36194
  • 5c0rp330n
    nyilvan, az adw-re vonatkozik amit irtam.
    nekem amugy jobban bejon az abc sorrend a fix helyu elrendezesnel amiben lyukak is lesznek ha torolsz dolgokat.
  • GregSB
    Android History
  • ThugEdge
    sziasztok
    galaxy sII-n milyen lehetőség van a zenék streamelésére az autó rádión keresztül?
    app esetleg vagy transmitter?
  • joshua
    Hát ez így is sikertelen. Ez valami elpusztíthatatlan alkalmazás...
  • aate
    Én is így jártam, másik launchert állíts be alapértelmezettnek és akkor engedi törölni.Ha nem megy töltsd le a Home switchert és ott betudod állítani.
  • joshua
    Így sem engedi:S Nem értem mi lehet a gond.
  • Pethy23
    Törlés előtt próbáld meg törölni az adott app alapértelmezett beállításait (ott van törlés alatt görgess le) utána engednie kéne.
  • joshua
    Nemrég feltettem az Espier launcher alkalmazást. Használtam egy-két hétig, de meguntam és most le akartam törölni, de valamiért nem tudja. HTC Wildfire S. Esetleg valami trükk van erre? Ja és ezen kívül még a GO Switchwidgetet se tudom letörölni.
  • joshua
    A Spirit HD nagyon jó. Kár h pár hónapja vettem meg teljes árért...:D
  • [HUN]FaTaL
    Csak játékok. Ehh:/

A Shazam Encore meg nem kompatibilis az országommal.. Bár nem tudom mivel tud többet, mint a sima Shazam.

Még 85 tower defense játékot plz :D Na mindegy.
  • Firerock
    Megválaszolnám saját kérdésem:D
    Mai appok,játékok 22Ft-ért:

-Spirit HD
    -Shazam Encore
    -Sentinel 3: Homeworld
    -Farm Frenzy
    -Toddler Spanish
    -Need for Speed Shift
    -Jelly Defense
    -Game Dev Story
    -Baseball Superstars 2011
    -My Beach HD

Forrás
  • Firerock
    Mik lesznek a maiak?
  • [HUN]FaTaL
    Persze, mert gondolod, hogy ember állítja elő a kulcsot, mi?

Lol :D Gép generálja.. Tökmindegy mekkora a roham.

#8740: Go Launcher Ex, Sony Ericsson Launchere tudja.
  • 5c0rp330n
    sztem pedig alapbol ilyet nem tudsz csinalni az alkalmazaslistaban. amit ott is tudsz, hogy csoportokba rendezheted az appokat, de akkor is nevsorban maradnak. a home screen hasznalhato csak arra h manualisan rendezgesd oket, ott mappakba is be tudod oket pakolni (kb barmennyit), stb.
  • Pethy23
    PowerAmp szerintem soha nem lesz mivel pénzért csak kulcsot veszel, és biztos nem fognak akkora mennyiséget előállítani ha megindulna a roham...
  • Chris Lowe
    Megvettem kemény 22 forintért az ADW Louncher EX-et, király gyors lett tőle a teló csak nem tudom az appokat a menüben rendezni. ABC sorrendben kirakja és nem tudom a kedvemre sorba rakni. Nem hinném, hogy nem lehet, valszeg megint én vagyok a béna. Segítsetek!
  • kifli
    na, mostmár ott tartok, hogy wp7, android, és ubuntu van a telefono :DD

meegot nemlehet felheggeszteni már pluszba, bár az nem is megy rendesen aszem :(

márcsak egy ios hiányzik :D
  • Solten
    :D en is igy vagyok vele, a Blade-en havonta cserelgettem a ROM-ot passziobol.
  • kifli
    nem, android csak igo miatt kell, navigon annyira nem jön be, bár azért használhatatlannak azt sem mondanám. Továbbra is wp7-et használom elsődlegesként.

Meg szeretem baszogatni is a telefon szoftverét, így jólesett felrakni az androidot :D
  • Solten
    Grat., meguntad a WP7-el torteno onszivatasod? ;)
  • Solten
    Thx, vegul is ja, meger annyit, az asszony elbohockodik majd vele :D
  • Narxis
    Én még Steamen vettem és játszottam ki. Asszem az android ugyanazokat a pályákat tartalmazza, bónusz nélkül, azokat játékosok készítették.

Csak kinézetre tűnik úgy, hogy gyerekeknek való. :D Tisztességes logikai játék.
  • [HUN]FaTaL
    Mikor lesz már PowerAMP és Titanium Backup Pro 22ft-ért?:D
  • kifli
    másodikra is :D

btw újra android user lettem, bár csak félig.

Megcsináltam telón dual bootot, így android és wp7 megfér egymás mellett :)
  • [HUN]FaTaL
    Logikai játék, 2-3 pályát csináltam meg csak a 80-ból így a durvábbak nem tudom milyenek, biztos nehezek. Evvel a sárga bábuval vagy lényegében és tojásokat kell összeszedegetni, minden pályán van x darab. Gondolom többféle eszközből kapsz x darabot, első körben csak ilyen lerakható hídból volt annyi, ami kellett a pályához. Érdekes. 22ft-t megér :D
  • Solten
    Milyen ez a Toki Tori? :D Elso ranezesre 6 eves korosztaly a celcsoport.
  • [HUN]FaTaL
    Azt pont nem, nem szeretem a baseballt. :P

Reckless Getawayt, Toki Torit, Tetrist meg a Can Knockdown 2-t vettem meg.

Meg az ADW-t de az nem játék. :D
  • Firerock
    homerun battle-t megvettétek?
    nyomhatnánk matchupot:)
  • [HUN]FaTaL
    Mobilarénán a telefonod topicjában kérj valakitől egy gyári romot és flasheld vissza, unrootold és úgy add gariba.

Ez a Toki Tori mekkora poén játéknak tűnik. Lehet, hogy megveszem ezt is. :D
  • [HUN]FaTaL
    Próbálkozhatsz, ha engedi telepíteni, akkor kompatibilis. Ha 15 percen belül uninstallálod a játékot, akkor refund van és 30 napon belül visszakapod a pénzt.
  • fery02
    Gondolom, ami játékokhoz oda van írva olyasmi, hogy Xperia Play Optimized, ne nagyon próbálkozzak be gagyis X8-assal. :)
  • papi08
    Az a baj hogy nem gyári ROM..és arról nincs másolatom sem..fogta magát, s eltűnt :S
  • fery02
    Köszi!
  • [HUN]FaTaL
    Akkor megveszem azt is. :D

Ha gyári ROM, akkor csak reseteld gyári beállításokra meg távolítsd el a BusyBoxot és a SuperUsert.
  • papi08
    Én megvettem, jó kis játék! :) 22 Forintot megért! :)

#8701: Valaki?! :(
  • [HUN]FaTaL
    Ez a Flick Golf! ez jó? Megvette vki?:)
  • [HUN]FaTaL
    Vagy Wifi. :)

Nekem sincs mobilnet, engem nem zavar, hogy nem mindig pontos. Mondjuk általában utcán is el lehet kapni egy wifit, hogy lefrissítsd az időjárást ha ennyire fontos. De szerintem 2 órás pontosság bőven elég, annyi idő alatt meg általában azért találkozom valami wifivel.
  • fery02
    Ennek a Beautigul widgetnek az időjárásjelzőjéhez gondolom szükséges lenne mobilinternet. Jól gondolom?
  • [HUN]FaTaL
    Ki lehet rakni nem fogadott hívást, smst meg mindenféle programértesítőt szövegként widgetnek. Pl. pont a WidgetLockeren használom, hogy lássam a nem fogadott hívások, smsek, emailek és fb értesítések számát.
  • Firerock
    az utolsó az mire való?