36194
-
#8633 zozyk ! ja, am beautiful talán fent van dropboxon, vagy valahol, mikor getjaron ingyenes volt (annak mondom aki meg akarta venni) -
#8632 Még pár 22ft-os program:
link -
#8631 ÚÚÚ, nagyon szépen köszi!
Swiftkey, Papercamera, Soundhound bezsebelve! -
#8630 Köszi, rendelek akkor egy internetkártyát, elvileg ingyenes a csomagomban. -
#8629 azt meg nem akkor vonta le amikor regisztraltad a kartyad? sztem ugy ellenorzi, hogy valodi-e a kartya. illetve nem is vonta le, csak zarolta.
egyebkent nem kell dombornyomott kartya netes vasarlasokhoz, cib intternetkartyaval pl biztosan lehet, az arra van kitalalva :) -
#8628 CIB-es Electronnal csak Magyarországon lehet fizetni (pl VIP-et lehet vele venni, de Steamen játékot már nem :() -
#8627 Mennyiért? Mert nekem 25forintot ír a market,de 250-et akart levonni az Asphalt 6ért. 0.10 $ is volt odaírva,az sem 250:/ -
#8626 épp most vettem meg a swiftkeyt -
#8625 nekem az AXA-nál van VISA kártyám, dombornyomott NEM hitelkártya. simán ment a vásárlás -
#8624 nem csak a marketen, hanem am ált. internetes vásárlássnál csak dombornyomottal lehet fizetni. nekem is visa electronom van, dombornyomott és tudok vele fizetni interneten. -
#8623 Eleg korrekt hardvert pakoltak bele. Ezt kellett volna a Skate-be. -
#8622 CIB-nel internetkartyaval megy a dolog.
de sztem ha mastercard-os lenne a fo kartyad, azzal is menne. -
#8621 A checkout dobja vissza, hogy elutasította a bankom a kártyát. Mindegy, mindjárt igénylek egy internetkártyát a webbankon, csak mire azt kiküldik szerintem vége lesz az akciónak.
#8618: Egybe is elfogadja meg szóközzel is. Kötőjellel nem próbáltam, szerintem úgy nem jó. -
#8620 Google Checkout-ot tudsz regisztralni? -
#8619 A Great Little War Game-t meg a Fieldrunners HD-t vegyetek meg, nagyon komolyak :D -
#8618 Amikor fizetnék miért írja ki hogy invalid credit card number? Hogy kell beírni? Kötőjellel?Szóközzel?
Meddig fog tartani ez az akció amúgy? -
#8617 Tényleg 23 Forintba kerülnek a cuccok? -
#8616 Ahhoz is kell internetkártya, mert a bank tiltja, nem a visa. -
#8615 Vagy dobd ki a visa electront és kérj mastercardot. -
#8614 Ó lol... CIBnél csak internetkártya. Most igényelhetek ilyen szart. -
#8613 Érdekes. Nekem nem engedi, azt írja, hogy elutasították a kártyám.
Van valaki aki CIBes Visa Electronnal vásárolt már a marketen? -
#8612 Én Visa Electronnal vásárolok marketen. -
#8611 A marketen csak dombornyomott kártyával lehet fizetni? Visa Electronom van, fizettem már ilyen kártyával neten (igaz akkor még másik banknál voltam), de itt elutasítja. :( -
#8610 óóó thx :D -
#8609 Thx info, akkor megveszem ma ami kell. -
#8608 pedig ez csak a mai, hivatalos szovegbol:
"Starting today, and continuing for the next 10 days, we’ll have a new set of awesome apps available for only 10 cents each. Today’s apps are:"
"Check in tomorrow to see what new apps our developer partners are making available on Android Market - for only a dime."
-
#8607 Ezen vitatkozhatunk napestig, engem viszont zavar a képe. Ennyi. -
#8606 Az a probléma, hogy nem tudok venni. Nincs megfelelő lehetőségem. Jó lenne, ha az előfizetésről szedne le pénzt. Igaz csak is annyit amennyit kell. -
#8605 PlayerPro-ba hogyan tudom bevarázsolni a Winampos Playlistet? -
#8604 "A mai adag:"
Miből gondolod, hogy naponta változni fog? Sehol nem olvastam ilyet. -
#8603 90%-os kedvezmeny, nem gyenge :)
gyakorlatilag mind a 10et meg lehet venni 1 aran. -
#8602 "Az Android Market meghaladta a 10 milliárdnál is több letöltést. Ennek örömére a Google 10 napon keresztül 10 prémium alkalmazást kínál igen kedvező áron.
A mai adag: Soundhound, Asphalt 6: Adrenaline HD, Minecraft – Pocket Edition, SwiftKey X Keyboard, Endomondo Sports Tracker PRO, Great Little War Game, SketchBook Mobile, Fieldrunners HD, Color & Draw for kids:phone, Paper Camera" -
#8601 Ok, nekem mindegy, ha egy már fél éve is elavult hardverrel rendelkező telefont akarsz, akkor vedd azt, a te dolgod. :) Tesztvideókban nincs telepakolva cuccal a telefon, üresen mindegyik gyors. Semmiféle frissítés nem lesz rá már, maximum főzött romok.
Az Xperia Mini pedig jelenleg Best Buy a kategóriájában. -
#8600 Kompenzálja a minőségibb anyaghasználat :) Egyébként de, de néztem videókat, és sebesség terén semmi gond nincs a htcvel, szerintem :) -
#8599 Az erősebb hardver és a gyorsabb működés már nem is szempont? Nem evvel érveltünk, hanem az armv7es procival.
Nem tudom, hogy átszabhatják e, de fogod és telepítesz egy launchert, én sem a Sonyét használom.
#8591: Ménem a powerampot adják annyiért :D
A SoundHound fizetős verziója mivel tud többet az ingyenesnél? -
#8598 ha visszakapod a lédet, vehetsz valami mást belőle, problem solved :D
-
#8597 Ja és még: túlmelegedés nem hiszem, mert legtöbbször tokban, a zsebemben volt, mikor kikapcsolt :/ :) -
#8596 Overlock volt 1,2 GHz-ig, de a ROM készítői ehhez szabták a ROM-ot, és ez bele is volt építve a ROM-ba (mármint az 1,2-ig húzott cpu) -
#8595 lehet túlmelegedés is. Overclockoltál? vagy valamit babráltál? -
#8594 T-mobilenál ha gondja van raknak rá egy gyári szoftvert ha nem oldja meg a gondot akkor vadi újra cserélik.Aksi,hátlap,sd kártya marad a régi.
A csere "javításnak" számít ezért folytatódik a garancia ami egyébként 2 év rá.