36194
  • Jim Morrison
    zozyk ! ja, am beautiful talán fent van dropboxon, vagy valahol, mikor getjaron ingyenes volt (annak mondom aki meg akarta venni)
  • [HUN]FaTaL
    Még pár 22ft-os program:

link
  • fery02
    ÚÚÚ, nagyon szépen köszi!
    Swiftkey, Papercamera, Soundhound bezsebelve!
  • [HUN]FaTaL
    Köszi, rendelek akkor egy internetkártyát, elvileg ingyenes a csomagomban.
  • 5c0rp330n
    azt meg nem akkor vonta le amikor regisztraltad a kartyad? sztem ugy ellenorzi, hogy valodi-e a kartya. illetve nem is vonta le, csak zarolta.

egyebkent nem kell dombornyomott kartya netes vasarlasokhoz, cib intternetkartyaval pl biztosan lehet, az arra van kitalalva :)
  • SzirmosSzisza
    CIB-es Electronnal csak Magyarországon lehet fizetni (pl VIP-et lehet vele venni, de Steamen játékot már nem :()
  • Firerock
    Mennyiért? Mert nekem 25forintot ír a market,de 250-et akart levonni az Asphalt 6ért. 0.10 $ is volt odaírva,az sem 250:/
  • qetuol
    épp most vettem meg a swiftkeyt
  • Vaxi
    nekem az AXA-nál van VISA kártyám, dombornyomott NEM hitelkártya. simán ment a vásárlás
  • qetuol
    nem csak a marketen, hanem am ált. internetes vásárlássnál csak dombornyomottal lehet fizetni. nekem is visa electronom van, dombornyomott és tudok vele fizetni interneten.
  • Solten
    Eleg korrekt hardvert pakoltak bele. Ezt kellett volna a Skate-be.
  • 5c0rp330n
    CIB-nel internetkartyaval megy a dolog.
    de sztem ha mastercard-os lenne a fo kartyad, azzal is menne.
  • [HUN]FaTaL
    A checkout dobja vissza, hogy elutasította a bankom a kártyát. Mindegy, mindjárt igénylek egy internetkártyát a webbankon, csak mire azt kiküldik szerintem vége lesz az akciónak.

#8618: Egybe is elfogadja meg szóközzel is. Kötőjellel nem próbáltam, szerintem úgy nem jó.
  • Solten
    Google Checkout-ot tudsz regisztralni?
  • Solten
    A Great Little War Game-t meg a Fieldrunners HD-t vegyetek meg, nagyon komolyak :D
  • Firerock
    Amikor fizetnék miért írja ki hogy invalid credit card number? Hogy kell beírni? Kötőjellel?Szóközzel?
    Meddig fog tartani ez az akció amúgy?
  • Firerock
    Tényleg 23 Forintba kerülnek a cuccok?
  • [HUN]FaTaL
    Ahhoz is kell internetkártya, mert a bank tiltja, nem a visa.
  • jazzy
    Vagy dobd ki a visa electront és kérj mastercardot.
  • [HUN]FaTaL
    Ó lol... CIBnél csak internetkártya. Most igényelhetek ilyen szart.
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes. Nekem nem engedi, azt írja, hogy elutasították a kártyám.

Van valaki aki CIBes Visa Electronnal vásárolt már a marketen?
  • Basic
    Én Visa Electronnal vásárolok marketen.
  • [HUN]FaTaL
    A marketen csak dombornyomott kártyával lehet fizetni? Visa Electronom van, fizettem már ilyen kártyával neten (igaz akkor még másik banknál voltam), de itt elutasítja. :(
  • Vaxi
    óóó thx :D
  • [HUN]FaTaL
    Thx info, akkor megveszem ma ami kell.
  • 5c0rp330n
    pedig ez csak a mai, hivatalos szovegbol:
    "Starting today, and continuing for the next 10 days, we’ll have a new set of awesome apps available for only 10 cents each. Today’s apps are:"
    "Check in tomorrow to see what new apps our developer partners are making available on Android Market - for only a dime."

• RelakS
    Ezen vitatkozhatunk napestig, engem viszont zavar a képe. Ennyi.
  • Falkon
    Az a probléma, hogy nem tudok venni. Nincs megfelelő lehetőségem. Jó lenne, ha az előfizetésről szedne le pénzt. Igaz csak is annyit amennyit kell.
  • Firerock
    PlayerPro-ba hogyan tudom bevarázsolni a Winampos Playlistet?
  • [HUN]FaTaL
    "A mai adag:"

Miből gondolod, hogy naponta változni fog? Sehol nem olvastam ilyet.
  • 5c0rp330n
    90%-os kedvezmeny, nem gyenge :)
    gyakorlatilag mind a 10et meg lehet venni 1 aran.
  • Rage47
    "Az Android Market meghaladta a 10 milliárdnál is több letöltést. Ennek örömére a Google 10 napon keresztül 10 prémium alkalmazást kínál igen kedvező áron.
    A mai adag: Soundhound, Asphalt 6: Adrenaline HD, Minecraft – Pocket Edition, SwiftKey X Keyboard, Endomondo Sports Tracker PRO, Great Little War Game, SketchBook Mobile, Fieldrunners HD, Color & Draw for kids:phone, Paper Camera"
  • [HUN]FaTaL
    Ok, nekem mindegy, ha egy már fél éve is elavult hardverrel rendelkező telefont akarsz, akkor vedd azt, a te dolgod. :) Tesztvideókban nincs telepakolva cuccal a telefon, üresen mindegyik gyors. Semmiféle frissítés nem lesz rá már, maximum főzött romok.

Az Xperia Mini pedig jelenleg Best Buy a kategóriájában.
  • S2000
    Kompenzálja a minőségibb anyaghasználat :) Egyébként de, de néztem videókat, és sebesség terén semmi gond nincs a htcvel, szerintem :)
  • [HUN]FaTaL
    Az erősebb hardver és a gyorsabb működés már nem is szempont? Nem evvel érveltünk, hanem az armv7es procival.

Nem tudom, hogy átszabhatják e, de fogod és telepítesz egy launchert, én sem a Sonyét használom.

#8591: Ménem a powerampot adják annyiért :D

A SoundHound fizetős verziója mivel tud többet az ingyenesnél?
  • kifli
    ha visszakapod a lédet, vehetsz valami mást belőle, problem solved :D
  • papi08
    Ja és még: túlmelegedés nem hiszem, mert legtöbbször tokban, a zsebemben volt, mikor kikapcsolt :/ :)
  • papi08
    Overlock volt 1,2 GHz-ig, de a ROM készítői ehhez szabták a ROM-ot, és ez bele is volt építve a ROM-ba (mármint az 1,2-ig húzott cpu)
  • Jim Morrison
    lehet túlmelegedés is. Overclockoltál? vagy valamit babráltál?
  • desigo
    T-mobilenál ha gondja van raknak rá egy gyári szoftvert ha nem oldja meg a gondot akkor vadi újra cserélik.Aksi,hátlap,sd kártya marad a régi.
    A csere "javításnak" számít ezért folytatódik a garancia ami egyébként 2 év rá.