Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van mód arra, hogy egy nokiáról (symbian s60v3) az smseket áttegyem samsung Galaxy 3-ra?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
mindent tud amit irtal + meg sokkal tobbet, skinezheto is , van rakas extra funkcioja, gyors, totalisan konfigolhato
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
-tRs-Landor
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Saor Alba
-tRs-Landor
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
-tRs-Landor
De hála isten a kijelzõ érzékenysége rendben van, a képe szép és éles. meglepõen keveset játszom rajta, inkább zenehallgatás, képnézegetés és hasznos appokkal tömöm tele.
Ki kell fogni, és akkor nem ellenfele a Gala3.
Sztem faja telo az is, és hamarosan itt az Éclar arra is.
Elõnyeirõl olvashattál a mobilaréna cikkben, saját tapasztalatok:
- GPS: ezt mindenkitõl hallani, hogy nem a legjobb. igaz, javítani sokat lehet rajta, de rinyál mindenki, hogy késõn talál holdat. nekem az acer gps-em, amiben sirfstarIII chip volt, 15 percig kereste a holdakat elsõ pár bekapcsolásnál. a gala3 is elpöcsöl vele az elején, aztán szépen tartja magát.
- Wifi: nem tudom miért, pár méterre a rútertõl is gyengének mutatja a jelet, és néha megakad. de egyébként megy rendesen, kapcsolódik mindenhova, ahova kell, szóval nagyobb panaszom nincs.
- Elején hiányzok a híváskezelõ gomb, mostanra megszoktam.
- Persze mindenki a legjobb appokat akarja felpakolni a saját telefonjára, ez nem egy gala S, szóval nem kell annyit várni tõle.
De szerintem jó áron adják, és korrekt kütyü.
Viszont a ZTE-rõl is sok jót (meg rosszat) olvastam, szóval nehéz döntés.
Telefon vásárlása elõtt állok és nagyon megtetszett az androidos telefonok közül kettõ, de egyszerûen nem tudok választani.
Az egyik választottam egy Samsung Galaxy 3 a másik pedig ez az új masina a ZTE Blade (ami talán csak nekem új).
ZTE azért van második helyen számomra mert hosszas olvasgatások után kiderült számomra, hogy rengeteget visszavittek a hibás kijelzõ miatt és panaszkodtak, hogy a kijelzõje nem elég érzékeny és ezekkel én nem szeretnék szívni a vásárlás után hogy hurcolgassam szervizbe (persze ha egyáltalán hoznak még a T-be). Talán ezzel az írással meg is adtam magamnak a választ, de most már beírtam meg amúgy is kíváncsi vagyok a véleményetekre 😊
Melyik lenne jobb választás?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
-tRs-Landor
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
-tRs-Landor
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
érted? érteeed?!!! sokkoool!!!!! B+!!!!! síííroook 😞(( XDDD
9 a négyzeten = 33? szép... xd
-tRs-Landor

What about the forests?
Ez mi?
Meg ugye az összes felmásolt név a Google névjegyemhez van rendelve van rendelve. Tudjátok, amikor új kontaktot viszel be, és lehet választani, hogy Telefon (helyi), SIM kártya (névjegyek a SIM-en) és Google account.
Most akkor az összeset írjam át a Telefonba, vagy maradhatnak a Google accountom-nál? És mi az az M és W?
-tRs-Landor