Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
és ha mondjuk a telefonomon lévõ eredeti Maps mellé letöltöm a legfrissebbet a Marketrõl, majd úgy döntök, hogy nekem a régi kell akkor az megmarad, vagy mivel felül lett írva ezért törlõdik az is?
Ugye van az alap Android. Használom a Skyfire-t, mivel az tud nagyjából flash-t is kezelni.
Fenn van még az Opera és a Dolphin HD is. Ezeket egyáltalán nem használom igazából.
Ki mit ajánl? Skyfire tuti marad.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Néhány órája szert tettem az elsõ droidos telefonomra (zte-blade) jelenleg közelbe sincs wifi és a mobilnetet is kilõttem, mert nemártha van pénz a telómon 😄 szóval tudok olyat csinálni, hogy gépre szedem le az appokat és usb-n rakom rá a telóra, nem pedíg netrõl? meg hogy ezzel ugrik-e a garancia.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Viszont ha valaki valami jót összehoz ossza már meg kodilag is 😄
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Am tenyleg vicces, hala Bexter felneztem az oldalra es mar egy csomot fejlesztettek amiota voltam (nov 27 korul)😄 Mindenesetre Bexter probald ki amit kuldtem. Kicsit elegansabb. Vagy nem 😄

-tRs-Landor
valaki próbálta a fémkeresõ progit? nagyon komoly😄DD
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
elsõ tapira nyávog dorombol meg rezeg majd becsukja szemét
köv tapira kinyitja nyávog dorombol és rezeg
http://bexter.hu Szép Fényeket!
fasza lett 😊
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
GPS-nél alap hogy nem szabad a hangra hivatkozni. Rá kell nézni a térképre is. Különben könnyen így járhat az ember katt <#zavart1>#zavart1>
Amúgy nálam még mindig az igo mûködik a legjobban. A Sygic termékek (Aura meg a mobile maps 10) valamiért nem kapcsolódnak egy mûholdra sem. Látja a szerencsétlen telefon ott van egy csomó, de a progi szarik rájuk.
Viszont az igo androidra mint tudjuk, olyan amilyen.