36194
-
#8873 Első benyomások a Galaxy Nexus-ról
-
#8872 Fontos csatát vesztett az Apple -
xxxpaulxxx #8871 Hát itt már sose lesznek értelmes programok=( -
#8870 Patent troll a patent trollhoz fordul segitsegert? Erdekes. Gerincnelkuliseguk hattereben az all meg (masik trukk) hogy szerintuk igy nem mocskoljak be (meg jobban) az Apple hirnevet, hiszen kozvetition keresztul "trollkodnak". -
#8869 A Huawei Honor kaphatja meg elsőként az Ice Cream Sandwich frissítést- ???!!! -
#8868 "Érdekes kis sztori az Apple jogászainak trükkös gondolkodásáról: az Apple szabadalmakat adott át a Digitude Innovations nevű szabadalmi trollnak. A Digitude pedig, felhasználva ezeket, jól beperelt gyakorlatilag minden mobiltechnológiában élen járó céget: a HTC-t, a RIM-et, az LG-t, a Motorolát, a Samsungot, a Sony-t, az Amazont, és a Nokiát. Kit nem látunk a listán? Eltaláltad: az Apple-t. A trükk az egészben az, hogy a panaszok az ITC-hez, az amerikai kereskedelmi bizottsághoz futottak be, akiknek jogkörük van per nélkül is betiltani eszközök forgalmazását. És mivel a Digitude tankönyvi szabadalmi troll, tehát nem folytat a trollkodáson kívül semmilyen tevékenységet, hatástalan ellene pl. egy Sony vagy egy Motorola egyéb esetekben félelmetes szabadalmi portfóliója... Ez nagyon mocskos játék az Apple részéről, remléhetőleg ez lesz az a pont, ahol belép az amerikai törvényhozás, és gátat szabnak a szabad szabadalmi pereskedésnek."
link
ez azert eleg kemeny.. -
#8867 jajajaja :D -
#8866 +1, PowerAMPpal együtt :D -
#8865 +1 -
xxxpaulxxx #8864 23 Ft-os Titanium backupot a népnek!:D -
#8863 Kiraly, a Soundhoundrol lemaradtam az elso nap. -
#8862 Nem, régiókorlát mint a shazamnal. -
#8861 Android fejlődéstörténet -
#8860 flight controllt ti meg tudjatok venni?
"This item cannot be installed in your device's country." :S -
#8859 Nincs MAC szűrés a routeren beállítva? -
#8858 Router csatlakozik magától az internetre ? Tehát pl az asztali gépet csak bedugod és megy ? Illetve magára a wifi hálózatra fel tud menni a mobil ? -
amigos00 #8857 Kedves fórumozók! Adott egy androidos mobil, amivel nem lehet csatlakozni a vezeték nélküli routeren keresztül az internethez. Viszont laptoppal lehet csatlakozni az elosztóra wifi-n keresztül. A mobillal pedig más router által közvetített internetre lehet csatlakozni. Telefonbeállítás vagy router beállítás szükséges? Köszönöm! -
#8856 Flick Soccer, Soundhound :)
Szerintem a tegnapi volt a leggyengébb felhozatal.
Block Breakert is megvenném, de nem írták meg HVGAra úgyhogy marad a warez. :D -
#8855 A legfrissebb android a napokban jött ki, 2.3.5-ös verzió, HTC Sense 3.0-ával..:) -
ktomi22 #8854 hd re van 2.3? :S .. sima desire tulaj vagyok :S :( -
#8853 Ha már a Sense 3.0 tud root nélkül fényképezni, hamar lekaptam hogy is néz ki a minimalistic text-tel készült "mindenesem" :D
Tippek, ötletek, vélemények? :) -
#8852 Block Breaker 3
Doodle Jump
Flight Control
Ezek jók. -
#8851 Talán a leggyengébb felhozatal:(
It's Day 7 of Google's 10-day, 10-cent, 10 billion app download celebration. Here's what we're seeing so far this fine Monday morning:
Doodle Jump
Flight Control
Blow Up
When I Get Bigger
Block Breaker 3
Roll in the Hole (Rest of World)
Flick Soccer
Super KO Boxing 2 -
#8850 Ez lenne az, csak nincs kedvem vele b*szkódni, mire beállítom normálisan:DDD -
#8849 minimalistic text a neve ha jóltudom, és magadnak tudod elrendezni, mi hol legen és mekkora betűvel -
#8848 Üdv! Valaki tudna adni erről az óráról linket? ICS témájú romban van benne. Rákerestem ICS clock néven, de nem találtam:D
-
#8847 csak ez az akcio. ami mondjuk az osszesnel sem sokkal kevesebb :) -
#8846 Összesen eddig vagy ez "csak" a mostani akció termése?:D -
xxxpaulxxx #8845 Amúgy se jók a mobilos EA játékok... még 22 FTért se:D
Nah jó... talán a tetris:P -
ZsirosKenyer #8844 Azt írja a market, hogy nem kompatibilis.
Olvastam a commenteket, hogy sok EA játék nem kompatibilis még az S2-vel, hisz Amerikában nemrég dobták piacra.
-
#8843 kurvara sokat, vettem majdnem 30 appot 500 forintert :) -
#8842 Én is csak azért vettem meg mert hátha egyszer jó lesz unalmas pillanatokra :)
Viszont egy ilyen Sphere labdát elfogadnék... jó buli lehet :) -
#8841 Akkor csak WVGA kell neki :) Mert nekem nem kompatibilis. :) Nem mintha telefonon akarnék simcityzni :D -
#8840 Nem, nekem simán lejött Defy-re. szal SGS2-re is jó kesz :) -
#8839 :D:D:D:D -
#8838 Nem, a marketre az elsődleges fiókot teszi, csak avval tudsz vásárolni. -
#8837 Na, befizettem egy BackStab HD-re :P :D
solten: Ez kicsit sok volt így este xD -
#8836 -
Chris Lowe #8835 Köszi a válaszokat, nem tud róla, nem akarom most megvenni, mert egyből lebuknék. Ha másodlagos gmail fióknak beállítom a sajátom az nem jó? Mert akkor a névjegyzék is az övé marad. -
#8834 Próbáld meg venni PC-ről, úgy, hogy az ő Google (gmail) fiókjába lépsz be. Mondjuk, ha ajándék, akkor ez érdekes lesz :D Illetve warezolni meg mindig lehet ~.~