Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Voda 845-re a 2.2rõl valami új hír? Esetleg házibarkács, de jól megcsinált verzió van?
Vadnokedli
ja ha nem mûködik a -Data Connection akkor "Use APN Toggle" (widgeten belül.)

amúgy nekem így mûködik, háttérben se töltöget, de azét kikapcsolom amikor nem használom már az ingyen FB-t. Remélem ez segít 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Vadnokedli
ezt töltsed le; és rakd fel SwitchPro Widget

De elõször; Beállítások - Hely és biztonság - Vezeték nélküli hálózatok használata (ne legyen kipipálva.)

aztán; Fiókok és szinkronizálás; Adatkapcsolat a háttérben - Automatikus szinkronizálás legyen off.

és amúgy a Widgetbe tedd bele a (Data Connectiont.) és azzal tudod be állítani hogy engedélyezed az adatkapcsolatot, vagy nem. (de ha engedélyezve van akkor fel tudsz menni bármilyen oldalra.)

mflex
Igen, egyelõre várom, hogy végre megjelenjen az éterben hivatalosan is a froyo, vagy KIES, vagy OTA-n keresztül.

What about the forests?

mflex
Nem rád értettem, hogy erre vernéd, csak általánosságban írtam, hogy pl a PH-en az a menõ, ha 2000 feletti pontszámot produkál a szarja, holott ezt a sebességet a valóságban nem tapasztalja, mert szarrá van buherálva a rendszer. A vége mindig az, hogy visszaakarom tenni a gyári szoftvert, mert teljesen meghülyült a telefonom, legalábbis 80%-ban ilyeneket olvasok, meg, hogy elveszett a product kód, meg 2000 a pontom, de a telefon akad, több helyen lassú stb...

😊

What about the forests?

MikX
De 2G-ben sehogyan n tudsz netezni... Hogy csak az ingyenes facebook menjen, tedd be kezdöoldalnak, meg löj ki minden programot, ami net elérést kap, szinkronizációkat is...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Üdv. Én a Mobilhálózatokat kilõttem a szoftverben, mivel egybõl leveszi a pénzt a kártyámról. Így ugye most nincs 3G. Viszont így az ingyenes Facebook-ot sem tudom megnézni.

Az nem lenne megoldás, ha visszakapcsolnám a Mobilhálózatok-at, és bepipálnám, hogy Csak 2G használata?

Illetve még annyit, hogyha ki van kapcsolva a Mobilhálózatok, akkor van értelme bekapcsolni a 2G-t hogy csak azt használja? Kíméli az akkut?
MikX
De azért a linpack sem semmi, senki nem veri rá barátom, de képpel hogy mutatod be, hogy milyen gyors? Egyébként játéknál jó... Homescreen eddig is eléggé gyors, laggmentes volt... Majd meglátjuk milyen lesz a késöbbi használható verzió
De úgy tudom, ebben be van kapcsolva a JIT compiler, ami eléggé meggyorsitja, ami gyári romokban nincs

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Vadnokedli
neked gyári Froyo van rajta?: D (Galaxy S)

mflex
Ha telefonon nincs lag, akkor teljesen felesleges "arrra verni", hogy mennyit mutat a quadrant, ami a legtöbbször egy faszság. SGS új gyári froyo, 1250 körül van és ilyennek kell lennie egy os-nek 😊, vagy, mint a WIN7, aminek szinte meg sem kottyan, ha összevissza nyomogatod, mint egy idióta, nagyon összerakta azt a rendszert az MS, bár vannak hülyeségei, de egyébként le a kalappal, idáig ilyet csak iphone-non tapasztaltam, meg most a gyári 2.2.1-en. <#wink>

What about the forests?

mflex
Jah, hogy a füled, az más 😄

What about the forests?

MikX
Hát... azért nem ugyanaz...
De attól még simán vinné.

Más: Ma felraktam x10-re az AOSP 2.2.1 Froyo alfa romot a telora... hát igaz mégcsak alfa, de baromira gyors...
Bugos mint az állat, de...

(Nem az enyémek a képek, de kb ugyanez az eredmény...)

Vadnokedli
nem, muszáj-t XDD csak reggel volt na 😄 és telefonról, és be volt dugulva a jobb fülem XDDD

mflex
Uszályt akartál írni, ugye? <#nyes>

What about the forests?

Vadnokedli
Muszaly hogy frissitsek! Hisz ugyan az az S es a nexus s

desigo
végigvittem jöhet a seasons <#buck>

Solten
Solten

Saor Alba

Blasta
a béta volt free, aztán már nem az, de nekem megy faszán, csak minden menube lépéskor jon egy ablak, hogy vegyem meg vagy cancel

cancel és megy tovább szépen

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mflex

Most nézem, hogy a poweramp el sem indul, nem ingyenes volt ez?

What about the forests?

GregSB
Felesleges, jövõre jön a Honeycomb, ami már támogatni fogja a tableteket (dropdown menük, és egyéb finomságok), inkább azt készítsék el rá minél elõbb majd.

xxdani
Nem. Nekem alatta annyit ír hogy "Érintse meg a szinkronizáláshoz"
alatta az utolsó szink dátumát mellette meg nincsen semmi se 😞

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Solten
Fel ev es ~£150-al olcsobb lesz.

Saor Alba

hzsolt
Nálad nem így néz ki?

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

xxdani
nincs mellette pipa. csak szinkronizálni lehet :S

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

hzsolt
Settings -> Account & Sync -> a saját accountodba belépve vedd ki a pipát a picassa után.

xxdani
Sziasztok. Kéne egy kis help.
Van egy Samsung G3-as telóm és lefrissítette a picasa albumot a képekhez de nekem erre baromira nincs szükségem. Hogy tudom beállítani hogy ezt ne frissítse és hogy tudnám kitörölni?

hzsolt
A dalvik cache törölhetõ, mert a telefon újraindításakor felépíti az adatbázist (ezért kicsit hosszabb a boot a szokásosnál), de a data wipe azt jelenti, hogy az összes adatodat törlöd, szóval csak okosan!

Jim Morrison
nem baj, nyugodtan.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LoSA
Jó, hát tudom, hogy majd a Nexus S-nek is lemegy az ára, kb jövõ karácsonyra! 😊

bardocz
Akkor majd leszedem, és rajkodok vele 5 percet, majd letörlöm, mert nem bírja úgyse a teló :ASD
Solten
Van, meg ugye esocseppes lesz a kepernyo, stb 😊

Saor Alba

bardocz
Van benne olyan, hogy ha esik az esõ, akkor egy ablaktörlõ mozog? Nehogymán ídösapám telefonja ilyen fícsörökkel jobb legyen az enyémnél<#idiota>
Solten
Ja ez a Weather Widget 2.9 total HTC-fele, kiprobaltam es nagyon bejovos... 😊

Saor Alba

Solten
Inkabb portoljak a teljes Gingerbread-et... <#alien>

Saor Alba

Solten
A Galaxy S-nek is hasonlo kezdoara volt (fuggetlen), manapsag £370-ert hozzajuthat az ember 😊

Saor Alba

Vadnokedli

LoSA
Akkor 100 000-el lesz csak drágább, mint a Samsung Galaxy S! 😊

Blasta
Beautiful Widgets. tokeletes koppintasa a Sense-nek, csak tobbet tud

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Solten
A Weather Widget 2.9 elvileg HTC-fele koppintas: link. Szoval a kesobbi verziok mar nem igy neznek ki, a HTC ugye kifejezte nemtetszeset 😊

Jo meg a Moxier world-fele widget (perpill. ezt hasznalom):

Saor Alba

desigo
bár designban más de én a Weather forecast widgetet használom
nagyon jól testreszabható
A HTC Sense idõjárás widgetjéhez hasonlót tudtok ajánlani? Launcher Pro-t használok, és jó lenne vmi designban is odaillõ, mint pl. a képen:
Widget
Solten

Saor Alba

Solten
Az UK-ban havi £35-ert (2 eves szerzodes), ingyen. Feltoltokartyaval / kartyafuggetlenul: £549.95. Egyelore.

Saor Alba

Máté94
...kártyafüggetlenül bruttó 650 eurós, azaz 182 000 forintos áron tervezi a piaci bevezetését.
Erre 25 százalékos ÁFA-t számolva egy elég csúnya, 225 ezer forintos összeg jön ki.

LoSA
Ez is igaz... Egyébként lehet tudni, hogy a Nexus S kb mennyi lesz? 😉

Vadnokedli
még mindig tudsz mellé venni abból a 15 bõl egy 32-16 gb-s micro-t xdd