#8506 Jöhetne már a telómra. :D De még várhatok márciusig :/ -
#8505 nem rovid, van mirol irni :)
kibaszott jo lett ez a 4.0. -
#8504 Frissítve, megoldottam.Launcher alapértelmezések újból beállítása után tudtam törölni. -
#8503 Sziasztok ,van egy telepített alkalmazás(nem gyári ) amit nem tudok eltávolítani. Azt írja ki eltávolítás sikertelen , ha újra telepítem és utána próbálom akkor sem . Valami ötlet ? -
#8502 Android 4.0 Ice Cream Sandwich review
-
#8501 Lehet,h csak behalucináltam mert most elvileg jo. -
#8500 esetleg próbáltad, hogy be ki kapcsolod a mobilt? hátha üriit ilyen memóriát meg miegyebek és talán megoldja a problémád. -
#8499 ugye? pedig linuxon elvileg nem marad szemét! -
#8498 tudtommal nem marad fent szemét, esetleg a memóriakártyán, de annak nem kéne befolyásolnia a teló gyorsaságát ilyen mértékben. Bár tény, hogy amikor a régi telefonomon egy két nap alatt kb 100appot tettem fel, töröltem le, kicsit mintha megviselte volna :D -
#8497 hello!
Az látezik h belassult a telefonom miota sok dolgot feltelepitettem majd letöröltem? maradhatnak szemetek a telon mint a gépen? ha igen van olyan program ami leszedi öket? -
#8496 van másik megoldás is.. -
#8495 Igen lehet ezzel az eszközzel.. -
#8494 Olyasmit lehet valahogy, hogy telefont rákötni monitorra majd rákötni billentyűzetet és egeret ? :D (galaxy s2) -
#8493 TF Prime review -
#8492 Ez tök logikus és egyetértek vele, de jó lenne ha többet frissítenének a gyártók ha hardveresen !alkalmas! a készülék a legújabb verzió futtatására. -
#8491 A számos verzió erősítheti az Android pozícióját
"Figyelnünk kell arra, hogy az Androidnak megmaradjon az ebben rejlő ereje és ne menjünk el abba az irányba, hogy az operációs rendszert "mesterségesen elitebbé" akarjuk tenni. Meg kell hagyni a hidat az olcsóbb és a drágább készülékek között."
Nagyon jol csinaljak, jol fogyelheto a WP7 peldajan mi tortenik ellenkezo esetben, az erosen korlatok koze szoritott rendszer a sajat elterjedeset is korlatozza (lasd a Bada is lenyomta piaci reszesedesben). -
#8490 Kőőszönöm, köszönöm :)) -
#8489 Affinity mehet persze...én speciel az RxMix srácok romját használtam 3.5tel, de már meguntam... MIUI 4ever! :D
(Full wipe meg memkártyát nem bántja, csak a telefont gyalulja le! de utána ha futtatod, mindenképpen kell romot telepíteni!) -
#8488 Amúgy a fullWipe a memóriakártyát is törli? :) -
#8487 Üdv!
Egy kérdésem lenne, hogy mennyi az optimális szabad memória 3 futó alkalmazás mellett? LG Optimus 3D-m van, 512mb ram, és jelenleg a következők futnak rajta állandóan: Go Launcher, Widget Locker, és egy LWP. Így a szabad memóriám kb 110-120mb. Ez normális?
2 napja frissítettem Ginger-re a picikét, és ugyanez a 3 program futott állandóan, annyi különbséggel, hogy cirka 180-190mb volt a szabad ram.
Ötletek? :) -
#8486 -
xxxpaulxxx #8485 Épületekben is navigál a Google Térkép -
#8484 Pro felesleges, ha nem akar qwertyt, ennyi a különbség (meg az előlapi kamera). Defy+ pedig már sokkal drágább. -
#8483 Xperia Mini.
Fejlettebb hardver, most mind a három 2.3-mal szerelt, de a Minire lesz ICS, a másik kettőre nem.
És a mininek sokkal erősebb a hardvere, egyszerűen időtállóbb. -
#8482 Köszönöm a választ! :)
Szerinted az Affinity mehet fel nyugodtan? Az a Sense3.5-ös :)
(itt több ember van jelen :$) -
#8481 Virtuous különösen ajánlott! Nyugodtan pakold fel!
Am kikapcsolgatás nekem is volt, ROM hiba volt nálam...felraktam a frissített verzsönt és jó is lett...
(btw miért nem HTC topkba garázdálkodsz? :DD) -
#8480 Ha ár /érték akkor Wildfire S. esetleg SE walkman.(nagyobb proci biztos lehet megkapja az android 4-et is, )T mobilnál elég jó áron van ha viszel használtat akkot - 10 e !De a Telenor sem adja drágán. -
#8479 Illetve a Virtuous Affinity-ről? :) -
#8478 Szerintem itt egyáltalán nem a papa a szánalmas, hanem hogy kiadták neki úgy ezt eszközt hogy nem képezték ki rá.
Azért mert itt mindenkinek egyértelmű hogy kell egy Androidos telefont kezelni még nem kéne lenézni, k sok ember van a generációjában akinek semmi érzéke nincs számítógépekhez / okostelefonokhoz (és nem kalauzok, hanem sok esetben cégvezetők). -
#8477 Köszi, de azért linkeltem ezeket mert ez az árkategória a nyerő, úgyhogy azért kérdeztem, hogy melyik a legjobb ár/érték arányú :D -
#8476 Mit gondoltok a Virtuous Unity ROM-ról? :) -
#8475 Ace-t nem vennék, Miniből az új pro,esetleg még egy defy+. ezeken 2.3 android van jelenleg. -
#8474 HTC linkjét elcsesztem, nem mintha annyit számítana, de na