36194
  • papi08
    Sziasztok! Az lehetséges hogy egy vírusos program miatt a telefonom folyton kikapcsol? :/
  • S2000
    Korábban wildfire s vs. xperia mini témában érveltetek nekem, hogy az xperia az megkapja a 4.0-t... ez az egyetlen dolog ami számomra mellette szól, szerintetek érdemes emiatt amellett dönteni? Milyen pluszokat nyújtana a 2.3.x-hez képest? Valamint a 4.0 felületét ugyanúgy átszabhatják a gyártók majd? Nem túlzottan kedvelem a sony felületét
  • Rage47
    http://www.androidcentral.com/slew-popular-apps-suddenly-are-10-cents-android-market
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom, nincs ztem, mobilarénán írják. Nem nagyon van szervíz. Szerencsére nem érint.

#8589: Ha jól tudom nálunk csak szolgáltatók árulták. És már nincs is mire cserélni, max a pénzt tudják visszaadni. Avval meg sokra nem mész.
  • kifli
    visszaviszed oda ahonnan vetted, hogy a kisker onnantól mit csinál, meg tudja-e érvényesíteni magasról leszarom. Ha egy hónapon belül nem cserélik, nyugodtan fordulhatók a fogyasztóvédelemhez...
  • Narxis
    Hogy-hogy lehetetlen érvényesíteni?
  • aate
    Nálam jó,most frissült pár appom.
  • [HUN]FaTaL
    Egész korrekt lett, de nálunk ennél drágább lesz, ha eljut egyáltalán ide.

Mondjuk most olvastam, hogy a Blade garanciáját is szinte lehetetlen itthon érvényesíteni, hiába van rajta. Azért ez nem kis probléma.
  • Narxis
    Na ez nem semmi, megint tarolni fognak a piacon.
  • jazzy
    Ez egy korrekt dolog. Épp most olvastam.
  • desigo
    Megérkezett a ZTE Blade utódja

"Qualcomm MSM8255-ös, 1 gigahertzes CPU-val, 512 megabájt RAM-mal, öt megapixeles kamerával, 3.8 colos, 480×800 pixeles megjelenítővel kerül piacra nagyjából 120 eurós áron."

• Rage47
    Nektek is szar a Market? Nem telepít programokat, memória hibára hivatkozik, pedig van elég tárhelyem.
  • 5c0rp330n
    a kepek abbol allnak (kinyomtatva mar azok sem), de a kijelzok nem eppen :) ha olyan kurvajo szemed lenne, hagyomanyos kiosztasu lcd kijelzon sem pixeleket, hanem szubpixeleket latnal, ahol egy darab feher szin nincs. azert latsz csak feheret, mert a szemed ilyen nagy surusegen mar keptelen elkuloniteni a szubpixeleket es osszemossa az egeszet egy atlagolt pixelle, amit te fehernek latsz.
    pentile-on a zold mellett van boven a masik 2-bol is, csak aranyosan kevesebb, ahogy az emberi szem is kevesbe erzekeny ezekre a komponensekre.
    mivel a valosag sem negyzet alaku pixelekbol all, a kijelzokben sem az lesz a jobb, amelyik abbol all. semmivel nem rosszabb pl a crt fele szubpixel elrendezes sem, illetve tobb szempontbol elonyosebb is a negyzetpixeleknel.
  • xxxpaulxxx
    De valami olyanra gondoltam, ami hordozható(bb) és rá lehet "dockolni" a telefont:D
  • RelakS
    nem subpixel, hanem pixel. Tudod, amiből a képek állnak :)

Viszont nem mész semmire a sok zölddel, ha nincs mellette megfelelő kék és piros.
    A Pen-Tile csak azt használja ki, hogy a szemed lusta, ezért ha elég sűrű a pixel, nem tűnik fel neki, hogy hiányzik valami (márhogy minden szomszédos pixelből vagy a kék, vagy a piros hiányzik). Ez addig rendben is van, amíg nem apró dolgot nézel, pl kicsi feliratokat.
    Én viszont azonnal kiszúrom ezt a fajta kijelzőt egész egyszerűen azért, mert a kék-zöld pixelek nekem sötét pontok a piros-zöld pixelekhez képest, ezért olyan érzésem van, mintha CRT képet néznék.
  • 5c0rp330n
    ps3 kontrollerrel bluetooth-on kivaloan lehet jatszani :)
  • xxxpaulxxx
    Árulnak már olyan bluetooth-os android gamepadot, amit (vagy hasonlót), mint amit valaki linkelt pár hónapja?:D Elkezdtem GBA játékokkal játszani (metroid és castlevania FTW:D) és nagyon jól jönne egy ilyen jó áron:))
  • 5c0rp330n
    ha szubpixelekrol beszelunk, nem letezik feher, csak piros, zold, kek.
    es azert jobb, mert az emberi szem joval erzekenyebb a zold szinkomponensre a tobbi kettonel, a pentile pedig pont ezt hasznalja ki.
  • RelakS
    miért is lenne jobb? Ha van egy pixeled, ami fehér, akkor a pentile-on az vagy sárga, vagy lila.
    Amúgy egy ilyen színekből álló sakktábla mintát megnéznék egy ilyen kijelzőn :)
  • 5c0rp330n
    minden pixel hibas? whaat? ugyanannyi szubpixelszam mellett a pentile elvileg konkretan jobb a sima elrendezesnel. de mutathatsz egy nem pentile-os oled kijelzot ugyanilyen meretben es felbontasban. jaa, hogy olyan meg nincs? :)
  • RelakS
    én egyetlen hibás pixelt kiszúrtam az előző S II-mön. Utána folyton azt néztem. Itt minden pixel hibás O_o Szerinted?
  • 5c0rp330n
    5" super amoled 720p? hat, fintorognek hogy nem plus, de azert nem hiszem h olyan csunya lenne :)
  • kemszi2
    33k-tól olcsóbban vagy hasonló árban csajos kinézetű androidos telefont nem nagyon lehet kapni ugye?(wildfire s rózsaszínre gondoltam)
  • kemszi2
    csak a lejárás miatt cseréltem.annyit nem használtam hogy megérje megvenni
  • [HUN]FaTaL
    Mibajod a PowerAMPpal?:)
  • RelakS
    láttam ma galaxy note-ot...

Pen-Tile Matrix kijelző... blöe
  • kemszi2
    nekem a 2.09-es verzió van meg.arra nem esküdnék meg hogy eredeti romon is elviszi a flacot,mert nyáron mikor még a gyári 2.2 volt akkor nagyon sok lejátszót kipróbáltam flac kezelést és eq-t keresve a poweramp helyett :)
    a csúszkás hiba nálam nem jelentkezik,eq-nak meg én a cm7-esen lévő dsp manger-t használom
  • [HUN]FaTaL
    Én úgy tudom alap romon nem kezeli a flacot, de lehet, hogy tévedek.

A csúszkás beletekerésnél nekem mindig rá kell ütni egyet mielőtt engedi húzni, rettentő idegesítő. Persze ingyen jó az :D

A 4x4-es widgetnél meg nem reagál az érintésre, ha nincs elindítva a PlayerPro, a többi működik. Mondjuk én kb 3 hete néztem, lehet, hogy azóta jött ki új verzió.

És szerintem a poweramp szebben szól, de ez szubjektív. Az EQ-t pedig a fejlesztő nem ajánlja, nem én.
  • kemszi2
    kezeli a flac-ot. Widgetként nem használom, úgyhogy azt nem tudom mit művel,viszont a tekerés nekem jól működik az eq szintén cm7-esen
  • Narxis
    De annál a hangszínszabályozó csak 2.3-nál régebbi androidra ajánlott, azt írja a fejlesztője.
  • [HUN]FaTaL
    Ugyanott van csak az bugos :D Legfőképp a tekerője (csúszka) meg a 4x4 Widget. És nem tud flacot bár ez nem tudom, hogy érinti e. És az Equalizer sem valami jó, fejlesztő nem ajánlja 2.3 és újabb androidra.

Én meg fogom venni a PowerAMPot, egy ezrest megér, hogy rendesen tudjak zenét hallgatni.

De az NRG player sem rossz, ma próbáltam ki, nem tudom van e warez, de nekem tetszett. De nem tud annyit, mint a PowerAMP.
  • kemszi2
    playerpro +a kieg és ugyanott vagy.nem lejárós
  • Narxis
    Valamelyik frissítés óta mindig középre ugrik vissza a Go Launcher Ex ha kilépek egy appból. Néztem beállításokat de nem látom hol lehetne ezt kikapcsolni. Ötlet? :S
  • desigo
    thx
  • Morphin
    vagy tedd fel a home switcher nevű progit vagy menj be a telepített programokhoz (nekem a TouchWiz TWLauncher néven van) és a gyári launchernél töröld hogy alapértelmezés...utána ha nyomsz egy home-ot elvileg megkérdi mit tegyen...
  • desigo
    Hol lehet beállítani,hogy melyik legyen az alapértelmezett launcher?
    Mert home gombra folyton az alap jön be és nem a Go Launcher.
  • [HUN]FaTaL
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nincs hozzá rendes crack, csak rootolt telóhoz resetelő, hogy e felejtse el a beállításokat, meg kell venni sajnos.
  • Solten
    Siri? Ugyanmar... :D
  • aate
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nincs valakinek egy jól működő PowerAmp 2. alkalmazása mert az enyém állandóan lejár...
  • Solten
    hehhe :D