Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
"Amire Euróba jön lesz belõle 529€. 😊"
Fõleg emiatt :"D.. és szerintem amire Magyarországba jön... XD
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
a galaxy s drágább. pedig az már nem újdonság
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
- nekünk az internet itthon 20/20... nos.. ha rá dugom a routert és le osztom, 0.2/8 as lesz a net.. szóval valami nagyon gáz, próbáltam firmware frissítést is, XD de ezek után meg nem tudok belépni a beállításokhoz..(edimax BR-6204wlg) 😄
A TP-link nekem már 3 éve szuperál, soha nem dobált még le. 5-ért már tényleg nagyon jók vannak.
több darab TL-WR542G-est is vettem idén ismerõsöknek (5 ezer Ft)
saját 642G-sem évek óta nonstop hibátlanul üzemel
Tudtok valami jo. Nem gyorsan melegedo routert? Mert valamitol meg gagyult a mostani ; amugy Linksys cisco. D-link. Tp-link re gondoltam 8k korul. Ezek jok?(milyet hasznaltok?)
On.
-tRs-Landor
és amúgy telefonból nem akartam samsungot, de a hárdver erõsen mellette szólt hogy ezt vegyem 😄
Saor Alba
Azért köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
-tRs-Landor
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Elõre is köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Elvileg már van olyan aki tudta telepíteni a frissítést rá, sokat én sem tudok róla, de a lényeg, hogy már tényleg a küszöbön van. Ráadásul szolgáltatóknál most elég korrekt áron hazaviheted karácsonyi akció keretében, szóval szerintem egy T-Mobile Pulse vagy Vodafone 845 nem ellenfele az X8-nak. Meg ugye ott van az AXN Player, ami meg csak Xperia exkluzív app... már akinek számít, tudjuk neked nem! <#nyes>#nyes>
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Blade-el kapcsolatban azt elfelejtettem megjegyezni, hogy a gyari rom-okban valamiert ki van kapcsolva a hardveres GUI-rasegites a grafikus chip reszerol... <#confused>#confused> ezert is kohoghet neha. A sutogettett romok ezert is jobbak es mas szempontok alapjan is jobban optimalizaltak/tobb extraval fuszerezik meg oket.
Saor Alba
Nincs olyan szmájli, forummacro, amivel ki tudnám fejezni mekkora f_sz lehet a pali. 😄
Saor Alba
Saor Alba