36194
-
#8793 Mindig rohogok azon ha az Apple-t a sajat fegyverevel gyozik le: link. -
#8792 http://thepiratebay.org/torrent/6874559/OnLive_v1.0_Android :)
Elvileg megy EU-ból is. -
#8791 Igy van, munkatarsamnak fajt ra a foga. :) -
#8790 Majd kipróbálom. :D
Off: Nem Pengéd volt pár héttel ezelőttig?:) -
#8789 Ez az Apparatus jonak tunik. -
#8788 Az a majer aki mobilnettel tolja... :DD -
#8787 Elmegy, azért nyílván nem PC minőség. :D 20 forintot megér, többet nem. :D
Viszont a mai akció nem vmi nagy eresztés. -
#8786 Thx, a masiknal is ugyanez, mindegy, letojom, annyira nem nagy eresztes a jatek :) -
#8785 Tudsz játszani pc-s játékokkal, androidos telefonon is. Ez egy szerverről megy, magyarul nincs szükség hozzá komoly hardverre. Gépen én már toltam az arkham city-t, de nincs olyan hű de nagy grafikája egyik játéknak sem. Mafia 2 most 7.50$. Sok leárazás van. -
#8784 van -
#8783 Nem tudom, de pl. a Shazam az miért régiókorlátos? -
#8782 lehet azért mert az onlive még nincs nálunk? (vagy már van?) -
#8781 Ez a régiókorlát ez vicc, 2011ben. -
#8780 This item cannot be installed in your device's country. -
#8779 Ezmiez? -
#8778 Onlive
Blade-re sajna nem jó. -
#8777 Pedig egyszerű. Ha EU-n belüli cégtől veszel, akkor nincs VAT (ez nem igazán áfa szerintem inkább vám), EU-n kívülről van. -
#8776 amugy azt ertitek h mitol fugg h egy apphoz szamolnak afa-t (VAT) vagy nem? mert nekem eleg randomnak tunik, sok 10 centes app igy valojaban 12 cent lesz. persze ilyen kis osszegeknel nem szamit, de nagyobbaknal mar nem mind1. -
#8775 Elég gyenge a mai felhozatal. :/
link
Asphalt 6 is volt már. Sajna nem kompatibilis a telómmal (gondolom a HVGA miatt).
Mondjuk alternatív úton meg már játszottam is vele. :D -
#8774 Mai 22Ft-os cuccok:
-Apparatus
-Age of Zombies
-Zynga Drop 7
-Kids Connect the Dots
-Snowfall Live Wallpaper
-Season Zen HD
-SlideIT Keyboard
-The Sims 3
-Pano -
Chris Lowe #8773 Áh, köszi igen ez logikusnak tűnik. -
#8772 sztem a /cache telt be, uj market-nel ez szokott a gond lenni, ha van vmi root explorer szeru filekezelo cuccod, ellenorizheted. -
Chris Lowe #8771 Na megoldodott.
10 perce elfogadta, letoltottem a hatterkepet. 10centert bármi megéri, de ezt vétek kihagyni. Mondjuk nem értem miért írja, hogy nem fér a telefonra, miközben valami netes probléma a gond.
-
#8770 Kettő Shift van (csak nem listázza mindkettőt, de mindkettő 22 huf), szedd a másikat. :) Ha lenyitod valószínű ország nyígja van. -
Chris Lowe #8769 Nekem most azt írta ki, hogy nincs elég hely a telefonon. 6.3mb a beach hd a telefonon meg van 55mb. Az sd-n meg 2.1gb... Nem értem. -
#8768 amugy van par app amire nekem is ez a szoveg jelenik meg mikozben biztosan tudom, hogy tokeletesen vinne a telo. amugy olyat is hallottam h CM7-nel bizonyos appokat inkompatibilisnak ir amik gyarti szoftverrel kompatibilisek lennenek, es forditva is van sok esetben. fogalmam nincs h mi alapjan dontik el ezt a kompatibilitast, de a telo szoftvere is erosen benne lehet. vagy az h a telo hogy azonositja magat amit befolyasolhat a rom.. -
#8767 No idea :D A hot pursuit siman mukodik, amugy ingyenes a Samsung appstoreban a shift-el egyutt. -
#8766 nem hiszem, nalam siman siman ment, sgx540-en.. -
#8765 tegra kell neki? vagy csak simán nem szereti? -
#8764 lol
-
#8763 Addig amíg nem sikerül átállítanod,hogy ne legyen alapértelmezett addig nem tudod törölni.Rakj fel egy új launchert mikor indítod olyankor rákérdez. -
#8762 ennek elmondanád a működését? -
#8761 Autó hifijén telefonról szól a zene. -
#8760 Ez a streaming ez mire való? sokszor hallottam már róla,de nemtudom mit takar -
#8759 kozben most hirtelen a semmibol jo lett mind2 vetelem, fasza. -
#8758 Általában véve működik telóról is, de amióta az akció van sokan panaszkodnak, csak ennyit írtam. :) És ugyanez szokott lenni a jelenség, mint most nálad. -
#8757 legalabb a fele appot telorol vettem eddig, es semmi baj nem volt belole.. de gyanus h most a vetelkor nem is jott email a google-tol mint szokott. -
#8756 Sokan panaszkodtak erre, ezért veszem PC-n a dolgokat, állítólag, akkor nincs gond.
Én ma nem vettem még semmit. -
#8755 szinten..
ti amugy tudtok most marketen venni dolgokat? most pl ezt kaptam: "An error occurred while creating your order."
utana kesobb ramentem es meg tudtam venni, de nem kezdte el installalni. erre ranyomok h install erre azt mondja hogy nem vettem meg ugyhogy nem tudja megcsinalni.. wtf? -
#8754 Nekem a gyakran használt kint van home screenen, a nem gyakran használtakat meg abcben hamarabb megtalálom.