36194
  • qetuol
    10 centért :D (szlovákiai vagyok :P) amikor megvettem, kaptam róla emailt, h 10 cent.
  • joshua
    Melyik az az Xperia ami a legjobb? Annyi a mini meg pro meg minden, hogy belekavarodtam:D
  • Vadnokedli
    22FT most az Asphalt 6 HD asd :D én még 500-600ft ért vettem
  • [HUN]FaTaL
    Én is azt hittem először, de azt írja, hogy kompatibilis (lenne) a telefonommal.
  • Firerock
    nemlehet hogy a Play a Sony Xperia play-re van csinálva,így nincs virtuális gomb?
  • [HUN]FaTaL
    Valaki tudja mi a különbség a Reckless Racing és a Reckless Racing Play között?
  • [HUN]FaTaL
    Ja már írtak, hogy visszaadják 35 napon belül.
  • Narxis
    Durva, de én ezeket inkább PC-n vagy konzolon szeretem játszani. Kényelmetlen az érintőkijelző nekem erre + nem is nagy. Esetleg ha Galaxy Note-om lenne vagy nem tom.
  • Solten
    Nem kerul penzbe.
  • papi08
    Na, megvolt a nagy bevásárlás is:
    -Great Little War Game
    -Minectaft PE
    -Flick Golf
    -Asphalt 6 HD
    -Beautiful Widgets

Eddig is ezek voltak a telefonon, de most legalább nem virágboltiak :$ :D
  • fery02
    Nem vagy egyedül. :)
    De akkor Fatal hozzászólása alapján majd békén hagyom fél órára, addig majdcsak csinál majd valamit.
  • Jim Morrison
    kedvet is kaptam egy kis gta hoz :D
  • [HUN]FaTaL
    Elég kevés telefont támogat. Mondjuk nem különösebben érdekel hogy gtazzak telefonon:D
  • Firerock
    Gta III 10.évfordulós kiadás Androidra és IOS-ra:)
  • [HUN]FaTaL
    Ez volt nekem a freenél is. Pár perc után elindul csak ne kapcsold ki a kijelzőt.

Na úgynézki pénteken meg tudom venni az appokat, remélem nem cserélődnek, hanem csak bővül a lista, mint, ahogy ma is.

A listában már csak a maiak látszanak, de a tulajdonság lapján még mindig 22ft-t ír a soundhoundra, remélem így is marad. :D
  • Jim Morrison
    ingyenes a brothers in arms. de mintha nem lenne teljesen a kommentek szerint, nemtom.
  • 5c0rp330n
    ti le tudjatok tolteni a reckless racing sdcard adatait? nalam gecire meg se mozdul a letoltesi csik.
  • papi08
    Remek, köszönöm a választ! :)
  • [HUN]FaTaL
    Nyílván nem.

Van egy egyszeri hitelesítési díj, ez 1$, de most írták másik fórumon, hogy 35 napon belül visszaadják ezt.

Nem tartom valószínűnek, hogy a Google nekiugrik a kártyádnak.

Vásárlás után ki lehet törölni a kártyát a rendszerből (checkout.google.com), ez gondolom az ellen véd, hogyha feltörik a google rendszerét, akkor sem tudják ellopni az adatokat. Ilyenkor viszont, ha legközelebb vásárolsz, akkor megint van hitelesítési díj, amit 35 napig zárol.
  • papi08
    Még egy kérdésem volna, ugye van az az akció hogy Asphalt 6 HD 22 Ft..ugye ezek után nem ugrik neki a kártyámnak még pár Forintért? :D
  • papi08
    Köszi Neked is :)
  • [HUN]FaTaL
    Igen, Google Acchoz rendeli hozzá, következő telefonjaidon is ingyenesen eléred őket.
  • papi08
    Reeendbeen, köszönöm :)
  • Vaxi
    hozzárendeli a google accountodhoz
  • papi08
    Tudom kicsit hülye kérdés lesz, de amit egyszer megveszek marketen, azt ugye utána bármikor ingyenesen érem el? Voltak már ebből gondok régebben, azért kérdezem csak meg..:D
  • [HUN]FaTaL
    Checkout.google.com, ott belépsz és kitörlöd, vagy szerkeszted.
  • Firerock
    Most akkor hogy tudom "visszatiltani" a kártyámat? Írt valamit tegnap este,de elfelejtettem,most nemtudom kiválsaztani,mert szürke...
  • Vaxi
    egyébként több infót a google checkout oldalán találhattok
  • [HUN]FaTaL
    Na az oké, csak miért von le 236ft-t? Ezt 5ft-tal is lehet ellenőrizni.

Mire letiltanám addigra már úgyis megvetted az appot.
  • Vaxi
    olyan jogon, hogy ha elmegyek hozzád, és lenézem a kártyád adatait, ne tudjak rögtön vásárolgatni a te kontódra, hanem lássad, hogy hoppá, valaki használja a kártyád, és le tudd tiltani :)
  • [HUN]FaTaL
    Igen csak mennyivel terhelik? Mert sehol nincs kiírva és ha nem saját kártyával fizetek...

Nem tudom milyen jogon vonogatnak le hitelesítésért pénzt.

Meg nem akarom tárolni a bankkártya adatokat a neten és ha újra felveszek egy kártyát, akkor gondolom újra hitelesít és levonja a pénzt.
  • Vaxi
    a-aa, egyszer hitelesítik csak a kártyádat. ám paypallal is lehet fizetni, ők 400 forinttal terhelik meg a kártyádat, amit visszaadnak természetesen.
  • [HUN]FaTaL
    Felsorolják majd, csak a mai még nincs a listában szerintem.

"De nem hiszem, hogy a normál regi pénzes lenne, max levonnak valamennyit hitelesítésnek"

És ez miért nincs kiírva sehova, hogy mennyibe kerül pl.? Ez elég vicces. Főleg, ha hitelesítenek minden vásárlásnál, akkor nem annyiba kerül az app, amennyiért ki van írva.
  • Narxis
    christmas hd megéri a pénzét.
  • Vaxi
    ezeket miért nem sorolják fel valahol? :S
  • Vaxi
    nekem 25 dolcsi volt a developer account, de nem hiszem, hogy a normál regi pénzes lenne, max levonnak valamennyit hitelesítésnek
  • [HUN]FaTaL
    22ft a fruit ninja, a christmas hd és a read it later pro is.
  • [HUN]FaTaL
    Pénzbe kerül a regisztráció? Az vicces...
  • Firerock
    amikor regisztráltam a kártyám?
    Nem volt a kártyámon a fitying se,csak ki akartam próbálni,ki is írta hogy nincs elég pénz a kártyán,aztán meg kaptam az sms-t a banktól hogy 236 forintot akart levonni a Goggle
  • [HUN]FaTaL
    Getjaron még mindig ingyenes. De az nem frissül, bár nem tudom, hogy lesz e még frissítés hozzá, mert augusztus óta nem jött ki új verzió.

Én is lehúztam getjarról. Ez a reckless racing a képek alapján jól néz ki, mindjárt letöltöm a liteot kipróbálom.

Aztán este megpróbálom megoldani idegen kártyával a vásárlást, amíg nem jön meg az internetkártya.

Marketen nem lehet ajándékba vásárolni? Mert akkor valaki megvehetné nekem én meg átutalom a pénzt.