Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szükségem lenne még egy olyan progira, ami számolja hogy havonta hány percet beszélek, és hány megát mobilnetezek (wifit külön számolja).
Ezek nagyon kénének, és még szeretném, ha megosztanátok velem azokat az appokat, amit ti használtok, beváltak, és jól mûködnek.
A segítségeteket elõre is köszönöm 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Van a hárombetûs - ájgó, és a Sygic Aura....az ájgóból melyik jelenleg a legfrissebb? És elmegy nem rootolt telón, mivel kb. 30 mega szabad helyem van....
fry day fry day sálálálláláá
Saor Alba
Saor Alba
Ajánlott olvasmány
Viszont az is tény hogy bár az elsõ telefongyártók között volt, ha visszatekintünk a elmúlt pár évre, nálunk annyira nem terjedtek el a motorola készülékei. A Milestone óta viszont fordult a kocka 😊
1.5 ös android képes kezelni office fájlokat?
samsung 5700i galaxyra gondolok
köszönöm
!Forza Ferrari!
Namármost feltettem, de nálad is úgy van, hogy a 3 kis ikon alatt a fõoldalon a szövegnek csak a felsõ része látszik, ez kicsit fail, de gondolom ez még csak béta lehet, vagymi, ha még nem frissült automatikusan.
De fasza lesz mindenképpen, sokkal szebb mint eddíg volt.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Na akkor még egyszer. katt
Tesztelve, müxik <#wave>#wave>
Én már úgy belenyúltam,hogy csak egy full installal lehetne a nyomait eltüntetni... :-D
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
de Youtube widget frissítést is láttam, frissítettem volna azt se küldte rá.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Saor Alba
Felraktam a beautifel widgetset, és marha jól néz ki a telefon így. 1 oldalra rá rakta mindent, ami kell. Najó, 2, mert a naptár külön oldalon van.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
ADB-vel kell feltenni géprõl
google és facebook szinkronizálási beállításoknál kb. 2-3 Szinkr. van dátummal és checkbox-szal. Miért van annyi? 😄 mik azok? 😄
amikor futtatom a szinkronizálást, akkor mindegyiken végigpörög, és frissíti a dátumot.
köszi ^^
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Egyébként Quadrant: 850 Linpack: 18 MFLOPS, kevesebb, mint froyo-n de nem a számok a lényeg.