36194
  • Solten
    Első benyomások a Galaxy Nexus-ról

• Solten
    Fontos csatát vesztett az Apple
  • xxxpaulxxx
    Hát itt már sose lesznek értelmes programok=(
  • Solten
    Patent troll a patent trollhoz fordul segitsegert? Erdekes. Gerincnelkuliseguk hattereben az all meg (masik trukk) hogy szerintuk igy nem mocskoljak be (meg jobban) az Apple hirnevet, hiszen kozvetition keresztul "trollkodnak".
  • aate
    A Huawei Honor kaphatja meg elsőként az Ice Cream Sandwich frissítést- ???!!!
  • 5c0rp330n
    "Érdekes kis sztori az Apple jogászainak trükkös gondolkodásáról: az Apple szabadalmakat adott át a Digitude Innovations nevű szabadalmi trollnak. A Digitude pedig, felhasználva ezeket, jól beperelt gyakorlatilag minden mobiltechnológiában élen járó céget: a HTC-t, a RIM-et, az LG-t, a Motorolát, a Samsungot, a Sony-t, az Amazont, és a Nokiát. Kit nem látunk a listán? Eltaláltad: az Apple-t. A trükk az egészben az, hogy a panaszok az ITC-hez, az amerikai kereskedelmi bizottsághoz futottak be, akiknek jogkörük van per nélkül is betiltani eszközök forgalmazását. És mivel a Digitude tankönyvi szabadalmi troll, tehát nem folytat a trollkodáson kívül semmilyen tevékenységet, hatástalan ellene pl. egy Sony vagy egy Motorola egyéb esetekben félelmetes szabadalmi portfóliója... Ez nagyon mocskos játék az Apple részéről, remléhetőleg ez lesz az a pont, ahol belép az amerikai törvényhozás, és gátat szabnak a szabad szabadalmi pereskedésnek."
    link

ez azert eleg kemeny..
  • Vaxi
    jajajaja :D
  • [HUN]FaTaL
    +1, PowerAMPpal együtt :D
  • Rage47
    +1
  • xxxpaulxxx
    23 Ft-os Titanium backupot a népnek!:D
  • Solten
    Kiraly, a Soundhoundrol lemaradtam az elso nap.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, régiókorlát mint a shazamnal.
  • Solten
    Android fejlődéstörténet
  • 5c0rp330n
    flight controllt ti meg tudjatok venni?
    "This item cannot be installed in your device's country." :S
  • [HUN]FaTaL
    Nincs MAC szűrés a routeren beállítva?
  • SzirmosSzisza
    Router csatlakozik magától az internetre ? Tehát pl az asztali gépet csak bedugod és megy ? Illetve magára a wifi hálózatra fel tud menni a mobil ?
  • amigos00
    Kedves fórumozók! Adott egy androidos mobil, amivel nem lehet csatlakozni a vezeték nélküli routeren keresztül az internethez. Viszont laptoppal lehet csatlakozni az elosztóra wifi-n keresztül. A mobillal pedig más router által közvetített internetre lehet csatlakozni. Telefonbeállítás vagy router beállítás szükséges? Köszönöm!
  • [HUN]FaTaL
    Flick Soccer, Soundhound :)

Szerintem a tegnapi volt a leggyengébb felhozatal.

Block Breakert is megvenném, de nem írták meg HVGAra úgyhogy marad a warez. :D
  • papi08
    A legfrissebb android a napokban jött ki, 2.3.5-ös verzió, HTC Sense 3.0-ával..:)
  • ktomi22
    hd re van 2.3? :S .. sima desire tulaj vagyok :S :(
  • papi08
    Ha már a Sense 3.0 tud root nélkül fényképezni, hamar lekaptam hogy is néz ki a minimalistic text-tel készült "mindenesem" :D

Tippek, ötletek, vélemények? :)
  • Narxis
    Block Breaker 3
    Doodle Jump
    Flight Control

Ezek jók.
  • Firerock
    Talán a leggyengébb felhozatal:(

It's Day 7 of Google's 10-day, 10-cent, 10 billion app download celebration. Here's what we're seeing so far this fine Monday morning:

Doodle Jump
    Flight Control
    Blow Up
    When I Get Bigger
    Block Breaker 3
    Roll in the Hole (Rest of World)
    Flick Soccer
    Super KO Boxing 2
  • TaRka0107
    Ez lenne az, csak nincs kedvem vele b*szkódni, mire beállítom normálisan:DDD
  • kifli
    minimalistic text a neve ha jóltudom, és magadnak tudod elrendezni, mi hol legen és mekkora betűvel
  • TaRka0107
    Üdv! Valaki tudna adni erről az óráról linket? ICS témájú romban van benne. Rákerestem ICS clock néven, de nem találtam:D

• 5c0rp330n
    csak ez az akcio. ami mondjuk az osszesnel sem sokkal kevesebb :)
  • Narxis
    Összesen eddig vagy ez "csak" a mostani akció termése?:D
  • xxxpaulxxx
    Amúgy se jók a mobilos EA játékok... még 22 FTért se:D
    Nah jó... talán a tetris:P
  • ZsirosKenyer
    Azt írja a market, hogy nem kompatibilis.
    Olvastam a commenteket, hogy sok EA játék nem kompatibilis még az S2-vel, hisz Amerikában nemrég dobták piacra.

• 5c0rp330n
    kurvara sokat, vettem majdnem 30 appot 500 forintert :)
  • tom..
    Én is csak azért vettem meg mert hátha egyszer jó lesz unalmas pillanatokra :)
    Viszont egy ilyen Sphere labdát elfogadnék... jó buli lehet :)
  • [HUN]FaTaL
    Akkor csak WVGA kell neki :) Mert nekem nem kompatibilis. :) Nem mintha telefonon akarnék simcityzni :D
  • tom..
    Nem, nekem simán lejött Defy-re. szal SGS2-re is jó kesz :)
  • [HUN]FaTaL
    :D:D:D:D
  • [HUN]FaTaL
    Nem, a marketre az elsődleges fiókot teszi, csak avval tudsz vásárolni.
  • papi08
    Na, befizettem egy BackStab HD-re :P :D

solten: Ez kicsit sok volt így este xD
  • Solten
  • Chris Lowe
    Köszi a válaszokat, nem tud róla, nem akarom most megvenni, mert egyből lebuknék. Ha másodlagos gmail fióknak beállítom a sajátom az nem jó? Mert akkor a névjegyzék is az övé marad.
  • SzirmosSzisza
    Próbáld meg venni PC-ről, úgy, hogy az ő Google (gmail) fiókjába lépsz be. Mondjuk, ha ajándék, akkor ez érdekes lesz :D Illetve warezolni meg mindig lehet ~.~