Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mousee
Hali, skypeolásra tudnátok javasolni valami könnyû kliensprogit? Az alap skype progi nagyon sokat zabál, és akad mint a szemét a wildfire-ön :S

Szükségem lenne még egy olyan progira, ami számolja hogy havonta hány percet beszélek, és hány megát mobilnetezek (wifit külön számolja).

Ezek nagyon kénének, és még szeretném, ha megosztanátok velem azokat az appokat, amit ti használtok, beváltak, és jól mûködnek.

A segítségeteket elõre is köszönöm 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

bardocz
Én nekem NDrive van a telómon. Mondjuk olyan lassan csatlakozik az én telefonom GPS mûholdhoz, hogy hamarabb odatalálok az adott helyre, minthogy kapcsolódna😄
MilyenOffline, adatforgalom nélküli navigációt tudtok Androidra? A telefonom nincs rootolva!!!!

Van a hárombetûs - ájgó, és a Sygic Aura....az ájgóból melyik jelenleg a legfrissebb? És elmegy nem rootolt telón, mivel kb. 30 mega szabad helyem van....
Megtörhetetlen
Pff akkor meg minek írsz ide?? Miért ne lehetne már filmezni ebben mi a meglepõ? Ez csak azért különleges maximum mert magyar és mert egy csatorna megjelenése android platformon ingyenesen, persze csak T-nél, olyan mint az ingyen facebook a T-nél, vásárló csalogató, de jól csinálják meg kell hagyni!!

fry day fry day sálálálláláá

mojito10
Nem is tudtam, hogy telóról is lehet filmezni... Mekkora memória kell, hogy ez mûködjön?

Thaison
Kipróbáltam az AXN Player-t és a tapasztalatok: Teljesen jól mûködik,nem szaggat vagy ilyenek. Szerintem fõleg a net sebességétõl függ hogy milyen a képminõség, én wifi-n próbáltam és ott nagyon jól mûködött. Ahogy elindítod az alkalmazást megjelennek felsorolva különbözõ lehetõségek. Pl. Mûsor,blog ill. AXN Player. Hogyha az ember rányom akkor megjelenik egy ablak ahol majd a mûsor indul el, jobb oldalt pedig a kiválasztható mûsorok. Wifi-n ahogy rányomtam az egyik mûsorra kb. 2 másodperc múlva indult is a film. teljes képernyõn is teljesen jó volt. X10-en próbáltam...

Solten

Saor Alba

Solten
Solten
Igen, es a rohej hogy az Apple perli a Motorolat par szabadalom sertessel... 😄DD Gyakorlatilag a Motorolae az osszes telefonnal kapcsolatos szabadalom, ok mar akkor telefont gyartottak mikor meg Jobs papa egy garazsban bohockodott a haverjaival.

Saor Alba

Maxtreme
Még egy dolog
Ajánlott olvasmány

Maxtreme
Pedig "kicsit" elõbb kezdték az ipar mint a a manapság nagyon felkapott htc 😊
Viszont az is tény hogy bár az elsõ telefongyártók között volt, ha visszatekintünk a elmúlt pár évre, nálunk annyira nem terjedtek el a motorola készülékei. A Milestone óta viszont fordult a kocka 😊

desigo
Vadnokedli
idk; 2.1 igen 😄

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

oneal1
hali!

1.5 ös android képes kezelni office fájlokat?
samsung 5700i galaxyra gondolok

köszönöm

!Forza Ferrari!

LoSA
Jójó, tudom.... De valahogy bennem maradt ez! <#wink>

Máté94
Ezeken már ANDROID megy 😄
LoSA
Egyszer volt Motorola telefonom, de... Valahogy nekem nem jött be. Igaz ez már nagyon régen volt, bevallom....

Maxtreme
Az tuti 😊

Solten
Defy az döfi.

Saor Alba

Solten
<#eljen>

Saor Alba

MikX
Ez az új market? És miért nem tölti le automatikusan?

Namármost feltettem, de nálad is úgy van, hogy a 3 kis ikon alatt a fõoldalon a szövegnek csak a felsõ része látszik, ez kicsit fail, de gondolom ez még csak béta lehet, vagymi, ha még nem frissült automatikusan.
De fasza lesz mindenképpen, sokkal szebb mint eddíg volt.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Maxtreme
zsír. A linket valamiért nem szúrta be.
Na akkor még egyszer. katt

Maxtreme
Új market app, 2.1-re
Tesztelve, müxik <#wave>

MikX
De az ilyen egyklikkes rootokat ugyanannyi visszaállitani is... Bár ha nincs olyan dolog amihez szükséges lenne...
Én már úgy belenyúltam,hogy csak egy full installal lehetne a nyomait eltüntetni... :-D

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Maxtreme
Motorola Defy

Jim Morrison
es mi is lett helyette?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Maxtreme
Grat! 😊 Jó cucc az, egy darabig én is azt akartam venni. Csak közben meggondoltam magam 1-2 dolog miatt, és mást választottam. (hagyjuk hogy miért, nem akarok flamet gerjeszteni)

Maxtreme
Na az lehet látod. Rootolni meg nem fogom egyelõre. Nincs rá szükségem. (meg a gar miatt sem akarok nagyon szórakozni.)

Vadnokedli
gondolom, ez rootnál mûködik.

de Youtube widget frissítést is láttam, frissítettem volna azt se küldte rá.

LoSA
A héten végre én is Android user leszek!!! Galaxy S, várom már nagyon! 😊

Maxtreme
thx. remek😊
Akkor nincs mit tenni, megvárom míg a telefon frissíti magától.

Vadnokedli
csekkolom cuncimókus - nem jóxd

Maxtreme
Én a simában a 3-5-nél tettem majdnem ugyanezt 😊

Maxtreme
Srácok. Nálatok ez mükszik? katt (a telepítõs formátum)

bardocz
Igen, de a beautiful widgetes nekem picit jobban bejön, bár ennek az óra része jobban néz ki.
Solten
Ezt probaltad mar: link?

Saor Alba

bardocz
Jajjne!😄
Felraktam a beautifel widgetset, és marha jól néz ki a telefon így. 1 oldalra rá rakta mindent, ami kell. Najó, 2, mert a naptár külön oldalon van.
Solten
no 😊

Saor Alba

bardocz
Ebben is kéne lennie ablaktörlõnek, meg vízcseppes képernyõnek?😄
fekete0012
hello játékokat honnan lehet leszedni valaki tudna cimet linkelni

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

MikX
Nemegészen alkalmazás... És root is kell hozzá...
ADB-vel kell feltenni géprõl

bardocz
És ez alkalmazásként mûködik? Kipróbálnám gyári voda 845-ön, ha lehet.
MikX
JIT Comlier (Just-In-Time) ami a futó alkalmazások kódját valós idõben fordítja gépi kódra, és ezzel sokat gyorsít. Elmélegtileg Froyo-val jött be, de most nekem fut Éclar-on is. Nagyjából emiatt lett olyan gyors a froyo.

Vaxi
nekem egy elég bugyuta kérdésem lenne 😄
google és facebook szinkronizálási beállításoknál kb. 2-3 Szinkr. van dátummal és checkbox-szal. Miért van annyi? 😄 mik azok? 😄
amikor futtatom a szinkronizálást, akkor mindegyiken végigpörög, és frissíti a dátumot.
köszi ^^

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

desigo
10 pálya letudva
ott már majd ketté törtem a telót xD
bardocz
Ez micsoda?
MikX
No, mostmár a 2.1-en is engedélyeztem a JIT-et, ami ugye a 2.2-vel jött be, és tényleg megdöbbentõ... sokkal simább lett, mint elõtte, az alfa 2.2-vel ugye nem tudom összehasonlítani, de így, hogy gyakorlatilag 1 perces utánajárással, és installal ilyen módon meggyorsul, az durva. Gyakorlatilag nincs lag, sem a fõképernyõn, sem sehol. Dolphin HD gyorsan betölt minen lapot, és nagyon finoman, simulékonyan lehet görgetni...
Egyébként Quadrant: 850 Linpack: 18 MFLOPS, kevesebb, mint froyo-n de nem a számok a lényeg.

theone91
Én a Voda 945-rõl kérdeznék. Tudja valaki esetleg mikor veszi fel kínálatába Sebestyén Balázs és Vadon Jani?

Solten
Egy kis Gingerbread...:

Saor Alba

Solten
<#alien> A Seasons eleg szivos, 5 percet tokoltem az elso palyaval... <#buck>

Saor Alba