36194
-
#8833 Szia, asszonynak ne vegyél Skate-t szerintem nagy lesz neki, de ha a nagyot szereti... :)) SE Ray-t láttam tegnap, fú na az igen! -
#8832 Sziasztok,
Ez mitől lehetséges?
Telefonálok, lerakom, és megáll, és kiírja hogy "com.android.phone váratlanul megállt " ledob a hálózatról, majd 2-3mp en belül visszaáll...Elég zavaró, mi lehet az oka ? gyári 2.3.4 es rom van rajta
Nem buherálgatom éppaz ilyen jelensegggek miatt -
#8831 Akkor te sokat költhetsz. :D -
#8830 en szinte mindent megveszek ami valamennyire is jonak nez ki es latok barmennyi eselyt h kesobb jatszak vele. ennyi penzert meg gondolkodni se eri meg, h megvegyem-e oket egyaltalan.. :) -
#8829 yep -
#8828 SMSek mentéséhez elvileg van app a marketen. -
#8827 Ezek magyar megfeleloi ugye ha magyar a nyelv nalad:
Settings -> Privacy -> Factory data reset.
Ugyanitt (Privacy) jelold be a negyzeteket: Back up my data es Automatic restore. Igy a Google accountod tarolja a contactjaidat "felhoben" es automatikusan vissza is allitja. SMS-ek mentesere nem vagom a modot (nem foglalkoztam vele). -
#8826 Újra akarok rakni, vagy csak úgymond "nullázni" a telefonom. Mi ennek a menete? Csak simán gyári beállítások visszaállítása? A másik, hogy az sms-ek, telefonszámok, stb, ezeket hogyan lehet lementeni előtte? HTC Wildfire S, 2.3.5. -
#8825 Szerintem csak tegra 2 kell neki. -
ZsirosKenyer #8824 SimCity Deluxe vajon csak Tablet-ekkel kompatibilis? -
#8823 Ha nincs készüléke és még sosem volt, akkor nem.
#8821: Evvel meg az a baj, hogy akkor behúzza a contactokat, levelezést meg mindent az elsődleges accountról. -
#8822 pc-n is meg lehet venni, az ő gmailjára nem?: -
#8821 Igen, akkor nagyon nagy valószínűséggel le tudod majd tölteni arra is, de figyelj, hogy a Te e-mailoddal lépj be először..:) -
Chris Lowe #8820 Asszony karira kap egy androidos telót(ZTE skate), viszont addigra elfogynak ezek a kedvező 10 centes ajánlatok, és már eddig is volt jópár finom progi amit a sajátomra megvettem(beautiful widget, adw stb) szerintetek ezeket le tudom majd Neki tölteni? Végülis ha bejelentkezik a gmail-embe a ZTE-n akkor elvileg le kéne jöjjön... -
#8819 Ma nem veszek semmit. Lehetne pár app is mostmár... Bár azt a platformjátékot lehet, hogy megnézem. :) -
#8818 BackStab HD..azt hiszem erre beruházok :D -
#8817 Nem rossz, bar tenyleg elegge a jatekokon van a hangsuly... :/ -
#8816 mai akció:
http://androidunderground.info/akciofigyelo/market-akcio-6-nap-szavazas -
#8815 nexus s-en megy -
#8814 Memóriakártyán a .android_secure mik vannak? 600mb :/ -
#8813 CX300,CX400,CX500 és ezek második gen. változatai... -
#8812 :D -
#8811 zene háttér?:D -
ZsirosKenyer #8810 jó vmi csicska progi blokkolta a download-ot. Szétütöm legközelebb.
Befejeztem a spam-et.
Estét! -
ZsirosKenyer #8809 Igen telóról vmiért nem megy, most PC-ről egyelőre engedte, bár le még nem töltötte. -
Chris Lowe #8808 Lol... Zen hátteret akartam írni. -
Chris Lowe #8807 Nekem tegnap volt ilyen, ma simán vettem. Persze PC - ről.
Én a zene hátteret és az apparatust vettem.
Panora is nyomtam klikket, de aztán mégsem vettem meg, mert van az Ace- en alapból panoráma funkció és egész jó. -
ZsirosKenyer #8806 Hiba tortent a megrendeles letrehozasa soran... -
vass17 #8805 Nekem sikerült a Pano-t és az Apparatust is. Milyen hibát? -
ZsirosKenyer #8804 Vettetek ma mar appot az akciosak kozul? Hibat ir... -
#8803 Milyen Sennheiser fülest is ajánlottatok itt a múltkor 4ezer körül? -
Chris Lowe #8802 Amíg beirod a kérdést itt a fórumon azalatt több áram folyik el mint. 23forint. :)))
Egyébként logikai játék, fizikát használ, megéri. :))))) -
#8801 Ez az Apparatus ez egy The Incredible Machine klón szerűség akar lenni?:) Mert akkor megveszem :D -
#8800 Azt hiszem ez az ötödik nap. -
#8799 Hány napig tart még ez az akció? -
#8798 Kíváncsi leszek lesz-e belőle valami.
Ma nyomkodtam egy Note-ot.
Brutálgyönyörű a kijelzője.
-
#8797 Csak nehéz, sok pályát youtube segítségével tudtam megcsinálni:D -
#8796 -
#8795 "Ha ugyanis a végleges bírósági döntés mégis az Apple-nek ad igazat, a kitiltást kérő és érvényesítő félnek meg kell térítenie a meghiúsult eladásokból származó kárt."
Őőőő.... És az Apple fizetett-e valamit a Samunak a kitiltáskor?
-
remelem rendesen elkapjak most a tokeiket, hogy kesobb ne legyen sok kedvuk jarni a birosagokat hogy tiltsanak be minden szart, mert hasonlit az ovekre (LOL)