36194
  • skinnyman
  • Solten
    Jenkifold:

• [HUN]FaTaL
    Nekem csak olvasó kell, szerkesztő nem. Word doksikat se nagyon olvasok, csak pdfet. :) Ha még is kell olvasó akkor ott az előtelepített office (asszem quickoffice vagy mi) olvasója, 23ft-t meg megért az ezpdf (ami azt hiszem szerkeszteni is tud, de nem használom).

Aki telefonon akar doksikat szerkeszteni, avval komoly gond van szerintem. :D
  • Solten
    Polaris Office ftw, tokeletesen kezel pdf-et doc-t, stb, stb. Samubanak piros pont hogy elotelepiti a keszulekeire.
  • [HUN]FaTaL
    Nem hiszem, maestroval asszem alapból nem lehet neten fizetni. :) Próbáld ki, visszadobja, ha nem jó.

#8906: Swipe az nincs, arra ott a SlideIT, bár engem az idegesít, így nem használom. Pontosabb a SwiftKey a Smart Keyboardnál is, viszont nem találtam olyan beállítást, hogy a QWERTYn írva hosszan nyomás után lehessen rövid nyomásokkal váltogatni az ékezetek között, csak az alapbeállítás van miszerint hosszan nyomás és taperolás a képernyőt, ami nem annyira jön be. :( Kár hogy nem lehet valami billentyűkombinációt beállítani, hogy cserélgesse a billzetet. Mert qwertyvel írnék a smarttal, képernyőn meg a swiftkeyjel, ez lenne a tökéletes. :D

#8907: Nincs mit :)
  • benőmenő
    Hali,
    a marketnek jó az otp-s maestro kártya?
  • aate
    Siker ,most jó ! Köszi !!!
  • xxxpaulxxx
    Swiftkeyt megvettem és tényleg jobb (bár nem sokat használtam eddig:D) mint a go... pontosabb és nincsenek idegesítő dolgai (pl amikor azt írom, hogy is, akkor azt nem IS-nek írja:D)... viszont hiányzik a swipe funkció=( :D
  • [HUN]FaTaL
    Azt hiszem nem.

#8904: Got nem használtam, a Swiftkey a legpontosabb a képernyőn való gépelésnél, nekem.

Repligo readert szintén nem ismerem, de warezold le aztán nézd meg. Vagy vedd meg azt kész, 23ft vicces összeg. Én ezelőtt a hulladék adobe readert használtam, annál ezerszer jobb.
  • xxxpaulxxx
    Tényleg ennyire jó lenne ez a Swiftkey? Jobb, mint a Go keyboard?
    És ez az EZreader? jobb, mint a Repligo reader? Azt azért szeretem, mert mindennél jobban jeleníti meg az általam acrobattal készített hozzászólásokat/jelöléseket/"cédulákat"
  • aate
    már csak azt nem tudom értelmezni kell - e a könyvtár nevek mellé a pipa vagy nem..
  • aate
    Nekem is.
  • [HUN]FaTaL
    Igen az az, bár nekem angol.
  • aate
    Akkor ezt meglesem - ne keressen a rendszer fájlokban lehet az ?
  • [HUN]FaTaL
    Akkor a PowerAMPot állítsd át, mert van benne olyan opció hogy megkerüli a rendszer keresését és írja is, hogy ilyenkor a többi app nem fogja látni a zenéket.
  • aate
    létezik az ,hogy csak azt látja ami a média könyvtáron belül van ?Bár a csengőhangokat sem látja
  • aate
    Én azt néztem a sima zene lejátszóm sem találja az sdcard > music folders-t csak a power amp látja.
  • [HUN]FaTaL
    Enyém is tört (2.12). Ha javítja a két apró bugot, ami zavar, akkor majd megveszem. Bár jó lenne tudni, hova lehetne írni a fejlesztőnek. Lehet felrakom majd a trialt a marketról és beírom oda.
  • aate
    Most kipróbáltam a marketes verziót az sem...Music folfder pipa be alul megjelenik az sd kártya azt ebbyi tovább nem is enged , a lejátszó felületén a könyvtár meg az album lista stb. üres nem is enged felvenni. :(
  • aate
    Igen ott beállítottam de nem rakja be.(tört ap )
  • [HUN]FaTaL
    Settings -> Music Library -> Music Folder

Bár nekem magától behúzta az összes zenét, én csak korlátoztam a music mappára, hogy ne húzza be a csengőhangokat, meg az alkalmazások zenéit. :D
  • papi08
    Hamar befizettem én is egy SwiftKey-re :P :D
  • Jim Morrison
    nem tudna mondani nekem valaki egy jó kis todo appot? astridet most próbáltam, tök jó hogy vannak ilyen külön listák (public, personal, work), és azokba tehetek bele egy-egy dolgot (pl vacsora vagy mittomén :D). Csak az a bajom, hogy ha mai napra akarok tenni ilyen todokat, akkor nem lehet csak kiválasztani ezeket az előre beiirt dolgokat, hanem megint be kell iirnom... Ha valaki megértette mit akarok és tudna nekem segiiteni azt megköszönönném :p Ja, és ha lehet támogasson tabletet.
  • aate
    PlayerProban ,hogyan adom hozzá a könyvtárakat mert nekem nem ismeri fel...még a mucic foldert sem.
  • Solten
    Alkalmazásbemutató: Elixir 2
  • Solten
    Skype 2.6 video- és képmegosztással

• [HUN]FaTaL
    Swiftkey sztem is a legjobb billentyűzet, de smsnél nem tudtam magyar ékezeteket írni (ű, ú) és nem értem miért. Bár azt hiszem a gyári sms küldő amúgyis konvertálja az sms-t, hogy a 160 karakter valóban annyi legyen.

Van új Market is, 3.4.4.

És miért nem szólt senki, hogy a PlayerProban, ha bekapcsolom a lockscreenjét lehet számot váltani a hangerő hosszú nyomásával?:D Meg van benne shake funkció is.
  • Narxis
    SwiftKey X amúgy is megéri az árát, de így meg főleg. ezPDF Reader se rossz cucc. :)
  • [HUN]FaTaL
    SwiftKey X újra 23ft, lemaradtam róla.
    ezPDF Reader is 23ft

Az adobe readere egy rakás szar.

Ezenkívül:
    Tank Riders
    Deer Hunter 3D

Utóbbi azt hiszem szintén volt már.
  • aate
    lehet ezt keresed: WP Clock
  • BIZ0906
    Jó ez az Android de azért még szokni kell! Minden esetre baromi jó kis teló ez a Xperia mini.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor megveszem őket. Ha HD Widgets nem tetszik akkor legfeljebb refund. Bár ennyi pénzért... :D
  • Firerock
    Én ma ezt a kettőt vettem meg!
    Wmw fantasztikusan jó! Mászthev
  • [HUN]FaTaL
    Where's my water jó játék?:)

És a HD Widgetset próbálta már vki?
  • Solten
    Lehet hogy tul keseru a pirula nekik, mert meg a Bada is lenyomta a vackukat?

Ez meg elegge facepalm: link.
  • 5c0rp330n
    lol, micro$oft is hozza a formajat: link
    mikozben a sajat szarjat egy sms-el meg lehet olni: link :D
  • GregSB
    Ez nem fog megtörténni.

Egyrészt januárban-februárban lesz végleges ítélet, szal a karácsonyi szezont nem érinti, másrészt a Apple tuti nem fogja engedni hogy ez megtörténjen, inkább fizetni fog a Motorolanak a szabadalmakért, mint a Nokianak.
  • 5c0rp330n
    attol azert sztem nem kell tartani, elobb veszi meg az apple az egesz birosagot, az elozo tab betiltos dolognal is csodalkoznek, ha nem csusszant volna 1-2 vastag boritek a birohoz aki ilyen nonsense dontest hozott.
  • Miguel125
    Üdv! Van egy Samsung Galaxy Y aminek az előlapján a kijelző felett, hangszóró mellett van egy csúnya kis karc. Semmi komoly csak eléggé szembetűnő esztétikai hiba. Ezt az előlapot szerintetek lehet cserélni? Vagy ez csak a kijelzővel együtt cseélhető komplettan? Ha igen honnan lehetne beszerezni? Vagy ha visszavinném a boltba(voda) ott foglalkoznának ezzel? Kb. szerintetek mire számíthatok anyagiakban? :(
  • desigo
    wow
    mi botrány lenne belőle ha lekerülnének a polcokról az apple termékei karácsony előtt