36194
-
#8713 Annak én is. Meg WidgetLockernek és Missed Itnek:D -
#8712 poweramp-nak nagyon örülnék :D -
#8711 Abban a formában nem. Én megváltoztattam a google accountom jelszavát egy ideiglenes jelszóra, haver felvette a kártyáját, aztán átírtam egy harmadik jelszóra, mert a régire nem engedte. Utaltam rá pénzt és bevásároltam.
BW, Reckless Racing, Reckless Racing Play, Fruit Ninja megvéve. :D -
Chris Lowe #8710 PC nem lesz hibauzenet -
#8709 Amúgy más tud vásárolni az én telómra? Vagy ezt így nem lehet megoldani? -
#8708 nem igazán értem, hogy miért gondolkoztok az alternatívákon, pc-n rákattintasz, hogy megveszed, és install, wifin hagyod a telót, és már tölti is :) -
#8707 Telón egyszerűbb,nekem mostmár semmi hibaüzenet,simán tölti le rögtön,mintha ingyenes szednék... -
#8706 Na megoldva.
PC-n vagy a telón érdemesebb vásárolni hogy ne legyenek hibaüzenetek? -
#8705 Úgynézki haver kártyájával sikerül megoldanom, remélem még a tegnapiakból is fogok tudni vásárolni. :D -
#8704 Ma megint shopping lesz... -
#8703 Nekem is. -
#8702 Nekem a Go Launcher jobban bejött, de 22ft-ért, ha hozzájutok lehet, hogy megveszem az ADW-t. -
#8701 Sziasztok!
Milyen állapotra kell visszaállítani egy Androidos Rootolt, friss ROM-os telefont ahhoz, hogy visszavegyék garanciába? :) Köszönöm. -
#8700 nem gyenge felhozatal, ez az adw kurva jonak tunik, egy ideje CM miatt ennek a sima valtozatat hasznaltam ugyis :) -
#8699 Space Physics
Ez is 22 HUF -
Chris Lowe #8698 Igen, de azért lehet találni olyat ami használható
Keresni kell!
Azt viszont továbbra sem tudom, hogy kell beállítani, hogy oldalt legyen az időjárás skin. -
#8697 Amazonon már kapható a Magic Cube Laser virtuális Billentyűzet.
Billentyűzet kompatibilis minden operációs rendszerrel amely támogatja az USB HID class vagy Bluetooth HID profilt.Kompatibilis az androidos 2.0 + eszközökkel is. Ára $169.99 -
#8696 Annak a sok skinnek a 80%-a alig tér el. Ugyanarra a sémára készülnek csak más színekkel, sokszor csak árnyalatnyi különbséggel. Olyan skinek kellenének mint a Go Weather-nél. -
#8695 Igen, elvileg kb este 6ig érhetőek el a tegnapi appok.
Néhány a maiak közül, elvileg, keresőben már 22ft-t ír pl. az ADWre, de rákattintva még nem, majd kiderül:
ADW Launcher Ex
Homerun Battle 3D
Talking Tom Cat 2
Reckless Getaway
Can Knockdown 2
TETRIS®
Toki Tori
-
Chris Lowe #8694 Erre nem tudja valaki a megoldást? Beautiful widgetet mindenképp vegyétek meg, iszonyú mennyiségü skin van hozzá.
Telóról nekem sem ment a vásárlás, de pc-röl simán mükszik, a vásárlás után egyből küldi a progit.
Ahogy nézem figyelni kell minden nap(valamikor estefelé frissül - gondolom usa market miatt), mert csak egy napig él az akció. -
#8693 A képek alapján ugyanaz, mint a sima. Megvenném én is, ha tudnám. :( -
#8692 Mostmár működik a telóról,és tudom mi a különbség a Recless Racing-ek között!
Az hogy a Play az HD,erős hardver kell hozzá!
Megvettem mind2-t:) -
#8691 market.android.com, kiválasztod az appot, buy és pc-n adod meg a bankkártya adatokat aztán, ha lóg a neten a telefonod egyből telepíti is. -
#8690 az hogy működik?Mi a módja?Ott valami akar küldeni a telefonomra -
#8689 Mobilarénán is sokan panaszkodtak, hogy vmi nem ok.
Ha PC-n veszed, akkor is? -
#8688 Hát csak nem megy ez a vásárlás:/
mostmár rá tudok kattintani,egy e-mail már jött is a Polarbittől hogy köszönönik a vásárlást,de utána hiba van és törlik a rendelést: Cancelled by phone:/ -
#8687 nekem jó -
Chris Lowe #8686 A beautiful widget siman megeri az arat, de egy dolgot nem ertek.
Kulon kell beallitani az ora es az idojaras skint, de nemelyik letoltheto skin jobb oldalt mutatja az idojaras ikont es nem az ora alatt kozepen, de amikor beallitom akkor kozepre teszi. Ezt tudjatok miert van? -
#8685 Ez az új market nem a legjobb, elég sokszor lehal oly módon, hogy a saját alkalmazásokból nem akar visszamenni a főmenüjébe. Ilyenkor csak az FC és a cache törlése segít. Van erre valamilyen tapasz? -
#8684 Sony Ericsson Xperia mini Domino csomag. -
#8683 Sony Ericsson Xperia mini Domino csomagban a net áruházban csak ma : 35 990Ft !
-
#8682 Nem kétséges, nem szabad pesszimistának lenni!
Már most is bírja. Igaz, jelen verzióban olyan funkciók nem működnek még, amiktől okostelefon, egy okostelefon. -
#8681 Kérdés, hogy elbírja e 256MB RAMmal. -
#8680 Akármire is fog érkezni, Sony Ericsson X8-ra is telepíthető lesz Custom-izáltan!
Oje! :) -
#8679 Ice Cream Sandwich frissítés-körkép -
#8678 A Minin nincs előlapi kamera és állítólag a Mini Proban 80 megával több RAM van, nem tudom, mert Minim nem volt. :) (Az előlapi kamera tuti, hogy nincs)
Jaja: Végösszeg 4.99$.
Akkor marad a Warez, ennyit nem adok érte. Remélem nem holnap lesz PowerAMP :D -
#8677 Az fuck, akkor a mairól és a holnapiról is lemaradok. :/ -
#8676 Tökéletes, nagyon köszönöm. Akkor tehát a Mini és Mini Pro között csak annyi a különbség, hogy egyiknek van, a másiknak pedig nincs billentyűzete? Csak öcsémnek kéne valami karácsonyi ajándéknak. Nekem HTC Wildfire S van, de ennél már vannak jobban:D -
#8675 A Soundhoundra ugyan £0.1-et ir, most akartam megvenni de csekkolasnal mar £2.99. A lejjebb felsorolt jatekok eddig £0.1-be fajtak... :D -
#8674 A jelenlegi sorozat modelljei (a hardver mindegyikben 1ghz, Adreno 205, kivéve az Arc S-t, abban 1,4 ghz (lehet a simában is, ezt most passzolom, de szerintem pont ez a különbség a kettő között):
Xperia Mini - 3", 320x480
Xperia Mini Pro - 3", 320x480, QWERTY
Live With Walkman - 3,2", 320x480, Walkman gomb a kamera helyett, meg villogó ledek oldalt
Xperia Ray - 3,2", 480x854
Xperia Neo - 3,7", 480x854
Xperia Neo V - Ugyanaz, mint a Neo de 8MP helyett 5MP kamera készlethiány miatt
Xperia Pro - 3,7", 480x854, QWERTY
Xperia Arc - 4,2", 480x854
Xperia Arc S - 4,2", 480x854