36194
-
#8553 LOL -
#8552 Az apple elmehet a sunyiba, nem is ők voltak az elsők ezek alapján a rajzok alapján -
#8551 A busybox-ra azért van szügség mert a root joghoz parancsokat tartalmaz vagy rootolás után letörölhetem? Xperia Mini pro-n.
köszi -
#8550 Azé nem mindegyik. :D Van ott is komolyabb dizájn. :D -
#8549 Mikor még jó kis SE P990i-m volt..az túl élt mindent..nem lehetett tönkretenni sehogy :D -
#8548 hát nem :D
(és nem csak azért mondom mert nekem is se m van :)) -
#8547 Ezen én is hangosan felröhögtem. :D -
#8546 Mert nem :D? -
#8545 SE tiniknek való?:DD -
#8544 0.2"-al kisebb mint a wildfire s, elhanyagolható. Sokkal erősebb hardver van benne mint a wildfireben, de te tudod. :)
Ez nem az x10 mini. -
#8543 Sony Ericsson Xperia Mini minimálisan kisebb mint a Wildfire s !Ez nem a régi mini . Nem nagyon észrevehető méret a különbség !Akkor inkább az SE jobb hardver! -
Rossi1 #8542 Oké. Wildfire S!
A felsoroltak közül nekem is az volt eddig a befutó vagy az Ace csak az drágább... És a hardverében nem vagyok biztos. -
Rossi1 #8541 Köszi Fatal!
Sajnos az a baj, hogy a mini kijelző miatt az kiesik... Egyébként én is azt választanám.
Esetleg valaki valami másik tipp?
-
#8540 HTC Wildfire S, megbízható, anyagminőségre a legjobb a felsoroltak közül, igaz hardverben többi jobb de gondolom nem játszani akar édesapád az ideje nagy részében.
SE tiniknek való telefon, én kerülöm amennyire csak tudom, + kinézetre se tetszik. -
Dean Winchester #8539 valami alkalmazás van aminek segítségével sim kártyára tudom menteni a telefon könyv tartalmát? Esetleg alapból simre mentse ha egy új nevet felviszek a tel. könyvbe? -
#8538 Contact Sex?:D -
#8537 Nekem a telefonomnál, mikor ugyan azt a ROM-ot frissítettem nem kellett fullwipe(full factory reset), csak simán recovery-ből flasheltem a frissített ROM-ot. Azért készíts biztonsági másolatot a Titanium Backup progival; bár nekem még az asztalok elrendezése sem tűnt el :)
Remélem valamelyest tudtam segíteni :) -
Miguel125 #8536 X8 telefonomon mini cm6 van, simán cwm-el rátolhatom erre a mini cm7-et (2.3.5. stock kerneles) persze a szokásos full factory reset után, vagy előtte SEUS-al állítsam vissza a default 2.1-es állapotot? Ki mit tanácsol? -
#8535 már töltöm is :)
Jelly Defensere mentem rá egy ideje
aranyos game... -
#8534 én valami defcon szerű játéknak örülnék telefonra :D
-
#8533 Sony Ericsson Xperia Mini, 40k dominoban. Az összes felsorolt telefont megeszi reggelire, egyedül a kijelzője picike (3", mint a Galaxy Minié). -
Rossi1 #8532 Sziaztok!
Köszi szépen a múltkori segítséget. Még mindig nem döntöttem, de közben kicsit több pénzem lett rá.
Szóval szerintetek olyan 40-45-ből mit érdemes venni. Új vagy nagyon jó állapotba lévő használtból?
Eddig ezeken gondolkozom:
Samsung galaxy Mini
HTC Wildfire S
ZTE blade
Samsung Galaxy Ace(használtan)
Nekem a HTC felé húz a szívem, de ennyiért nem tudom mit vehetek, mert nem nagyon találtam eddig. Az sem baj ha régebbi modell.
Édesapámnak lenne és neki ez lenne az első érintőképernyős és szeret sokáig egy telefont használni. Szóval megbízható, jó alapgép kéne.
Előre is köszi!!!!
-
xxxpaulxxx #8531 Én a Go contactsex-et használom, annak tudnia kellene ilyet -
#8530 Még nem is hallottam erről, de demo alapján nem rossz.SGS-n szépen megy.Viszont a magyar fordítás érdekes...jó nagy fail. -
Dean Winchester #8529 van valamiféle alkalmazás arra ,hogy a telefonkönyvemben csoportokat hozhassak létre és esetleg az alapján listáztassam ki a neveket?
pl.:
haverok
család
csajok
munkahely
.. -
#8528 PC-n kockultam ezzel, klassz hogy Androidra is megjelent... :)
link
-
#8527 Én úgy emlékszem, mivel Gb a rom, abba alapból bele lett építve egy screenshot program...olvasd át az Affinity topikját, vhol biztos írják... -
#8526 Nekem 2.3.5-tel sem került bele..akkor lehet a ROM alkotók vették ki? Vagy a HTC Sense? :/ -
#8525 Szerintem ilyen app nincs, ezt romszinten lehet megoldani.
Nekem pl. 2.3.4 óta gyárilag ilyen. -
#8524 Tudtok olyan screenshot progit mondani, amit az "energiagazdálkodási beállítások"-ból (be/kikapcs, lezár gomb hosszú nyomása) lehet vezérelni? Azt hiszem ilyen lesz az ICS-ben is. Magyarul hosszan nyomom a bekapcs gombot, és ott lesz olyan menü hogy "fénykép készítés" vagy akármi..:D
Talán érthetően írtam..:D -
#8523 bammeg jogos, az oldalon csak a htc desire-ig láttam a támogatott készülékeke között, a mögötte lévő 's' betűt már nem láttam -.-
SELFFAIL :D -
#8522 Ha a Virtuous Affinity-ről beszélsz, akkor van is oka a képedbe dörgölni :D -
#8521 #8518
Az új rom felrakása közben (a legújabb Affinity) a ketyere a képembe dörgölt egy ilyet:
assert failed: getprop('ro.product.device')
Ötletek? -
#8520 google dashboardon vagy hol szét lehet választani yt, gmail accot. -
#8519 #8448 hsz után ez volt a téma...Rom hiba lehet. -
#8518 Ide is beírom, hátha valakinek van ötlete:
A Desire-m (alap, nem HD) aktív használat mellett néha fogja magát és random módon kikapcsol, és kicsit felmelegszik.
Ez lehet ROM hiba? Volt szervízben, és azt mondták, nem alaplaphibás, és egyébként sem az a széria, szóval ez tuti nem lehet gond.
Hamár romok: szerintetek melyik per pill a legjobb? -
#8517 Akkor ha elvesztem vagy ellopják a telefonom egy egyszerü jelszováltoztatással el tudom érni h mások ne érjék el az adataimata a neten? ez király! jojo... muszáj -
#8516 muszáj
A YouTube pedig a Google-é, így nem csoda hogy összenőttek. -
#8515 need -
#8514 A youtube és a google fiokom kicit össze nöttek. És nem lehet megváltoztani a mailcimet youtubon. A google igy akar feltörni, h muszály legyen használni?