Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nekem így mûködik, háttérben se töltöget, de azét kikapcsolom amikor nem használom már az ingyen FB-t. Remélem ez segít 😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
De elõször; Beállítások - Hely és biztonság - Vezeték nélküli hálózatok használata (ne legyen kipipálva.)
aztán; Fiókok és szinkronizálás; Adatkapcsolat a háttérben - Automatikus szinkronizálás legyen off.
és amúgy a Widgetbe tedd bele a (Data Connectiont.) és azzal tudod be állítani hogy engedélyezed az adatkapcsolatot, vagy nem. (de ha engedélyezve van akkor fel tudsz menni bármilyen oldalra.)
What about the forests?
😊
What about the forests?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az nem lenne megoldás, ha visszakapcsolnám a Mobilhálózatok-at, és bepipálnám, hogy Csak 2G használata?
Illetve még annyit, hogyha ki van kapcsolva a Mobilhálózatok, akkor van értelme bekapcsolni a 2G-t hogy csak azt használja? Kíméli az akkut?
De úgy tudom, ebben be van kapcsolva a JIT compiler, ami eléggé meggyorsitja, ami gyári romokban nincs
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
What about the forests?
De attól még simán vinné.
Más: Ma felraktam x10-re az AOSP 2.2.1 Froyo alfa romot a telora... hát igaz mégcsak alfa, de baromira gyors...
Bugos mint az állat, de...
(Nem az enyémek a képek, de kb ugyanez az eredmény...)
Saor Alba
Saor Alba
cancel és megy tovább szépen
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
alatta az utolsó szink dátumát mellette meg nincsen semmi se 😞
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Van egy Samsung G3-as telóm és lefrissítette a picasa albumot a képekhez de nekem erre baromira nincs szükségem. Hogy tudom beállítani hogy ezt ne frissítse és hogy tudnám kitörölni?
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Saor Alba
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Jo meg a Moxier world-fele widget (perpill. ezt hasznalom):

Saor Alba
nagyon jól testreszabható
Widget
Saor Alba
Erre 25 százalékos ÁFA-t számolva egy elég csúnya, 225 ezer forintos összeg jön ki.