Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xxdani
Sziasztok.

Van mód arra, hogy egy nokiáról (symbian s60v3) az smseket áttegyem samsung Galaxy 3-ra?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Vadnokedli
nálam galaxy érintõje olyan mint a vaj, kb az ujjam hozzá se ér már érzékeli 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Máté94
Ennyi pénzért...
Vaxi
én nem tapasztaltam rajta jelentõsebb lassúságot, amikor kipróbáltam, viszont a kijelzõt erõteljesebben kellett nyomkodni, mint a galaxynál

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vadnokedli
kicsit lassú néhol nem?

theone91
Jap, akkor semleges a komment. Én nem ismertem, csak láttam, hogy kikerült a videó alá, a kommentek közé.

Vaxi
vágom 😊

theone91
B-Comlex - Beautiful Lies

theone91
Szerintem korrekt a szimpla ajánlott plecsni, ki tudja hosszabb távon milyen a hardver. Jó az ahogy van, viszont jobb lett volna, ha a tesztet az egyik mobilaréna-nagyágyú írja.

Vaxi
hehe jazzy, csekkolod a zenét? 😄

Solten
WTF, min. kulonosen ajanlott! 😊)

Saor Alba

jazzy
"Mert nem neonzöld" 😄
Vaxi
Jogos komment. Gondolom megy a flém ezerrel 😄

hzsolt
Smart Keyboard Pro
+ a magyar szótár
Szerintem magyar szöveg bevitelére ez e legjobb.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

theone91
Na, a Blade megkapta az "ajánlott"-plecsnit Mobilarénán. 😊

Blasta
ultra keyboard a legjobb szvsz.
mindent tud amit irtal + meg sokkal tobbet, skinezheto is , van rakas extra funkcioja, gyors, totalisan konfigolhato

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Minkek ezek? Ott a natív remote desktop, évek óta azt használom.

-tRs-Landor

Vaxi
Távsegítség. Asszem ezt fogom használni, ha már az a rohadt logmein nem akar mûködni 😄

MikX
Nekem is jó lenne, csak gyáriban nincs álló helyzetben a haygományos 1abc 2def 3ghi kiosztás, mivel hiába a 4 colos kijelzõ, kicsik a betûk, és gyorsan álló helyzetben csak így tudok sms-t írni...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Solten
Nekem a gyari android boven jo... 😊 HTC-et dicserik sokan, annyira nem jott be (klassz a sok funkcioja de szamomra feleslegesek):

Saor Alba

Beépített samsungot; itt hosszan kell nyomni az adott gobot a magyar karakterek eléréséhez.

-tRs-Landor

MikX
Ti milyen billentyûzetet használtok? Mondom elkezdek keresgélni, milyenek vannak, a lényeg az lenne, hogy álló helyzetben a "szokásos" numerikus bill legyen, csak fektetvel egyen qwerty, nomeg persze pontos és gyors legyen... Nemtudom olyan eseleg van, ami qwerty módban magyar, vagyis van külön gomb ékezeteknek?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Vadnokedli
... mondasz valamit 😄 ki ez te??? theone... omg xd

mflex
Na jah 😊

What about the forests?

mflex
Ilyen észjárással nem csodálom. Mindegy, valamit írtál.

What about the forests?

arra nem goldoltál hogy csak szimplán tetszik neki a videó, azért linkelte be?

-tRs-Landor

theone91
Gerrillamarketing. Bár a te regeddel nem tudom hova tenni.

Solten
<#nevetes1> Ez a tekintet odatesz:

<#hehe>

Saor Alba

theone91
Szerintem mindenképp várd meg a második szállítmányt a Blade-bõl.

Nekem Blade-m van, 2 hete van meg. Szerencsére megúsztam eddig a nagyobb galibákat vele, egyedül ami zavaró, hogy kékes csíkok nekem is vannak itt-ott.

De hála isten a kijelzõ érzékenysége rendben van, a képe szép és éles. meglepõen keveset játszom rajta, inkább zenehallgatás, képnézegetés és hasznos appokkal tömöm tele.

Ki kell fogni, és akkor nem ellenfele a Gala3.
MikX
Sony X8?
Sztem faja telo az is, és hamarosan itt az Éclar arra is.

Vaxi
Galaxy 3 tulajként elmondhatom, hogy nagyon jó kis telefon.
Elõnyeirõl olvashattál a mobilaréna cikkben, saját tapasztalatok:
- GPS: ezt mindenkitõl hallani, hogy nem a legjobb. igaz, javítani sokat lehet rajta, de rinyál mindenki, hogy késõn talál holdat. nekem az acer gps-em, amiben sirfstarIII chip volt, 15 percig kereste a holdakat elsõ pár bekapcsolásnál. a gala3 is elpöcsöl vele az elején, aztán szépen tartja magát.
- Wifi: nem tudom miért, pár méterre a rútertõl is gyengének mutatja a jelet, és néha megakad. de egyébként megy rendesen, kapcsolódik mindenhova, ahova kell, szóval nagyobb panaszom nincs.
- Elején hiányzok a híváskezelõ gomb, mostanra megszoktam.
- Persze mindenki a legjobb appokat akarja felpakolni a saját telefonjára, ez nem egy gala S, szóval nem kell annyit várni tõle.
De szerintem jó áron adják, és korrekt kütyü.
Viszont a ZTE-rõl is sok jót (meg rosszat) olvastam, szóval nehéz döntés.

Máté94
Hamarosan jön belõle új szállítmány.
xxdani
Sziasztok.

Telefon vásárlása elõtt állok és nagyon megtetszett az androidos telefonok közül kettõ, de egyszerûen nem tudok választani.
Az egyik választottam egy Samsung Galaxy 3 a másik pedig ez az új masina a ZTE Blade (ami talán csak nekem új).
ZTE azért van második helyen számomra mert hosszas olvasgatások után kiderült számomra, hogy rengeteget visszavittek a hibás kijelzõ miatt és panaszkodtak, hogy a kijelzõje nem elég érzékeny és ezekkel én nem szeretnék szívni a vásárlás után hogy hurcolgassam szervizbe (persze ha egyáltalán hoznak még a T-be). Talán ezzel az írással meg is adtam magamnak a választ, de most már beírtam meg amúgy is kíváncsi vagyok a véleményetekre 😊

Melyik lenne jobb választás?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

<#vigyor>

-tRs-Landor

Jim Morrison
😄 végül is maradhat a sperma, csak megcsinálhatod, hogyha a pottyokre boksz ra, akkor bejojjon valami.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

akkor maradnak az interaktív spermák, koszi 😄

-tRs-Landor

Jim Morrison
nincs, de megcsinálhatod ezzel az appal

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vadnokedli
SOKK SOKKK SOKKKKK SOKKKK KKKK SKKSKSKSKSKSKAOFKSODKAOFSJKDFIMHSEJKARNBAEKRZNKABNRKTNAREH

érted? érteeed?!!! sokkoool!!!!! B+!!!!! síííroook 😞(( XDDD

9 a négyzeten = 33? szép... xd

a sorozat többi része is kurvajo 😄

-tRs-Landor

MikX

MikX
De mostmár megy nálam 😄

Jim Morrison
akkor jó... párszor azért újratelepítettem, hátha az segít...

Jim Morrison
nincs :/ csak wallpaper.

Ezer hála. És van különbség aközött, hogy a nevek a "Google accountom" alatt vagy a "Telefon (helyi)" részben vannak tárolva?
mflex
B+!<#wilting>

What about the forests?

MikX
Sim-en így menti el a neveket, az M mint mobil, a W meg work, vagyis munkahelyi szám. Semmi jelentõsége, átírhatod nyugodtan.

Üdv. Nemrég vettem Blade-t, a régi SIM-em raktam bele, arról másoltam fel a Neveket a telefon tárhelyébe. De mindegyik név után van egy M-betû: XY/M - de van amelyik után W: XY/W

Ez mi?

Meg ugye az összes felmásolt név a Google névjegyemhez van rendelve van rendelve. Tudjátok, amikor új kontaktot viszel be, és lehet választani, hogy Telefon (helyi), SIM kártya (névjegyek a SIM-en) és Google account.

Most akkor az összeset írjam át a Telefonba, vagy maradhatnak a Google accountom-nál? És mi az az M és W?
annak a színes izéknek van funkcionalitása is?

-tRs-Landor

MikX
De már vagy 3 napja, megint...