Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qetuol
dehát megrendelheted 529 dollárért is..

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Vadnokedli
Hát az lesz annyi mint a Galaxy S újonnan ha bejön. és a Galaxy S meg le esik.. talán. xd

"Amire Euróba jön lesz belõle 529€. 😊"

Fõleg emiatt :"D.. és szerintem amire Magyarországba jön... XD

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Máté94
Amire Euróba jön lesz belõle 529€. 😊
qetuol
529$ azaz 400€ , nem túl olcsó? 😄
a galaxy s drágább. pedig az már nem újdonság

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Vaxi
a háta hasonlít a galaxy3hoz 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vadnokedli
amúgy nagyon szép le kerekített a formája.

Vaxi

MikX
Fasza, ez a contour display kicsit fura... Mármint rànézésre, hogy ilyen homorú, de biztos kényelmes...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Jim Morrison
kafa

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vadnokedli
õõõõ Galaxy

Vaxi

Vadnokedli
sõt a froyo is galaxy s re^^

Jim Morrison
jöhetne már 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MikX
<#eljen>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Jim Morrison

Vadnokedli
amúgy ez a TP-Link jó is lesz 😄

- nekünk az internet itthon 20/20... nos.. ha rá dugom a routert és le osztom, 0.2/8 as lesz a net.. szóval valami nagyon gáz, próbáltam firmware frissítést is, XD de ezek után meg nem tudok belépni a beállításokhoz..(edimax BR-6204wlg) 😄

theone91
A D-link egy túlárazott valami.

A TP-link nekem már 3 éve szuperál, soha nem dobált még le. 5-ért már tényleg nagyon jók vannak.

desigo
mindenképp TP-Linket ajánlanék
több darab TL-WR542G-est is vettem idén ismerõsöknek (5 ezer Ft)
saját 642G-sem évek óta nonstop hibátlanul üzemel
MikX
Nekem TP-Link TL-WR741ND van, hátt bajom nincs vele, müködik faszàn... :-D

Vadnokedli
Off.
Tudtok valami jo. Nem gyorsan melegedo routert? Mert valamitol meg gagyult a mostani ; amugy Linksys cisco. D-link. Tp-link re gondoltam 8k korul. Ezek jok?(milyet hasznaltok?)

On.

<#hehe>

-tRs-Landor

Jim Morrison
azt nem is mondtam, mer mindenki tudja 😄

Vadnokedli
napi 5-10% ha mindig ON a teló.. öö lassítani az attól függ. hogy mennyire aktív a háttér.

A Live Wallpaper-ek mennyire erõforrás zabálók? mennyire eszik az akkut, és mennyire lassítják a telefont?
Vadnokedli
én Samsung TV - Monitor, ez fontos :"D...

és amúgy telefonból nem akartam samsungot, de a hárdver erõsen mellette szólt hogy ezt vegyem 😄

Solten

Saor Alba

Solten
Na, az asszony is bele van zugva a markaba, biztos lefizettek a koreaiak... <#alien>

Saor Alba

Solten
<#eljen> no wonder...

Saor Alba

jazzy
Samsung nálam elég elöl szerepel a megbízható cuccok között, a monitorom Samsung, többi cuccom logitech géphez, TV-bõl Panasonicokat szeretem, szóval megvan mindenbõl így amit preferálok.
és hogy ontopik maradjunk az EISA díjas Galaxy S ;>

-tRs-Landor

Jim Morrison
szerintem TV ben a samu a legerõsebb, de mobilban is van azért egy két jó cuccuk. pl samsung omnia 7 😄

Vadnokedli
lényeg LG -> SOHA! 😄

nyuny01
Ajha,akkor nem tudom mi legyen!

Azért köszönöm!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

theone91
Hát szerintem a samu az egyik legmegbízhatóbb hardvereket kínálja egy jóideje.

a samsungot idesorolni azért erõs 😄

-tRs-Landor

Blasta
Talán Sams TV-t vennék

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Ugyan igy vagyok mind az LG mind a Samsung cuccokkal

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

RelakS
nekem az LG dvd íróim egész jól bírják. Az egyik adta meg magát csak, jópár év után

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

jazzy
Én vettem pár LG cuccot régebben, mind csúnyán megadta magát rövid idõ alatt, azóta nem vagyok hajlandó semmibõl LG-t még csak megnézni sem. Szintén egyéni szocprob mint nálad, hisz faterom mondjuk kedveli ezt a márkát és elõszeretettel használja, nincs vele baja.
theone91
Én a büdös életbe nem vennék újra LG telefont (megg semmilyen LG-terméket, alsó/közpépkategóriában), de ez az én kis szocproblémám.

theone91
Elõre is szívesen.

nyuny01
Lg Optimusrol mi a véleményetek?

Elõre is köszönöm!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

MikX
Hát ha a nordic generic rom kinnvan, akkor igen, lehet frissíteni, csak rootolni kell, régiókódot írírni, és a SEUS-al már lehet is frissíteni, nekem is így van már egy hónapja Éclair az x10-en.

JürgenKlinsmann
Jä! <#eljen>

Elvileg már van olyan aki tudta telepíteni a frissítést rá, sokat én sem tudok róla, de a lényeg, hogy már tényleg a küszöbön van. Ráadásul szolgáltatóknál most elég korrekt áron hazaviheted karácsonyi akció keretében, szóval szerintem egy T-Mobile Pulse vagy Vodafone 845 nem ellenfele az X8-nak. Meg ugye ott van az AXN Player, ami meg csak Xperia exkluzív app... már akinek számít, tudjuk neked nem! <#nyes>

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

Solten
<#alien> Ja, de nem is az erkelyrol hanem a lepcsohazban b+ a 15 cm resen a lepcsok kozott... <#hehe> 10-rol landolt az elson. Mondtam neki hogy kerjen mar ujat a tremobiltol azzal az indokkal hogy a gorilla glass ripityara tort, es ez felhaborito... <#vigyor>

Blade-el kapcsolatban azt elfelejtettem megjegyezni, hogy a gyari rom-okban valamiert ki van kapcsolva a hardveres GUI-rasegites a grafikus chip reszerol... <#confused> ezert is kohoghet neha. A sutogettett romok ezert is jobbak es mas szempontok alapjan is jobban optimalizaltak/tobb extraval fuszerezik meg oket.

Saor Alba

Vadnokedli
<#idiota> <-- tessék. 😄 nem e? én is tizediken lakok... Galaxy S el... hááááát.... 😄 többet nem megyek ki az erkélyre XDD

theone91
"Munkatarsamnak Galaxy S-e van, illetve volt mert leejtette a 10-ikrol..."

Nincs olyan szmájli, forummacro, amivel ki tudnám fejezni mekkora f_sz lehet a pali. 😄

Máté94
Ez még nem biztos. 😄
Solten
Munkatarsamnak Galaxy S-e van, illetve volt mert leejtette a 10-ikrol... <#idiota> nos, o meglepodott hogy a Blade kijelzoje mennyire reszponziv, talan jobban mint az ove, bar nekem nem tunt fel a kulonbseg a ketto kozott, a galaxy-e is szuper.

Saor Alba

Solten
Az Orange-ban dupla annyi memoria van mint a magyar verzioban, szoval a sajatom szvsz furgebb. Pl. nem tapasztalok semmifele olyan lassulast, amiket a cikkben emlitik. Igaz, custom rom-okat hasznalok, amiktol jobban szarnyal a keszulek mint a gyari vackoktol. Viszont a galeria-animacio be tudja lassitani ha sok kep van.

Saor Alba